2011 Ekim Anneleri

hımm tmm canım ben mutfaktayım o zaman
hazır bugün evdeyim en azından şimdilik birazdan kayınvalideme geçecem yarın da iş başı (( bi şeyler yiyeyim bari

çok teşkkürlerrrr

böyle yiyemeyince alternatifler üretiyosun her akşam başının etini yiyen bi kocişin olursa daha çok üretiyosun yani itiraz etmesem hergün 1 lt süt içircek bana ayyy bende kendimi böyle kurtarıyorum napiimmmm

Ben bugüne kadar yudum süt içmiş insan diiiilimmmm.Nefret ederim...Gördüğüm tek süt kahvenin içindeki süttü.Ama iki hafta önce elim mahkum tırıs tırıs 6 lı minik paket sütlerden aldım.Her gün bir tane işe getirip içiyorum.Bazen çok hararet basıyor soğuk olarak iki fırtta içiyorum.Daha ağzımda tadı oluşmadan bitiyor.Bazen de çikolata ile içiyorum hemen fırttın arkasına çikolata ısırıyorum:)))

Benim takdiklerim bunlar...Beyaz peynir ve yoğurt her gün yiyorum.Ama yeni bir keşif ne zaman yoğurt yesen 1-2 saat titriyorum içim üşüyor ((

Aa hiç dert etme o kiloyu Shairecim seninki bişe değilmiş. Doktorumun söylediğine göre 6 (AALLTII) kilo almışım. yalan tabiki tartısı bozuk, doktorların her dediğine inanmamak lazım :) kendime baskül aldım haftasonu, 3 kilo diyor, yalan mı söylüyoor cevap veriyorum hayııır.
yüzme harika olur bu arada, bel kaslarını çok güçlendirir, doğuma süper bir hazırlık. imkan olsa ben de gitmek isterim ama temizlik sorunundan ötürü cesaret edemem. bir yere gittim, gezdim sordum. belediyeden her hafta gelip test ediyorlarmış suyu, yine de ııh.

Bal sevmem tahin pekmez ağzıma sürmem süt içmem ben ne biçim anneyim

yok yok bu böyle olmayacak. bu çocuğun acilen devlet korumasına alınması lazım.
ne biçim bir anne değilsin, elbette kendince iyi bakıyorsundur bebeğine ama istemeye istemeye de olsa yiycez artık canım, çok minik annesii. senden, benden ne gelirse ne verirsek onu alacaklar kendilerine. kuş yuvasında yavrular ağzını açıp bekler ya, anne de yiyecek bişeyler getirip ağzına verir öyle olduk sanki :)

ne marka aldın denizcim baskülü ben de düşünüyorum da. ve kaça aldın?

Kizlaaaar çok ama çok mutluyum sizinle paylaşmak istiorum!!!!

Oğlum olucakmis

şimdi çıktım doktordan telefondan yaziorum! İki dakika sürmedi gösterdi kuşunu hemen yaaaa

Oğlum olucakmis

şimdi çıktım doktordan telefondan yaziorum! İki dakika sürmedi gösterdi kuşunu hemen yaaaa

ayyyy hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde bi öğrenebilseydik kaç haftalıksın sen

Boyum 1.67 pek gostermiyorum kilolari ustum ince kilolar kalcama, basenlerime ve birazda goguslerimde birikmis su an zaten elbise ceket ayakkabi tartilinca agir cikiyoruz tabii, ac karnina sabah tartilmak lazim, o da ciplak

Bende bayanlar icin ayri yuzmeye gidersem giderim yoksa gitmem. Oyle bi yer buldum persembe gunleri acik oluyor aksam 1 saat. Cok severim yuzmesini bence cok iyi gelecek bana..
Yoga kursuna yazilmayi dusunuyorum, hamilelikle ilgili kurslari sigortam 200 euro ya kadar karsiliyor, bunu kullanacagim tabii ki hem bilincleniyoruz, nefes alma felan hemde egzersiz oluyor..

Evde de pilates veya leslie sansone ile yuruyus dusunuyorum.. cok dusunuyorum da bakalim yapacakmiyim

Fakir aldım filizcim, hassas olmasına dikkat ettim. +/- 100 gram hassasiyeti var, hiç fena değil yani. fiyatı 29 TL. Elektroworld den aldım.

iyiymiş fiyatı ben de bi bakayım

ealtinn Allah razı olsun canım valla aylardır ilk defa sayende süt içtim . midem biraz kötü ama inş. çıkarmıcam
çooook teşekkür ederiz bebişimle teyzesine

Oğlum olucakmis

Gözün aydın pinaxcım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına

benide eklermisiniz arkadaşlar. 12+5günlük hamileyim. 30 yaşındayım. son sat 20 ocak muhtemel doğum tarihi 27 ekim.

her günümüz böyle olsun inşallah kızlar bir güzel haber de benden olsuun. 2'li kan sonucumuz güzel çıkımış, 1/3350. dr çok güzel oldukça iyi, endişe edecek bir durum yok demiş eşime :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…