biraz ılıt istersen yani oda sıcaklığında falan olsun miden hassasmıs cnm üşütme mideni soğuk sütle kıyamam :)) köpük belki mideni bulandırır diye düşündüm ben içebiliyorum köpüğü normalde bi sorun yok cnm
Bal sevmem tahin pekmez ağzıma sürmem süt içmem ben ne biçim anneyim
Simdiye kadar pek istah problemim olmadi, tabii bu iyi biseyde galiba cok hizla kilo aliyorum :18:
63-64 ile basladim, gecen doktorda tartildigimda 67 ciktim elbiseyle felan, noluyoruz ya boyle
Bu persembe yuzmeye gitmeyi dusunuyorum 1 saatligine. Haftada bi kere bile iyi gelir galiba
Bal sevmem tahin pekmez ağzıma sürmem süt içmem ben ne biçim anneyim
Aa hiç dert etme o kiloyu Shairecim seninki bişe değilmiş. Doktorumun söylediğine göre 6 (AALLTII) kilo almışım. yalan tabiki tartısı bozuk, doktorların her dediğine inanmamak lazım :)kendime baskül aldım haftasonu, 3 kilo diyor, yalan mı söylüyoor cevap veriyorum hayııır.
yüzme harika olur bu arada, bel kaslarını çok güçlendirir, doğuma süper bir hazırlık. imkan olsa ben de gitmek isterim ama temizlik sorunundan ötürü cesaret edemem. bir yere gittim, gezdim sordum. belediyeden her hafta gelip test ediyorlarmış suyu, yine de ııh.
Kizlaaaar çok ama çok mutluyum sizinle paylaşmak istiorum!!!!
Oğlum olucakmis
şimdi çıktım doktordan telefondan yaziorum! İki dakika sürmedi gösterdi kuşunu hemen yaaaa
Oğlum olucakmis
şimdi çıktım doktordan telefondan yaziorum! İki dakika sürmedi gösterdi kuşunu hemen yaaaa
Oğlum olucakmis
ne marka aldın denizcim baskülü ben de düşünüyorum da. ve kaça aldın?
Oğlum olucakmis
Aa hiç dert etme o kiloyu Shairecim seninki bişe değilmiş. Doktorumun söylediğine göre 6 (AALLTII) kilo almışım. yalan tabiki tartısı bozuk, doktorların her dediğine inanmamak lazım :)kendime baskül aldım haftasonu, 3 kilo diyor, yalan mı söylüyoor cevap veriyorum hayııır.
yüzme harika olur bu arada, bel kaslarını çok güçlendirir, doğuma süper bir hazırlık. imkan olsa ben de gitmek isterim ama temizlik sorunundan ötürü cesaret edemem. bir yere gittim, gezdim sordum. belediyeden her hafta gelip test ediyorlarmış suyu, yine de ııh.
Fakir aldım filizcim, hassas olmasına dikkat ettim. +/- 100 gram hassasiyeti var, hiç fena değil yani. fiyatı 29 TL. Elektroworld den aldım.
Oğlum olucakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?