2011 Ekim Anneleri

iyiymiş fiyatı ben de bi bakayım

ealtinn Allah razı olsun canım valla aylardır ilk defa sayende süt içtim . midem biraz kötü ama inş. çıkarmıcam
çooook teşekkür ederiz bebişimle teyzesine

tamam sen bak, orda bulamayacak olursan ve istersen burdan alıp yollarım ben sana.

her günümüz böyle olsun inşallah kızlar bir güzel haber de benden olsuun. 2'li kan sonucumuz güzel çıkımış, 1/3350. dr çok güzel oldukça iyi, endişe edecek bir durum yok demiş eşime :89:

ay maşşallah canım çok sevindim.
ne güzel bugün hep iyi haberler aldık. ben dahi süt içtim bugün daha ne olsun

tamam sen bak, orda bulamayacak olursan ve istersen burdan alıp yollarım ben sana.

saol canım eşim bilgisayar kurdudur, genelde netten alırız bi çok ürünü her halde bu da öyle olur. yine de inceliğin için teşk.

ben kayınvalideme çıkıyorum akşama anca gelirim kendinize iyi bakın. inş. diğer arkadaşlar da güzel haberlerle dönerler...

denizcim gözün aydın sonuçların temiz çıkmış darısı gelecek testlere inşallah...
kızlar canım yoğurt istedi bir kase yoğurda elma doğradım yiyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim sütüde sade içemediğim için bazen sıcak ballı süt bazende sıcak çikolatalı süt içiyorum doktoruma sorsan hiç içmene gerek yok diyor ama olsun tedbir bizden takdir allahtan...

ballı sütü deneyebilirim sanırım çikolatalıda olur bi bakalım nasıl olacak sağol bu arada

Kizlaaaar çok ama çok mutluyum sizinle paylaşmak istiorum!!!!

Oğlum olucakmis

şimdi çıktım doktordan telefondan yaziorum! İki dakika sürmedi gösterdi kuşunu hemen yaaaa

pinarcigim inan cok mutlu oldum .kendim ögrenmis kadar sevindim.teyzesi yer onun pipisini yerrr.kiz dr una sordunmu benim durumu .ins kabul etmistir hemn haftaya gelirim oraya

Teşekkür ederim canım küs değildik ama barıştık, resmiyet ne kötü bişey yahu hiç çekilmiyor:)
Ama ben bu baş ağrısı ve iki günün stresini çıkartırım ince ince

her günümüz böyle olsun inşallah kızlar bir güzel haber de benden olsuun. 2'li kan sonucumuz güzel çıkımış, 1/3350. dr çok güzel oldukça iyi, endişe edecek bir durum yok demiş eşime :89:

çok iyi bir değer, bu gün güzel haberler günü oldu ve çokta süper oldu :) darısı bekleyenleirn başına:)

Oğlum olucakmis

şimdi çıktım doktordan telefondan yaziorum! İki dakika sürmedi gösterdi kuşunu hemen yaaaa

Maşallah, hayırlı olsun pinaxcım Bizimkine arkadaş bol olcak desene, duygu ekim ayı kız ayı olacak diyordu ama oğlanlar aldı başını gidiyor

Kızlar süt içemeyenlerden biri de benim. Dr ya 4 bardak süt ya da 3 kase yoğurt dedi günlük tabi peynirde cabası neyse peynirde sorun yok, her türlü yiyorum. Yoğurtdagenlede ayran olarak tercihim, arada bi kaşık reçel karıştırsam belki:82: Ama sütler, ahh ahh paketler bi kere açılıp içilmeden dökülüyor aslında içine nesguik aldım ben, biraz ılıtıp bi kaşık atıyorum azcıkda şeker sonra pipetle hüpletince pek anlamıyorum ne içtiğimi

Hanzadeciğim çok çok sevindim cnm, Allahım tamamına erdirsin hepimizinkini. Bende çok büyük korkularla gidiyorum dr.a. İnşallah bu korkuları atlatacağız cnm bebişlerimizi hissedince.

Oğlum olucakmis

PİNAX ,

oğluşun hayırlı olsun güle güle büyüt canım. darısı tüm cinsiyeti öğrenemeyenlerin başına

Son msjların hepsi e benden olmuş ayol
huuu kimse yok muuu

Ben sistemdeyim ama çalışıyorum :) arada bakınıyorum neler kaynamış diye, kızlar biz bu adet şikayetleirmizi her ay günümüzde yaşayacakmıyız mahfoldum ben bugün ya hem başım hem belim kasıklarım öldürdü beni tam bugün adet günüm 19'u ... yarına geçer inşallah yoksa gelmicem, oturuyorum birde sandalyede totom acıdı ya resmen...

arkadaşlar süt içmek için kendinizi bence pek zorlamayın. benim doktor peynir ve yoğurtla takviye yapabilirsin dedi.

her dr.da farklı yorum yapıyor, kafalar iyice karışıyor. iki dr.a gittim ikiside bebeğin haftalığın için farklı yorum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…