iyiymiş fiyatı ben de bi bakayım
ealtinn Allah razı olsun canım valla aylardır ilk defa sayende süt içtim . midem biraz kötü ama inş. çıkarmıcam
çooook teşekkür ederiz bebişimle teyzesine
her günümüz böyle olsun inşallah kızlar bir güzel haber de benden olsuun.2'li kan sonucumuz güzel çıkımış, 1/3350. dr çok güzel oldukça iyi, endişe edecek bir durum yok demiş eşime :89:
tamam sen bak, orda bulamayacak olursan ve istersen burdan alıp yollarım ben sana.
denizcim gözün aydın sonuçların temiz çıkmış darısı gelecek testlere inşallah...
kızlar canım yoğurt istedi bir kase yoğurda elma doğradım yiyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim sütüde sade içemediğim için bazen sıcak ballı süt bazende sıcak çikolatalı süt içiyorum doktoruma sorsan hiç içmene gerek yok diyor ama olsun tedbir bizden takdir allahtan...
Kizlaaaar çok ama çok mutluyum sizinle paylaşmak istiorum!!!!
Oğlum olucakmis
şimdi çıktım doktordan telefondan yaziorum! İki dakika sürmedi gösterdi kuşunu hemen yaaaa
Oğlum olucakmis
şimdi çıktım doktordan telefondan yaziorum! İki dakika sürmedi gösterdi kuşunu hemen yaaaa
AHESTEMMM hoşgeldin yawruuummm dün seni çok merak ettim kimseye söylemedim ama kendime söyledimmm :))) hiç bişey için canını sıkma ben dün işyerimde biraz üzüldüm sonra sabaha kadar başım ağrıdı eşinle aran limoniymiş sende azcık şeker at limonata olsun oooh mis gibi için çabuk barışın bakiiim enerjimin hepsi senin olsun ben yenisini üretirimmmmmm
her günümüz böyle olsun inşallah kızlar bir güzel haber de benden olsuun.2'li kan sonucumuz güzel çıkımış, 1/3350. dr çok güzel oldukça iyi, endişe edecek bir durum yok demiş eşime :89:
yorma kendini gene gel özlüyoruz
Oğlum olucakmis
Oğlum olucakmis
Son msjların hepsi e benden olmuş ayol
huuu kimse yok muuu
arkadaşlar süt içmek için kendinizi bence pek zorlamayın. benim doktor peynir ve yoğurtla takviye yapabilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?