denizcim gözün aydın sonuçların temiz çıkmış darısı gelecek testlere inşallah...
kızlar canım yoğurt istedi bir kase yoğurda elma doğradım yiyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim sütüde sade içemediğim için bazen sıcak ballı süt bazende sıcak çikolatalı süt içiyorum doktoruma sorsan hiç içmene gerek yok diyor ama olsun tedbir bizden takdir allahtan...
her dr.da farklı yorum yapıyor, kafalar iyice karışıyor. iki dr.a gittim ikiside bebeğin haftalığın için farklı yorum yaptı
Süt konusuna birde ben yorum getireyim meyveli süt yapın arkadaşlar çilekli muzlu kivili damak tadınız hangisine aşina ise, yoğurda reçel yada şeker katıp yiyebilirsiniz... Ben yiyormuyum hayır şimdiye kadar değil, ama dah aönceki hamileliklerimde böyle yedim, şimdi tekrar başlayacağım inşalah..
Süt yoğurt peynir yani kalsiyum sadece bebeklerimiz için değil rahat bir lohusalık dönemi geçirebilmemiz için bizler içinde çok önemli içmesenizde olur idyen doktorlara katılmıyorum...Kalsiyum eksikliği kadınlarda ileriki yaşalrda kemik erimeside yapıyor o yüzden kendinizi zorlayın yatarken için hem huzurlu bir uyku uyursunuz :)
leynacığım, balı sıcak sütün içinne koymak iyi değildir. sıcak şeyler balın içindeki bir maddeyi zehir şekline dönüştürüyormuş. bu sebeple ballı süt içersen sütün ılık veya soğuk olmasına dikkat et lütfen olurmu canım.
ultrasondaki ölçümlere göre bebeğin haftasını belirliyor doktorlar. daha doğrusu ultrason ne yazarsa onu söylüyorlar. dolayısı ile cihaz nekadar kaliteli ise bebeğin haftasıda ona göre daha doğru çıkıyor. zaten gebeliğin ilerleyen zamanlarında sat a göre aynı haftaya geliyormuş. öyle söylemiş doktorlar arkadaşlara. bende şu anda 1 hafta önden gidiyorum.
Bi prof.e muaynehanesine, bi de özel hastaneye gidiyorum, aslında profunki daha iyi bi alet ama onun dediğine göre SATimden önce hamile kalmış olmam lazım. Belki dediğin gibi sonradan hftsı SATe uyar. Benimde kafam karışmıştı:97:
hadi özenin bana, süt içiyorum benn
hadi özenin bana, süt içiyorum benn
Ben de gaza geldim meyvalı süt yaptım ama yıldızlarımız barışmadı. Galiba sıcak şekerli sütte ısrarcı olacam:97:
ben sütü kesınlıkle soğuk ıcebılıyorum sıcak hıc sevmıyorumm
1,5 haftada 1 lıtre ıcıyorumdur ama peynır ve yoğurt yerım
[/URL] Yukleresim.com[/IMG]
Bebişimin odasını hazırlayacağız ama bu beşiği yatak odası için düşünüyorum sizce nasıl?
Bebişimin odasını hazırlayacağız ama bu beşiği yatak odası için düşünüyorum sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?