2011 Ekim Anneleri

leynacığım, balı sıcak sütün içinne koymak iyi değildir. sıcak şeyler balın içindeki bir maddeyi zehir şekline dönüştürüyormuş. bu sebeple ballı süt içersen sütün ılık veya soğuk olmasına dikkat et lütfen olurmu canım.

Süt konusuna birde ben yorum getireyim meyveli süt yapın arkadaşlar çilekli muzlu kivili damak tadınız hangisine aşina ise, yoğurda reçel yada şeker katıp yiyebilirsiniz... Ben yiyormuyum hayır şimdiye kadar değil, ama dah aönceki hamileliklerimde böyle yedim, şimdi tekrar başlayacağım inşalah..

Süt yoğurt peynir yani kalsiyum sadece bebeklerimiz için değil rahat bir lohusalık dönemi geçirebilmemiz için bizler içinde çok önemli içmesenizde olur idyen doktorlara katılmıyorum...Kalsiyum eksikliği kadınlarda ileriki yaşalrda kemik erimeside yapıyor o yüzden kendinizi zorlayın yatarken için hem huzurlu bir uyku uyursunuz :)

her dr.da farklı yorum yapıyor, kafalar iyice karışıyor. iki dr.a gittim ikiside bebeğin haftalığın için farklı yorum yaptı

ultrasondaki ölçümlere göre bebeğin haftasını belirliyor doktorlar. daha doğrusu ultrason ne yazarsa onu söylüyorlar. dolayısı ile cihaz nekadar kaliteli ise bebeğin haftasıda ona göre daha doğru çıkıyor. zaten gebeliğin ilerleyen zamanlarında sat a göre aynı haftaya geliyormuş. öyle söylemiş doktorlar arkadaşlara. bende şu anda 1 hafta önden gidiyorum.

ayrıca süt yerine kefir ve ayranda içebilirsiniz arkadaşlar. özellikle kefirde kalsiyum oranı hepsinden yükse. haberiniz ola.

yok canım sıcaktan kastım öyle çok kaynar değil ılık ama bunu öğrendiğim iyi oldu aklımda bulunsun sağol canım :)

kızlarr

çapayı aradım 2 li test için 1 hafta sonrasına gun verdıler hemen şok oldummmmmmmmmmm

Bi prof.e muaynehanesine, bi de özel hastaneye gidiyorum, aslında profunki daha iyi bi alet ama onun dediğine göre SATimden önce hamile kalmış olmam lazım. Belki dediğin gibi sonradan hftsı SATe uyar. Benimde kafam karışmıştı:97:

arkadaşım sağlıklı olsunda bebişlerimiz bence 3 gün önce 3 gün sonra çok önemli değil. Allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin sağlık ve sıhhatle inşallah.

olmuyo olmuyooo
Gazınıza geldim, süt içtim. Midem zaten berbattı daha kötü olduuuum. Ne süt, ne yumurta, ne yoğurt yiyemiyoruuuum. hepsi içimde peynir oluyor. Annemi istiyorum benn

Ben de gaza geldim meyvalı süt yaptım ama yıldızlarımız barışmadı. Galiba sıcak şekerli sütte ısrarcı olacam:97:

Ben de gaza geldim meyvalı süt yaptım ama yıldızlarımız barışmadı. Galiba sıcak şekerli sütte ısrarcı olacam:97:

ben sütü kesınlıkle soğuk ıcebılıyorum sıcak hıc sevmıyorumm
1,5 haftada 1 lıtre ıcıyorumdur ama peynır ve yoğurt yerım

Ne marka yoğurt yiyorsunuz ben tikveşli tava alıyorum iyimi yapıyorum daha orjinali varmı bilmiyorum... aslında hakiki yoğurt olsa bakın nasıl yersiniz nefis oluyor o yoğurtlar kaymak gibi, burdakiler hep katkılı hep katkılı sütlerde öyle... Keşke şöyle köy yada çiftlik gibi bir yerden getirme imkanımız olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…