2011 Ekim Anneleri

duygutimur...
geçen gün zekai tahir burak ta doğumdan bahsetmiştin. belgin hn doktorundu hatırladığım kadarıyla. benim doktoruma sordum, kendi hastanesinden başka bir yerde doğuma gitmiyormuş. çünkü orası zaten kadın doğum hastanesi ama çok pahalı
doktorumuz gelmezse, belgin hn doğuma giriyor mu? oraya gelecek olsak kabul ediyor mu bilgin var mı? özel oda ile ilgili söylediklerin aklıma yattı. bilgin yoksa da sorabilir misin?
gerçi bu da çok sakıncalı olur dimi? yanlış karar mı veriyorum acaba... ama bizim hastaneden aldığım fiyat 1500 den başlıyor, 4700'e kadar çıkıyor, o kadar para vermek istemiyorum.

cnm yazıyı ben paylaştım banada gelmişti bende paylaştım hamilelikle ilgisi yok yani şöyle bu sene herkesin para kazanabileceği şansını deneyebileceği bir yıl özelliklede ekim ayı demek istiyor herkesin toplam 111 oluyo kim varsa denedimmm yani binevi uğurlu bi yıl demek istiyolla

anladım canım benim de doktorum git derse giderim tabi bende bir dediğini iki etmiyorum onun:)

vaaavvv akşam gidince kayınvalidemin elini kolunu öpcem bu ne yaaaa Allahım sana şükürler olsun yarabbiiimmm bana böyle bi kayınvalide bahşettiğin için inanamıyorum yaaa

canım arkadaşım kusura bakma birden aklıma geldi cevap veremedim hatırlayamadımda adını ama şunu hatırlıyorum; kızın olursa sende naz ismini koymayı düşünüyordun
leynacım naz ismi kendi yaptığım listedeki seçeneklerimden biri ama ismine çeker mi kızım diye düşünmeden edemiyo insan

azcık deliymiş...oğlu keşke söyleseymiş...anne sen ye diye

kızlar yaaa biz durmadan kaynanaları çekiştiriyoruz düşündümde kaynanalar kulübü diye bi site oluyomuş bizim haberimiz yok hepimizin kaynanası ord bizi çekiştiriyo falan yani akşam akşam yazıyorum da napimm 4den sonra çalışmak kasıyo beni zaten doktor 5.aydan sonra rapor verecek ikiz olduğu için çok aktif bir yaşam tarzın olmasın dedi o zaman evde yan gelip yatarım Allah izin verirse

Valla bişi yapmadım Denizcim. Bu arada sen bir bakanın bir daha bakacağı kadar güzelsin(profil resmine bakıp, ertesi gün ya bidaha bakayım çok güzeldi deyip bidaha bakmışlığım var. Yalan söylemiyorum vallahi bak.)E sadece de 3 kilo aldın. hamilelik psikolojisine girdik toptan yahu

cnm benim plasenta aşağıda olduğu için 2 aydır sürekli kanamam var doktorum 2 li test istedi yaptırdık ve hiç risk çıkmadı bebişim gayet sağlıklı ama 6 mayısa 4lü test için gün verdi valla bende bişey anlamadım

böyle bir insanın varlığının düşüncesi bile insanı yorar. Allah yardımcın olsun fatoşcum. çok zor bunu kabul etmek. hasta olduğunu düşünmekle iyi ediyorsun. yoksa katlanılır gibi değil...

O nasıl bir kaynana yaaa. Erkek anneleri biraz oğullarına düşkün oluyolar yaa. Benim ablamın bir oğlu var. Daha 5 yaşında. Ama şimdiden, oğlum yarın başka bir kadını benden daha çok sevecek. Halbuki ben onu nasıl zor doğurdum, ne güçlüklerle büyütüyorum demişti de şok olmuştum.Eğer gelin hem oğlunu hem kendini çok severse o zaman severmiş, el üstünde tutarmış. Bunu diyen benim canım ablam yaa. Şehzade anası olmak ayrıııı

kızlarr az sonra dr gidicem inşallah güzel şeyler duyarımm yarın tam 12 haftalık olucazz cınsıyet tahmını yapabılırmıı

öncelikle herkeze güzel bir gün diliyorum sizlere birşey sorbilirmiyim cevap verirseniz çok sevinicem bugün kahvaltımı yaptım eşimle neyse canım badem domates birde üstüne sarımsak istedi çok güzel oluyo tavsiye ederim neyse evi topluyordum yere egildim nevresim takımını makinaya atıcam hızlımı kalktım bilemedim ama çarpıntım oldu neder olmuş olabilir eşim dedi egildin dogruldunya ondan olur çarpıntı korma dedi ban sizlere soruyum aranızda benim gibi olan varmı hani birden kalkınca çarpıntı olan birde çok yoruluyorum bu ara bebektenmi acaba sabahtan beri dğşğnmeden edemiyorum gene panik atagın başladı ya

yok kuzu bişiciğin ben iki adım yürüyorum 10 dk kalbim çarğıyor hamileiktennnn...hatta benim nefesimde kesiliyor....baktım netten başka şeye odaklanın normla demişler....

Gerçekten insanın inanası gelmiyor bu kadarını insan değil oğluna-geline yabancıya bile yapmaz. en azından eşin senin yanında canım gerektiğinde cevabını veriyormuş baksana. ya bide annesinin ağzının içine bakan, o nerde haklı sanan adamlardan olmasdı? beterin dedikleri bu olsa gerek..

evet arkadaşlar cidden zor bi durum. Ama eskiye nazaran alışmıştım umursamıyordum hatta saçma çabaları komik bile gelmeye başlamıştı. bugüne kadar sırf eşimi çok sevdiğim için katlandım ona bu dünyada aşık olduğum tek adamı onun yüzünden üzmek istemediğim için fedakarlık yapabildim ama şimdi bebeğimle ilgili beni huzursuz etmeye çalışmasını affedemiyorum yaptığı tüm kötülükleri sineye çektim, anneme yaptıklarını bile ..... Ama bebeğimle ilgili hiç birşeyini hoş göremem doğrusu veririm ağzının payını zaten bu güne kadar hep beni üzmeye çalıştı ama en çok üzdüğü kendi oğlu oldu. hem burdan taşınırız diyede çok korkuyo eğer bişi desin ozamn diycem bu bardağı taşıran son damlaydı 15 gün içinde ben,oğlun ve torunun burdan gidiyoruz sende laflarını gelir boş daireye sokarsın artık balımmm diycem ona ohhhh.... kız valla anlattım içim ferahladı ayyy ne çok ihtiyacım varmış kaynanamı şikayet etmeye meğer....
hepinize teşekkür ederim kızlar bayaa rahatladım bu topiği seviyorummmmmm

yok kuzu bişiciğin ben iki adım yürüyorum 10 dk kalbim çarğıyor hamileiktennnn...hatta benim nefesimde kesiliyor....baktım netten başka şeye odaklanın normla demişler....

allah razı olsun kardeşim ya içime su sreptin inan okadar çarpıntım olduki zaten panik atak hastasıyım ondan oldum zannettim ama ondan degil
biliyorum ani kalkışlarda oluyomuş ama çarpıntı acaba kanımız yokya bebeg kanmı gitmezki kalbimiz çarpıntı yapıyo kiloluyum biraz ama çarpıntının kiloyla alakası yokmuş sag ol eger olursa bir daha sakinlicem en azından hamilelikten miş derim allahım yardım etsin hapimize

teveccühün rumuzcum sana öyle gelmişimdir.güzel baktığın için güzel görmüşsün canım sen de öylesin
bak ben de motive oldum şimdi, uzaklarda aramama gerek yokmuş hemen enerji depoladım bilee

Ne demek canım bunlar hepimizin başına gelebilecek şeyler.. hatta benim bile gidip "hanım hanımmmmm ayağına denk al, yoksa bilirim ben sana yapıcağımı" falan demek geldi.

kızlarr az sonra dr gidicem inşallah güzel şeyler duyarımm yarın tam 12 haftalık olucazz cınsıyet tahmını yapabılırmıı

büyük ihtimalle erken diyecektir. ben de 12.haftanın ilk günü gitmiştim sanırım. erken dedi benim dr.
çok sağlıklı olduğunu duyarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…