2011 Ekim Anneleri

kızım çıkar ayakkabılarını al altına...valla benim yapmışlığım var şirkette..napıyım donayımmı

Edutcum onuda denedimde artık iki ayağımı birden altıma alamadığımı fark ettim kasıklarıma ağrı girdi hemen paşam rahatsız oldu galiba

leynam ben çok niyetlendim ama daha alamadım
bu haftasonu inşallah

ben bu hafta sonu oxxo ya bakıcam istediğim gibi hamile pantolonu bulamadım çünkü
heh şöyleeee bağıttırmadan cevap vermiyonuz ya huuuu
acaba dedim benmi büyük aldım 38 beden aldım lastiği bollaştı gibi sanki belimden düşecek yada benmi alışamadım acaba birde dün pantolonun etiketinde bu ürün yıkandıkça renklerinin solması için tasarlanmış soldukça güzelleşiyor yazıyorduuuuu :44:

ahh tayyt benim kocamda izin vermiyor halbuki o kadar rahat ki birsürü tayt aldım evde giyiyorum halbuki evde giymesemde olur
geçen gün izin verdi hadi 1 gün giy dedi ay buseferde ben giydim geri çıkardım yakıştıramadım kendime ama ben tayt giymek istiyorummmm

etiketteki not çok ilginçmiş ilk defa duydum böylesini
Pazarlamaya bak soldukça güzelleşiyor

anennin önünde saygı ile eğiliyorum kız donuna kadar örmüş maşallah yafuuu...hep kısmeti bçyle olsun bebeğinizin

aynı şekilde bende gaz ve büyümekte olan göbeğim yüzünden kendi pantolonlarım sıkınca aldım ama dediğin gibi bir kaç giymeden sonra lastiği bollaştı bütün lastiklerini en sona getirdim ama biraz yürüyünce belim hafif hafif düşmeye başlıyor belkide aldığımızda çok gazımız varmıştır sonra gaz gidincede pantolonun beli büyük geliyodur....

Ohhh kızlar ben bankaya gidiyorum dışarısı sıcacık görünüyo azcık ısınimde gelim
Beni merak etmeyin

cnm ben almamaktan yanaydım ama bu benim kendi fikrim kimseye alın yada almayın diyemem herkesin düşünce tarzı farklıdır.Az önce biride yazmış kim bilmiyorum uyuz oluyorum bu muhabbetlere diyede eğer uyuz olduğunuz şey ben 6.aya kadar almıcam dememse bu benim fikrim sizlerinde kendine göre sebebleri vardır benimde kendime gör sebeplerim var ama umarım yanlış anlamışımdır

belini bükerek, yukarı doğru çekip sonra dışa bir kat katlaman lazım canım.lastik kısmı iki kat olacak yani. yerimde değilim ben kuzucum başka bi pc den yazıyorum bu da antik çağdan kalma, çok yavaş çalışıyor. çene performans düşüklüğümden anlamışsınızdır belki. o yüzden hemen yazamadım bitanem
evet etiket doğru daha güzel olacakmış. daha ne kadar güzel olabilirseee

eğer benim dediğin "bu muhabbete uyuz oluyorumsa "konunun seninle yada burdaki hiç kimse ile alakası yok kuzum...ben neye el atsam çevremdekiler erken diyip durduruyor....onlar hamileyken almamış, neymiş efendim uğursuzluk getirimiş....eğer benim dediğim için dediysen yanlış anlamışsın ama yinede kusura bakma

Bende geçen gün dayanamadım hamile kotu aldım. Kumaşı yumuşacıktı. heveslendim.
Kasiyer arkadaştan isteyince kimin için dedi. Bende bana dedim. " aa ne güzel, kaç aylık dedi."3 aylık dedim. " Ama hiç karnınız yok "dedi. benim karnım akşamları çıkıyor bir kere.
Neyse aldım 1 tane pantolon, ona uygun ayakkabı. Ama henüz giymedim. Pantolonlarımın çoğu olmuyor ama eteklerimin çoğu oluyor. Rahatım şimdilik. Ne zaman ki tek pantolona düştüm, çıkarım alışverişe.

şimdilik iki doktor.biri doç.ebru tarım başkent hastanesi'nde, diğeri prof. cüneyt evrüke
onun özel muayenehanesine gidiyorum.şimdilik memnunum.

ismi duyulmuş doktorlar her ikiside... ebru hanım'ı daha çok sorunlu hamileliklere bakıyor diye duymuştum... cüneyt bey de zaten balcalı da hasta bakmıyor, ona da bir arkadaşım gidiyor, malesef tekrarlayan düşükler yaşamıştı, inşallah ikinci kez anne olur o da...

size de sağlıklı hamilelikler...

hıı anladım bende ne zaman şu aya kadar almıcam desem birileri öylemiymiş böylemişmiş mutlaka attan alta eleştiriyo bende öyle zannettim snde kusura bakma

kesinlikle yanlış anlamışsın eslemcimm. tabiki her anne adayı nezaman istiyorsa ozaman yapmalı alışverişini .ben uyuz oluyorum derken, birşey almak istediğim zaman çok erken şeklinde sanki bebeğimi heran kaybedicekmişim gibi konuşup hevesimi kıranları kastetmiştim. onlar böyle yaptığı zaman daha çok korkuyorum bu beni ve sanırım bütün anne adaylarını üzen bir durum... kesinlikle seni kastetmedim aslında kayınvalidemi kastetmiştim çünkü hevesimi kırmakta üstüne yokkkk lütfen üzerine alınma....

Ha kızlar.. Ben bu pantolonu alırken belindeki lastik ve işlevinden haberim yoktu. Giyindim, kabinden donumu tuta tuta çıktım. Satışçı arkadaşa "pardon , bunun bedeni oldu ama beli bol oldu " dedim. Kız güldü. lastiği ve işlevini gösterdi. Cahilliğimi belli ettim yaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…