kızım çıkar ayakkabılarını al altına...valla benim yapmışlığım var şirkette..napıyım donayımmı
dün aldın bugün bollaaştı mıı:44:
yok canım bu kadar çabuk bollaşmaz. ben 2 tane aldım aldığım günden beri de hemen hemen her gün giyiyorum bişe olmadı daha. rahatlığı konusunda katılıyorum sana, üstünde yok gibi.
leynam ben çok niyetlendim ama daha alamadım
bu haftasonu inşallah
heh şöyleeee bağıttırmadan cevap vermiyonuz ya huuuuben bu hafta sonu oxxo ya bakıcam istediğim gibi hamile pantolonu bulamadım çünkü
ben işte olduğumdan netten aldım...unnado dan...bir de hafta sonu bir tane önlükle birde don aldım donansın oğlum diye
ben zaten şişko hamile kaldığımdan hemen lcw den kot almıştım...havalar düzlecek diye başka bişi almamıştım ama 1 pantolonla zor , havalarda düzlemiyor...alıcaz artık bişiler....3 günde bir kot yıka kurumasını bekle:)))...tayt dedim onada kocam karşı....elbise için erken
heh şöyleeee bağıttırmadan cevap vermiyonuz ya huuuu
acaba dedim benmi büyük aldım 38 beden aldım lastiği bollaştı gibi sanki belimden düşecek yada benmi alışamadım acaba birde dün pantolonun etiketinde bu ürün yıkandıkça renklerinin solması için tasarlanmış soldukça güzelleşiyor yazıyorduuuuu :44:
öncelikle henüz birşey almayın diyenleri anlamıyorum 9 aylıkken bebeği karnında ölenlerde var napalım 9 ay boyunca büyük ihtimal bişi olur olmazsada biz doğururken babalarda gidip üstüne giydircek bişi alır artık.. ya çok kızıyorum bu tiplere valla benim bebişimin şuan çeşitli boylarda 25 yeleği ,34 hırkası,atkıları,şapkaları,bir adet örme donu,1 tane örgü battaniyesi var. bunların hepsini annanemiz ördü maşallah çok hevesli tutamıyorum annemi bitürlü aldığı patik yada ana kucağından bahsetmiyorum bile yengelerimisde örüyo bişeyler. babasıyla anneside henüz o 2 haftalıkken aldı ilk oyuncağını bebeğimin bitane 12cm lik bir bebek,birtane küçük ejderha, bide sevimli küçük tüylü oyuncak aldık, ayrıca iki patik,bir çorap,bir şapka ve birde zıbın aldık küçük kurabiyeme ama cinsiyetini bilmediğimiz için genellikle fıstık yeşili civciv sarı yada turuncu falan aldık. Ama annanesi çeşitli renklerde örmüş sağolsun sabırsızlıkla 6 mayısı bekliyo ona göre renk seçip kapşonlu hırka örücekmişe tabi ilk torun birde uzakta ben sakaryadayım ama aslen ıspartalıyım annemlerde orda ve memur doğumda daha çok kalabilmek için izinde alamıyoo ( ayrıca cinsiyetini öğrendikten sonra odasınıda yapmaya başlıycaz bir sürü şey var alınması gereken ayrıca doğum masrafları yavaş yavaş almak lazım yoksa çok kasar sonraaa...
etiketteki not çok ilginçmiş ilk defa duydum böylesini
Pazarlamaya bak soldukça güzelleşiyor
acaba dedim benmi büyük aldım 38 beden aldım lastiği bollaştı gibi sanki belimden düşecek yada benmi alışamadım acaba birde dün pantolonun etiketinde bu ürün yıkandıkça renklerinin solması için tasarlanmış soldukça güzelleşiyor yazıyorduuuuu :44:
Edutcum onuda denedimde artık iki ayağımı birden altıma alamadığımı fark ettim kasıklarıma ağrı girdi hemen paşam rahatsız oldu galiba
öncelikle henüz birşey almayın diyenleri anlamıyorum 9 aylıkken bebeği karnında ölenlerde var napalım 9 ay boyunca büyük ihtimal bişi olur olmazsada biz doğururken babalarda gidip üstüne giydircek bişi alır artık.. ya çok kızıyorum bu tiplere valla benim bebişimin şuan çeşitli boylarda 25 yeleği ,34 hırkası,atkıları,şapkaları,bir adet örme donu,1 tane örgü battaniyesi var. bunların hepsini annanemiz ördü maşallah çok hevesli tutamıyorum annemi bitürlü aldığı patik yada ana kucağından bahsetmiyorum bile yengelerimisde örüyo bişeyler. babasıyla anneside henüz o 2 haftalıkken aldı ilk oyuncağını bebeğimin bitane 12cm lik bir bebek,birtane küçük ejderha, bide sevimli küçük tüylü oyuncak aldık, ayrıca iki patik,bir çorap,bir şapka ve birde zıbın aldık küçük kurabiyeme ama cinsiyetini bilmediğimiz için genellikle fıstık yeşili civciv sarı yada turuncu falan aldık. Ama annanesi çeşitli renklerde örmüş sağolsun sabırsızlıkla 6 mayısı bekliyo ona göre renk seçip kapşonlu hırka örücekmişe tabi ilk torun birde uzakta ben sakaryadayım ama aslen ıspartalıyım annemlerde orda ve memur doğumda daha çok kalabilmek için izinde alamıyoo ( ayrıca cinsiyetini öğrendikten sonra odasınıda yapmaya başlıycaz bir sürü şey var alınması gereken ayrıca doğum masrafları yavaş yavaş almak lazım yoksa çok kasar sonraaa...
etiketteki not çok ilginçmiş ilk defa duydum böylesini
Pazarlamaya bak soldukça güzelleşiyor
cnm ben almamaktan yanaydım ama bu benim kendi fikrim kimseye alın yada almayın diyemem herkesin düşünce tarzı farklıdır.Az önce biride yazmış kim bilmiyorum uyuz oluyorum bu muhabbetlere diyede eğer uyuz olduğunuz şey ben 6.aya kadar almıcam dememse bu benim fikrim sizlerinde kendine göre sebebleri vardır benimde kendime gör sebeplerim var ama umarım yanlış anlamışımdır
şimdilik iki doktor.biri doç.ebru tarım başkent hastanesi'nde, diğeri prof. cüneyt evrüke
onun özel muayenehanesine gidiyorum.şimdilik memnunum.
eğer benim dediğin "bu muhabbete uyuz oluyorumsa "konunun seninle yada burdaki hiç kimse ile alakası yok kuzum...ben neye el atsam çevremdekiler erken diyip durduruyor....onlar hamileyken almamış, neymiş efendim uğursuzluk getirimiş....eğer benim dediğim için dediysen yanlış anlamışsın ama yinede kusura bakma
cnm ben almamaktan yanaydım ama bu benim kendi fikrim kimseye alın yada almayın diyemem herkesin düşünce tarzı farklıdır.Az önce biride yazmış kim bilmiyorum uyuz oluyorum bu muhabbetlere diyede eğer uyuz olduğunuz şey ben 6.aya kadar almıcam dememse bu benim fikrim sizlerinde kendine göre sebebleri vardır benimde kendime gör sebeplerim var ama umarım yanlış anlamışımdır
Bu arada kızlar herkes iyi mi, keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?