2011 Ekim Anneleri

adanalı anneler bana doktor tavsıyesınde bulunabılırmısınız??? acıl ortadoguda fılız hanıma gıdıyodum bugun 2 li testın sonuclarını alıcaktım aradım aksama bız sızı ararız dedıler hala arıyacaklar.. sorumsuzlar.. cok moralım bozuldu vede degıstırmeye karar verdım.. yardımcı olursanız sevınırım

ooo doğduğu vakit eşyaları eve sığmıcak desene.şimdiden böylelerse.bu arada ben de sakaryalıyım.ama bursada oturuyorum.kime gidiyorsun kontrole?
evet ani hareketlerde benim de oluyor.hele yokuş yukarı çıkarken güm güm davul mübarek.aslında ağır çekim hareket etmemiz lazım ama insan unutuyor

Canlarım ben çok iyiyim çok şükür tabi en son duruma göre iyiyim bir dahaki kontrole kadar ne olur bilinmez... İşyerinde yüksek elektrik akımından dolayı sistemler çöktü iki gündür bilgi işlemciler uğraşıyor. Dolayısı ile pc lere giremiyoruz çalışmıyorlar. Akşamda iş çıkışı anneme gittik uzun zamandır gidememiştim. Onlara haberi verdik şok olmakla beraber çok sevindiler. Bizde bugün bütün arkadaşlar arşive girdik toparlayalım diye, ben oturduğum yerden dosyaları kontol ettim sadece. Diğerleri düzenleme yaptı. Ama sırtım ve belim çok ağrımış geldim yemek yedim ve uzandım. Eşim mesaiye kalıcakmış. Hemen sizlere bakayım dedim ne çok şey yazmışsınız öyle :)

Zeynep şehzaden hayırlı olsun cnm, çok sevindim bak cinsiyetinide öğrendin maşallah :) inşallah ardından hayırlısıyla birde prensesin olur canım..

Erkek haberi alan diğer arkadaşlar ve kız haberi alan arkadaşlarım hepinizin bebekleri hayırla gelsin inşallah, eslemcim sana ayrıca sevindim :) Endlooslove doğrumu yazdım :)) neyse kusura bakmaz artık senin kızında hayırlı olsun cnm. Biz bekliyoruz hala hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda nasıl olsa gelir o zamanlarda dimi :)

İkili testinde sıkıntı çıkan arkadaşlar bu test sadece tahmin, üzmeyin kendinizi ölçümleriniz iyi ise korkmayın bende sonuç bekliyorum pzts alıcam inşallah, şunu unutmayın kimsenin garantisi yok, onlar içimizade ve içimizde olanı ancak allah bilir :) Tamam tıpta ilerlemiş ama yanılmalar azımsanamayacak ölçüde...

Çok uzun oldu dimi :26:

İnşallah sonuçların iyi çıkarda amniyosenteze gerek kalmaz Kesin sonuç vermediğini hiç aklından çıkarma Allah büyük Sağlıcakla gelir inşallah bebeğin sana

Ben Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyorum, memnunum şimdilik... Hatta netten soru yazsan aynı gün ya da en geç ertesi gün dönüyor...
Aşağıda da sitesinin linkini veriyorum...

Jinekolog Dr.Muzaffer engl Kadn Doum, Adana Arsz Doum -Adana Krtaj, Jinekolog Dr. Muzaffer engl Kadn Hastalklar ve Doum Uzman - Adana

Bu yüzden sanırım doktorum 16. haftadan önce tahminde bulunmama taraftarı, bizimde bir talebimiz olmadı şahsen sağlıklı olsuna inşallah... Hakkında hayırlısı neyse o olsun, seni anlıyorum kız isteğinide çok iyi anlıyorum bir erkek annesi olarak çok doğal bu isteğin ama bence çok takılma, hayırlısını dile hayırlısı olsun :)

,

İyiyim canım çok şüküür Sen nerelerdesin meraklandık bayaa Allah tan hiçbir şey yokmuş, telefondan da olsun gir günde 1 kere de olsa ses ver tatlım

Canım bende çok istedim topiğe bakmayı merak ettim neler oldu bitti acaba diye herkes iyi maşallah... Telefondan bağlanamıyorum cnm ben malesef.

Son düzenleme:

Yarın ve bundan sonraki sürecin de, sürecimmmm de böyle olur inşallah rumuzcum. Gittim ben, çeşit çeşit meyveler, sarılar kırmızılar yeşiller morlarla dolu etrafın ve tezgahın üzerine atlamak, meyvelerin içinde debelenmek geliyor insanın içinden :) iş çıkışı, aç karnına gitmemek lazım :)

Evde yalnız vakit geçirecek enerjiyi henüz bulamamışsındır pasamcım kendinde, kendini yormadan yavaş yavaş yapmaya başladıkça kalp ritmin de düzene girer, sıkıntı yapma kendine. Ben 15 dk iş yapıyorsam yarım saat dinleniyorum vallahi.
Evet aynıymışız ben de sen söyleyince gördüm, ne güzel :) Sağlıcakla tamamlarız inşallah haftalarımızı :)
Sonuçların çok güzel çıkar inşallah hep iyi haberler verir bize kesme şekerin.
Benim iyi gidiyor canım, sabah bulantısı, halsizlik ve çarpıntı dışında sıkıntım yok çok şükür iyiyim. Senin de iyi haberlerini alınca daha iyi olucam inşallah

büyük ihtimalle erken diyecektir. ben de 12.haftanın ilk günü gitmiştim sanırım. erken dedi benim dr.
çok sağlıklı olduğunu duyarsın inşallah.

Yanlış söylemişim, 11 0 haftamda gittim, senden bir hafta önce yani. öğrenme fırsatı bulmuş olabilirsin.

Evet canım gidersin, hatta bugün göbeğine bakıp gülümseyen hanımı da şahit olarak yanında götürürsün belki o zaman satmaya razı olur :) Eveet çok mutluydum, gittim ama çoook üşüdüm, ince giyinmişim, donnduum. yarım saat kalabildik ama yetti, ganimeti toplayıp geldim eve :)
Bebiş cicisi almaya en müsait yer Ankamall. En alt katı, girişin altındaki kısım sırf bebek mağazalarıyla dolu. Bir sürü de çocuk bıcır bıcır etrafında :) Önceden orda olmaktan kafam şişiyordu ama artık keyif alıyorum, alıcam daha doğrusu. Sıkıntılarım geçsin gidicem yine:)

teşekkür ederim. size de kolay bir hamilelik süreci diliyorum.ve tabi bolca neşe...gülümseme...

İnşallah sonuçların iyi çıkarda amniyosenteze gerek kalmaz Kesin sonuç vermediğini hiç aklından çıkarma Allah büyük Sağlıcakla gelir inşallah bebeğin sana

evet haklısın cnm kesin sonuç vermiyor, ama işte insan huzursuz oluyor, Allah'ım herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin.

Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, dualarınızda beni de unutmayın, dr. güzel şeyler söyledi çok şükür, ölçüleri ve gelişimi normal dedi. haftaya 3lünün sonuçlarını alacağız. sabırla bekliyorum artık.

çok sevindim cnm darısı bütün annelere aynı zamanda banadaaaaaaa benimki belli olmadı çok merak ediyorum rabbim gönlümüze göre versin

arkadaşlar bu msj ların altındaki resimleri ve avatarları nasıl ekilyosunuz ben yeniyimde daha fazla zaman ayıramıyorumda çözmek için yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…