ooo doğduğu vakit eşyaları eve sığmıcak desene.şimdiden böylelerse.bu arada ben de sakaryalıyım.ama bursada oturuyorum.kime gidiyorsun kontrole?öncelikle henüz birşey almayın diyenleri anlamıyorum 9 aylıkken bebeği karnında ölenlerde var napalım 9 ay boyunca büyük ihtimal bişi olur olmazsada biz doğururken babalarda gidip üstüne giydircek bişi alır artık.. ya çok kızıyorum bu tiplere valla benim bebişimin şuan çeşitli boylarda 25 yeleği ,34 hırkası,atkıları,şapkaları,bir adet örme donu,1 tane örgü battaniyesi var. bunların hepsini annanemiz ördü maşallah çok hevesli tutamıyorum annemi bitürlü aldığı patik yada ana kucağından bahsetmiyorum bile yengelerimisde örüyo bişeyler. babasıyla anneside henüz o 2 haftalıkken aldı ilk oyuncağını bebeğimin bitane 12cm lik bir bebek,birtane küçük ejderha, bide sevimli küçük tüylü oyuncak aldık, ayrıca iki patik,bir çorap,bir şapka ve birde zıbın aldık küçük kurabiyeme ama cinsiyetini bilmediğimiz için genellikle fıstık yeşili civciv sarı yada turuncu falan aldık. Ama annanesi çeşitli renklerde örmüş sağolsun sabırsızlıkla 6 mayısı bekliyo ona göre renk seçip kapşonlu hırka örücekmişe tabi ilk torun birde uzakta ben sakaryadayım ama aslen ıspartalıyım annemlerde orda ve memur doğumda daha çok kalabilmek için izinde alamıyoo ( ayrıca cinsiyetini öğrendikten sonra odasınıda yapmaya başlıycaz bir sürü şey var alınması gereken ayrıca doğum masrafları yavaş yavaş almak lazım yoksa çok kasar sonraaa...
evet ani hareketlerde benim de oluyor.hele yokuş yukarı çıkarken güm güm davul mübarek.aslında ağır çekim hareket etmemiz lazım ama insan unutuyoröncelikle herkeze güzel bir gün diliyorum sizlere birşey sorbilirmiyim cevap verirseniz çok sevinicem bugün kahvaltımı yaptım eşimle neyse canım badem domates birde üstüne sarımsak istedi çok güzel oluyo tavsiye ederimneyse evi topluyordum yere egildim nevresim takımını makinaya atıcam hızlımı kalktım bilemedim ama çarpıntım oldu neder olmuş olabilir eşim dedi egildin dogruldunya ondan olur çarpıntı korma dedi ban sizlere soruyum aranızda benim gibi olan varmı hani birden kalkınca çarpıntı olan birde çok yoruluyorum bu ara bebektenmi acaba sabahtan beri dğşğnmeden edemiyorum gene panik atagın başladı ya
evet cnm rısklı gruptaymışım, dr. 3lüyü yapalım amniyosenteze öyle karar verelim dedi. bugun yaptırcam bakalım 3lüyü, hftya sonuçları gelir. inş. tertemiz çıkar hepimizinki. 100 de 100 doğruluğu yok ama insanın içini kemiren bi kurt düşüyor. Allah kimseye yaşatmasın.
adanalı anneler bana doktor tavsıyesınde bulunabılırmısınız??? acıl ortadoguda fılız hanıma gıdıyodum bugun 2 li testın sonuclarını alıcaktım aradım aksama bız sızı ararız dedıler hala arıyacaklar.. sorumsuzlar.. cok moralım bozuldu vede degıstırmeye karar verdım.. yardımcı olursanız sevınırım
selam kızlar gecmıse hıc bakamadım rapor verıyım dıye gırdım :) dun konturolum vardı kendı doktorumda bılıosunuz 6 gun once kız denmıstı bebegım ıcın dun doktorumuz %90 erkek bısey yukarı bakıo dedı bıttım oldum resmen bu sabah esımden gızlı 4d ultrasonun oldugu hastaneye gıttım kız dıyen bayana anlattım bızım cıhazlarımız son teknolojı dedı yukarı baktı asa baktı bencesonuc vermez dedı ultrasona aldı buyuk ıhtımal kız suan kesın kız gozukuo dedı valla oburude %90 demıstı aklım karıstı uzuntum gectı ama bı dahakı konturole kadar ıkısındende emın olamıycam ıcım kız desede
bızden haberlerı verıyım dıye gırdım ıslerım cok yıne gelıcem gorusuruz umarım herkes ıyıdır :79:
Aaaaaa beni bitirdiin hepsini birden çekti canımmmm
,canım senin ağrıların nasıl oldu iyimisin şimdi?
,
İyiyim canım çok şüküürSen nerelerdesin meraklandık bayaa Allah tan hiçbir şey yokmuş, telefondan da olsun gir günde 1 kere de olsa ses ver tatlım
Kızlar bende yavaş yavaş toparlanayım. Bugün çok güzel bir gündü benim için.(Bulantım yoktu çünkü) Sohbetiniz için teşekkürler.
Deniz aklıma düşürdü, pazara uğrayayım da malum meyveden bir daha alayım.
canım bak ben o yönden düşünmedim he evime yeni geçtim 3 aydır hazır yemege geliyordum malesef paslanmışım idmanlı degilim anlıcagın allah seni ne yapmasın çok güldüm yazdıgınacanım seninle aynıyız dikkat ettinmi :90::90::90::90:benimde 2 mayısta serklajın var rahime dikiş atıcaklar bebegim dursun diye ikili testi yaptırmaya gittim pazratesi salı günü alınıcak sonuşçar işşallah bir sorun çıkmaz benim kesme şekeri bizi çok ugraştırdı teyzesi 3 kere makinaya girdim eşim her seferinde oldumu yok dedi aaa dedi minnacık haliyle baksana bizi parmagında oynatıyo ddedi anasınamı çekmiş ney dedi senin hamilelik nasıl gidiyo çok şükür bulantılarım yok artık
büyük ihtimalle erken diyecektir. ben de 12.haftanın ilk günü gitmiştim sanırım. erken dedi benim dr.
çok sağlıklı olduğunu duyarsın inşallah.
dimi yani neyse bugün belki göbeğimi gere gere giderim olmuş mu artık alabilrmiyim derim
kıyamam sana nasıl mutlu kuzum pazara gidicek diye inşallah geçici bu durumlar yakında bebişlerimize neler neler almak için alışveriş merkezine gidcez o zaman ne çarpıntı ne bişey olucak inşallah..
ismi duyulmuş doktorlar her ikiside... ebru hanım'ı daha çok sorunlu hamileliklere bakıyor diye duymuştum... cüneyt bey de zaten balcalı da hasta bakmıyor, ona da bir arkadaşım gidiyor, malesef tekrarlayan düşükler yaşamıştı, inşallah ikinci kez anne olur o da...
size de sağlıklı hamilelikler...
teşekkür ederim. size de kolay bir hamilelik süreci diliyorum.ve tabi bolca neşe...gülümseme...
İnşallah sonuçların iyi çıkarda amniyosenteze gerek kalmaz Kesin sonuç vermediğini hiç aklından çıkarma Allah büyük Sağlıcakla gelir inşallah bebeğin sana
Listeye senide yazdım ama hiç bi bilgin yok yazarsan onlarıda eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?