2011 Ekim Anneleri

yok kuuzm korkma...benim bir ara tansiyornum çok düştü mesela, sonra başım dönüypordu bir ara...şimide bu yaşlılar gibi nefes nefese kalıp kalbimin atması hele akşam yemekten sonra ölüyorum snaıyorum...merak etme

teşekkürler pasam sana da güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum.
çarpıntı benden sorulur bu topikte benimki hormonal ama senin uzun süre egzersiz eksikliğinden olabilir. sürekli yatıyordun, annen yapıyordu her şeyini, muhtemelen uzun süre hareketsiz kaldın birdenbire böyle bir aksiyon da seni yordu. ben de doktoruma sürekli çarpıntım var diyorum, hiç çarpmasa daha mı iyi diyor :)
panik atak yok, sakin sakin sakinnnn...
düşünmemeye çalış, düşündükçe arttırırsın çarpıntıyı. senin kalp atışındaki ani artışlar bebeğinin innnncecik damarlarına bomba etkisi yapar, Allah korusun. onun için sakin olmak zorundasın, heyecandan da uzak durmalısın. her ne yapıyorsan yavaş yavaş, sakince yap ve çarpıntıya odaklanma. geçmiş olsun.

yok kuzu bişiciğin ben iki adım yürüyorum 10 dk kalbim çarğıyor hamileiktennnn...hatta benim nefesimde kesiliyor....baktım netten başka şeye odaklanın normla demişler....

evet edut kesinlikle doğru söylüyorsun.
kalbimiz hem bizim, hem bebeğimiz için çalışıyor, ekstra yoruluyor. aldığımız sıvı azsa, bu o yorgunluğu ikiye katlıyor. çok sıvı, az yorgunluk, bol istirahatle geçer inşallah pasam.

kızlaar biraz önce adliyedeydim bi tane kadın göbişime baktı sonra bana bakıp gülümsedi o kadar mutlu oldum ki sonunda birileri hamile olduğumu farketti galiba... eşime farkettinmi kadını dedim güldü yoo bence sana öyle geliyo dedi gıcık
bi de kızlar hamile kotları yeşim tekstilde çok ucuz ve sanırım güzel şeylerde bulabilirz..ben geçen gün gittim tezgahtar kız aldırmadı bana daha erken hiç göbeğiniz çıkmamış diye

bugün bizim pazar günümüz :) pazara gidicez eşimle çok sevdik biz bu işi. çok güzel meyveler vardır inşallah. toparlanayım ben yavaş yavaş, çıkarım az sonra. kendinize iyi bakın hanımlar. bu arada hanzadeyi gördüm bugün, gün içinde çok kısa bir süreliğine geldi, zeyneb1982 ona durumunu sordu ama ya cevap veremedi, ya da ben görmedim cevabını.
çok öptüm sizi mmuckks iyi akşamlaarr :)

canım bende senin gibiydi,m inan beni anlatmışsın ama artık ne laf söylesin cevabını alıyor kafana tokadan başka bir şey takma boşver helede herşeye karışmaları yokmu sinir oluyorumkafayı takmaya gerek yok sters bize yaramıyo bebişlerimiz etkilemesin annesiinan can çıkar huy çıkmaz kendi kaybeder bebegini saglıklıcana dogru bak nasıl karışıyo herşeye benimki herşeyime karışıyodu hep laf ederdi onu oraya koy bunu buruya koy artık dedim yeter anne herşeyime karışmanı istemiyorum ben senin bri şeyine laf edip karışıyomuyum dedim oda ona yettiben ogluyla evliyim onunla degilya

ayy niye öyle diyolar yaa almak istiyor işte müşterii, daha ne istiyosunuuz. satın gitsin aaa :)
beni kimse farketmiyor çünkü hiçbir yere gitmiyorum, gidemiyorum :) evden çıkamayan yaşlı nineler gibiyim kalbim çarpıyor, nefesim daralıyor dışarda, özellikle alışveriş merkezlerine adım atamıyorum. ama bugün pazara gidiyorum çok mutluyum :89:
yeşim tekstile bakarım ben de, meşrutiyette var bildiğim bi tane. sağol canım muuccks.

dimi yani neyse bugün belki göbeğimi gere gere giderim olmuş mu artık alabilrmiyim derim
kıyamam sana nasıl mutlu kuzum pazara gidicek diye inşallah geçici bu durumlar yakında bebişlerimize neler neler almak için alışveriş merkezine gidcez o zaman ne çarpıntı ne bişey olucak inşallah..

Kızlar bende yavaş yavaş toparlanayım. Bugün çok güzel bir gündü benim için.(Bulantım yoktu çünkü) Sohbetiniz için teşekkürler.
Deniz aklıma düşürdü, pazara uğrayayım da malum meyveden bir daha alayım.

canım bak ben o yönden düşünmedim he evime yeni geçtim 3 aydır hazır yemege geliyordum malesef paslanmışım idmanlı degilim anlıcagın allah seni ne yapmasın çok güldüm yazdıgına canım seninle aynıyız dikkat ettinmi :90::90::90::90:benimde 2 mayısta serklajın var rahime dikiş atıcaklar bebegim dursun diye ikili testi yaptırmaya gittim pazratesi salı günü alınıcak sonuşçar işşallah bir sorun çıkmaz benim kesme şekeri bizi çok ugraştırdı teyzesi 3 kere makinaya girdim eşim her seferinde oldumu yok dedi aaa dedi minnacık haliyle baksana bizi parmagında oynatıyo ddedi anasınamı çekmiş ney dedisenin hamilelik nasıl gidiyo çok şükür bulantılarım yok artık

büyük ihtimalle erken diyecektir. ben de 12.haftanın ilk günü gitmiştim sanırım. erken dedi benim dr.
çok sağlıklı olduğunu duyarsın inşallah.

kızlarr dr geldımm muayene hane çok yakınn kız gıbı dedı hersey güzel dedı

ama benım yarın 12 haftam olcak ultrasonda 12+6 cıktı ne dıyosunuz sızce bu nasıl oluyoo

Son düzenleme:
selam kızlar gecmıse hıc bakamadım rapor verıyım dıye gırdım :) dun konturolum vardı kendı doktorumda bılıosunuz 6 gun once kız denmıstı bebegım ıcın dun doktorumuz %90 erkek bısey yukarı bakıo dedı bıttım oldum resmen bu sabah esımden gızlı 4d ultrasonun oldugu hastaneye gıttım kız dıyen bayana anlattım bızım cıhazlarımız son teknolojı dedı yukarı baktı asa baktı bencesonuc vermez dedı ultrasona aldı buyuk ıhtımal kız suan kesın kız gozukuo dedı valla oburude %90 demıstı aklım karıstı uzuntum gectı ama bı dahakı konturole kadar ıkısındende emın olamıycam ıcım kız desede
bızden haberlerı verıyım dıye gırdım ıslerım cok yıne gelıcem gorusuruz umarım herkes ıyıdır :79:

meraba kızlar bugün pazara çıktım ne görüyüm karpuz kavun erik çağla malta eriği ne ara pazara çıktı bunlar ama ben bi tuhafım bulantım vs hiç olmadı ama canımda bişeyler istemiyo sebze aldım çıktım

selamm
aa çok ilginç iki yerde emin konuşmuş merak ettim hangisi doğru acaba

Aaaaaa beni bitirdiin hepsini birden çekti canımmmm

aaa memleketlim birini buldum bende sivaslıyım şuan sivasın ilçesinde ikamet ediyorum ama .eşimin işi nedeniyle.
Arkayı dörtleyelim
Bende sivaslıyım
Vitamin ilacı yapıyo sanırım elevit kullanıyorum bende 3günde 1 alıyorum içtiğim gün bulantım oluyo hafiften

tuvallet sorunu bendede var Bana Ferrum verdi dr.o günden beri rengi koyu Daha neler görücez bakalım

Tuvalet renginin koyu yeşil siyah gibi bir renk olması normal. Ben senelerce demir takviyesi aldığım için alışkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…