allah razı olsun kardeşim ya içime su sreptin inan okadar çarpıntım olduki zaten panik atak hastasıyım ondan oldum zannettim ama ondan degil
biliyorum ani kalkışlarda oluyomuş ama çarpıntı acaba kanımız yokya bebeg kanmı gitmezki kalbimiz çarpıntı yapıyo kiloluyum biraz ama çarpıntının kiloyla alakası yokmuş sag ol eger olursa bir daha sakinlicem en azından hamilelikten miş derim allahım yardım etsin hapimize
öncelikle herkeze güzel bir gün diliyorum sizlere birşey sorbilirmiyim cevap verirseniz çok sevinicem bugün kahvaltımı yaptım eşimle neyse canım badem domates birde üstüne sarımsak istedi çok güzel oluyo tavsiye ederimneyse evi topluyordum yere egildim nevresim takımını makinaya atıcam hızlımı kalktım bilemedim ama çarpıntım oldu neder olmuş olabilir eşim dedi egildin dogruldunya ondan olur çarpıntı korma dedi ban sizlere soruyum aranızda benim gibi olan varmı hani birden kalkınca çarpıntı olan birde çok yoruluyorum bu ara bebektenmi acaba sabahtan beri dğşğnmeden edemiyorum gene panik atagın başladı ya
yok kuzu bişiciğin ben iki adım yürüyorum 10 dk kalbim çarğıyor hamileiktennnn...hatta benim nefesimde kesiliyor....baktım netten başka şeye odaklanın normla demişler....
evet arkadaşlar cidden zor bi durum. Ama eskiye nazaran alışmıştım umursamıyordum hatta saçma çabaları komik bile gelmeye başlamıştı. bugüne kadar sırf eşimi çok sevdiğim için katlandım ona bu dünyada aşık olduğum tek adamı onun yüzünden üzmek istemediğim için fedakarlık yapabildim ama şimdi bebeğimle ilgili beni huzursuz etmeye çalışmasını affedemiyorum yaptığı tüm kötülükleri sineye çektim, anneme yaptıklarını bile ..... Ama bebeğimle ilgili hiç birşeyini hoş göremem doğrusu veririm ağzının payını zaten bu güne kadar hep beni üzmeye çalıştı ama en çok üzdüğü kendi oğlu oldu. hem burdan taşınırız diyede çok korkuyo eğer bişi desin ozamn diycem bu bardağı taşıran son damlaydı 15 gün içinde ben,oğlun ve torunun burdan gidiyoruz sende laflarını gelir boş daireye sokarsın artık balımmm diycem ona ohhhh.... kız valla anlattım içim ferahladı ayyy ne çok ihtiyacım varmış kaynanamı şikayet etmeye meğer....
hepinize teşekkür ederim kızlar bayaa rahatladım bu topiği seviyorummmmmm
kızlaar biraz önce adliyedeydim bi tane kadın göbişime baktı sonra bana bakıp gülümsedi o kadar mutlu oldum ki sonunda birileri hamile olduğumu farketti galiba... eşime farkettinmi kadını dedim güldü yoo bence sana öyle geliyo dedi gıcık
bi de kızlar hamile kotları yeşim tekstilde çok ucuz ve sanırım güzel şeylerde bulabilirz..ben geçen gün gittim tezgahtar kız aldırmadı bana daha erken hiç göbeğiniz çıkmamış diye
dimi yani neyse bugün belki göbeğimi gere gere giderim olmuş mu artık alabilrmiyim derimayy niye öyle diyolar yaa almak istiyor işte müşterii, daha ne istiyosunuuz. satın gitsin aaa :)
beni kimse farketmiyor çünkü hiçbir yere gitmiyorum, gidemiyorum :) evden çıkamayan yaşlı nineler gibiyimkalbim çarpıyor, nefesim daralıyor dışarda, özellikle alışveriş merkezlerine adım atamıyorum. ama bugün pazara gidiyorum çok mutluyum :89:
yeşim tekstile bakarım ben de, meşrutiyette var bildiğim bi tane. sağol canım muuccks.
teşekkürler pasam sana da güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum.
çarpıntı benden sorulur bu topiktebenimki hormonal ama senin uzun süre egzersiz eksikliğinden olabilir. sürekli yatıyordun, annen yapıyordu her şeyini, muhtemelen uzun süre hareketsiz kaldın birdenbire böyle bir aksiyon da seni yordu. ben de doktoruma sürekli çarpıntım var diyorum, hiç çarpmasa daha mı iyi diyor :)
panik atak yok, sakin sakin sakinnnn...
düşünmemeye çalış, düşündükçe arttırırsın çarpıntıyı. senin kalp atışındaki ani artışlar bebeğinin innnncecik damarlarına bomba etkisi yapar, Allah korusun. onun için sakin olmak zorundasın, heyecandan da uzak durmalısın. her ne yapıyorsan yavaş yavaş, sakince yap ve çarpıntıya odaklanma. geçmiş olsun.
büyük ihtimalle erken diyecektir. ben de 12.haftanın ilk günü gitmiştim sanırım. erken dedi benim dr.
çok sağlıklı olduğunu duyarsın inşallah.
selam kızlar gecmıse hıc bakamadım rapor verıyım dıye gırdım :) dun konturolum vardı kendı doktorumda bılıosunuz 6 gun once kız denmıstı bebegım ıcın dun doktorumuz %90 erkek bısey yukarı bakıo dedı bıttım oldum resmen bu sabah esımden gızlı 4d ultrasonun oldugu hastaneye gıttım kız dıyen bayana anlattım bızım cıhazlarımız son teknolojı dedı yukarı baktı asa baktı bencesonuc vermez dedı ultrasona aldı buyuk ıhtımal kız suan kesın kız gozukuo dedı valla oburude %90 demıstı aklım karıstı uzuntum gectı ama bı dahakı konturole kadar ıkısındende emın olamıycam ıcım kız desede
bızden haberlerı verıyım dıye gırdım ıslerım cok yıne gelıcem gorusuruz umarım herkes ıyıdır :79:
meraba kızlar bugün pazara çıktım ne görüyüm karpuz kavun erik çağla malta eriği ne ara pazara çıktı bunlar ama ben bi tuhafım bulantım vs hiç olmadı ama canımda bişeyler istemiyo sebze aldım çıktım
Arkayı dörtleyelimaaa memleketlim birini buldumbende sivaslıyım şuan sivasın ilçesinde ikamet ediyorum ama .eşimin işi nedeniyle.
Vitamin ilacı yapıyo sanırım elevit kullanıyorum bende 3günde 1 alıyorum içtiğim gün bulantım oluyo hafiftenMidem bulanıyor iki gündür kızlarnormalmidir? 2 haftadır hiç yoktu. Dün sabah aç karna vitamin ilacını içtim 15 dk. sonra geri kustum mide kabul etmedi. Dr sordum bişey olmaz dedi. ama MİDE BULANTIM NORMALMİ ACABA? off pimpirikli ben bıktım artık senden!!!
kızlar ya bişi daha sorcam. 2 şey de olabilir..
1- doktorum gyneferon mu ne kan hapı mı demir hapı ondan verdi günde 1 tane aç karına. ama sabah içiyorum midemi bulandırıyo. dün aynen çıkardım ne varsa... o yüzden içmiyorum ya düzenli....
birde büyük tuvaletimin rengi acayip koyu venge diyebilrimneden kine... normalde açıktır.. kıvamı içi ama ne sulu ne kuru ortası.. ama rengi aklıma takılıyo???
Arkayı dörtleyelim
Bende sivaslıyım
Vitamin ilacı yapıyo sanırım elevit kullanıyorum bende 3günde 1 alıyorum içtiğim gün bulantım oluyo hafiften
tuvallet sorunu bendede var Bana Ferrum verdi dr.o günden beri rengi koyu Daha neler görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?