ooo doğduğu vakit eşyaları eve sığmıcak desene.şimdiden böylelerse.bu arada ben de sakaryalıyım.ama bursada oturuyorum.kime gidiyorsun kontrole?
valla canım önce beyhekimde orhan hayri meteye gittim hiç uyuşamadık onunla daha sonra ertan çeliğin muayenehanesine gittik o iyi gibiydi ama testlerimi unutunca ondanda vazgeçtik şimdi altınovada sami kemiğe gidiyorum birde korucuk hastanesinde gebe izlem bölümü açılmış orada prof. selçuk özden varmış ona çok iii diyorlar onu da denedikten sonra sami kemikle, selçuk özden arasında bir karar vericem nihayet :)))
arkadaşlar bu msj ların altındaki resimleri ve avatarları nasıl ekilyosunuz ben yeniyimde daha fazla zaman ayıramıyorumda çözmek için yardımlarınızı bekliyorum
Ne haber hanımlar nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Benim göbeğimin (göbek deliğimin) artında iğne batması gibi bir acı var :44: üşüttüm galiba. gece kombi kendiliğinden kapanmış, donmuşuz eşimle buz gibiydi sabah ev.
Günaydın bu sabah aynada kendime baktım bebeğin olduğu yer tuvarlak top gibi olmuş
Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar.
Saat 05:30'da wc ye gittim. Hafif lekelenme başlamış yine bende. O saatten beri hafif hafif devam ediyor. Çok moralim bozuldu, başım ağrıyor. Sabah işe gelirken yeni aldığım hamile kotunu giyindim ağlayarak, belki de bidaha giyinemem diyerek...Doktoru da arıyorum sürekli muayenede, geri de dönmüyor. Korkuyorum...
Saat 05:30'da wc ye gittim. Hafif lekelenme başlamış yine bende. O saatten beri hafif hafif devam ediyor. Çok moralim bozuldu, başım ağrıyor. Sabah işe gelirken yeni aldığım hamile kotunu giyindim ağlayarak, belki de bidaha giyinemem diyerek...Doktoru da arıyorum sürekli muayenede, geri de dönmüyor. Korkuyorum...
çok geçmiş olsun canım, bencede endişelenmemeye çalış, böyle durumlarda moralsiz olunca daha kötü hissediyorsun.eğer doktorun hala cevap vermediyse muayenehanesine git en azından bebeğini görür rahatlarsın. umarın en kısa zamanda sorunun geçer canım
gecmıs olsun cnmbız ıyıyız bugun bebısımle bende bıraz usutmusum sanırım hapsıyorum sureklı onun dısında gayet ıyız sen nasılsın mınıgın nasıl?
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese bebişi için endişelenen test sonucu bekleyen bütün arkadaşlarıma Allah hayırlı haberler duymaayı nasip eylesin.
Bebek özlemi çeken bu yolda tedavi gören yıllardır bekleyen bütün arkadaşlara Allah biran önce sağ salim sağlıklı bebekler nasip etsin.
evlatları için gün sayan Allahın bu mucizeyi bahşettiği ben ve benim gibi tüm arkadaşlarımada sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
AMİNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?