2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar bu msj ların altındaki resimleri ve avatarları nasıl ekilyosunuz ben yeniyimde daha fazla zaman ayıramıyorumda çözmek için yardımlarınızı bekliyorum

öncelikle herkese günaydın kızlarrrr.... takip çizelgesi eklemek için aşağıda yazanları uygulaman yeterli olucaktır.
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

avatar eklemek içinde önce "google'dan" avatar yazıp görsellerde arattır sonra beğendiğin avatarı bilgisayarına kaydet. daha sonra kontrol panelinde profilin alt kısmında avatar ekle yazıyor oraya tıkla karşına varsayılan avatarı kullan yada bilgisayardan yükle diye iki seçenek çıkacak sen bilgisayardan yükleyi seçip gözat bölümüne tıkla ve daha önce kaydettiğin avatarı seç, böylece avatarınıda yüklemiş olucaksın...

Ne haber hanımlar nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Benim göbeğimin (göbek deliğimin) artında iğne batması gibi bir acı var :44: üşüttüm galiba. gece kombi kendiliğinden kapanmış, donmuşuz eşimle buz gibiydi sabah ev.

gecmıs olsun cnm bız ıyıyız bugun bebısımle bende bıraz usutmusum sanırım hapsıyorum sureklı onun dısında gayet ıyız sen nasılsın mınıgın nasıl?

Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar.
Saat 05:30'da wc ye gittim. Hafif lekelenme başlamış yine bende. O saatten beri hafif hafif devam ediyor. Çok moralim bozuldu, başım ağrıyor. Sabah işe gelirken yeni aldığım hamile kotunu giyindim ağlayarak, belki de bidaha giyinemem diyerek...Doktoru da arıyorum sürekli muayenede, geri de dönmüyor. Korkuyorum...

Son düzenleme:

cnm ya panık yapmamaya alıs kotu seylerde getırme aklına bır kac defa daha ara ulasamazsa hala olmadı bı gıt doktorun gercı benımd eolmustu kırmızıya donmedıgı surece korkama demıstı doktorum ıcını ferah tutmayaa calıs

çok geçmiş olsun canım, bencede endişelenmemeye çalış, böyle durumlarda moralsiz olunca daha kötü hissediyorsun.eğer doktorun hala cevap vermediyse muayenehanesine git en azından bebeğini görür rahatlarsın. umarın en kısa zamanda sorunun geçer canım

sağolun kızlar. Doktorla görüştüm, gel dedi. İşten izin alıp çıkıcam. Görüşürüz.

Günaydın cnm hayırlı cumalar, Allahın izniyle bir şeyi yok bebeğinin. Korkunu anlıyorum, ama işe gitmeseydin daha iyi olurdu, evde uzanıp dinlenseydin keşke. Doktoruna ulaşamıyorsan git bir muayene ol ve rapor yazdır bir kaç gün yatarak istirahat et. Birde düşük önleyici iğne oluyor onu yapar belki.

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese bebişi için endişelenen test sonucu bekleyen bütün arkadaşlarıma Allah hayırlı haberler duymaayı nasip eylesin.

Bebek özlemi çeken bu yolda tedavi gören yıllardır bekleyen bütün arkadaşlara Allah biran önce sağ salim sağlıklı bebekler nasip etsin.

evlatları için gün sayan Allahın bu mucizeyi bahşettiği ben ve benim gibi tüm arkadaşlarımada sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

AMİNNNNN

gecmıs olsun cnm bız ıyıyız bugun bebısımle bende bıraz usutmusum sanırım hapsıyorum sureklı onun dısında gayet ıyız sen nasılsın mınıgın nasıl?

sen de miii ben de üşütmüşüm hapşuruyorum, burnum akıyor, hafif ateşim var. portakal limon getirdim sıkıp içicem az sonra. dediğim gibi, biraz da göbeğim acıyor başka sıkıntımız yok çok şükür.
sen de c vitamini almaya gayret etsen iyi olur canım bugün atlatırız inşallah.
bebişim iyi teyzesii :) çoktandır görmüyorum ama iyi olduğunu hissediyorum :) hepimiz çookk daha iyi oluruz umarım. sana da geçmiş olsun usluemcim öpüyorum ikinizi de

Amiiin canım amiiin ne güzel bir dua bu eslem, mübarek cuma günü hemde inşallah rumuz 17 de güzel haberlerle gelir.

canım korkma hiç içini ferah tut 4.aya kadar sürekli kanamalı geçirmiş arkadaşlar var ayaklarını yüksek biyere uzat ve dinlen

Günaydın rumuzcum geçmiş olsun canım. daha önce de ara ara oluyordu sende, o tarz bir durumdur belki, istirahatlerle atlatıyorsun sen, bu sefer de öyle olmuş olmalı. panik yapma aramaya devam et doktorunu, hatta madem orda işten izin alıp git bir an önce ama önce sakin ol. muhtemelen iğne ya da tablet, fitil filan verecektir onları kullanır sağlıklı bir şekilde devam ettirirsin canım sürecini. daha çok giyersin kotunu merak etme, üstünde eskir bile. Dua edicem senin için. Allaha emanet ol canım hayırlı haberler getirirsin inşallah bize.

Kızlar 13 hafta bitti riskli dönemi atlattık kendimizi iyi hissediyoruz diye çok fazla efor sarfetmemeliyiz. Bu dönemlerde istirahat etmek çok önemli çünkü bebeğin gelişip yukarı çıkmaya çalıştığı ve rahim bağlarını kastığı bir dönem. Hepiniz kendinize çok dikkat edin. 6 ay kaldı allahın izniyle kazasız belasız bitsin inşallah kızlar...

Hayırlı sabahlar hanımlarr, cumamız mübarek olsun
Geçmiş olsun kızlar soğuk almışsınız, bende rutin şekilde devam ediyor zaten.

Gece acayip rüyalar gördüm, çığlıkla uyandım ağladığımı filan hatırlıyorum. Eşim sakinleştirdi ama özetsiz dizi film şeklinde uyuyunca tekrar devam etti. Çok keyifsiz uyandım.. Allah göstermesin bir daha, çok korktum

Sizde de oluyor mu böyle, kabus olmasa da geceeşim kolunu atsa, hafifçe üstümü öertse sıçrıyorum yine. Bu son zamanlarda sıkça olmaya başladı bende:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…