ben hayatım boyunca balıkdan nefret ettim
doktorada söyledim yiyemiyorum diye cevizle takviye ediyorum ama dedim
aynı şey değil dedi balık yağı hapı verdi
ama onuda yutamıyomki
iyi geceler kızlar muhtemelen sabah okuyacaksınız bunu bugün dr kontrolüm vardı daha sonrada babamı görmeye gittik dünkü yazdıklarımızın üstüne iyi geldi cnm babam gün geçtikçe daha iyi olacak.... dr amcamız güzeller güzeli bir kız dedi meleğime :))) %90 dedi ama ben değişmez diye tahmin ediyorum artık
bu arada 3lü testim vardı drum 2li iyi çıktı diye hepsini yapmaya gerek duymadı sadece bebeğimin karaciğer sıvısı varmıs ona bakmak yeterli dedi onu yaptık sadece güzel kızım keyfine pek bi düşkün uyumuyo ama harekette etmiyordu gene çikolata sevmiyo benim kızım :)) allaha şükür herşey yolunda görünüyordu ve tam 168 grmış :)))
günyadın ya kızlar ne diycem ben yan yatarken gece farketmeden yüzüstüde dönüyorum...bişi olmuşmudur kuzma ya
günaydınlar herkesee...
ben en çok kilo alanım aranızda sanırım.63 le hamile kaldım 67 yim şuan.elevit kullanıyorum bende.taa en baştan beri bulantı hiç olmadı bende.kusma felan da olmadı o yuzden sureklı kılo aldım sanırım....ilerleyen zamanlardaki halimi hayal edebiliyorum 80 i aşacağım bu gidişleee...ama razıyım 8 yıl sonra bebeğime sağlıkla kavuşayımdaa...
iyi geceler kızlar muhtemelen sabah okuyacaksınız bunu bugün dr kontrolümvardı daha sonrada babamı görmeye gittik dünkü yazdıklarımızın üstüne iyi geldi cnm babam gün geçtikçe daha iyi olacak.... dr amcamız güzeller güzeli bir kız dedi meleğime :))) %90 dedi ama ben değişmez diye tahmin ediyorum artık
bu arada 3lü testim vardı drum 2li iyi çıktı diye hepsini yapmaya gerek duymadı sadece bebeğimin karaciğer sıvısı varmıs ona bakmak yeterli dedi onu yaptık sadece güzel kızım keyfine pek bi düşkün uyumuyo ama harekette etmiyordu gene çikolata sevmiyo benim kızım :)) allaha şükür herşey yolunda görünüyordu ve tam 168 grmış :)))
bı prensesımız daha oldu demek hosgeldın melek aramızasonucların ıyı cıkmasına babanın daha ıyı olmasına sevındım hep boyle gıder ınsallah
ılk günaydın bizden olsun sabah kalktım evımın ıslerını yaptım gerıye oglumun kahvaltısı ve mercımek corbam kaldı pılav tavuk vardı annem saolsun dun yaptı verdıbı sey sorucam ben hep mercımegı duduklude yapıyorum blendırdan gecırıyorum gorumcem tencerede yapıyo blendırdan gecırmıyo cok hosuma gıdıyo ıcıne ne koyuyo nasıl yapıo bılmıyorum bılenınız varmı cunku ıcınde agzıma patates fılan rastlamıyo blkendırdan gecmeden nasıl olurkı ?
korkma o kadar ince ayrıntılara takılma birşey olmaz olsa o zaten bir şekilde tepki verir sana valla kimse beni uyarmadı şöyle yat böyle yat diye ben yatakta biraz rahatıma düşkünüm tepine tepine yatıyorumgünyadın ya kızlar ne diycem ben yan yatarken gece farketmeden yüzüstüde dönüyorum...bişi olmuşmudur kuzma ya
sanırım bende senin gibiyim uzun zamandır tartılmıyorum ama alt taraftan kilo aldığımı hissediyorum bakalım sonumuz nasıl olacak dün bir kadınla konuştum hamileliğinde sadece 7 kilo almış :))günaydınlar herkesee...
ben en çok kilo alanım aranızda sanırım.63 le hamile kaldım 67 yim şuan.elevit kullanıyorum bende.taa en baştan beri bulantı hiç olmadı bende.kusma felan da olmadı o yuzden sureklı kılo aldım sanırım....ilerleyen zamanlardaki halimi hayal edebiliyorum 80 i aşacağım bu gidişleee...ama razıyım 8 yıl sonra bebeğime sağlıkla kavuşayımdaa...
günaydın denizcimmmmGüünayydın güzelleer
leynacım eskıden her hafta sonu ordaydım hamıle kaldıgımdan berı gıtmıyorum arayıpta sormam ayıp olur cok sıgara ıcılen bı ev kokusundan oluyorum bı sefer gıttım hamıleyken sımdı ev aklıma gelınce mıdem bulanıyo ben sıgara ıcerdım ama bızde sadece balkonda ıcılır esım bırakırsa gelenlere onu bıle yasaklıycam :)
ozaman sosylemı yapıcam yagda 1 kasık un kavurcam sonra ınce dogranmıs sogan sonra salca sonrada mercımek ve su eklıyıp ıyıce pısırcem boylemı acaba :)
leynacım eskıden her hafta sonu ordaydım hamıle kaldıgımdan berı gıtmıyorum arayıpta sormam ayıp olur cok sıgara ıcılen bı ev kokusundan oluyorum bı sefer gıttım hamıleyken sımdı ev aklıma gelınce mıdem bulanıyo ben sıgara ıcerdım ama bızde sadece balkonda ıcılır esım bırakırsa gelenlere onu bıle yasaklıycam :)
ozaman sosylemı yapıcam yagda 1 kasık un kavurcam sonra ınce dogranmıs sogan sonra salca sonrada mercımek ve su eklıyıp ıyıce pısırcem boylemı acaba :)
güzelim sen bilirsin ama bence mercimek zaten çorbayı yoğun yapıyor un koyup kalorisini arttırma...bana sorarsan ben 1 havuç 1 patates ekliyorum, yağda kavurukende domates yada salça koyuyorum....bol nane birde....tabi ben seviyorum sen bilirsin
ya bende hep sırt üstü yatıyorum bu akşam çok dikkat ettim yatmamak için ama krap girdi bacaklarıma ve kalçamın yanı ağırdı ya uyuşmuş eşimde sen şimdiden böyleysen yandık biz diyo
kimyon da koyuyorum ben, gaz&şişkinliği azaltıyor kızlar. hatta kısır yaparken de kimyon koyuyorum, bulgurun içimizde şişip bizi bomba haline getirdiği hal var ya, onu azaltıyor.
kimyon da koyuyorum ben, gaz&şişkinliği azaltıyor kızlar. hatta kısır yaparken de kimyon koyuyorum, bulgurun içimizde şişip bizi bomba haline getirdiği hal var ya, onu azaltıyor.
canım daha dün konuştuk biz bu konuyu. Ben de arada sırt üstü yatıyorum farkında olmadan, sonra da huzursuz oluyorum. Aslında burdan bir arkadaşımız sırtına ufak bir yastık dayıyıromuş böylelikle hep yan yatıyormuş. Bana mantıklı geldi hatta ben şu bebekleri yan yatırma yastıkları var ya onlardan almayı düşünüyorum.
amanda aman gelin kızımız evde çorbada yaparmışşş
kimyonu iyi aklıma getirdin süper olur bende denemeliyim bayılırım kimyonun kokusunaaaa
bende cogu seye kımyon koyarım ama esım pek begenmez cok severım ozellıkle kurufasulye ve nohuttakimyon da koyuyorum ben, gaz&şişkinliği azaltıyor kızlar. hatta kısır yaparken de kimyon koyuyorum, bulgurun içimizde şişip bizi bomba haline getirdiği hal var ya, onu azaltıyor.
saol hayatım tarıf ıcın beklerım mucevherdeyım bılıyosun zaten gel beklerım canımbence soğanı rendeleme direk soy içine at o zaten kaynaya kaynaya soğandan tadını alıyor sonrada atarsın soğanın posasını patateside dediğim gibi rendeleyebilirsin sonra aynı anlattığın gibi kavurup suyunuda eklersin sonra kısık ateşte kaynatırsın altını kapatmaya yakında biraz nane tabaklarada limonla servis yaparsın akşamada bana adresini verirsin çorba içmeye gelirim
güzelim sen bilirsin ama bence mercimek zaten çorbayı yoğun yapıyor un koyup kalorisini arttırma...bana sorarsan ben 1 havuç 1 patates ekliyorum, yağda kavurukende domates yada salça koyuyorum....bol nane birde....tabi ben seviyorum sen bilirsin
iyi geceler kızlar muhtemelen sabah okuyacaksınız bunu bugün dr kontrolüm vardı daha sonrada babamı görmeye gittik dünkü yazdıklarımızın üstüne iyi geldi cnm babam gün geçtikçe daha iyi olacak.... dr amcamız güzeller güzeli bir kız dedi meleğime :))) %90 dedi ama ben değişmez diye tahmin ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?