oh maşallah canım ne güselllDoktoruma eleviti sordum, acıkma yapmaz dedi. O hamileliğin bir döneminde olur dedi. Ben de bir ara 2 saatte bir hiçbişi yememiş gibi acıkıyodum. şimdi geçti. Senin de geçecektir. Abur cuburdan mümkün olduğunca uzak duruyorum ama hergün 1 bardak kola içiyorum ben Bulantımı en iyi o alıyor napim.
Oh maşallah canım ne güselllDoktoruma eleviti sordum, acıkma yapmaz dedi. O hamileliğin bir döneminde olur dedi. Ben de bir ara 2 saatte bir hiçbişi yememiş gibi acıkıyodum. Şimdi geçti. Senin de geçecektir. Abur cuburdan mümkün olduğunca uzak duruyorum ama hergün 1 bardak kola içiyorum ben Bulantımı en iyi o alıyor napim.
canım bende yeni yeni su içmeye başladım merak etme seninde yakında bulantıların geçer. spor tüm hamilelikte mi yasak olucak yoksa geçici mi?canım yediklerimize biraz dikkat edersek spor olmasa bile bence aşırı bi kilo problemimiz olmaz...
Ya arkadaşlar birşey sorucam sizlere,
Geceleri uyurken nasl yatıyorsunuz? Ben mümkün olduğunca soluma yatmaya çalışıyorum ama uyurken sırt üstü yattığım oluyormuş eşim öyle söyledi. Dedim uyandır uyar beni kıyamam diyorBen de huzursuz oldum.
yaaa neden kimse beni sallamıyoor?
bana doktorum elevit iştahını çok arttırır ve kilo aldırırsa bıraktırıcam dedi..iştahım arttı ama daha pek kilo almadm bi daha ki kontrolde bakalım ne dicek doktor?
canım benim dr. Her kanamadan sonra 20 gün spor yasak demişti. Benim kanamaların arası da 20 günü bulmuyor. Bakalım, dr. Yasak kalktı derse başlıcam ama ne zaman.
Benim bazal metabolizma hızım çok düşükmüş. O yüzden sporla desteklemem gerekiyor. Ama bebişim doğana kadar elimden geleni yaparım, gerisini boşveririm. Yeter ki o iyi olsun.
canım estağfurullah, görmemişim. Ben butun gun yattığım için bi soluma dönuyorum, bi sağıma, ama artık popom acıyor, geceleri sola dönuyorum, kendımı desteklemek içinde yanıma yastık koyuyorum, bak işe yarıyor, tavsıye ederim.
Buyur buradan yak. Acaba hangisi doğru. Hadi topikçek bir oylama yapalım.
Mesela ben, 8. haftadan itibaren elevit kullanmaya başladım ve 8. haftaya kadar artmayan kilomda 2,5 kiloluk artış gözlemledim.
(10 günlük yatak istirahatimde aldığım 1,5 kiloyu saymayabiliriz.)
aynen anlattığın gibi ama arada sırt üstü bende yatıyorum zararlımı şimdi...
rumuzcum istesekte istemesekte 12 kilo alıcaz dr öyle söyledi... Zaten onuda geçmemem gerekiyor...hali hazırda fazla kilom vardı ameliyattı tedaviydi derken ipi ucu kaçmıştı..allahtan boyum uzun yoksa yerde top gibi yuvarlar kociş beni....)) hergün 1 saat spor ve diyetisyenimle çok güzel kilo vermiştim..artık doğumdan sonra ilk iş spor ve diyetisyen olacak... Haa ama bu demek değil ki homini gırtlak yiyeceğim...kesinlikle ekmek ve abur cubur yok gerisi yemek ve meyveler..
sibelim yazdığına çok güldüm yaaa. Demek lokmalarını sayacak
Yeşimcim sen zayıf olmalısın. Aşırı kilolular en fazla 7 kilo, normal kilolular 9-12 kilo arası, zayıf insanlar 12-15 arası kilo alabilirmiş. Yani, senin dr.un dediği gibi istesekte 12 kilo alamayabiliyoruz.
Benim ablamın ilk hamileliğindeki dr.'u da kiloya çok önem verirdi. Birinde ablamı azarlamış "niye 1 kilo fazla aldın bu ay, noluyoruz yani" diye, ablam korkusundan gelecek ay 1,5 alması gerekirken 500 gr alıp gitmişti. 9 kilo ile doğum yaptı ve doğum yapar yapmaz 1 ay içinde tüm kilolarını verdi.
benim doktorum da kiloya çok önem veriyo ama ilk gidişimde 15 kilo alabilirsin dedi. ben de niye ki çok diil mi 10 kilo alsam dedim?sen bilirsin ben sana zayıf hamile kaldığın için o hakkı veriyorum kullanıp kullanmamak sana kalmış tabi kullanmasan daha iyi dedi. eğer kilolu hamile kalsaydın en fazla 8 kilo dicektim dedi...Sibelim yazdığına çok güldüm yaaa. demek lokmalarını sayacak
Yeşimcim sen zayıf olmalısın. Aşırı kilolular en fazla 7 kilo, normal kilolular 9-12 kilo arası, zayıf insanlar 12-15 arası kilo alabilirmiş. Yani, senin dr.un dediği gibi istesekte 12 kilo alamayabiliyoruz.
Benim ablamın ilk hamileliğindeki dr.'u da kiloya çok önem verirdi. Birinde ablamı azarlamış "niye 1 kilo fazla aldın bu ay, noluyoruz yani" diye, ablam korkusundan gelecek ay 1,5 alması gerekirken 500 gr alıp gitmişti. 9 kilo ile doğum yaptı ve doğum yapar yapmaz 1 ay içinde tüm kilolarını verdi.
Bu arada ben de 8.haftadan beri elevit kullanıyorum iştahım da öyle belirgin bir artış olmadı. Pek midem bulanmadığı için ben başından beri bayaa yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?