bende elevıt kulanıyorum amane mıde bulantısı yaptı nede ıstahım acıldı aksıne kapandı dıye bılırım yemeklerı zorla yıyorum 3.5 ayda 1,5 kılo almısım esım gecen gıttıgmızde sıkayet ettı doktora benı ıstahı yok zorla yıyo dıye bakalım bundna sonra acılcak dedı balık yagı verdı sımdılık bı degısıklık yok ıstahımda ama en sevdıgım sey domates ve salatalık her ogun verın bıkmadan yerım
Biraz gözyaşı dökünce herkes bir anda benle ilgilenmeye başladıTeşekkür ederim tüm cevaplar için, demek ki herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor yatarken. Sırt üstü yatmak iyi değil diye okuduğumdan tedirgin oldum ben de. Yan yatmak da sakınca yokmuş. Yastık fikrini söyleyen arkadaşıma ayrıca teşekkürler, benim de niyetim var ufak bir yastığı sırtıma destek yapmaya
CNM BALIK YAĞININ FAYDASI OLUYOMUYMUŞ bende balık yiyemiyorum hapmı alsam acaba?
CNM BALIK YAĞININ FAYDASI OLUYOMUYMUŞ bende balık yiyemiyorum hapmı alsam acaba?
Bu arada ben de 8.haftadan beri elevit kullanıyorum iştahım da öyle belirgin bir artış olmadı. Pek midem bulanmadığı için ben başından beri bayaa yiyorum.
eğer hftda 1 kere balık yıyebılıyorsan almana gerek yokmuş, dr.um yalancısıyım
Canım kilo aldın mı peki? Şimdilik anket sonuçları;
Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
Usluem: 1,5 kilo (İştah açılmadı)
Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
Sibel : kullanmıyor
Daha fazla katılım bekliyorum. Haydi bakalım yarın devam ederiz artık.
Ben kaçtım canlarım. İşleri toparlayım, 18:30 da çıkış var, az kaldı. Çoook öpüldünüz.
canlarım teker teker alta yazamadım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söylediyarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarın dikiş allah rızası için ban dua edinde dikişim iyi geçsin daha bri şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var
Günaydın kızlarrr..
Maşallah akşamda çok konuşmaya başlamışınız artık. Valla kaç gündür saat 9 oldu mu yatıyorum ben.Yemeği yedikten sonra yatmak kilo aldırıyor ama napim bu ara uyku bastırıyor.
Zuleyhacım akşamda olsa yaz da haber alalım senden. İnterneti kısıtlayan şirketelere de uyuz oluyorum bu arada.
evet canım dr bana baedem yağı tüylenme yapar kullanma demişti. ben daha bişi kullanmadım ama kakao yağını tavsiye etti, zaten senin cildinle alakalı olacakla bişey fayda etmez dedi. Kremler pahalı boş ver kakao yağıda iyi deyince kaldım öyle bişi almadım. Yani balki ben alacam krem
Geçenlerde bi kaç isim söylenmişti topikte, var mı çatlaklar için. Bi de hafif leke var sanki bende onblar için, yardıımmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaa nefret ediyoum işgüzar iş verenlerden. şimdi eve tebligat yollamışlar, yok işimi yetersiz yapıyormuşum, yok müşterilerim memnun değilmiş benden, yok ingilizcem yeterli değillmiş!!! ben hamile kaldıktan sonra mı geldi bunlar aklınıza? elimdeki müşterilerden gelen teşekkür mailları ne peki işimi yetersiz yapıyorsam? offffffffffffffffffff içim sıkıldı yine..
sağol cnm allah razı olsun hepinizden umarım seninde baban en kısa zamanda iyice toparlanır çok çok daha iyi olur inşallah.....ya sabah sabah dünkü konuşmaları hatırlatmak istemezdim ama beni mecbur bıraktınızyslzytn, ealitinn valla içim çıktı ağlamaktan üstüne de paşam tuz biber oldu.. benim babacım da 2009 ekim ayında ameliyat oldu, gırtlak kanseriydi.. ses kısıklığı uzun süredir vardı ama doktora gitmeyi reddetti hep benim düğünüm var diye. düğünü kimseye zehretmek istemiyorum düğünden sonra giderim, belki bir şey yoktur diye bizi teselli etti. kaldı ki kendi de doktor olduğu için ne olduğunu gayet iyi biliyordu aslında. gırtlağının dörtte üçü alındı, şimdi kanülle dolaşıyor. ameliyattan sonra kanülün çıkacağını ama zaman alacağını söyledi doktorumuz, 1,5 yıldır boğazındaki deliğin kapanmasını bekliyoruz. inşallah kapanır da biraz daha rahatlar babacım, çok şükür proteze gerek kalmadı ama o güzelim sesi çok çok kısık çıkıyor artık. babacığımın sesi çok güzeldi, zamanında trt'nin ses sanatçılığını bile birincilikle kazanmış şimdi en büyük üzüntüsü şarkı söyleyememek. benim de en büyük duam allahım babacığımın güzel sesini benim oğluma versin inşallah.
ealitinn baban için dua edeceğim, inşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda.. allah yardımcınız olsun bu süreçte.
allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun babanın o yattıkça allah sizlere ve doğacak bebeğine uzun ömürler nasip eder inşallah.....Şükür edin bu günlerinize babanız yanınızda ona her ihtiyacınız olduğunda dizinin dibinde olabilirsiniz ben öyle isterdim ki şu an sizin yerinizde olmayı.Bu illet hastalık babamı aldı benden midesinin hepsi alınmıştı,çekitiği acılar sancılara dayanamayıp inlemeleri dün gibi aklımda.sadece sesini duyabilmek için nelerden vaz geçmem.İsterdim ki 95 kg.dağ gibi babamı takım elbisesiyle hatırlamak şimdi hatırımda kalan 45 kg.yatakta kolunda serum tüm acılarına rağmen bizi gördüğünde yüzünde güller açması.
cnm bence iyi olmus hiç sıkma canını biran önce olup bitecek ve sende sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın inşallah allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz....canlarım teker teker alta yazamadım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söylediyarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarın dikiş allah rızası için ban dua edinde dikişim iyi geçsin daha bri şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var
Canım kilo aldın mı peki? Şimdilik anket sonuçları;
Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
Usluem: 1,5 kilo (İştah açılmadı)
Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
Sibel : kullanmıyor
Daha fazla katılım bekliyorum. Haydi bakalım yarın devam ederiz artık.
Ben kaçtım canlarım. İşleri toparlayım, 18:30 da çıkış var, az kaldı. Çoook öpüldünüz.
iyi geceler kızlar muhtemelen sabah okuyacaksınız bunu bugün dr kontrolüm vardı daha sonrada babamı görmeye gittik dünkü yazdıklarımızın üstüne iyi geldi cnm babam gün geçtikçe daha iyi olacak.... dr amcamız güzeller güzeli bir kız dedi meleğime :))) %90 dedi ama ben değişmez diye tahmin ediyorum artık
bu arada 3lü testim vardı drum 2li iyi çıktı diye hepsini yapmaya gerek duymadı sadece bebeğimin karaciğer sıvısı varmıs ona bakmak yeterli dedi onu yaptık sadece güzel kızım keyfine pek bi düşkün uyumuyo ama harekette etmiyordu gene çikolata sevmiyo benim kızım :)) allaha şükür herşey yolunda görünüyordu ve tam 168 grmış :)))
iyi geceler kızlar muhtemelen sabah okuyacaksınız bunu bugün dr kontrolüm vardı daha sonrada babamı görmeye gittik dünkü yazdıklarımızın üstüne iyi geldi cnm babam gün geçtikçe daha iyi olacak.... dr amcamız güzeller güzeli bir kız dedi meleğime :))) %90 dedi ama ben değişmez diye tahmin ediyorum artık
bu arada 3lü testim vardı drum 2li iyi çıktı diye hepsini yapmaya gerek duymadı sadece bebeğimin karaciğer sıvısı varmıs ona bakmak yeterli dedi onu yaptık sadece güzel kızım keyfine pek bi düşkün uyumuyo ama harekette etmiyordu gene çikolata sevmiyo benim kızım :)) allaha şükür herşey yolunda görünüyordu ve tam 168 grmış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?