2011 Ekim Anneleri

bende elevıt kulanıyorum amane mıde bulantısı yaptı nede ıstahım acıldı aksıne kapandı dıye bılırım yemeklerı zorla yıyorum 3.5 ayda 1,5 kılo almısım esım gecen gıttıgmızde sıkayet ettı doktora benı ıstahı yok zorla yıyo dıye bakalım bundna sonra acılcak dedı balık yagı verdı sımdılık bı degısıklık yok ıstahımda ama en sevdıgım sey domates ve salatalık her ogun verın bıkmadan yerım

CNM BALIK YAĞININ FAYDASI OLUYOMUYMUŞ bende balık yiyemiyorum hapmı alsam acaba?

canım ben çoğunlukla sola yatmaya çalışıyorum ama sağda ve sırtüstü uyandığım çok oluyor bende sordum ama 6.aydan sonra yatış şekline dikkat etmen gerekiyor dedi sırtüstü yattığında bacakları biraz kendimize doğru çekmek gerekiyormuş yada sırtımıza biraz daha yastık desteği yapmak lazımmış canm benim bildiklerim bu kadar

CNM BALIK YAĞININ FAYDASI OLUYOMUYMUŞ bende balık yiyemiyorum hapmı alsam acaba?

vucudumun omega-3 ıhtıyacını karsılar dedı doktorum ama sen yınede bı doktoruna sor oyle al ıstersen cnm gercı hamılere verılıyo dedı ama kımı daha ılerlıyen zamanlarda verıyomus benım doktorum bıraz erken verdı bana

Bu arada ben de 8.haftadan beri elevit kullanıyorum iştahım da öyle belirgin bir artış olmadı. Pek midem bulanmadığı için ben başından beri bayaa yiyorum.

Canım kilo aldın mı peki? Şimdilik anket sonuçları;

Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
Usluem: 1,5 kilo (İştah açılmadı)
Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
Sibel : kullanmıyor

Daha fazla katılım bekliyorum. Haydi bakalım yarın devam ederiz artık.

Ben kaçtım canlarım. İşleri toparlayım, 18:30 da çıkış var, az kaldı. Çoook öpüldünüz.

beni de ekleyinnn +4 kilo almayı başaran tek benim galiba iştahım eskisi gibi ama elevitin etkisi olmadı bende pek sanırsam

ben 2 kilo aldım kızlar iştahım pek açılmadı normal zamnınmda yediğim gibi yiyorum arkadaşlar kuş kadar yiyorsun diyolar ama benim posiyonlarım küçük normalde de..

meraba kızlar bacak ağrısı kasması oluyormu sizde 10 güne yakındır bende var doktorum magnorm (magnezyum)ilacı verdi .
bide elevit ve gyno ferro sanol verdi bunlarda demir vitamin falan bugün aldım daha başlamadım

selamlarr
benide ekleyin listeye -2 kilo :)))
hala hamile kaldığım kiloma çıkamadım
allahım inşallah bebek kilo alır ben çok kilo almadan atlatırım şu doğumu
zaten boyum kısacık fıçı gibi olcammmm

İyi işte ne güzel haber Hiç korkma canım bak hepimiz duacınız inş, Sen kalbini ferah tut ve dua et yeter. Rabbim yanında olursa herşey yolunda gider zaten, acısı da olmaz emi. Oturduğumuz yerden bol bol çene yaparız senle

Ben de canım aynen, maksat çalışanın etinden sütünden maksimum faydalanalım 15 dk da olsa kafa dağıtamasın Bütün gün bilgisayar ekranına bakıp akşam bir de yazdıklarınızı okumak zor oluyor az çene yapın canlarımmm yaaa

Bella B Tummy Honey Butter kullanıyorum ben fazla yağlı kalıyor ama. Bir taraftan da bitkisel yağ karışımı kullanıyorum çatlaklar için. Her ikisini de tavsiye ederim. Özellikle cildi kuru olanlar için baya baya nemlendiriyor.

Seni çok iyi anlıyorum. Sonuna kadar bu işin peşini bırakma. Benim çıkarılma gibi bir endişem yok ama performansımla ilgili dırdır eden bir çalışma arkadaşım var, üstelik üstüm olduğu için durum daha da vahim. Maalesef dezavantajım denetim ekiplerimizin 2 kişiden oluşması yanındaki insan iyiyse çok eğlenceli fakat kötüyse yandın. 1 ay önceki rotasyonda ben de çok dengesiz biriyle çalışmaya başladım. Hamile olduğumu bildiği halde dır dır yapıyor, performansı benden iyi olsa gam yemicem bir de. Neysee cumaya kadar sabrediyorum, cuma kurtuluyorum hakkımda yönetime iyi rapor vermeyecek biliyorum ama şu ana kadar ki iyi raporlarıma saysınlar. Mazaretim var hamileyim ben

pasamcım allah hayırlısıyla enfeksioynsuz sorunsuz geçirmeni nasip etsin bu dönemi.
bebiş için gerekli olduğu takdirde ne derse doktorlar hepimiz yapıcaz,
hayırlı haberlerle bekliycez canım seni

sağol cnm allah razı olsun hepinizden umarım seninde baban en kısa zamanda iyice toparlanır çok çok daha iyi olur inşallah.....
allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun babanın o yattıkça allah sizlere ve doğacak bebeğine uzun ömürler nasip eder inşallah.....
cnm bence iyi olmus hiç sıkma canını biran önce olup bitecek ve sende sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın inşallah allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz....

cnm bende ilk 3 ay elevit kullandım bende iştah artısı yapmadı üstelik mide bulantılarımda olmamasına rağmen 2.5 kilo verdim şu an demirşurupları içiyorum içinde folik asitde var 4. ayımdayım ve 2 kilo aldım yani hala -500 grdayım :))

iyi geceler kızlar muhtemelen sabah okuyacaksınız bunu bugün dr kontrolüm vardı daha sonrada babamı görmeye gittik dünkü yazdıklarımızın üstüne iyi geldi cnm babam gün geçtikçe daha iyi olacak.... dr amcamız güzeller güzeli bir kız dedi meleğime :))) %90 dedi ama ben değişmez diye tahmin ediyorum artık
bu arada 3lü testim vardı drum 2li iyi çıktı diye hepsini yapmaya gerek duymadı sadece bebeğimin karaciğer sıvısı varmıs ona bakmak yeterli dedi onu yaptık sadece güzel kızım keyfine pek bi düşkün uyumuyo ama harekette etmiyordu gene çikolata sevmiyo benim kızım :)) allaha şükür herşey yolunda görünüyordu ve tam 168 grmış :)))

bı prensesımız daha oldu demek hosgeldın melek aramıza sonucların ıyı cıkmasına babanın daha ıyı olmasına sevındım hep boyle gıder ınsallah

ılk günaydın bizden olsun sabah kalktım evımın ıslerını yaptım gerıye oglumun kahvaltısı ve mercımek corbam kaldı pılav tavuk vardı annem saolsun dun yaptı verdı bı sey sorucam ben hep mercımegı duduklude yapıyorum blendırdan gecırıyorum gorumcem tencerede yapıyo blendırdan gecırmıyo cok hosuma gıdıyo ıcıne ne koyuyo nasıl yapıo bılmıyorum bılenınız varmı cunku ıcınde agzıma patates fılan rastlamıyo blkendırdan gecmeden nasıl olurkı ?

günyadın ya kızlar ne diycem ben yan yatarken gece farketmeden yüzüstüde dönüyorum...bişi olmuşmudur kuzma ya

darısı başımıza:))..bende c.tesi gideceğim inşallah senin ki gibi güzel haberlerle dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…