bı prensesımız daha oldu demek hosgeldın melek aramızasonucların ıyı cıkmasına babanın daha ıyı olmasına sevındım hep boyle gıder ınsallah
ılk günaydın bizden olsun sabah kalktım evımın ıslerını yaptım gerıye oglumun kahvaltısı ve mercımek corbam kaldı pılav tavuk vardı annem saolsun dun yaptı verdıbı sey sorucam ben hep mercımegı duduklude yapıyorum blendırdan gecırıyorum gorumcem tencerede yapıyo blendırdan gecırmıyo cok hosuma gıdıyo ıcıne ne koyuyo nasıl yapıo bılmıyorum bılenınız varmı cunku ıcınde agzıma patates fılan rastlamıyo blkendırdan gecmeden nasıl olurkı ?
Anketimize katılan annişlere sevgiler teşekkürler. Gerçi Elevitin kilo artışına sebep oluyor mu sorumuza pek karşılık alamadık ama 4. ayımızda bir kilo kontrolü yapmış olduk. Ve son durum;
Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
Sibel : kullanmıyor
Melss : 4 Kilo
Tancredi : 2 Kilo
Cturnix : -2 kilo
Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
Kardelen : 4 kilo
Edut : 4 kilo
Ortalamaya vurduğumuz zaman bu aya kadar annelerin 2,5 kilo alması normal görünüyor. Bunun altında kilo alan sevinsin. (Oh be tam sınırdayım)
evet dediğin mantıklı ben ayaklarımı uzatmadan yatamıyorum yan yatıncada uzatamıyosun ister istemez kıvrılıyo bi çaresine bakıcaz artık bebişlerimizin sağlığı için..sen kaçıncı haftadasın?
Rumuzcumm benim de bi gelip bi giden yarım kilomu yazıver canım, İştahım iyi +yarım kilo
Bugün 17+0dayım canım. Benim karnım bayaa çıktı. 4 aylıktan ziyade 5-6 aylık hamile gibiyim
günaydınlar herkese calısan evli ve hamile bi bayan olmak ne kadarda zormus kızlar anlayabiliyorum sizi sabah 8 30 da geliyorum iş yerime aksam 9 da cıkıyorum ev işi fln hiç yapamıyorum neredeyse dün sagolsun eşim yardım etti biraz normalde elini sürmez allah calısan bayanlara kolaylık versin..
Hayır ahestecim seni yazmam. hem iştahın iyi olsun, hem +/-0,5 kg al.Listenin ortalamasını düşürürsün, olmaaazzz
günaydınlar herkese calısan evli ve hamile bi bayan olmak ne kadarda zormus kızlar anlayabiliyorum sizi sabah 8 30 da geliyorum iş yerime aksam 9 da cıkıyorum ev işi fln hiç yapamıyorum neredeyse dün sagolsun eşim yardım etti biraz normalde elini sürmez allah calısan bayanlara kolaylık versin..
saol hayatı tarıf ıcın ben cogunlukla sabahtan yemeklerımı sıımı yaparım sonra rahat edeyım dıye :)Maşallah sinem ne hamarat hatunsun, tabi anneninde payı var ama
Belki görümcen daha sonra süçgeçten geçiriyordur ondandır, hem süzmenin tadı daha güzel oluyor.
Neyse benimde mercimek çorbam güzel olurYani herkes beğenir, annemin bir numaradır ama benimkide ona benziyor artık yani yiyenlerin yalancısıyım
Ben soğanı kavurunca bi tane de havuç rendeleyip biraz kavuruyorum sonra yine rendelenmiş patatesini salçasını,(domates salçasıyla biber salçasını karışık koyarım) mercimeğinin eklerim içine her türlü baharatı koyup biraz da evde haşlanmış tavuk suyu varsa enfes olur. piştikten sonra artık bilendırdan değilde süzekten geçirince hem tadı daha güzel oluyor hemde ertesi güne yine tadı değişmeden içebiliyoruz. Öyle işteama kimyonda iyi fikir denizin dediği gibi, kısıra ve bulgur pilavına koyarım ama çorbada denememiştim..
günaydın anneciklerrrr...arkadaşım vallahi bende merak ettim bankacımısın yoksa... Saat 17:30 olsun diye burda dua ediyorum akşama kadar...allah yardımcın olsun...
günaydın kızlar ben listenin ortalamasını düşürebilirim önce 2 kilo verdim şimdi 400 gr aldım yani hala
-1,6 dayım karnım büyüdü ama ben kilo almadım yediğim azcık şeyde bebeciklere gidiyo heralde
Aa ne ayıpyarım ekmekle yarım kilo almışım görüp beni kutlamanız lazım ayol
Şaka bi yana ben zaten 58 kiloyla hamile kaldım bi de bu ara alsaydım halim ne olurdu.zaten boyum normal iyice toparlak bişi olurum heralde
ben de zorlanıyorum ama senin işin daha zormuş foca. 8.30-21.00 çookk geeç! çok vicdansız bu işverenler, 12 saatten fazla nasıl çalıştırıyorlar yaabankacı mısın?
Herkes geçmiş okuyor yaa:97:
Eda alttaki 5 ziyaretçiden biri sensen bi ses verrrr
saat 11 oldu hala uykumu aymıs degılım havada kapalı zaten ıstanbulda tam yatma havası anlıcanız evımde olsam uyurdum ne guzel ya3 ay dolunca uyku problemın bıtıcek demıstı doktorum ama hıcde bıtmedı hala sabahları zorla kalkıyorum 16 haftada prgeztanı bıraktıracak belkı o zaman normale doner :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?