2011 Ekim Anneleri

Maşallah sinem ne hamarat hatunsun, tabi anneninde payı var ama

Belki görümcen daha sonra süçgeçten geçiriyordur ondandır, hem süzmenin tadı daha güzel oluyor.
Neyse benimde mercimek çorbam güzel olur Yani herkes beğenir, annemin bir numaradır ama benimkide ona benziyor artık yani yiyenlerin yalancısıyım

Ben soğanı kavurunca bi tane de havuç rendeleyip biraz kavuruyorum sonra yine rendelenmiş patatesini salçasını,(domates salçasıyla biber salçasını karışık koyarım) mercimeğinin eklerim içine her türlü baharatı koyup biraz da evde haşlanmış tavuk suyu varsa enfes olur. piştikten sonra artık bilendırdan değilde süzekten geçirince hem tadı daha güzel oluyor hemde ertesi güne yine tadı değişmeden içebiliyoruz. Öyle işte ama kimyonda iyi fikir denizin dediği gibi, kısıra ve bulgur pilavına koyarım ama çorbada denememiştim..

Rumuzcumm benim de bi gelip bi giden yarım kilomu yazıver canım, İştahım iyi +yarım kilo

Bugün 17+0dayım canım. Benim karnım bayaa çıktı. 4 aylıktan ziyade 5-6 aylık hamile gibiyim

günaydınlar herkese calısan evli ve hamile bi bayan olmak ne kadarda zormus kızlar anlayabiliyorum sizi sabah 8 30 da geliyorum iş yerime aksam 9 da cıkıyorum ev işi fln hiç yapamıyorum neredeyse dün sagolsun eşim yardım etti biraz normalde elini sürmez allah calısan bayanlara kolaylık versin..

günaydın kızlar ben listenin ortalamasını düşürebilirim önce 2 kilo verdim şimdi 400 gr aldım yani hala
-1,6 dayım karnım büyüdü ama ben kilo almadım yediğim azcık şeyde bebeciklere gidiyo heralde

ben de zorlanıyorum ama senin işin daha zormuş foca. 8.30-21.00 çookk geeç! çok vicdansız bu işverenler, 12 saatten fazla nasıl çalıştırıyorlar yaa bankacı mısın?

Hayır ahestecim seni yazmam. hem iştahın iyi olsun, hem +/-0,5 kg al. Listenin ortalamasını düşürürsün, olmaaazzz

Aa ne ayıp yarım ekmekle yarım kilo almışım görüp beni kutlamanız lazım ayol
Şaka bi yana ben zaten 58 kiloyla hamile kaldım bi de bu ara alsydım halim ne olurdu.zaten boyum normal iyice toparlak bişi olurum heralde

9 damı çıkıyosun ayy cnm Allah kolaylık versin biizm normal çıkış saatimiz 6 ama 7 ye sarktığı zaman bile burdaki herkesi boğazlamak istiyorum seni düşünemiyorum:18::18::18:

saol hayatı tarıf ıcın ben cogunlukla sabahtan yemeklerımı sıımı yaparım sonra rahat edeyım dıye :)
corbamı koydum bakalım nasıll olucak

günaydın anneciklerrrr...arkadaşım vallahi bende merak ettim bankacımısın yoksa... Saat 17:30 olsun diye burda dua ediyorum akşama kadar...allah yardımcın olsun...

günaydın anneciklerrrr...arkadaşım vallahi bende merak ettim bankacımısın yoksa... Saat 17:30 olsun diye burda dua ediyorum akşama kadar...allah yardımcın olsun...

günaydın canım. evet genelde bankacılar bu tempoda çalışıyor, hatta daha geç çıkıyorlar maalesef.
6 da çıkıyorum ben, senin benden daha iyiymiş :) çıkışımız 6 ama 5 ten sonra happy hour olur, rahattır çalışanlar, 6 yı da 1 dk geçmez:89:

saat 11 oldu hala uykumu aymıs degılım havada kapalı zaten ıstanbulda tam yatma havası anlıcanız evımde olsam uyurdum ne guzel ya 3 ay dolunca uyku problemın bıtıcek demıstı doktorum ama hıcde bıtmedı hala sabahları zorla kalkıyorum 16 haftada prgeztanı bıraktıracak belkı o zaman normale doner :2:

Ortalamayı da düşürse yazacağız, yapacak bişi yok.

Aheste suss Valla konuştukça batıyosun. Bende 58 kiloyla hamile kaldım, selvi boylu da sayılmam. Napalım biz de biraz yediğimize dikkat ederiz artık, hani toparlak bişi olmamak için

ben de zorlanıyorum ama senin işin daha zormuş foca. 8.30-21.00 çookk geeç! çok vicdansız bu işverenler, 12 saatten fazla nasıl çalıştırıyorlar yaa bankacı mısın?

Valla benim çıkış 18:30, 17:30 olsa nasıl sevinirdim nasıllll. Kaldı ki 21:00'a kadar asla çalışamazdım. Senin işin hepimizden zor be canım.

Anneler, güzel bebek resimleri bulup bebeğiniz benzesin diye onlara bakıyor musunuz? Ben bir kaç tane güzel resim bulup masaüstüne koyucam

Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
Sibel : kullanmıyor
Melss : 4 Kilo
Tancredi : 2 Kilo
Cturnix : -2 kilo
Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
Kardelen : 4 kilo
Edut : 4 kilo
Aheste : 0,5 kilo
Ttuba : 3 kilo
Eslem : -1,6 kilo

benimde bitmedi hala eve gidiyorum yemeğimi yiyip 3-4 saat uyuyorum yani sanırım geçmiyo sabah uykusu değil ama akşam uykusu çok tatlı geliyo banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…