günaydın kızlarrrrr ,
dün akşam tansiyon aletinin steteskopunu alıp göbeğimin her tarafında gezdirdim ama tek duyduğum karnımın gurultusu oldu( bunun üzerine netten araştırdım steteskopla kalp atışını duymak mümkün değilmiş amaaaaa "ancelsounds" adında bir alet varmış nette satılıyor fiyatı 80 tl. kullanan anne adayları oldukça memnun, bebeğin 10. haftadan itibaren kalp atışlarını,hıçkırıklarını ve tekme seslerini bu alet sayesinde doktora gitmeden evde dinleyebiliyormuşuz ve bu sesleri kaydedebiliyormuşuz ya bu çok güzel bir şey değilmi sizcede ?
aslında haklısın ama bu bir kaç hafta nedense geçmek bilmiyor( buarada ben geceleri uyurken sırt üstü yatıyorum ve çokta rahat oluyor ama nette özellikle sol tarafa yatılması gerektiği yazıyor. ama bu bizim için geçerli değildir heralde hamileliğin ilerleyen haftalarında göbek biraz daha büyüdükten sonra sola yatılmalıdır heralde eğer şuan sırt üstü yatmam bebeğimi rahatsız etse ben bu pozisyonda bukadar rahat uyuyamazdım heralde.....
ooo kimleri görüyorum;
Leyna, advocate, esfa, nejla_nemus, zeynep, cakire ve turom. Siz neden anketimize katılmıyosunuz bakiiim?
Benim bebeişimde erkekmişşş :))))
kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendik bi oğlan daha gelior :))))))))) doktor teredütsüz erkek bu dedi eşim nasıl gülüyor ağzı kulaklarına varıyoru gördüm resmen çok sevindi
gözün aydın olsun hayırlı bir evlat olsun inşallah...
maşallah Allah mutluluğunuzu, romantizminizi daim etsin. Ya aslında aileden birilerinin fotolarına bakmak lazım. Bizim bir akrabamız (bundan 20 sene önce fln daha internet yokken)kızına hamileyken benim bebeklik fotolarıma bakarmış. Gözleri mavi de yeşil de kapkara da olsa her türlü çok güzel bir bebek olacak annesi Ben de kendime en iyisi akrabaların bebeklerinden birini buluyim..
aslında haklısın ama bu bir kaç hafta nedense geçmek bilmiyor( buarada ben geceleri uyurken sırt üstü yatıyorum ve çokta rahat oluyor ama nette özellikle sol tarafa yatılması gerektiği yazıyor. ama bu bizim için geçerli değildir heralde hamileliğin ilerleyen haftalarında göbek biraz daha büyüdükten sonra sola yatılmalıdır heralde eğer şuan sırt üstü yatmam bebeğimi rahatsız etse ben bu pozisyonda bukadar rahat uyuyamazdım heralde.....
kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendik bi oğlan daha gelior :))))))))) doktor teredütsüz erkek bu dedi eşim nasıl gülüyor ağzı kulaklarına varıyoru gördüm resmen çok sevindi
çok sevindim gözünüz aydın olsun varmı artıran erkekler çoğunluktaaa
:43:ben ben ........... ben salaklığıma doymiim emi
kızlar giremiyorum kaç gündür şöyle rahat rahat...
neyse geçen hafta kayınpederim yurtdışına çıktı. salı günü. benimde hafta sonu misafirim vardı. o yüzden pazar günü misafirlerim gidince eşime dedim ki hadi dedim annene gidelim onda kalalım yalnız kalmasın kadın...(salak ben !) neyse pazar pazartesi salı geçti çarşamba sabah 5 te gelicek kayınpederim..buarada mutfakta neye elimi atsam kir yağ içinde her şey karman çorman... hiç içimden gelmio bi şey yapmak buzdolabı desen öyle.. bilmem kaç günlük kıyma vardı artık rengi kokusu berbat olmuş sabah sabah mahvetti beni...topladım dolapta ne varsa attım hepsini çöpe... dünde akşam iş çıkışı apzara markete gittim bi güzel alışveriş yaptım.. bi güzel menü hazırladım kahvaltı için babam gelcek die kendi kendimeyaprak aldım akşam sarma sardım kaynanam da geldi yardım etti.. neyse sonra onlar odalarına geçtiler eşim yattı. bende elmalı turta yapcaktım malzemeleri almıştım girdim mutfağa.. kaynanam hemen geldi napıon?... bişiler yapcam... ne yapcan.?. sürpriz.. ısrar ısraaaaaarrrrrrrr.... elmalı turta yapıcam dedim. şeyyy yappp. ne yap dedim dedim... az yap hamur pek iyi değil herkes için ( eşim ve babam kilolu... ben evimde gayet sağlıklı beslerim kocamı çorba sebze yemeği ve salata... ama bu kadın bi kere salatanın adını bilmez... garibim kaynım sofrada salata görünce şaşırır ne zaman evlerine gitsek akşama kadar ya günlerd egezer yada oturur evde tv başında tam akşam olunca ya bi yoğurtlu kızartma ya makarna... çok sağlıklı dimi...) neyse 2 gün orda hamur yedik makarna falan .... ben yapınca az yap oldu... dedim ben götürürüm yemezlerse... canım çekti dedim... ve yaptım . patlıcan közledim fırında sabaha yoğurtlu meze yaparım die... sabah oldu babamı alıp getirdi eşim... babam gezisini anlatıyo bend eo ara gittim mutfağa fırına bi patates attım... süper oldu ya....neyse güzel bi sofra hazırladım... hep beraber oturduk.. yedik içtik... turtalarımı da kenara koymuştum sonra yeriz die...sonra da doyunca pek yenmedi getirip koydum sofraya. eşim aldı bi tane. kaynanm diyoki fazla gelirse yarıısnı bana ver... orda var anne al ordan dedim. yok ille eşlimin elindekine uzanıyo... hasta m mıdır nedir...neyse o tabağın çoğu kaldı. tepside tamamen duruyo ayrıca. ben kalkıp bi kap aldım içine güzelce havlu yerleştirdim daha elimi uzatmadan esfa onalrı koyup götürmeyi düşünmüyon demi dedi?? eveet dedim yenmedi ben de işe götürüp yicem dedim.. ama dedi misafirler gelir şimdi akşama falan onlara veririz dedi... dedim 2- 3 tane kendime aliim bari ... bu arada babam da orda hanım tepsi duruyo daha dio... ama ben anlıcaamı anladım bıraktım çıktım... hemen üzerimi giyindim zaten geç kalmıştık işe... valizlerimi de aldım çıktım... isterse akşama bütün sülalesi gelsin ben yokum.... ya düşünüyorum ben kendi annemin evinden alsaydım hepsini bile alsaydım sesini çıkarmazdı kadın al kızım hepsini al ben yine yaparım derdi... ama bizimki akşama kadar otura otura bi yerlerini büyütcek... hiç kıyamaz kendine... bulursun sen bi daha.... kılımı kıpırdatmam senin için..
ya insan bi düşünür belki canı çeker hamile kız der... belki içerde torunum istiyo der demi... düşüncesiz şey... misafirlerini düşünsün... babamıda düşünmediğine eminim baban sarma ister dedi sarma yaptım ben. ama ben akşam pişircektim pişirtmedi sonra pişiririz die...demekki onu da misafirlere yaptırdı... ohhh olsun bende sabah hemen pişirdim sofraya koydum.... güya babama yap(tırı)yo hazırlık....
hem akşam bana soruyo aşeriyomusun die hem sabah bana kendi emeğim 2 dilim elmalı turtamı çok gördü...
hiç unutmıycam bu günü....
kayınvalidem hiç akla hayale gelmeyecek bi şaşkınlık yaptı bu benzeme ile ilgili. geçen gün konuşuyorduk, kime benzer kime benzer nasıl olur vs diyorduk, foto sohbeti açılınca Allah rahmet eylesin askerde şehit olmuş bir yeğeni var, onun bebeklik fotosuna bakacakmışım. şaşkın şaşkın bakınca görümcem anladı, anne Allah rahmet eylesin çağlayan abi öldü, hem kendinin dünya güzeli yeğeni var o dururken niye ona baksın dedi de toparladı
İkinize de tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tam olarak öğrendiğinize göre artık gönlünüzce alışveriş yapabilir hatta isim düşünmeye bile başlayabilirsiniz.
İkinize de tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tam olarak öğrendiğinize göre artık gönlünüzce alışveriş yapabilir hatta isim düşünmeye bile başlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?