2011 Ekim Anneleri

Canım teknik özelliklerine bakayım dedim, hiçbişey bulamadım internette. Elektronik aletlerin çalışma prensibini bilmeden alma taraftarı değilim ben. Çok güzel bişey ama, bence boşver. N'olur n'olmaz.

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendik bi oğlan daha gelior :))))))))) doktor teredütsüz erkek bu dedi eşim nasıl gülüyor ağzı kulaklarına varıyoru gördüm resmen çok sevindi

Canım benim doktorum, 3. aya kadar istediğin pozisyonda yatabilirsin ama 3. aydan sonra sırtüstü ve yüzüstü yatmak yasak demişti.

ooo kimleri görüyorum;

Leyna, advocate, esfa, nejla_nemus, zeynep, cakire ve turom. Siz neden anketimize katılmıyosunuz bakiiim?

yaww kuzucuğum ben şu anki kilomu bilmiyorum kiii daha bir tartımız bile yok evimizde en kısa sürede bir tartı edinip kilomu söylicem size ama tahmini 65 kilodayım boyumda 1.72 elevit folik asit balık yapı vs ilaç türü hiç bişey kullanmıyorum

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendik bi oğlan daha gelior :))))))))) doktor teredütsüz erkek bu dedi eşim nasıl gülüyor ağzı kulaklarına varıyoru gördüm resmen çok sevindi

çok sevindim gözünüz aydın olsun varmı artıran erkekler çoğunluktaaa

kayınvalidem hiç akla hayale gelmeyecek bi şaşkınlık yaptı bu benzeme ile ilgili. geçen gün konuşuyorduk, kime benzer kime benzer nasıl olur vs diyorduk, foto sohbeti açılınca Allah rahmet eylesin askerde şehit olmuş bir yeğeni var, onun bebeklik fotosuna bakacakmışım. şaşkın şaşkın bakınca görümcem anladı, anne Allah rahmet eylesin çağlayan abi öldü, hem kendinin dünya güzeli yeğeni var o dururken niye ona baksın dedi de toparladı

sırt üstünde yatınca bebeğe kan akışı zor oluyormuş..önermiyor doktorlar

bebısının cınsıyetini ogrenen arkadaslarım gozunuz aydın ıns hayırlı evlat olurlar erkek cogunlugu oldu yıne topıgımızde erkeklerde artıs var :)

Benim bebeişimde erkekmişşş :))))

İkinize de tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tam olarak öğrendiğinize göre artık gönlünüzce alışveriş yapabilir hatta isim düşünmeye bile başlayabilirsiniz.

aahh canım yaa sen onca zaman çalış çabala didin kadının sana ettiğine bak boşver canım, hiiiç yorma bundan sonra kendini. kendi yaparsa yersin diycem ama o hijyenik olmayan şartlarda pişen hiçbir şeyi yemesen iyi olur. bi dahaki sefere misafir gibi gider gel sen de, anlar belki hatasını. ne misafirmiş bunlar yaa, gelininden, torunundan daha kıymetli!! çok kızdım çokk. şimdi evinde sadece kendine özel koca bir tepsi yap da ye hadi.

Hay Allah ya, kayınvalideler işte bazen ilginç şeyler söyleyebiliyorlar. Ben dikkat ediyorum babaanneler bütün doğan bebekleri kendi çocuklarına ya da akrabalarına benzetiyorlar. Eşimin kuzeninin kızı oldu kayınvalidem diyor ki aynı bizim yeğen, hiç annesine benzemiyor. Bence benziyor diyesim geliyor diyemiyorum uyuz oluyorum. Haksızlığa tahammül edemiyorum.

İkinize de tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tam olarak öğrendiğinize göre artık gönlünüzce alışveriş yapabilir hatta isim düşünmeye bile başlayabilirsiniz.

benim randevum 10 gün sonraydı daha. ama cumartesi rahatsızlaşınca acilen gittim gece 10 da. pimpirikliliğimden yani aslında bişeyim yoktu hahah nöbetçi dr %99 erkek dedi. 10 gün sonra tekrar gidicem, o zazamnda kendi dr erkek derse dr iyice inanıcam.

Allah her şeyin hayırlısını versin inş. :)

Bir ara cinsiyeti kesinleşenlerin de anketini yapmak lazım. Kimin bebeğinin cinsiyeti ne olacak şeklinde. Ona göre bilelim anasına bak da kızını al diye boşuna dememişler

çok saol cnm bnm inşallah seninle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet alışverişler başlasınnn...:) isim derdimiz var malesef eşim çok modern düşünür aslında ama akrabalarının hepsi babalarının adını koyuyor ve oda koymak istiyor ama ben istemiorum dünyaya kaç tane çoçuk getircemki ben koymak istiyorum duyanlar şimdiden küçük orhan(kayınpederimin adı) gelior dediler sinirlerim zıpladı eşim zorlamıyor illa die ama oda arada kaldı kayınpederimi bende çoook seviorum ama o ayrı bu ayrı ne yapcaz bilmiorum hevesle isim bile bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…