2011 Ekim Anneleri

Canım benim doktorum, 3. aya kadar istediğin pozisyonda yatabilirsin ama 3. aydan sonra sırtüstü ve yüzüstü yatmak yasak demişti.

yaaa bak kötü oldum şimdi ben hala sırt üstü yatıyordum bundan sonra sol tarafıma yatarım amaaa yaaa gece uykudayken sırt üstü dönersek nolcak ??? yani doğa bunu ayarlamazmı normalde onun için sakıncalıysa sol tarafa yatınca rahat edilmeli bölece o tarafa yatılmalıııı ( neyse tşkr ederim bundsan sonra dikkat edicem kesinlikle

Bir ara cinsiyeti kesinleşenlerin de anketini yapmak lazım. Kimin bebeğinin cinsiyeti ne olacak şeklinde. Ona göre bilelim anasına bak da kızını al diye boşuna dememişler

Onu zaten Duygu yapıyor dimi? Hem arkadaşlar bir konu açmışlardı, başında da anket vardı. Orada da yapılıyordu.
Deniz gibi topiğin en bıdıkları da 16. haftasını doldursun da son duruma bi bakalım.

tebrik eden tümmm aradaşlarıma çoook teşekkür ediorum öğrenmeyenlerde kısa zamanda öğrenirler inşallah çok güzel bi duygu

kayınpederim aradı kızım hamileliğin nasıl gidiyor dedi bir sıkıntın var mı diye sordu bir utandım kiiii

Aman hayatım düşündüğün şeye bak. 2 isim koyarsın biri orhan olur, diğeri senin istediğin olur. Senin istediğin ismi nufüs cüzdanında başa yazdırırsan, okulda da o isimle hitap edilir. Şimdi herkes öyle yapıyor. Hem çoğu zaman kayınbaba-kayınvalide yanında ismini söylemek çoğu kişiye ayıp gibi geliyor.

hayırlı olsun cnm çift isim koyun benimde babamın ismi orhan 6 sene önce kaybettim bende koymak istiyorum eşim pek istemiyo bende ikna edebilirsem çift isim koyucam

Evet yaa şok oldum. Mekanı cennet olsun yeğeninin, görmedim, tanımadım rahmetliyi. ama ben hayatını kaybetmiş birinin fotosuna bakıp bakıp oğlum/kızım sen de bu şekilde öl mü diyeyim yani. bu da illaki kendi taraflarına benzetme çabasından oluyor galiba. Allahtan kaynımın fotosunu tutuşturmuyor elime :) Aynı durum ablamda da oldu,ablam kumral, beyaz tenli, yeşil gözlü, yeğenim de ablamın aynısı. hatta birara fotosunu göndereyim size. Kayınvalidesi tutturmuş, ablamın güzellik (!) timsali görümcesine benziyormuş. alakası bile yok, aynı ablam ama ablama benzeyebileceği aklının ucundan bile geçmiyor. cahillik işte.

bence anne babanın adını koymak çok saçma. sonuçta onların adını koydun diye ölümsüzleşmiyorlar bence sen ve eşin ortak beğendiğiniz bir isim koy, anlamını da seçmiş olursun hem niye kayınpederin ismi hiç anlamam senin babanın ismi niye değil, dokuz ay karnında taşı ondan sonra kayınpederinin,kayınvalidenin adını koy.

olmuyor öle olsa razıyım çünkü hem kayınpederim hem eşim iki isimden nefret ediyorlar kullanılmıyor biri kullanılıyor ne anlamı var diyorlar ve koymaz yani 2 isim tek isim olcak yada bnm istediğim olcak

tamamen bnm fikirlerimi söyledin aynı fikirdeyim eksiksizzz hemde eşimde zaten bana haklısın zorundada değilsin dio onunda bir yanı birlikte seçelim dio bir yanıda çevre baskısında düşünebiliomusun duyanlar hayırlı olsun diceğine küçük orhan gelior diolar böle bişi olabilir mi bilmiorum keyfim çok kaçtı

Bıdık ki ne bıdııkkkk ama sanki yüzyıllardır hamileyim ben :)
Az kaldı kızlar, 16 mayısta doktora gidicez kısmetse. Aynı gün haber veririm size.
Son birkaç bıdık kaldık galiba baştaki listeye bakim bir ara.

hayırlı olsun cnm çift isim koyun benimde babamın ismi orhan 6 sene önce kaybettim bende koymak istiyorum eşim pek istemiyo bende ikna edebilirsem çift isim koyucam

sanada ne zamandır yazcaktım ikizlerinin biri kız biri erkekmiş ne güzel Allah kucağına aldırmayı nasip etsin.. eşin isterse koy ama gönlü yoksa hiç koyma bence insan kötü oluyo beni zorlamıo eşim ama içimde rahat değil rahat rahat isim bile düşünemiorum

eşin seni destekliyosa problem yok söylenenlere gülüp geçersin sonuçta osenin ve eşinin bebeği karar vericek olan sizlersiniz

canımm bence kendini sıktığına deymez bırak insanlar küçük orhan desinler annesi sensin küçük orhan diyenler değil adını koymazsan 2 gün içi burulur geçer, ne yani adını koymadın diye ufacık bir meleği daha mı az sevecek... hem şimdi orhan koyucaksın diyelim ikinci bebeğin erkek oldu onada çok daha farklı bir isim yani ikinci için isim seçiyosunuz ama birincinin hiç şansı yok ona dednin adı konucak bence bu adaletsizlik. sonuçta isim çok önemli ömrü boyunca onunla anılacak (tamam orhan kötü bir isim değil ama senin istediğin bi isimde değil) madem eşin zorlamıyor ozaman gönlüne göre isim seç ve beğendiğin ismi koy bence

saol cnm AMİN tabiki ısrar etmem ama gönlümden geçen bu eşimde aslında yaşadığım bazı şeyleri bildiği için saygı gösterir heralde ama bakalım bi sağ salim kucağımıza alalımda Allahın izniyle

eşin seni destekliyosa problem yok söylenenlere gülüp geçersin sonuçta osenin ve eşinin bebeği karar vericek olan sizlersiniz

eşim hayatta hiçbirşey için beni zorlamamıştır ve bu konudada tek taraflı düşünmüyo sanada hak veriorum dio ama bi yandanda koymıcam demior ben desem koyalım koycak(ama akrabalarının sürdürdüğü bu gelenek yüzünden) ama zorlamıyor sadece iştee...

evet doğru sölüosun canım görümcem olsa varya hayatta tınlamazz istediğini koyar geçer ama ben işte kırılırlar ederler die düşünüp kendimi üzüorum ama boşuna biliorum kızıorum diorum boşver kendi çoçuğun kendin ver ismini ne alaka sonuçta saygımda ve sevgimde kusur etmiorum isim koymakla ne olcak... neyse kızlar saolun desteğiniz için...istediğim isim kıvanç :)

bu benim yeğenim, bunun aynısından istemekte haksız mıyıım ya kocişime benzesin, ya bana, ya da bu bitaneme...
(eklemeyi becerebilmişimdir umarım:44:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…