Bir ara cinsiyeti kesinleşenlerin de anketini yapmak lazım. Kimin bebeğinin cinsiyeti ne olacak şeklinde. Ona göre bilelim anasına bak da kızını al diye boşuna dememişler
Maşallahhhh :) Hayırlı olsun Mihrimahcım ve Zaya'cım.
Canım benim doktorum, 3. aya kadar istediğin pozisyonda yatabilirsin ama 3. aydan sonra sırtüstü ve yüzüstü yatmak yasak demişti.
Bir ara cinsiyeti kesinleşenlerin de anketini yapmak lazım. Kimin bebeğinin cinsiyeti ne olacak şeklinde. Ona göre bilelim anasına bak da kızını al diye boşuna dememişler
çok saol cnm bnm inşallah seninle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet alışverişler başlasınnn...:) isim derdimiz var malesef eşim çok modern düşünür aslında ama akrabalarının hepsi babalarının adını koyuyor ve oda koymak istiyor ama ben istemiorum dünyaya kaç tane çoçuk getircemki ben koymak istiyorum duyanlar şimdiden küçük orhan(kayınpederimin adı) gelior dediler sinirlerim zıpladı eşim zorlamıyor illa die ama oda arada kaldı kayınpederimi bende çoook seviorum ama o ayrı bu ayrı ne yapcaz bilmiorum hevesle isim bile bakamadım
çok saol cnm bnm inşallah seninle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet alışverişler başlasınnn...:) isim derdimiz var malesef eşim çok modern düşünür aslında ama akrabalarının hepsi babalarının adını koyuyor ve oda koymak istiyor ama ben istemiorum dünyaya kaç tane çoçuk getircemki ben koymak istiyorum duyanlar şimdiden küçük orhan(kayınpederimin adı) gelior dediler sinirlerim zıpladı eşim zorlamıyor illa die ama oda arada kaldı kayınpederimi bende çoook seviorum ama o ayrı bu ayrı ne yapcaz bilmiorum hevesle isim bile bakamadım
Hay Allah ya, kayınvalideler işte bazen ilginç şeyler söyleyebiliyorlar. Ben dikkat ediyorum babaanneler bütün doğan bebekleri kendi çocuklarına ya da akrabalarına benzetiyorlar. Eşimin kuzeninin kızı oldu kayınvalidem diyor ki aynı bizim yeğen, hiç annesine benzemiyor. Bence benziyor diyesim geliyor diyemiyorum uyuz oluyorum. Haksızlığa tahammül edemiyorum.
Aman hayatım düşündüğün şeye bak. 2 isim koyarsın biri orhan olur, diğeri senin istediğin olur. Senin istediğin ismi nufüs cüzdanında başa yazdırırsan, okulda da o isimle hitap edilir. Şimdi herkes öyle yapıyor. Hem çoğu zaman kayınbaba-kayınvalide yanında ismini söylemek çoğu kişiye ayıp gibi geliyor.
bence anne babanın adını koymak çok saçma. sonuçta onların adını koydun diye ölümsüzleşmiyorlar bence sen ve eşin ortak beğendiğiniz bir isim koy, anlamını da seçmiş olursun hem niye kayınpederin ismi hiç anlamam senin babanın ismi niye değil, dokuz ay karnında taşı ondan sonra kayınpederinin,kayınvalidenin adını koy.
Onu zaten Duygu yapıyor dimi? Hem arkadaşlar bir konu açmışlardı, başında da anket vardı. Orada da yapılıyordu.
Deniz gibi topiğin en bıdıkları da 16. haftasını doldursun da son duruma bi bakalım.
hayırlı olsun cnm çift isim koyun benimde babamın ismi orhan 6 sene önce kaybettim bende koymak istiyorum eşim pek istemiyo bende ikna edebilirsem çift isim koyucam
tamamen bnm fikirlerimi söyledin aynı fikirdeyim eksiksizzz hemde eşimde zaten bana haklısın zorundada değilsin dio onunda bir yanı birlikte seçelim dio bir yanıda çevre baskısında düşünebiliomusun duyanlar hayırlı olsun diceğine küçük orhan gelior diolar böle bişi olabilir mi bilmiorum keyfim çok kaçtı
tamamen bnm fikirlerimi söyledin aynı fikirdeyim eksiksizzz hemde eşimde zaten bana haklısın zorundada değilsin dio onunda bir yanı birlikte seçelim dio bir yanıda çevre baskısında düşünebiliomusun duyanlar hayırlı olsun diceğine küçük orhan gelior diolar böle bişi olabilir mi bilmiorum keyfim çok kaçtı
sanada ne zamandır yazcaktım ikizlerinin biri kız biri erkekmiş ne güzel Allah kucağına aldırmayı nasip etsin.. eşin isterse koy ama gönlü yoksa hiç koyma bence insan kötü oluyo beni zorlamıo eşim ama içimde rahat değil rahat rahat isim bile düşünemiorum
eşin seni destekliyosa problem yok söylenenlere gülüp geçersin sonuçta osenin ve eşinin bebeği karar vericek olan sizlersiniz
canımm bence kendini sıktığına deymez bırak insanlar küçük orhan desinler annesi sensin küçük orhan diyenler değil adını koymazsan 2 gün içi burulur geçer, ne yani adını koymadın diye ufacık bir meleği daha mı az sevecek... hem şimdi orhan koyucaksın diyelim ikinci bebeğin erkek oldu onada çok daha farklı bir isim yani ikinci için isim seçiyosunuz ama birincinin hiç şansı yok ona dednin adı konucak bence bu adaletsizlik. sonuçta isim çok önemli ömrü boyunca onunla anılacak (tamam orhan kötü bir isim değil ama senin istediğin bi isimde değil) madem eşin zorlamıyor ozaman gönlüne göre isim seç ve beğendiğin ismi koy bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?