bu benim yeğenim, bunun aynısından istemekte haksız mıyıımya kocişime benzesin, ya bana, ya da bu bitaneme...Eki Görüntüle 185381
(eklemeyi becerebilmişimdir umarım:44:)
bu benim yeğenim, bunun aynısından istemekte haksız mıyıımya kocişime benzesin, ya bana, ya da bu bitaneme...Eki Görüntüle 185381
(eklemeyi becerebilmişimdir umarım:44:)
Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
Sibel : kullanmıyor
Melss : 4 Kilo
Tancredi : 2 Kilo
Cturnix : -2 kilo
Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
Kardelen : 4 kilo
Edut : 4 kilo
Aheste : 0,5 kilo
Ttuba : 3 kilo
Eslem : -1,6 kilo
5 kilo verdim ve hiç alamadım kusmalarım devam edio
aahh canım yaasen onca zaman çalış çabala didin kadının sana ettiğine bak boşver canım, hiiiç yorma bundan sonra kendini. kendi yaparsa yersin diycem ama o hijyenik olmayan şartlarda pişen hiçbir şeyi yemesen iyi olur. bi dahaki sefere misafir gibi gider gel sen de, anlar belki hatasını. ne misafirmiş bunlar yaa, gelininden, torunundan daha kıymetli!! çok kızdım çokk. şimdi evinde sadece kendine özel koca bir tepsi yap da ye hadi.
canım bebek her halukarda buyuyodur zaten sen kendine dikkat et çok geçmiş olsun umarım kuzmaların azalır
Allah razı olsun canım ya bebeğin durumu gayet iyiydi önceki kontrolümüzde bakalım cuma günü ne diyecek doktorumuz
5 kilo verdim ve hiç alamadım kusmalarım devam edio
multibionta vitamin balık yağı ve aspirin içiorum
adaşım bende kilo verdim herkesin ilk tepkisi gelişimleri nasıl oluyo artık insanlara gıcık olmaya başladım bikaç hafta öncedende senin niye göbeğin çıkmamış bide ikiz diyip duruyolardı şimdide göbeğin çok çıkmış diyolar insanlar hiçbir zaman memnun olmuyo aksine sürekli moral bozmaya çalışıyolar artık hiç takmıyorum bebeğim sağlıklı olsunda canım yaaa seninki kız olmasın bu kadar bulantıya doktor kesin erkekmi dedi:)))
arkdaşım ben o milleti var ya.. hakkaten yaranılmıyo doğru diosun... bana daha bişey diyen olmadı ama biri bişey desin açarım ağzımı yumarım gözümü.... tabir yerindeyse zaten hormonlarım tepemde... yapabiliyolarsa daha mükemmelini onlar yapsınlar... salaklar... kaynanamın verdiği enrjiyle ben bugün herkese kaynıycam sanırım.... gün çabuk bitse bari...
Evet yaa şok oldum. Mekanı cennet olsun yeğeninin, görmedim, tanımadım rahmetliyi. ama ben hayatını kaybetmiş birinin fotosuna bakıp bakıp oğlum/kızım sen de bu şekilde öl mü diyeyim yani. bu da illaki kendi taraflarına benzetme çabasından oluyor galiba. Allahtan kaynımın fotosunu tutuşturmuyor elime :) Aynı durum ablamda da oldu,ablam kumral, beyaz tenli, yeşil gözlü, yeğenim de ablamın aynısı. hatta birara fotosunu göndereyim size. Kayınvalidesi tutturmuş, ablamın güzellik (!) timsali görümcesine benziyormuş. alakası bile yok, aynı ablam ama ablama benzeyebileceği aklının ucundan bile geçmiyor. cahillik işte.
adaşım bende kilo verdim herkesin ilk tepkisi gelişimleri nasıl oluyo artık insanlara gıcık olmaya başladım bikaç hafta öncedende senin niye göbeğin çıkmamış bide ikiz diyip duruyolardı şimdide göbeğin çok çıkmış diyolar insanlar hiçbir zaman memnun olmuyo aksine sürekli moral bozmaya çalışıyolar artık hiç takmıyorum bebeğim sağlıklı olsunda canım yaaa seninki kız olmasın bu kadar bulantıya doktor kesin erkekmi dedi:)))
ya ne dicen cnm yaaa anlıycak kapasitede olsa zaten onu söylemez cahil cühela insanlar ya ben çok ince düşünüyorum ben herkese karşı dikkat ederim konuşurken ama malesef karşılığını bulamıyorum
kızlar aranızda göbeğinde ve göğüslerinde kaşıtı olan varmı ya bende var 2 gündür huzursuz oluyorum..
Hay Allah ya, kayınvalideler işte bazen ilginç şeyler söyleyebiliyorlar. Ben dikkat ediyorum babaanneler bütün doğan bebekleri kendi çocuklarına ya da akrabalarına benzetiyorlar. Eşimin kuzeninin kızı oldu kayınvalidem diyor ki aynı bizim yeğen, hiç annesine benzemiyor. Bence benziyor diyesim geliyor diyemiyorum uyuz oluyorum. Haksızlığa tahammül edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?