2011 Ekim Anneleri

Kızzlaarr cinseyet öğrenenleriniz olmuş :) Gözünüz aydın :)
İçiniz rahatlamıştır, belirsizlik yorar insanı. Şimdi rahat rahat isim beğenilir, alışveriş yapabilirsiniz.
Sağlıcakla doğarlar inşallah hayırlı olsun hepinize
isim konusunu çok düşünüp, k.validenin, k.pederin gönlünü yapıcaz diye antin kuntin isimler koymayın çocuğa. sizin hoşunuza giden, gönlünüzden geçen isimleri koyun, koyalım. on tane çocuğumuz olmayacak ki, bir sonrakine de kendi istediğimizi koyalım diyelim. sizin,bizim isteğimiz önemli bence.

5 kilo verdim ve hiç alamadım kusmalarım devam edio
multibionta vitamin balık yağı ve aspirin içiorum

Son düzenleme:
ay kızlar işten güçten elim değip giremiyorum bir türlü eskileri okumayı anca bitirdim.... maşallah ne güzel bir çoğunun cinsiyet belli olmuş. bizimde yarın doktorumuz var 4 lü test mi ne ondan olacagız bakalım.... belki cinsiyet öğreniriz bizde inş.... gerçi hayırlısı olsun saglıklı olsunda gerisi önemli değil....
isim konusu gercekten zor bir konuymuş bir sürü isim bulyorum ama bir kac gun sonra o isim bana güzel gelmiyebiliyor zaten anne baba isimleri koymam dihye düşüğnüyorum kac yıldır bu bebeği bekledim begendiğimiz şeyleri koyacagız inş....
ama dogum zamanından korkuyorum annem ben gıtmem gelırım yanına dıyor kayın valıde yurt dısında oda gelırım 1 yıllık dıyor ben ne halt yiyecem bilmiyorum .... vayy halime... neyse okuyunca herkeste bir dert varmıs yanlız degılmısım bu bana moral oldu :).....

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYODUM CANIM akşam iş çıkışı malzememi alcam eve gidip koca bi tepsi yapıp oturup tek başıma yiycem

hayır bak şimdi aklıma geldi onlar bize kahvaltıya geldi havuşlu kek yapmıştım kalanları istemişti yarın günüm var götüreyim diye. bende hepsini vermiştim. ben harbi salağım ya... en süzmesinden hemde...
bidaha yok..
hem akşama kadar çalışıyorum ben. hanımefendi 2 gününden eksik kalsın da kıçını kırıp oturup yapsın dimi ama... tembelliğin böylesi.... tövbe tövbeeee. değmez ya ne hali varsa görsün dicem artık ama...

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım bebek her halukarda buyuyodur zaten sen kendine dikkat et çok geçmiş olsun umarım kuzmaların azalır

Allah razı olsun canım ya bebeğin durumu gayet iyiydi önceki kontrolümüzde bakalım cuma günü ne diyecek doktorumuz

Allah razı olsun canım ya bebeğin durumu gayet iyiydi önceki kontrolümüzde bakalım cuma günü ne diyecek doktorumuz

adaşım bende kilo verdim herkesin ilk tepkisi gelişimleri nasıl oluyo artık insanlara gıcık olmaya başladım bikaç hafta öncedende senin niye göbeğin çıkmamış bide ikiz diyip duruyolardı şimdide göbeğin çok çıkmış diyolar insanlar hiçbir zaman memnun olmuyo aksine sürekli moral bozmaya çalışıyolar artık hiç takmıyorum bebeğim sağlıklı olsunda canım yaaa seninki kız olmasın bu kadar bulantıya doktor kesin erkekmi dedi:)))

arkdaşım ben o milleti var ya.. hakkaten yaranılmıyo doğru diosun... bana daha bişey diyen olmadı ama biri bişey desin açarım ağzımı yumarım gözümü.... tabir yerindeyse zaten hormonlarım tepemde... yapabiliyolarsa daha mükemmelini onlar yapsınlar... salaklar... kaynanamın verdiği enrjiyle ben bugün herkese kaynıycam sanırım.... gün çabuk bitse bari...

ya ne dicen cnm yaaa anlıycak kapasitede olsa zaten onu söylemez cahil cühela insanlar ya ben çok ince düşünüyorum ben herkese karşı dikkat ederim konuşurken ama malesef karşılığını bulamıyorum

Canım takma kafana, boşver. Kayınvalidenin boş anına gelmiş demek ki, senin gibi düşünmemiştir o.
Bu arada yeğenin geleceğin KIvanç tatlıtuğ u mu olacak ne? Maşallah pek tatlı.

Oyyy oyy, bulantısı fazla olanın kızı mı oluyomuş demek? Haklı olabilirsin ama.
Denizcim, sen sanki cinsiyetini erkek bekliyomuşun gibi geldi bana, yanılıyor muyum? Ama esleme göre senin de kızın olacaaaak

ya ne dicen cnm yaaa anlıycak kapasitede olsa zaten onu söylemez cahil cühela insanlar ya ben çok ince düşünüyorum ben herkese karşı dikkat ederim konuşurken ama malesef karşılığını bulamıyorum

aynen canım.. aslında tek bi söz var.. mehmet akif'ten

benim her lafa verilecek bir cevabım vardır ama ;
bir lafa bakarım laf mı diye,
birde söyleyene bakarım adam mı diye.................

kızlar aranızda göbeğinde ve göğüslerinde kaşıtı olan varmı ya bende var 2 gündür huzursuz oluyorum..

tubacım bende kaşınıyorum, zaten çok ta kilo aldım, çatlama belirtisi bunlar, dün mustela aldım, iyi gelir umarım.

kızlar evimde tartı yok en son 2 hafta önce tartılmıştım ona göre söyliycek olursam ilk aylarda 2 kilo vermiştim ve hala aynı kilodaydım, iştahım normal ama bulantılarım tekrar başladı. yinede kilo almasamda göbeğim büyümeye devam ediyor gibi geliyor.

:79: MERHABA GÜNÜ YARILADIK ANCA GELDİM GEÇMİŞİ OKUDUM
PAŞAM DULARIM(IZ SENİNLE CANIM)
CİNSİYET ÖĞRENENLER ALLAH KUCAĞINIZA(MIZA) ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH
RUMUZUM ANKETİNDE BANADA YER AÇ 2 HAFTADIR ELEVİT KULLANIYORUM İŞTAHIM AYNI 400 GR ALDIM HAMİLELİĞİM BAŞINDAN BERİ

Benim de sevgili kayınvalidem 4 aylık bebeğimi ultrason fotosundan oğluna benzetti ya, onu ayakta alkışlamak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…