tubacım bende kaşınıyorum, zaten çok ta kilo aldım, çatlama belirtisi bunlar, dün mustela aldım, iyi gelir umarım.
kızlar aranızda göbeğinde ve göğüslerinde kaşıtı olan varmı ya bende var 2 gündür huzursuz oluyorum..
Canım benim de özellikle göbeğimde çok kaşıntı oluyor. Göbeğin büyümesiyle ilgiliymiş bu kaşıntılar
cnm ben 3 kilo aldım sadece göbeğim var zayıfım bide 47iyle hamile kaldım 50yim şuanda ilk defa 50oldum bu arada hayatımda banada bi tanıdığımız hakiki zeytin yağıyla arının bişeyiyle yapılmış bi krem verdi kendi yapmış kızları onu kullanmış hep az varmış çatlakları bide dün kızlarla burda konuştuk bi jel varmış onu alıcaktım kaldı acaba onumu alsam yoksa bu doğal şey dahamı iyi gelir acaba hiç sevmem çatlak yaa...
Benim de sevgili kayınvalidem 4 aylık bebeğimi ultrason fotosundan oğluna benzetti ya, onu ayakta alkışlamak istiyorum...
evet ksinlikle çatlak çok olurmuki ya..
arkdaşım ben o milleti var ya.. hakkaten yaranılmıyo doğru diosun... bana daha bişey diyen olmadı ama biri bişey desin açarım ağzımı yumarım gözümü.... tabir yerindeyse zaten hormonlarım tepemde... yapabiliyolarsa daha mükemmelini onlar yapsınlar... salaklar... kaynanamın verdiği enrjiyle ben bugün herkese kaynıycam sanırım.... gün çabuk bitse bari...
Benim de sevgili kayınvalidem 4 aylık bebeğimi ultrason fotosundan oğluna benzetti ya, onu ayakta alkışlamak istiyorum...
Bu gerçekten tam bombaymışBu kadarını ilk defa duydum. Benim kayınvalidem de muhtemelen doğduğu andan itibaren oğluna benzetecek
cnm ben 3 kilo aldım sadece göbeğim var zayıfım bide 47iyle hamile kaldım 50yim şuanda ilk defa 50oldum bu arada hayatımda banada bi tanıdığımız hakiki zeytin yağıyla arının bişeyiyle yapılmış bi krem verdi kendi yapmış kızları onu kullanmış hep az varmış çatlakları bide dün kızlarla burda konuştuk bi jel varmış onu alıcaktım kaldı acaba onumu alsam yoksa bu doğal şey dahamı iyi gelir acaba hiç sevmem çatlak yaa...
Ben kimseyi sallamam sağlığıma bakarım sonuçta elimde olan birşey değil kesin erkek dedi canım benim zaten mide problemim vardı gebelikte kusmaya çevirdiadaşım bende kilo verdim herkesin ilk tepkisi gelişimleri nasıl oluyo artık insanlara gıcık olmaya başladım bikaç hafta öncedende senin niye göbeğin çıkmamış bide ikiz diyip duruyolardı şimdide göbeğin çok çıkmış diyolar insanlar hiçbir zaman memnun olmuyo aksine sürekli moral bozmaya çalışıyolar artık hiç takmıyorum bebeğim sağlıklı olsunda canım yaaa seninki kız olmasın bu kadar bulantıya doktor kesin erkekmi dedi:)))
balık yağı içtiğin için çok kusuyor olabilirsin. bulantın geçince vericem dedi bana doktorum. geçiyor şu günlerde verir herhalde. geçmiş olsun.
kaynanalar düşüncesiz oluyor canım kafana takma sende çok şey yapmışın onun için birdaha o kadar yorma kendini ben hamileyim de otur kenara..kıymet bilmiyolar çünkü...onların dediğine bakma sen..eşine deseydin çok canım çekti turtadan eve götürmek istedim vermedi diye annesine bişey diyemezmi?
Eki Görüntüle 185462
Ben kimseyi sallamam sağlığıma bakarım sonuçta elimde olan birşey değil kesin erkek dedi canım benim zaten mide problemim vardı gebelikte kusmaya çevirdi
Kapsül şeklinde gece alıyorum canım ondan öncede aynıydım ben serumlarla ayakta kaldım.bana demir hapını vermedi bulantını artırır diye
ben isterim kocama benzesin kocam bebekken çok tatlıymış öyle bir bebeğim olsun isterim..
AYYY bune yaaa ayırmış bacakları pipisini severim ben onun anaaaammmm nasıl açmış bacakları
kızlar aranızda göbeğinde ve göğüslerinde kaşıtı olan varmı ya bende var 2 gündür huzursuz oluyorum..
Oyyy oyy, bulantısı fazla olanın kızı mı oluyomuş demek? Haklı olabilirsin ama.
Denizcim, sen sanki cinsiyetini erkek bekliyomuşun gibi geldi bana, yanılıyor muyum? Ama esleme göre senin de kızın olacaaaak
AYYY bune yaaa ayırmış bacakları pipisini severim ben onun anaaaammmm nasıl açmış bacakları
canım çatlaklarla ilgili olarak bol su içmek gerekiyormuş bir de göbek, kalçalar ve göğüslere her gün ya da en azından 2 günde 1 krem sürersen hiç birşey olmuyormuş. Yalnız göbek için sadece üst kısmını değil yanlarına da iyice sürmek lazımmış. krem kullandığımız müddetçe çatlayacağımızı düşünmüyorum. Ben de şu an mustelayı kullanıyorum, Lieracınkinden de memnun kalanlar olmuş.
Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
Sibel : kullanmıyor
Melss : 4 Kilo
Tancredi : 2 Kilo
Cturnix : -2 kilo
Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
Kardelen : 4 kilo
Edut : 4 kilo
Aheste : 0,5 kilo
Ttuba : 3 kilo
Eslem : -1,6 kilo
evet bende okumuştum en az 7 8 bardak su içmek lazımmış 10 bardak kadar içiyorum.dediğin gibide heryere sürüyorum daha dün başladım zaten ama her sabah duş almak lazım çünkü yağlı neticeside bi tuhaf oluyo insanın vucudu öle kıyafet giyilmezki duş alsanda akşama kadar kuru kalcak cildin off ya nasıl yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?