2011 Ekim Anneleri

tubacım bende kaşınıyorum, zaten çok ta kilo aldım, çatlama belirtisi bunlar, dün mustela aldım, iyi gelir umarım.

cnm ben 3 kilo aldım sadece göbeğim var zayıfım bide 47iyle hamile kaldım 50yim şuanda ilk defa 50oldum bu arada hayatımda banada bi tanıdığımız hakiki zeytin yağıyla arının bişeyiyle yapılmış bi krem verdi kendi yapmış kızları onu kullanmış hep az varmış çatlakları bide dün kızlarla burda konuştuk bi jel varmış onu alıcaktım kaldı acaba onumu alsam yoksa bu doğal şey dahamı iyi gelir acaba hiç sevmem çatlak yaa...

kim sever ki çatlakları =(( yeni bebişleri olan arkadaşlarım mustelayı tavsiye ettiler, bende kararsızdım, herkes bunu kullanınca bende aldım. olmaz inşallah hiçbirimizin...

[/QUOTE]=rumuz17;18912719]Oyyy oyy, bulantısı fazla olanın kızı mı oluyomuş demek? Haklı olabilirsin ama.
Denizcim, sen sanki cinsiyetini erkek bekliyomuşun gibi geldi bana, yanılıyor muyum? Ama esleme göre senin de kızın olacaaaak[/QUOTE]

tabi hiç duymadınmı rumuzcum hep öyle derler erkek daha rahat bi döem yaşatır annesine kızsa hem cildini bozar hem midesini[

Benim de sevgili kayınvalidem 4 aylık bebeğimi ultrason fotosundan oğluna benzetti ya, onu ayakta alkışlamak istiyorum...

bende sibelcim yslzytn deyimiyle ona "tebrik koyuyorum"

evet ksinlikle çatlak çok olurmuki ya..

canım çatlaklarla ilgili olarak bol su içmek gerekiyormuş bir de göbek, kalçalar ve göğüslere her gün ya da en azından 2 günde 1 krem sürersen hiç birşey olmuyormuş. Yalnız göbek için sadece üst kısmını değil yanlarına da iyice sürmek lazımmış. krem kullandığımız müddetçe çatlayacağımızı düşünmüyorum. Ben de şu an mustelayı kullanıyorum, Lieracınkinden de memnun kalanlar olmuş.

kaynanalar düşüncesiz oluyor canım kafana takma sende çok şey yapmışın onun için birdaha o kadar yorma kendini ben hamileyim de otur kenara..kıymet bilmiyolar çünkü...onların dediğine bakma sen..eşine deseydin çok canım çekti turtadan eve götürmek istedim vermedi diye annesine bişey diyemezmi?

arının poleni mi canım?. aktarlarda falan olur ondan bizde yapabiliriz sanırım

Eki Görüntüle 185462

Ben kimseyi sallamam sağlığıma bakarım sonuçta elimde olan birşey değil kesin erkek dedi canım benim zaten mide problemim vardı gebelikte kusmaya çevirdi
balık yağı içtiğin için çok kusuyor olabilirsin. bulantın geçince vericem dedi bana doktorum. geçiyor şu günlerde verir herhalde. geçmiş olsun.

Kapsül şeklinde gece alıyorum canım ondan öncede aynıydım ben serumlarla ayakta kaldım.bana demir hapını vermedi bulantını artırır diye

ya ben biraz dediğim dedikimdir... bazen dilimin kemiği olmaz ağzıma geleni de söylerim kimse de karışamaz... orda yaa sen misin öyle diyen diyip bütün yaptıklarımı alıp giderdim de...veya ne varsa hepsini tepsisiyle birlikte kırıp tuzla buz da ederdim... neyse dedim... kadın rızasıyla vermiyo işte dimi ama daha çocuğuma doğmadan rızasız lokma yedirmiim dedim sustum...hem bayıldı o ona tarifini vermicem işte... bide sipariş veriyo ayın 7 sinde günü olcakmış da... dedim yaparım ben sana ama o olaydan önceydi... ne giderim ne yaparım... yaşasın kötülük :76::76::76::76::76:

AYYY bune yaaa ayırmış bacakları pipisini severim ben onun anaaaammmm nasıl açmış bacakları

AYYY bune yaaa ayırmış bacakları pipisini severim ben onun anaaaammmm nasıl açmış bacakları

eslem aynı resme bende baktım valla ne yalan söliiim tavşana benziyo ama neresi kestiremedimdi bi türlü. yazdıklarını okuyunca tekrar baktım anca anladım benimkinin hep elleri havada olunca hiç böyle bir pozunu göremedik ondan yabancı kalsam gerekkkk

kızlar aranızda göbeğinde ve göğüslerinde kaşıtı olan varmı ya bende var 2 gündür huzursuz oluyorum..

ben de kaşınıyoruumm. bebe yağı kullanıyordum, yeterli gelmiyor sanırım. bir de her gün sürmüyorum onun da etkisi vardır.

Oyyy oyy, bulantısı fazla olanın kızı mı oluyomuş demek? Haklı olabilirsin ama.
Denizcim, sen sanki cinsiyetini erkek bekliyomuşun gibi geldi bana, yanılıyor muyum? Ama esleme göre senin de kızın olacaaaak

Yok ben erkek beklemiyorum, bilakis kız beklentim var ama ne olur bilemiyorum :) Hayırlısı diyorum sadece.
Rumuzcum ablam da bana bunu söylemişti, o da öyle biliyormuş, haberim yoktu. bi de sen çok çirkinleştin, kesin kız olacak dedi :) sağol abblaa yaaa dedim.

Benim de sevgili kayınvalidem 4 aylık bebeğimi ultrason fotosundan oğluna benzetti ya, onu ayakta alkışlamak istiyorum...

Hahahaha :) Kaynanalığın gelebileceği zirve noktası :)

Yaa öyle mii:44:Ben baktım baktım başta anlamadım, sen söyleyince farkettim :)

evet bende okumuştum en az 7 8 bardak su içmek lazımmış 10 bardak kadar içiyorum.dediğin gibide heryere sürüyorum daha dün başladım zaten ama her sabah duş almak lazım çünkü yağlı neticeside bi tuhaf oluyo insanın vucudu öle kıyafet giyilmezki duş alsanda akşama kadar kuru kalcak cildin off ya nasıl yapcam

Tünaydınlar olsun herkese iş yoğunluğundan pek yazamasamda takibinizdeyim.

73 ten 68 e düşen ben :26: -5 kiloda benden..

ben yağı sürdükten sonra pamuklu birşeyler giyip yatıyorum sabah kalktığımda yumuşacık oluyor vücudum. Ama ben hiç zeytinyağı fln sürmedim, mustelayı almadan öncede arko nem vardı evde ondan sürüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…