Kızlar ayakkabı aldınızmı? Artık çizmeler kaba oluyor mevsim döndü, sporlar var ama işyerimde giyemiyorum malesef... Bütün ayakkabılarımda topuklu ve ben çok özledim topuklu ayakkabılarımı giymeyi, ayakkabı almam lazım kapalı almak istemiyorum havalar ısınınca giyemeyeceğim ne yapsam ya?
zaten çalışmalara başladığımızı henüz kimseciklere söylemiyoruz, millet bi duydu mu var mı bişey, nasıl gidiyo çalışmalar, hala boşmusun diye sormaya başlar diye şimdilik aramızda boğuşuyoruz..
selam kızlar;
bugün biraz vaktinizi çalacağım:
öncelikle hepimiz çok iyiyiz, merak etmeyin...söz vermiştim diye,şimdi size bir kıyaslama yapacağım:
lidya'ma hamile iken, sadece karnım şişmişti, ne basenim büyüdü, ne de popom.
mide bulantısı çok az, kusma yoktu
çin takvimi kız demişti.
canım hep ekşi istedi;
hiç iştahım yoktu, yemem gerek diye yiyordum,
aşerme pek yoktu..
11 kilo ile bitirdim hamileliğimi, kızım doğdu...
bu hamileliğimde sadece karnım büyüdü, belki da basenim, ama çok değil, orantılı yani:)
mide bulantısı az, kusma yok
çin takvimi oğlan dedi...
canım hep tatlı istedi
herşeye aşeriyorum, herşeye ağzım sulanıyor, iştahım tavan yapmış durumda....
eeee diyeceksiniz...
sonuç:ikinci prensesim geliyorrrrr kızlar:)
çok mutluyum çünkü içten içe eşim de ben de lidya'ya bir kız kardeş iyi gelir diye düşünüyorduk, bir de kızların o sıcaklığını tattıktan sonra, bağımlılık yapıyor sanki:)
yine de Allah erkek verseydi, kablümdü de, hani gizliden gizliye bir tercih olur annelerde, babalarda...işte o tercih bizde kızdan yanaydı...Rabbim hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat versin:)
Pşştt Özzdee boş musunhadi hadi söyle boş musun dolu musun
ayy bu nedir yaa. söyleme canım sen kimseciklere söyleme, bu abuk sabuk sorulara maruz kalma. ama biz biliyoruz artık, her gün taciz ederiz artık seni
benim saç rengim açık kumral, daha önce hepten sarıydı, gitgide koyulaştı, hamile kalmadan önce kızıldı, dr izin vermiyor diye boyatmadım, anlayacağınız şu an bakımsız şempanzenin önde gideniyim...
şimdiki saç rengim 4de 3ü kızıl, 4de biri de açık kumral:9
üç tane opsiyonum var,ya erkek gibi kestireceğim, uykudan uyanmış kafa(fönsüz) dolaşacağım,(ekonomik) ya açık kumrala boyattıp aynı renk uysun diye dua edip bir daha uğraşmayacağım(ki bu da çok ekonomik bir opsiyon) yada yine kızıla ama bitkisel kızıla boyatacağım ve her aya para bayılacağım:)
sizce ne yapaammm?
Normalde topuklu giyme özürlü olduğumdan özel günler haricinde topuklum yok. Ben spor ayakkabı giyineceğim, işyerim bu konuda bana karışmıyor cumaları patronlarım istanbulda olduklarından eşofman bile giyebiliyorum.
ay çok güldüm benim kesme şekeri zıpladı içerde kız gülmekten allah seni
sorma canım ya kimin eli kimin cebinde belli degil
battaniyeye bayıldım gözlerim pörtledi vallahi
ay ne hoşsunuz yaa ömrüne bereket paşam, benimde gözlerim pörtledi hepsine :)) kız senmi yaptın yoksam onları benmi yanlış anladım
canım ben babet kullanıyorum rahat oluyoKızlar ayakkabı aldınızmı? Artık çizmeler kaba oluyor mevsim döndü, sporlar var ama işyerimde giyemiyorum malesef... Bütün ayakkabılarımda topuklu ve ben çok özledim topuklu ayakkabılarımı giymeyi, ayakkabı almam lazım kapalı almak istemiyorum havalar ısınınca giyemeyeceğim ne yapsam ya?
SENİNKİNİN HAKKI PÖRTLEMEK HANZADECİM NASIL OLURYORDA HEM İŞ HEM EV KADINI OLUP BİRDE HAMARAT VE BECERİKLİ OLABİLİYORSONUZ BENİMDE AKLIM PÖRTLÜYORkafam karıştı benim yav o hanzade omu yoksa devamlı siteyi takip ederimde
Kızlar ayakkabı aldınızmı? Artık çizmeler kaba oluyor mevsim döndü, sporlar var ama işyerimde giyemiyorum malesef... Bütün ayakkabılarımda topuklu ve ben çok özledim topuklu ayakkabılarımı giymeyi, ayakkabı almam lazım kapalı almak istemiyorum havalar ısınınca giyemeyeceğim ne yapsam ya?
benim saç rengim açık kumral, daha önce hepten sarıydı, gitgide koyulaştı, hamile kalmadan önce kızıldı, dr izin vermiyor diye boyatmadım, anlayacağınız şu an bakımsız şempanzenin önde gideniyim...
şimdiki saç rengim 4de 3ü kızıl, 4de biri de açık kumral:9
üç tane opsiyonum var,ya erkek gibi kestireceğim, uykudan uyanmış kafa(fönsüz) dolaşacağım,(ekonomik) ya açık kumrala boyattıp aynı renk uysun diye dua edip bir daha uğraşmayacağım(ki bu da çok ekonomik bir opsiyon) yada yine kızıla ama bitkisel kızıla boyatacağım ve her aya para bayılacağım:)
sizce ne yapaammm?
bende kendi rengine uydurup, süreç sonuna kadar da boyatma tatlişkom.
Bende topuklu ayakkabıyı çok severim. Okul zamanı hep postalla dolaşan bana, annem " biraz genç kız ol", "iş hanımı oldun hala ortaokul bebesi gibi geziyon" vb. zorlamalarıyla iş hayatından başlayıp giderek yükselttiği topuk boyu ve şuan spor ayakkabısı ile kendini yer elması sanan bir ben varım.
O yüzdendir ki, hamilelik dolayısıyla şu anda 3 cm lik dolgu topuk kullanıyorum. Gayet memnunum.
kız senmi yaptın yoksam onları benmi yanlış anladım
canım ben babet kullanıyorum rahat oluyo
kafam karıştı benim yav o hanzade omu yoksa devamlı siteyi takip ederimde
Hayır hayır ben örgünün ösünü bilmem çeyizimdede bir zincir çekmişliğim yoktur :)) O hanzadem, ben hanzade :)
Şimdilik idare et bence şöyle 6 7 aylık olana kadar doğumuna yakın güzel bir bakım yaptırırsın bişicik olmaz millet hamile olmadan ne saçlarla dolaşıyor :)
Bende topuklu ayakkabıyı çok severim. Okul zamanı hep postalla dolaşan bana, annem " biraz genç kız ol", "iş hanımı oldun hala ortaokul bebesi gibi geziyon" vb. zorlamalarıyla iş hayatından başlayıp giderek yükselttiği topuk boyu ve şuan spor ayakkabısı ile kendini yer elması sanan bir ben varım.
O yüzdendir ki, hamilelik dolayısıyla şu anda 3 cm lik dolgu topuk kullanıyorum. Gayet memnunum.
kız senmi yaptın yoksam onları benmi yanlış anladım
canım ben babet kullanıyorum rahat oluyo
Hayır hayır ben örgünün ösünü bilmem çeyizimdede bir zincir çekmişliğim yoktur :)) O hanzadem, ben hanzade :)
harf hatası desene allah beni ne yapmasın
bana da bu daha mantıklı geliyor güzelim, ama kuaförün dediği benim renk öyle alelade açık kumral değil, açık fındık kabuğu, azıcık yeşile çalarmış güneşte(yazınca ben de inandırıcı bulmadım, uzaylı gibi, ama hakkı var); tutturacaklarını bilsem hemen yaptıracağım da, tek sınkıntım ooo:)
bu ne hal derlerse?
bu yeni moda haberiniz yok mu diye de çemkireyim mi:)
domatesli pilavım gelmiş hoş gelmişhani kız pilavımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?