2011 Ekim Anneleri

Aynen öyle ama çok bence yaza çokta kısa olmasın toplansın en azından hem sıcak hem bebiş birde ordan burdan çıkan saç

vallahi söylemesi ayıp biz kendi aramızda yavas yavas çalışmalara başladık, yarın da dr gidicem inşallah bir sorun çıkmazsa çalışmalara tam gaz devam..

Hadi hayırlısı olsun özde

saçını kestirme, ömrü kısalır,
topuz yapma, kordonu boynuna dolanır,
ağlama çocuk ağlak olur,kızma sinirli olur....aman tey tey tey...
güzelim anadolu insanı fazlası ile boş kalmış, işi gücü olmadığından, hurafe üstüne hurafe türetmiş...
ammaaaannn...duymayın, duyarsanız kulak asmayın, diretirlerse uyarın....vay anam vay...çok isyan ettim, acaba kızım asi mi olur şimdi:)P

insanları korkutmaktan başka bir şey değil, bende salı günkü kontrolümden sonra iyi olduğunu öğrenip kestireyim bari dermişim

Bu yorumun üstüne asi olmak hakkıdır valla.. :)

kocişine k.k.dan kupa

tabikiii en büyük kupa yslzytnin kocişine

ay çok güldüm benim kesme şekeri zıpladı içerde kız gülmekten allah seni
evet yaaa ama gerçekten çocuk gibiydik ve gerçekten masumduk şimdi ilkokuldaki çocuğa sor o iğrenç dizileri izleye izleye senden bende iyi biliyodur çocuğun nasıl yapıldığını ve daha fazlasını
sorma canım ya kimin eli kimin cebinde belli degil
battaniyeye bayıldım gözlerim pörtledi vallahi

allah seni ne güldüm he hurafelere

ne diyeyim ama, bence hamişlerin hormonları azıyor ya, büyüklerimiz de sindirme politikasını uyguluyor, biraz korkutursak, ha bire başımızda iki gözü iki çeşme olmazlar diye düşünüyorlar herhalde:)))

haha ha çalışın çalışın kızarsın yani elmanız:))))))edut sen çok yaşa

zaten çalışmalara başladığımızı henüz kimseciklere söylemiyoruz, millet bi duydu mu var mı bişey, nasıl gidiyo çalışmalar, hala boşmusun diye sormaya başlar diye şimdilik aramızda boğuşuyoruz..

Kızlar ayakkabı aldınızmı? Artık çizmeler kaba oluyor mevsim döndü, sporlar var ama işyerimde giyemiyorum malesef... Bütün ayakkabılarımda topuklu ve ben çok özledim topuklu ayakkabılarımı giymeyi, ayakkabı almam lazım kapalı almak istemiyorum havalar ısınınca giyemeyeceğim ne yapsam ya?

amann sen onlara bakma sorular bitmiyoki ne zaman evlencen hadi bebek yokmu eee ikinciyi ne zaman yapcan hangi okulu kazandı senin oğlan senin kız evlenmiyomu daha uzarr gider takma siz yavaş yavaş dvm edin çalışmalar kendinizi çok yormayınn:)))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…