Canım aynı dert bendede var, annemlerde ömrü kısalır filan diyorlar ama canım atak dedi, kestiricem en kısa zamanda ya batıl şeyle rbir şey olmaz ne ilgisi var ki? Yazın napıcaz düşünsene sıcaklarda mahfoluruz..
vallahi söylemesi ayıp biz kendi aramızda yavas yavas çalışmalara başladık, yarın da dr gidicem inşallah bir sorun çıkmazsa çalışmalara tam gaz devam..
Aynen öyle ama çok bence yaza çokta kısa olmasın toplansın en azından hem sıcak hem bebiş birde ordan burdan çıkan saç
Evet evet benim saçımda belimde neredeyse birde dalgalı yıkadığımda görmen lazım ahenkle uçuşuyolarbende bağlanacak kadar kestirmeyi düşünüyorum haklısın :)
Aynen öyle ama çok bence yaza çokta kısa olmasın toplansın en azından hem sıcak hem bebiş birde ordan burdan çıkan saç
Hadi hayırlısı olsun özde
saçını kestirme, ömrü kısalır,
topuz yapma, kordonu boynuna dolanır,
ağlama çocuk ağlak olur,kızma sinirli olur....aman tey tey tey...
güzelim anadolu insanı fazlası ile boş kalmış, işi gücü olmadığından, hurafe üstüne hurafe türetmiş...
ammaaaannn...duymayın, duyarsanız kulak asmayın, diretirlerse uyarın....vay anam vay...çok isyan ettim, acaba kızım asi mi olur şimdi:)P
Evet evet benim saçımda belimde neredeyse birde dalgalı yıkadığımda görmen lazım ahenkle uçuşuyolarbende bağlanacak kadar kestirmeyi düşünüyorum haklısın :)
Her çocuğu olan kısacık kestiriyor saçlarıyla uğraşamıyor diye bakalım bizim topikte kaç kişi kestirecek kısacık. Ben kısa düşünmüyorum yinede ama bebek olunca bilmem durum ne olurbakarsınız erkek fatma oluveririm
güzelim anadolu insanı fazlası ile boş kalmış, işi gücü olmadığından, hurafe üstüne hurafe türetmiş...
ammaaaannn...duymayın, duyarsanız kulak asmayın, diretirlerse uyarın....vay anam vay...çok isyan ettim, acaba kızım asi mi olur şimdi:)P
gözün aydın shpirtcim, gönlünüze göre olmuş çok sevindim :) sağlıcakla gelsin inşallah ikinci prensesiniz :)
ben hovardalık yapıyorum bazen ama akşamdan sabaha kadar sürüyor saltanatım:) akşam çıkarıp atıyorsam, sabah evi toplarken sepetin üstünden içine giriyorlar :) eşim dağınıktır diyemicem ben, çok derli topludur. abartılı gelebilir size ama bazen sabahları pijamalarını yatağın üzerine bırakıp gittiğini göreyim ki evde yaşadığı belli olsun diyorum kendi kendime.gerçekten.
ay çok güldüm benim kesme şekeri zıpladı içerde kız gülmekten allah senihatta hala açık içerim
öyle alıştım eşim sevgiliyken sormuştu neden hep açık içiyosun diye
bende kurba olurmuşum demiştim anlatmıştım mevzuyu :78:
Eşimde önce çok güldü sonrada bende öperim prenses olursun demişti hihoyt
Ne tatlıııııııııııııııııııııı
sorma canım ya kimin eli kimin cebinde belli degilevet yaaa ama gerçekten çocuk gibiydik ve gerçekten masumduk şimdi ilkokuldaki çocuğa sor o iğrenç dizileri izleye izleye senden bende iyi biliyodur çocuğun nasıl yapıldığını ve daha fazlasını
battaniyeye bayıldım gözlerim pörtledi vallahi
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us kış bebeklerine kışlık modeller her bebeğe lazım blog adresimi veriyorum lütfen dolaşın ..kız ve erkek bebekler için linkler var bana özelden ulaşabilirsiniz ..tıklayın..buyrun içerihanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu
Her çocuğu olan kısacık kestiriyor saçlarıyla uğraşamıyor diye bakalım bizim topikte kaç kişi kestirecek kısacık. Ben kısa düşünmüyorum yinede ama bebek olunca bilmem durum ne olurbakarsınız erkek fatma oluveririm
Benim eşim beni boşar valla, şimdide kestirme diyip duruyo, o kuruturmuş tararmış vss.. tabiş yarısını yakar fönle yarısınıda yolar tararken, zaten canım çok az kaçımı aldırırken bile çok acımaya başladı içim sızlıyo valla :)
hard_disc hamilelikte kestirdi. doğumdan sonra cinnet getirip-geçirip:44:makası elimize alıp kendimiz kesicez bence.
hahahah hadi bakalım ne kadar marifetliymişiz iyilerleyen zamanlarda hep birlikte görücez..
Uff deminki yorumu düzelteyim derken yanlış yazmışım yineözür.. elim işte gözüm burada olunca böyle oluyor demek :)
ay çok güldüm benim kesme şekeri zıpladı içerde kız gülmekten allah seni
sorma canım ya kimin eli kimin cebinde belli degil
ay ne hoşsunuz yaa ömrüne bereket paşam, benimde gözlerim pörtledi hepsine :))
haha ha çalışın çalışın kızarsın yani elmanız:))))))edut sen çok yaşa
zaten çalışmalara başladığımızı henüz kimseciklere söylemiyoruz, millet bi duydu mu var mı bişey, nasıl gidiyo çalışmalar, hala boşmusun diye sormaya başlar diye şimdilik aramızda boğuşuyoruz..
ay çok güldüm benim kesme şekeri zıpladı içerde kız gülmekten allah seni
sorma canım ya kimin eli kimin cebinde belli degil
ay ne hoşsunuz yaa ömrüne bereket paşam, benimde gözlerim pörtledi hepsine :))
SENİNKİNİN HAKKI PÖRTLEMEK HANZADECİM NASIL OLURYORDA HEM İŞ HEM EV KADINI OLUP BİRDE HAMARAT VE BECERİKLİ OLABİLİYORSONUZ BENİMDE AKLIM PÖRTLÜYOR
zaten çalışmalara başladığımızı henüz kimseciklere söylemiyoruz, millet bi duydu mu var mı bişey, nasıl gidiyo çalışmalar, hala boşmusun diye sormaya başlar diye şimdilik aramızda boğuşuyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?