2011 Ekim Anneleri

Bence aynı renge yakın yaptırma çok riskli tutmasa daha beter olur ikinci defa uğraşırsın :)

o zaman ilk opsiyon daha geçerli olur canım galiba, kısacık kestireyim, nasılsa kökü bende:)
zaten öyle kıyılmayacak gibi değil uzunluğu, ense ile ömuz arasında birşey, ne dersin?

aynen canım ya topuklu pabuç ve şık pantolonlardan sonra bu halim çok feci arada elbise ile kurtarıyorum..ama yaz gelsinde efil efil elbiselerle dolaşalım....şımşık olalım .))

o zaman ilk opsiyon daha geçerli olur canım galiba, kısacık kestireyim, nasılsa kökü bende:)
zaten öyle kıyılmayacak gibi değil uzunluğu, ense ile ömuz arasında birşey, ne dersin?

Evet aslında o daha mantıklı hem hamilelikte saçlarda tırnaklarda çok hızlı uzuyormuş eğer kısa saç seviyorsan en iyisi galiba :)

selam kızlar : ) dün giremeiştim biraz okuyım bakiyım neler olmuş dedim ama hepsini okumak mümkün olmadı. herkes iyidir umarım :81:

hoş geldin canım senden gfayda yok ben en isiyi eşim gelsin yaptırayım
korkuma yerimden kalakmıyorum yoksa ben biliyorum yapıcagımı am yapamıyorum yao pilavı yemezsem şişecek bir yerlerim he

Teşekkür ederim canım, evettt şımartın biziiiii
Ay ben heyecandan onları unutuyorum, eşimde dün akşam not alsaydın sorcaklarını diyordu..

Bizde size yolluyoruz oğluşumla

ben liste hazırlamıştım bir kaç gün önceden, aklıma geldikçe yazıyordum soracaklarımı; doktordayken de eşim "çıkar listeni istersen" diyince doktor da "ver bakalım listeni oradan bakıp söyleyeyim" demişti... ))

hoş geldin canım senden gfayda yok ben en isiyi eşim gelsin yaptırayım
korkuma yerimden kalakmıyorum yoksa ben biliyorum yapıcagımı am yapamıyorum yao pilavı yemezsem şişecek bir yerlerim he

ah canım ya yakın olsan valla yapar getirirdim ben çok ben çok sevdiğim için zaten haftada en az 1 defa yapıyorum

canım tarifini yazsana buraya bilelim yaparız ona göre üstünede nohut koy güzel oluyo amanın elimin avcunu yalıyım bari

ah canım ya bilfiğin pirinç pilavını domatesle yapıyorum (hamile kaldığımdan beri deli gibi domates yiyorum) 1 büyük domatesi yada 2 düçük domatesi rendele, pilav tenceresinde göz göz olana kadar kavur, pirinci atıp biraz da pirinçle kavur tuzunu suyunu koy. o kadar biliğin pilav işte

kızlar göğus uçlarım deli gibi kaşınıyo sabahtan beri. önerebileceğiniz bişey var mı?

Kaşı şaka bi yana göğüs uçlarına bişey sürmememiz gerektiğini öğrendik geçen gün. Kaşıntı büyüdüğünden olurmuş canımcım. Göğsün kahverengi yeri hariç kalan kısmına krem yada bebe yağı sür de bari çatlamasın

hem bebe yağı hem kakao yağı kullanıyorum çatlaklar için ama uçları (kahverengi kısmı) deli etcek beni bugün

yıllardır giydiğim hırkanın düğmeleri bugün isyan bayrağını çekti, dayanamayacak duruma geldiler şu saat itibariyle fırlayıp gidecekler :) bakın bu benim bugünkü göbeğim...13+3

yaaa ben artık kahve içmek istiyorum 4 aydır içmedim şimdi yarım fincan içsem olmazmı

aranızda içen varmı gerçi internette 2.trimester de daha tehlikeli diyo ama azıcıkkk

ben de içiyorum ama arkadaşlarla günlerde bir araya geldikçe (2-3 haftada bir), evde yapmadım okulda da içmiyorum, zaten okulda nescafe de içirmiyor arkadaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…