Bence aynı renge yakın yaptırma çok riskli tutmasa daha beter olur ikinci defa uğraşırsın :)
lisede ve üniversitede çok şıkıdımdım, elimde peçeteyle gezer ayakkabım tozlansa silerdim öyle concondum yani.
Iş hayatında da şık olmaya gayret ettim hep, topuklu ayakkabı ve kumaş pantolonu çok severim ama şu aralar giymeye ne isteğim ne mecalim var. Spor giyiniyorum yaklaşık 10 haftadır :) işyerinde sorun olmuyor, spor giyiniyorum çoğunlukla ama dikkat çekecek artık kendime çeki düzen vermem lazım. Yaz gelsin de cicili elbiseler giyip, botlardan kurtulayım onlar da benim paspal halimden kurtulsun :)
o zaman ilk opsiyon daha geçerli olur canım galiba, kısacık kestireyim, nasılsa kökü bende:)
zaten öyle kıyılmayacak gibi değil uzunluğu, ense ile ömuz arasında birşey, ne dersin?
selam kızlar : ) dün giremeiştim biraz okuyım bakiyım neler olmuş dedim ama hepsini okumak mümkün olmadı. herkes iyidir umarım :81:
Teşekkür ederim canım, evettt şımartın biziiiii
Ay ben heyecandan onları unutuyorum, eşimde dün akşam not alsaydın sorcaklarını diyordu..
Bizde size yolluyoruz oğluşumla
hoş geldin canım senden gfayda yok ben en isiyi eşim gelsin yaptırayım
korkuma yerimden kalakmıyorum yoksa ben biliyorum yapıcagımı am yapamıyorum yao pilavı yemezsem şişecek bir yerlerim he
selam kızlar : ) dün giremeiştim biraz okuyım bakiyım neler olmuş dedim ama hepsini okumak mümkün olmadı. herkes iyidir umarım :81:
hoşgeldin burcu. mirandayla pastane pastane gezdiniz dimi, itiraf et hadi gezdiniz dimii
ah canım ya yakın olsan valla yapar getirirdimben çok ben çok sevdiğim için zaten haftada en az 1 defa yapıyorum
canım tarifini yazsana buraya bilelim yaparız ona göre üstünede nohut koy güzel oluyo amanın elimin avcunu yalıyım bari
lavabo ya git güzeeelce kaşıkızlar göğus uçlarım deli gibi kaşınıyo sabahtan beri. önerebileceğiniz bişey var mı?
kızlar göğus uçlarım deli gibi kaşınıyo sabahtan beri. önerebileceğiniz bişey var mı?
lavabo ya git güzeeelce kaşı
Kaşışaka bi yana göğüs uçlarına bişey sürmememiz gerektiğini öğrendik geçen gün. Kaşıntı büyüdüğünden olurmuş canımcım. Göğsün kahverengi yeri hariç kalan kısmına krem yada bebe yağı sür de bari çatlamasın
yara olcak yaaa. doktoruma da ulaşamadım, doğuma girmiş
azıcık tuzlu su yap onla masaj yap bari kaşıntıyı alır..
yaaa ben artık kahve içmek istiyorum 4 aydır içmedim şimdi yarım fincan içsem olmazmı
aranızda içen varmı gerçi internette 2.trimester de daha tehlikeli diyo ama azıcıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?