inananlara bir şey diyemem ama ben inanmıyorum bu tarz şeylere. tırnaklarımızı da kesmeyelim o zaman
yok be eytcim batıl inanç bunlar
Hamile iken saçını kestiren bebeğinin ömrünü kısaltırmışmış
Yok daha neler ya allahın işine karışılırmı ya benim saçımı kesmemle olacak işmi o
tövbe tövbe
kes güzelim sen boşver
o çamaşırlık onun değil benim zaten :))) dün mutfakta birşey için şunuda şöyle yapsan olmazmı dedim... Normalde sen mi yapıyorsun kadın yapıyor niye sinirleniyorsun dediii...sanki hergün kadın geliyor ya eve...
yaaa kızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama kimse münasip görmüyor kesilmezmişAma benim saçlar mısır püskülü gibi oldu belimi geçti geçiyor. Kırıklarıda mı aldıramam sizce
:80: Bende demli çay içersem kurba olucağını sananlardanım :80:
herşeyi ciddiye alıyoruz yaaa annem sokakta dondurma yedirmezzdi herkesin üstünü başını kirletirsin falan diye çocuklar dondurma yerken çok dökülüyoya sağa sola ben dondurma yenmediğini zannederdim aşırı titizdi alırdı hep evde yerdim sonra yıllardır dargın olduğumuz teyzemle barıştık kendi çocuklarını beni aldı çarşıya götürdü sokakta dondurma yedik eve geldim büyük bi öfkeyle elimi belime koydumhani sokakta dondurma yenmezdi teyzem bize aldı zaten seninle bidaha hiçbiyere gitmicem dedim ve ağlamıştım
bide son bu ama çok komik ben lise 2ye kadar öpüşmekle hamile kalındığını zannederdimmm ortaokuldayken veledin biri öpmüştü beni çok korkmuştum hamileyim diye
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us kış bebeklerine kışlık modeller her bebeğe lazım blog adresimi veriyorum lütfen dolaşın ..kız ve erkek bebekler için linkler var bana özelden ulaşabilirsiniz ..tıklayın..buyrun içerihanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu
selam kızlar;
bugün biraz vaktinizi çalacağım:
öncelikle hepimiz çok iyiyiz, merak etmeyin...söz vermiştim diye,şimdi size bir kıyaslama yapacağım:
lidya'ma hamile iken, sadece karnım şişmişti, ne basenim büyüdü, ne de popom.
mide bulantısı çok az, kusma yoktu
çin takvimi kız demişti.
canım hep ekşi istedi;
hiç iştahım yoktu, yemem gerek diye yiyordum,
aşerme pek yoktu..
11 kilo ile bitirdim hamileliğimi, kızım doğdu...
bu hamileliğimde sadece karnım büyüdü, belki da basenim, ama çok değil, orantılı yani:)
mide bulantısı az, kusma yok
çin takvimi oğlan dedi...
canım hep tatlı istedi
herşeye aşeriyorum, herşeye ağzım sulanıyor, iştahım tavan yapmış durumda....
eeee diyeceksiniz...
sonuç:ikinci prensesim geliyorrrrr kızlar:)
çok mutluyum çünkü içten içe eşim de ben de lidya'ya bir kız kardeş iyi gelir diye düşünüyorduk, bir de kızların o sıcaklığını tattıktan sonra, bağımlılık yapıyor sanki:)
yine de Allah erkek verseydi, kablümdü de, hani gizliden gizliye bir tercih olur annelerde, babalarda...işte o tercih bizde kızdan yanaydı...Rabbim hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat versin:)
yani demek istediğim şu ki: herşey hurafe, aynı kadında(ben) iki ayrı hamilelik apayrı yaşanıyor, ama ikisi de kız(Allahım onlara sağlık sıhhat versin:)
oda iyiyimiş benimki sanki çok lutüfta bulunuyor paşam onuda sen yapıver sanki benim cnm yok bende zaman zaman getirip sepetin üstüne atıvermek istiyorum. ama yapmıyorum neden çünkü yine ben toplıcam...nefsime yenilmiyorumm
selam kızlar;
bugün biraz vaktinizi çalacağım:
öncelikle hepimiz çok iyiyiz, merak etmeyin...söz vermiştim diye,şimdi size bir kıyaslama yapacağım:
lidya'ma hamile iken, sadece karnım şişmişti, ne basenim büyüdü, ne de popom.
mide bulantısı çok az, kusma yoktu
çin takvimi kız demişti.
canım hep ekşi istedi;
hiç iştahım yoktu, yemem gerek diye yiyordum,
aşerme pek yoktu..
11 kilo ile bitirdim hamileliğimi, kızım doğdu...
bu hamileliğimde sadece karnım büyüdü, belki da basenim, ama çok değil, orantılı yani:)
mide bulantısı az, kusma yok
çin takvimi oğlan dedi...
canım hep tatlı istedi
herşeye aşeriyorum, herşeye ağzım sulanıyor, iştahım tavan yapmış durumda....
eeee diyeceksiniz...
sonuç:ikinci prensesim geliyorrrrr kızlar:)
çok mutluyum çünkü içten içe eşim de ben de lidya'ya bir kız kardeş iyi gelir diye düşünüyorduk, bir de kızların o sıcaklığını tattıktan sonra, bağımlılık yapıyor sanki:)
yine de Allah erkek verseydi, kablümdü de, hani gizliden gizliye bir tercih olur annelerde, babalarda...işte o tercih bizde kızdan yanaydı...Rabbim hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat versin:)
cnm hayırlı olsun
leyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa seni kiminle karştırtığımı buldumm shpirtleee
merhaba güzel anneler ve tatlı bebişler.. umarım kimse de bi yaramazlık yoktur, 2-3 gündür gelemedim, yazdıklarınızı okıyım dedim ama onunla da başa çıkamadım.. :) hersey yolundadır insallah..
bizde her şey yolunda Özdecim çok şükür. asıl haberler sende
yaaa kızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama kimse münasip görmüyor kesilmezmişAma benim saçlar mısır püskülü gibi oldu belimi geçti geçiyor. Kırıklarıda mı aldıramam sizce
vallahi söylemesi ayıp biz kendi aramızda yavas yavas çalışmalara başladık, yarın da dr gidicem inşallah bir sorun çıkmazsa çalışmalara tam gaz devam..
çalışın çalışın ne demişleer çalışan kazanır elması kızarır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?