2011 Ekim Anneleri

inananlara bir şey diyemem ama ben inanmıyorum bu tarz şeylere. tırnaklarımızı da kesmeyelim o zaman

Benim hiç batıl inancım yoktur ama ne bilim herkes aynı şeyi söyleyince bide size sorayım dedim. Bugüne kadar kestirmedim düğün ama bu hafta bitiricem bu işi fön bile çekmek istmeiyorum böyle olunca:86: Zaten minnak bi başladı kendini belli etmeye kendime bakıcak halim kalmadı azcık silkelenmem lazım ve tez zamanda eski formuma girmem lazım

selam kızlar;
bugün biraz vaktinizi çalacağım:
öncelikle hepimiz çok iyiyiz, merak etmeyin...söz vermiştim diye,şimdi size bir kıyaslama yapacağım:
lidya'ma hamile iken, sadece karnım şişmişti, ne basenim büyüdü, ne de popom.
mide bulantısı çok az, kusma yoktu
çin takvimi kız demişti.
canım hep ekşi istedi;
hiç iştahım yoktu, yemem gerek diye yiyordum,
aşerme pek yoktu..
11 kilo ile bitirdim hamileliğimi, kızım doğdu...
bu hamileliğimde sadece karnım büyüdü, belki da basenim, ama çok değil, orantılı yani:)
mide bulantısı az, kusma yok
çin takvimi oğlan dedi...
canım hep tatlı istedi
herşeye aşeriyorum, herşeye ağzım sulanıyor, iştahım tavan yapmış durumda....
eeee diyeceksiniz...
sonuç:ikinci prensesim geliyorrrrr kızlar:)
çok mutluyum çünkü içten içe eşim de ben de lidya'ya bir kız kardeş iyi gelir diye düşünüyorduk, bir de kızların o sıcaklığını tattıktan sonra, bağımlılık yapıyor sanki:)
yine de Allah erkek verseydi, kablümdü de, hani gizliden gizliye bir tercih olur annelerde, babalarda...işte o tercih bizde kızdan yanaydı...Rabbim hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat versin:)

yani demek istediğim şu ki: herşey hurafe, aynı kadında(ben) iki ayrı hamilelik apayrı yaşanıyor, ama ikisi de kız(Allahım onlara sağlık sıhhat versin:)

oda iyiyimiş benimki sanki çok lutüfta bulunuyor paşam onuda sen yapıver sanki benim cnm yok bende zaman zaman getirip sepetin üstüne atıvermek istiyorum. ama yapmıyorum neden çünkü yine ben toplıcam...nefsime yenilmiyorumm

yaaa kızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama kimse münasip görmüyor kesilmezmiş Ama benim saçlar mısır püskülü gibi oldu belimi geçti geçiyor. Kırıklarıda mı aldıramam sizce

ben kestirdim valla bacım...bebeğimin ömrü kılla tüyle kısalacak değil ya..Allah ona ömür vermiş diğerleri hurafe

eslem koptum :))))))))))))))

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişler.. umarım kimse de bi yaramazlık yoktur, 2-3 gündür gelemedim, yazdıklarınızı okıyım dedim ama onunla da başa çıkamadım.. :) hersey yolundadır insallah..

cnm hayırlı olsun

leyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaa seni kiminle karştırtığımı buldumm shpirtleee

yani demek istediğim şu ki: herşey hurafe, aynı kadında(ben) iki ayrı hamilelik apayrı yaşanıyor, ama ikisi de kız(Allahım onlara sağlık sıhhat versin:)

gözün aydın shpirtcim, gönlünüze göre olmuş çok sevindim :) sağlıcakla gelsin inşallah ikinci prensesiniz :)

ben hovardalık yapıyorum bazen ama akşamdan sabaha kadar sürüyor saltanatım:) akşam çıkarıp atıyorsam, sabah evi toplarken sepetin üstünden içine giriyorlar :) eşim dağınıktır diyemicem ben, çok derli topludur. abartılı gelebilir size ama bazen sabahları pijamalarını yatağın üzerine bırakıp gittiğini göreyim ki evde yaşadığı belli olsun diyorum kendi kendime.gerçekten.

Erkek diyeceksin diye bekliyorum bende ilahi :))) Allah gönlünüze göre vermiş hayırlı olsun inşallah :)

yaaa kızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama kimse münasip görmüyor kesilmezmiş Ama benim saçlar mısır püskülü gibi oldu belimi geçti geçiyor. Kırıklarıda mı aldıramam sizce

Canım aynı dert bendede var, annemlerde ömrü kısalır filan diyorlar ama canım atak dedi, kestiricem en kısa zamanda ya batıl şeyle rbir şey olmaz ne ilgisi var ki? Yazın napıcaz düşünsene sıcaklarda mahfoluruz..

vallahi söylemesi ayıp biz kendi aramızda yavas yavas çalışmalara başladık, yarın da dr gidicem inşallah bir sorun çıkmazsa çalışmalara tam gaz devam..

çalışın çalışın ne demişleer çalışan kazanır elması kızarır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…