2011 Ekim Anneleri

bılmıyorum canım ya cocugu ben hep gercekten anne olmaya ıhtıyacım oldugunda bunu ıcımde ıstedıgımde yapmak ıstedım.. ama esımın rahatsızlıgı yuzunden evlendıkten hemen sonra hamıle kaldım.. hazır degıldım halen de degılım,heyecanlanamıyorum ne bılıyım hıc boyle bır annelık hıssım falan yok.. belkı de ondan boyle davranıyorum .. :85:

neden onsuz dışarı çıkamayacmışım ki birde izin...yok valla almayayım pek benim tarzım değil

maşallah canım seninle aynıyız benimde çıktı birada bende diyorum karnım şiş meyerse bebektenmişötekilerde hiç dikkat etmemiştim bak bu bebnim ilk bebgeim olucak ötekileri unutmam lazım yoksa üzüntüden yaaşayamam tüh tüh maşallah deyim bari
canım içine birde haşlanmış mohut koy ablacım çok güzel yapardı bu pilavı
lavabo ya git güzeeelce kaşı

allah seni ne yapmasın hemi

Evet hanzade teyzesi, kocaman oldu minnoşum. Erkek diyosun ne yalan söylim bana da öyle geliyor... hayırlısı.

Leyna ilk başta erkek doğmuştu içime, göbeğini görünce daha yaygıdı kız dedim, seninde kızın olur diye düşünüyordum ama bu göbek erkek göbeği gibi duruyo :) bakalım doğru çıkıcakmı, son kararım leyna kız, deniz erkek :)

bak kuuzm benim..seni alıyorum aslında bende evlendiğimizde hiç istemedim mesela...3 sene korunduk...ki boşa masrafmış:))) deneyelim dedik bu arada eşim hala erken derken doktora gittik ki bizim çocuğumuz olmuyormuş( tüp bebek merkezinde yıllardır deneyenleri görünce çok korktum...düşünsene şu an içimizde resmen yeni bir canlı oluşuyor...2 kişilik dünyanıza tamamen sizden 3. biri gelecek....eminim onu çok seveceksin ve bizim gibi beklemediğine inan şükret

Teşekkürler paşamcım. evet seninle aynı sürecimiz. sen nasıl hissediyorsun ben anlamıyorum, ben bişe hissetmiyorum henüz. daha önce hamile kaldığın için hissediyorsun galiba, ya da benim kuzum gerçekten çok miskin, hiç hareket etmiyor.
Sıkıntılı zamanlarını unut canım, en güzelini yaparsın. bizi de kendini de üzme artık. bak ne güzel bebeğin seninle şimdi. tedavini ol, doktorunun söylediklerini yap gerisini Allah'a bırak sen.

Ya şokkkk. Niye öyle diyosun iremcim. Bak Allahın da gönlüne hoş varmaz. Deme öyle deme (fatmagülün abisinin adı neydi ? onun gibi işte)

Doğunca nasıl sevrsinn annesiiii. İyi ki de doğurmuşum dersin, bak görürsün.

gaza geldim zaten akşam ekliycem kesinlikle

Leyna bana hep kız gibi geldi, göbeğini görünce sanki karnı şeffafmış da içerde kukusunu görmüşüm gibi emin oldum nerdeyse :) hep öyle derler evet, göbek şekli kız gibi bakalım ne olacak :) Benim erkek olabilir haklısın, rüyamı anlatmıştım bugün, dr erkek dedi. eşim çok sevindi. madem bu kadar sevinecek, söylediğin gibi olur inşallah hanzadecim. sağol tahminin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…