Ay inanmıyorum maşallah kocaman göbiş yaaa, deniz bu resmen erkek göbeğne benziyo ama :)))
ERKEK DEDİĞİN BÖYLE OLMALI.....
Seni Sonuna Kadar Sahiplenip Korumalı
Ölümüne Dürüst Ve Haysiyetli Olmalı.
"Hayır" Dediğinde O Gerçekten "Hayır" Olmalı.
Yanında Olmadığın Zamanlarda Senin İçin Endişelenmeli.
Seninle İlgili Herşeye Karışmalı Sana Bakan Bir Çift Gözden Seni Kıskanmalı.
Seni Gözünün Rengi Dudağının Şekli İçin Değil Seni Sen Olduğun İçin Sevmeli;
Tüm Kusurlarınla Ve Günahlarınla..
Sevgisiyle Beraber SAYGISI Olmalı.
Onsuz Dışarı Çıkmana İzin Vermediği Gibi Kendisi De Sensiz Dışarı Çıkmamalı.
Her "Neden.? Niçin.? Niye.?" Sorularına "Ben Erkeğim" Diye Cevap Vermemeli.
Her İnsan Gibi Şerefi İçin Yaşamalı
Kavga Etmeli Ama Kalp Kırmamalı...
1000. Bulusmaya Bile 1. Deki Gibi Aynı Heyecanla Gelmeli SENSİZ YAPAMAMALI..
nasıl ama oylaya sunuyorum katılanlar el kaldırsın
yıllardır giydiğim hırkanın düğmeleri bugün isyan bayrağını çekti, dayanamayacak duruma geldiler şu saat itibariyle fırlayıp gidecekler :) bakın bu benim bugünkü göbeğim...13+3Eki Görüntüle 186145 Eki Görüntüle 186146 Eki Görüntüle 186147 Eki Görüntüle 186148 Eki Görüntüle 186149
canım içine birde haşlanmış mohut koy ablacım çok güzel yapardı bu pilavıah canım ya bilfiğin pirinç pilavını domatesle yapıyorum (hamile kaldığımdan beri deli gibi domates yiyorum) 1 büyük domatesi yada 2 düçük domatesi rendele, pilav tenceresinde göz göz olana kadar kavur, pirinci atıp biraz da pirinçle kavur tuzunu suyunu koy. o kadar biliğin pilav işte
lavabo ya git güzeeelce kaşı
Evet hanzade teyzesi, kocaman oldu minnoşum. Erkek diyosunne yalan söylim bana da öyle geliyor... hayırlısı.
bılmıyorum canım ya cocugu ben hep gercekten anne olmaya ıhtıyacım oldugunda bunu ıcımde ıstedıgımde yapmak ıstedım.. ama esımın rahatsızlıgı yuzunden evlendıkten hemen sonra hamıle kaldım.. hazır degıldım halen de degılım,heyecanlanamıyorum ne bılıyım hıc boyle bır annelık hıssım falan yok.. belkı de ondan boyle davranıyorum .. :85:
maşallah canım seninle aynıyız benimde çıktı birada bende diyorum karnım şiş meyerse bebektenmiş ötekilerde hiç dikkat etmemiştim bak bu bebnim ilk bebgeim olucak ötekileri unutmam lazım yoksa üzüntüden yaaşayamam tüh tüh maşallah deyim bari
bılmıyorum canım ya cocugu ben hep gercekten anne olmaya ıhtıyacım oldugunda bunu ıcımde ıstedıgımde yapmak ıstedım.. ama esımın rahatsızlıgı yuzunden evlendıkten hemen sonra hamıle kaldım.. hazır degıldım halen de degılım,heyecanlanamıyorum ne bılıyım hıc boyle bır annelık hıssım falan yok.. belkı de ondan boyle davranıyorum .. :85:
bende isterim ama tombul halimle çıkarsam karışmam çok hoşuma gitti yav
teşekkür ederiz dünürcüm :) kızımızı gıyabında görücüye çıkardık bakalım, gençler birbirini görsün beğensin diye. Oğlumuz olayı ağırdan alıyor ama kızım çok naz çekemez aaaçabucak o göbüş gös tee rii lee ceekk. (var yaa erkek olursa çıkamam burda insan içine :) )
Hey maşallah :) sizleri görünce acaba hamile değilmiyim diyorum ya... Cİnsiyetin bellimi senin ?
Üsttekini dah açok beğendim canım, güle güle kullan iyi fikirmiş bunlara benzer alabilirim :)
Leyna ilk başta erkek doğmuştu içime, göbeğini görünce daha yaygıdı kız dedim, seninde kızın olur diye düşünüyordum ama bu göbek erkek göbeği gibi duruyo :) bakalım doğru çıkıcakmı, son kararım leyna kız, deniz erkek :)
Yarın belli olacak inşallah. Sence bu göbüş kız mı, erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?