selam kızlaar umarım herkes iyidir...mis kokulu bebişlerinizi ve hepinizi kocaman öpüyorummm
1. iki gündür inanılmaz halsizim ve büroya gidemiyorum benim gibi 15. haftasında olup halsizliği devam eden var mı aranızda?
2. balıktan çok tiksindim hamilelikte (normalde çok severdim)vicdan azabı çektiğim için dün dışarıdan sipariş ettik eve ama ağzıma bi lokma almamla banyoya koşmam bir oldu
3. herşeye rağmen hamileliği çok sevdim:) bu sabah eşim 1 yıllık evliliğimiz boyunca bir ilki gerçekleştirdi ve sabah yatağıma tepsi içinde 1 gül, taze sıkılmış portakal suyu, kendi eliyle hazırladığı pizza, çay getirdi. gözümü açtım şok oldum..bunun kerameti bence % 50 benim içinse % 50 side bebeğimiz için..çok güzelmiş böyle şımartılmak
Sen asenayı izlemiyormusun koskoca asena yarısı siyah yarısı beyaz dolaşıyor, benmi gözünüze battım dersin olur biter canım
yaa valla içim rahatladı aynen benim de iştahım hiç yok ne biçim hamilesin diyolar bana...inşallah düzeliriz canım omega 3 kullanıcam herhalde bu gidişle...eşine, bende balık yemiyorum suçlulukta hissetmiyorum elimde değil ki yesem çıkarıcam çünkü çok iştahsızım inan ne tadına ne tuzuna bakmadan sırf yemiş olayım diye yemek yiyorum, sende yiyebildiklerinden yemeye çalış napalım ileride düzeliriz belki.
pendik olabilirde bende marmara üniv. maltepe tıp fakültesi hastanesine gidiyorum normalde sanırım bu başka galibaMarmara üni. hastanesi iyi diyorlar ama pendiğe taşındı bilmiyorum sana uyar mı
Anadolu yakasında ne taraftasın canım ona göre bildiğim varsa söylerim tabiki
canım benim 3 gebeligim oldugunda birde ben bedenimi çok iyi dinlemesini biliyorumTeşekkürler paşamcım. evet seninle aynı sürecimiz. sen nasıl hissediyorsun ben anlamıyorum, ben bişe hissetmiyorum henüz. daha önce hamile kaldığın için hissediyorsun galiba, ya da benim kuzum gerçekten çok miskin, hiç hareket etmiyor.
Sıkıntılı zamanlarını unut canım, en güzelini yaparsın. bizi de kendini de üzme artık. bak ne güzel bebeğin seninle şimdi. tedavini ol, doktorunun söylediklerini yap gerisini Allah'a bırak sen.
Çekeriz arkadaşım ayıp ettin :)
aşka bak be vay anam vayselam kızlaar umarım herkes iyidir...mis kokulu bebişlerinizi ve hepinizi kocaman öpüyorummm
1. iki gündür inanılmaz halsizim ve büroya gidemiyorum benim gibi 15. haftasında olup halsizliği devam eden var mı aranızda?
2. balıktan çok tiksindim hamilelikte (normalde çok severdim)vicdan azabı çektiğim için dün dışarıdan sipariş ettik eve ama ağzıma bi lokma almamla banyoya koşmam bir oldu
3. herşeye rağmen hamileliği çok sevdim:) bu sabah eşim 1 yıllık evliliğimiz boyunca bir ilki gerçekleştirdi ve sabah yatağıma tepsi içinde 1 gül, taze sıkılmış portakal suyu, kendi eliyle hazırladığı pizza, çay getirdi. gözümü açtım şok oldum..bunun kerameti bence % 50 benim içinse % 50 side bebeğimiz için..çok güzelmiş böyle şımartılmak
geçmiş olsun..Hamileyken zehirlenmemişsindir umarım..Allah korusun çok korktugum şeylerden birisi..oğlumda mantar dokunmuştu bana hala yiyemiyorum yediğimde çok dokunuyor..çok zor birşey..bu arada baya yakınmış haftalarımızben kırmızı et yıyemıyorum cocuklugumdan berı.. tek yedıgım bır ıkı cesıt balık ıle tavuk tu... balıktan da 3 kez ustustune zehırlenınce onuda bıraktım.. sımdı ara ara cok sık olmamakla bırlıkte tavuk tuketıyorum .. sahsen endıselenmıyorum da ... bır vıtamın sonucta sadece tek bır besın de yok.. allah kerımdır,bebişlerimizin karnını doyurur illakı..
paşammm inanmıyorum sana ne heves bırakmışssın adamda ne bişeyaşka bak be vay anam vayah canım hep öyle olsalar şekke ama nerde benimki bir sefer getirdi yataga onada çok kızdım yatak ekmek kırıntısı olucak diye romantiklik nerde be demişti kızdı ne yapın huyum degil sinir etti beni yüz yıkama yok dedim sen dedim yataga kahvaltı getriyosun çok bozulmuştu ben nerden anlıcam uykusu emesi kahvaltıyı hiç romantik degilimdir ama oluncada felaket olurum anladınız siz onu
selam..
balık yiyemeyen arkadaşlar üzülmesin aynı şekilde oğlumdada hiç agzıma süremedim bu bebişimdede 2veya 3 kez zoraki yedim..Allah'a çok şükür oğlum gayet sağlıklı doğmuştu ama beni bu korkutuyor sütü yogurdu yiyemiyorum zorla içiyorum arada 1 bardak süt..oğlumda çok güzeldi bolca yiyordum herşeyden balık haric tabi..bunda ise sabah kahvaltıyla akşama kadar durdugum oluyor..arada zorla ceviz badem meyve yiyorum..dr. sordunuz mu balık yagı hapları var alsak olur mu acaba..elevit kulanıyor musunuz bu ara..
bende sorucam haftaya randevumuz var ama elevit yeterli demişti bana başkada hiçbirşey vermedi..2li testimide gösterecegim inşallah normaldir meraktan çatlıyorum..ama normal gibi sanki..siz yaptırdınız mı?canım içim rahatladı tek benim zannediyodumdoktor bana balıktan tiksinmen devam ederse omega 3 yazıcam dedi elevit kullanıyorum ben..
bende sorucam haftaya randevumuz var ama elevit yeterli demişti bana başkada hiçbirşey vermedi..2li testimide gösterecegim inşallah normaldir meraktan çatlıyorum..ama normal gibi sanki..siz yaptırdınız mı?
ayy hanzadecim geçen akşam odaya giricem bi baktım eşim tiksintiyle televizyona bakıyo. hayırdır ne o suratının hali dedim. ya Allah aşkına şu asenanın saçına bak ne biçim dibi gelmiş dedi şok oldum
galiba çok süslü olduğum ve eşime bakımla ilgili çok yorum yaptığım için bayağı etki altında kalmış garibim:44: neyse ki 3 yıldır saçımı boyatmıyorum da eşim bana yüzünü ekşiterek bakmıcak...
yaa valla içim rahatladı aynen benim de iştahım hiç yok ne biçim hamilesin diyolar bana...inşallah düzeliriz canım omega 3 kullanıcam herhalde bu gidişle...
paşammm inanmıyorum sana ne heves bırakmışssın adamda ne bişeybozulur tabi..ben hep tekrarlasın diye sevincimi abartarak belli ettim
anladım ben onu
ben 12. haftada yaptırmıstım ense kalınlığı 1.3 mm çıkmıstı riskde 1000de 1di iyi demişti drum bu haftada 3lü testim vardı 2li iyi çıktı diye drum gerek görmedi yapmaya sadece adını unuttum ama bebeğin karaciğer sıvısı var kanda ona baktı çok şükür iyi gidiyoruz yani :)))
selam..
balık yiyemeyen arkadaşlar üzülmesin aynı şekilde oğlumdada hiç agzıma süremedim bu bebişimdede 2veya 3 kez zoraki yedim..Allah'a çok şükür oğlum gayet sağlıklı doğmuştu ama beni bu korkutuyor sütü yogurdu yiyemiyorum zorla içiyorum arada 1 bardak süt..oğlumda çok güzeldi bolca yiyordum herşeyden balık haric tabi..bunda ise sabah kahvaltıyla akşama kadar durdugum oluyor..arada zorla ceviz badem meyve yiyorum..dr. sordunuz mu balık yagı hapları var alsak olur mu acaba..elevit kulanıyor musunuz bu ara..
evet söz verdiğimiz gibi 13+5 lik göbeğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?