2011 Ekim Anneleri

Ya bende evliliğimizin 2. senesinde bir korku yaşamıştım. Hamile kalmak istemiyordum o zamanlar. Bir gün bir kaza oldu ve ben eşime gece boyunca kızdım. O kadar başının etini yedim ki, git hemen sonraki gün hapı al bana dedim. Akşam getirmiş zavallım ki böyle şeyleri almayı hiç sevmeyen bir insandır kendisi. Sonra düşündüm, çocuk aldırmaktan ne farkı var diye. Yine katil olacaktım. Sonra ya böyle bir şeyi yaptığım için Allah beni cezalandırır da hiç çocuk vermezse diye. Velhasıl içmedim o hapı. Hamile de kalmamıştım. Şİmdi diyorum keşke o zamandan hamile kalsaymışım. Niye bu kadar bekledim diye kızıyorum kendime.

velhasıl, bir hemen hamile kalan, bir de kalamayan pişman...

Valla ben iş arasında baktığım için bir çok yorumu kaçırdım sabahtan beri, rüyanı filan okumadım sadece göbüşünden tahminim ve bence kesin erkek :)

Ha bak işte ben ondan beğenmedim göbüşümü. benim ki yaygın duruyor. Ve evet benim ki kız

AMAN YAVYUMM bebişinin popişini ısırırım yani erkekinin cnm acilen isyan bayraklarını indirmek için hamiş gömlekleri ve badyleri tavsiye ediyoyum baya baya ayaklanma çıkarmış seninkiler yakında bağısizliğinı ilan edecek sanırım

Eki Görüntüle 186267

Bu da benim hamiş fotom arkadaşlar :)

evet insan Profesyonel olunca böyle güzel fotolar çıkıyo maaşallah

bılıyorum haklısınız,ıste bu yuzden rabbımden ıcımdekının sevgısını kalbıme kondurmasını umıt edıyorum .. bekleyenlerı goruncede nankorluk yapıyormusum gıbı suclu hıssedıyorum kendımı.. rabbım sonumuzu hayretsın aratmasın ınsaallah...

ahanda yakaladım denizim kesin erkek miskin dedinya çıkardım şimdi benim oğluşumda öyle diğeri sürekli hareket halinde erkek olan hiiiiççç arada bi bi tık iki tık o kadar istifini bile bozmuyo

Canım benim bebeğin içinde kıpırdamaya başladığında bütün duyguların değişecek emin ol ve sen gelip buraya yazacaksın :)

Aayy :) Teşekkür ederiz eslem teyzemizz. (oppss eslemimden de erkek tahmini geldi.)
Hamiş kostümleri almam lazım, alt almıştım ama üst ihtiyacım oldu artık, haftasonu yine dinlenemiycem anlaşılan çarşı pazar gezicez artık.
Benimki amatör çekim oldu, aa utandım valla Fotoğrafın çok güzelmiş vuslat, maşallah bebişine de sana da

yapma be hanzade elde 2 erkek var zaten, neyse hadi hayırlısı o zaman ne diyelim :)

resmine ilk şekliyle baktığımda basen ve kalça gördüm, sonra dedimki dur şunu bir büyüteyim bir de baktım ki ne kalça ne basen ne popo :) ama hiç belli olmaz bunlar bizim tahminlerimiz eğlencelerimiz inşallah gönlüne göre olur :)

selam kızlaar umarım herkes iyidir...mis kokulu bebişlerinizi ve hepinizi kocaman öpüyorummm
1. iki gündür inanılmaz halsizim ve büroya gidemiyorum benim gibi 15. haftasında olup halsizliği devam eden var mı aranızda?
2. balıktan çok tiksindim hamilelikte (normalde çok severdim)vicdan azabı çektiğim için dün dışarıdan sipariş ettik eve ama ağzıma bi lokma almamla banyoya koşmam bir oldu
3. herşeye rağmen hamileliği çok sevdim:) bu sabah eşim 1 yıllık evliliğimiz boyunca bir ilki gerçekleştirdi ve sabah yatağıma tepsi içinde 1 gül, taze sıkılmış portakal suyu, kendi eliyle hazırladığı pizza, çay getirdi. gözümü açtım şok oldum..bunun kerameti bence % 50 benim içinse % 50 side bebeğimiz için..çok güzelmiş böyle şımartılmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…