bak kuuzm benim..seni alıyorum aslında bende evlendiğimizde hiç istemedim mesela...3 sene korunduk...ki boşa masrafmış:))) deneyelim dedik bu arada eşim hala erken derken doktora gittik ki bizim çocuğumuz olmuyormuş( tüp bebek merkezinde yıllardır deneyenleri görünce çok korktum...düşünsene şu an içimizde resmen yeni bir canlı oluşuyor...2 kişilik dünyanıza tamamen sizden 3. biri gelecek....eminim onu çok seveceksin ve bizim gibi beklemediğine inan şükret
Leyna bana hep kız gibi geldi, göbeğini görünce sanki karnı şeffafmış da içerde kukusunu görmüşüm gibi emin oldum nerdeyse :) hep öyle derler evet, göbek şekli kız gibi bakalım ne olacak :) Benim erkek olabilir haklısın, rüyamı anlatmıştım bugün, dr erkek dedi. eşim çok sevindi. madem bu kadar sevinecek, söylediğin gibi olur inşallah hanzadecim. sağol tahminin için
benim gerçekten hızla büyüdü, nasıl oldu anlamadım. hava pompasıyla şişirilmiş gibiyim yeşimcim.
Leyna bana hep kız gibi geldi, göbeğini görünce sanki karnı şeffafmış da içerde kukusunu görmüşüm gibi emin oldum nerdeyse :) hep öyle derler evet, göbek şekli kız gibi bakalım ne olacak :) Benim erkek olabilir haklısın, rüyamı anlatmıştım bugün, dr erkek dedi. eşim çok sevindi. madem bu kadar sevinecek, söylediğin gibi olur inşallah hanzadecim. sağol tahminin için
yıllardır giydiğim hırkanın düğmeleri bugün isyan bayrağını çekti, dayanamayacak duruma geldiler şu saat itibariyle fırlayıp gidecekler :) bakın bu benim bugünkü göbeğim...13+3Eki Görüntüle 186145 Eki Görüntüle 186146 Eki Görüntüle 186147 Eki Görüntüle 186148 Eki Görüntüle 186149
maşallah denizcim ya çok güzel : )
Teşekkürler paşamcım. evet seninle aynı sürecimiz. sen nasıl hissediyorsun ben anlamıyorum, ben bişe hissetmiyorum henüz. daha önce hamile kaldığın için hissediyorsun galiba, ya da benim kuzum gerçekten çok miskin, hiç hareket etmiyor.
Sıkıntılı zamanlarını unut canım, en güzelini yaparsın. bizi de kendini de üzme artık. bak ne güzel bebeğin seninle şimdi. tedavini ol, doktorunun söylediklerini yap gerisini Allah'a bırak sen.
Vuslat sena fotoyu büyültüp iyice inceledim ve son kararımı verdim erkek :)))) Ay ne uyuzum ben ya bakalım ne dicek doktorun :)
bılıyorum haklısınız,ıste bu yuzden rabbımden ıcımdekının sevgısını kalbıme kondurmasını umıt edıyorum .. bekleyenlerı goruncede nankorluk yapıyormusum gıbı suclu hıssedıyorum kendımı.. rabbım sonumuzu hayretsın aratmasın ınsaallah...
AMAN YAVYUMM bebişinin popişini ısırırım yani erkekinin cnm acilen isyan bayraklarını indirmek için hamiş gömlekleri ve badyleri tavsiye ediyoyum baya baya ayaklanma çıkarmış seninkiler yakında bağısizliğinı ilan edecek sanırım
evet insan Profesyonel olunca böyle güzel fotolar çıkıyo maaşallah
yapma be hanzade elde 2 erkek var zaten, neyse hadi hayırlısı o zaman ne diyelim :)
Ha bak işte ben ondan beğenmedim göbüşümü. benim ki yaygın duruyor. Ve evet benim ki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?