2011 Ekim Anneleri

Eda ben çok kötü oldum ya felaket şiştim popo bir yandan göbek bir yandan iki gündür acayip moralim bozuk. Birazdan ben de çekip ekliyim ama gerçekten fenayım

zehracım normal tatlım 16 haftayı devirmişsin hem Allah bilir senin bahsettiğin göbek popo benimkinnin yanında göbekçik ve popocuk kalıyodur
eklediğin resmi göbüş topiğinede koy tatlım burda sayfalar atlayınca kaynayıp gitmesin

Eda hiç normal gelmiyorum kendime hala daha 59 kiloyum ama hamileliğin başından beri tartıya göre hiç kilo almamış görünmeme rağmen basenlerim popom ve göbeğim bir acayip oldu ühühüh hamileliğimin sonunda fil olucam galiba

Allah zehra ne kadar şeker bir göbek sıkasım geldi
maşallah hayatım yaaa hiçte kendini bunalıma sokma tam hamile olmuşun sen
benimki henüz kişilik bunalımı yaşıyor bebekmi göbekmi belli değil

Çıkmasa iyiydi ama artık bebek doğduktan sonra rejim, spor her türlüüüü Çatlamamak için nasıl yağlanıp kremleniyor güreşçiler gibi görmen gerek

Çıkmasa iyiydi ama artık bebek doğduktan sonra rejim, spor her türlüüüü Çatlamamak için nasıl yağlanıp kremleniyor güreşçiler gibi görmen gerek

ben daha hiçbirşey kullanmıyorum ya
umarım geç kalmamışımdır haftasonu alayım artık bişiler

iyi akşamlar kızlar bugün netim yoktu oyüzden giremedim oku oku saatlerdir ancak bitirebildim.
yeşilim zeytinm edam senin göbüş daha varla yok arası
ama dünürüm zehramın göbüşüne dicek yok 41 kerebende resim koymak istiyorum amadasha bendede pek bişey yok bri kaç gündür biraz büyüdü oda gazdan sanırım(varolan göbüşümü saymıyorum)

Son düzenleme:

nejlacım haydi topyekün gaza geldik
gaz maz koyuver gözümüz şenlensin

Elifff hiçbir şey yok maşallah sana yaaaa Bir de bana bak gollum gibiyim

estafullah zehracım olurmu öyle şey ama seninki bana sanki birazda gaz gibi falan geldi onun dışında süpersin ben bugün tuvaletede çıktım ondanda biraz gitti karnım kabızlık gaz falan oluyo bende o zaman biraz çıkıyo göbiş sen ne durumdasın tuvalete düzenli çıkabiliyomusun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…