Eda ben çok kötü oldum ya felaket şiştim popo bir yandan göbek bir yandan iki gündür acayip moralim bozuk. Birazdan ben de çekip ekliyim ama gerçekten fenayım
zehracım normal tatlım 16 haftayı devirmişsin hem Allah bilir senin bahsettiğin göbek popo benimkinnin yanında göbekçik ve popocuk kalıyodur
eklediğin resmi göbüş topiğinede koy tatlım burda sayfalar atlayınca kaynayıp gitmesin
Allah zehra ne kadar şeker bir göbek sıkasım geldi
maşallah hayatım yaaa hiçte kendini bunalıma sokma tam hamile olmuşun sen
benimki henüz kişilik bunalımı yaşıyor bebekmi göbekmi belli değil
eda züleyha sizlere ve bebişlerinize kacaman maşallahlar gönderiyorum burdan çok şirinsiniz
Çıkmasa iyiydi ama artık bebek doğduktan sonra rejim, spor her türlüüüüÇatlamamak için nasıl yağlanıp kremleniyor güreşçiler gibi görmen gerek
eda züleyha sizlere ve bebişlerinize kacaman maşallahlar gönderiyorum burdan çok şirinsiniz
öyle kuru kuru maşallah istemem ben resim isterim elifcimmmmmmm
cnm koyacaktımda benim göbek geri gitti sanırsam bende anlamadım ben bu çocuğu neremde saklıyosam :)) çok bişey yok ama koyayım yeterki sen iste
eeeeeee hadi canım göbişinin çıkmasınımı bekliyosun
işte kızlar 16+5 ben ve kızım :)))
işte kızlar 16+5 ben ve kızım :)))
Kızlar bu göbek olayıyla ilgili dejavu yaşadım acaba rüyamda falan mı görmüştüm çok garip olduuuu
iyi akşamlar kızlar bugün netim yoktu oyüzden giremedim oku oku saatlerdir ancak bitirebildim.
yeşilim zeytinm edam senin göbüş daha varla yok arası
ama dünürüm zehramın göbüşüne dicek yok 41 kerebende resim koymak istiyorum amadasha bendede pek bişey yok bri kaç gündür biraz büyüdü oda gazdan sanırım(varolan göbüşümü saymıyorum )
Elifff hiçbir şey yok maşallah sana yaaaaBir de bana bak gollum gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?