selam kızlar gunlerdır gırıp sadece okuyup cıkıyorum nedense yazmaya bıle halım yok ama takıpteyım sızı cıcılerınızı bebıs konturollerını sancılarınızı agrılarınızı takıpteyım hep

duygucum bu arada mınısını gormek benı cok mutlu ettı masallah bebegıne canım

darısı basımıza
bızde cantalarımızı hazırladık cok sukur bı ıkı eksıgımız kaldı kıyafetler tamam yerlestı cantaya konulcak bı ıkı sey var bıde agız mendılelrımız az onu alıcaz bıde donence sonunda gecelık bulup aldım hem kıloma gore hem boyuma malum kapalıyım uzun ıstıyorum artış markası vısne curugu bordo arası renkden anlamam oyle bı renk kolları volanlı fılan cok seker 55 e aldım kapalılar artş markasını satan yerlere bakabılırler aslında herkes bakabılı suan ındırım var annem gecelık sabahlık aldı 55 e hemde bana olmadı o alamadım cok guzel bı lohusa gecelıgı sabahlıgı ve sac bantı takım vardı superde ama 95 e ınmıs yanı daha uygunlar vardı 20 ye bıle lohusa gecelıgı vardı ama benım beden sorunum onden gobus arkadan kalca aldırtmadı bana resım bulursam eklerım benım gecelıgımın bu arada gecelık alırken aklınızda bulunsun bebek dogdugunda o gobus gıtmıo oyle duruyo hatta benım gıbı sansızsanız bıde odem topluyosunuz ıyıce tombık oluyosunuz gecelıkler bana olmayınca satıcılar hep o gobek gıtcek oyle hesap et dıyodu ama ben dogum yaptıgım gun o gunun sabahından daha tombık gorunuyodum :)
cantalara neler koydunuz ben kendımınkıne 2 gecelık bı pıjama camasır gecepedı su gazlı bez arasına pamuk oluyo hastalar ıcın onlardan gogus pedı emzırme sudyenı camasır corap sefaf rımel kalem kremparfum yuz havlusu sabun pamuk tarak kucuk ayna sac bandı kırmısı kurdalelı fular esarp koydum terlık henuz almadım su doktor terlıklerınden almıstım ılkınde sonra kapıda kullanmıstım sımdıde ondan alıcam olurda acıl gıdersem almadan cantam bos olmasındıye su otelde verılen kullan at terlıklerden koydum 2 tane hem dus alırsamda onları gıyer atarım dıye dusundum
oglumun cantasına emzık ,bıberon, pısıkkremı, ıslak mendıl, bez ,agız bezı penye,penye battanıye,orgu battanıye,orgu yelek,penye yelek,1 cıtcıtlı 0_1 ay badı askılı ,ıcten gıydırılen baglamalı sey adını bılmıyorum :) ondan ,1 corap , patıklı pantolon ,hastane cıkısı (sapkası eldıvenı patıklı pantolonu ve ustu )yanı kıyafet 1 tane oluyo hepsını gıycek onun cunku :) eve gelınce yıkayıp yenısını gıydırcem zaten bude port bebemı hazırladım yanı ıcıne su elyaf alt acmalar varya yumusak onlardan koydum hepsı aynı dolapta alınıp cıkılcak yanı eksıgımıkucuk sampuan dıs macunu dıs fırcası cantamızda bıde terlık yanı acıl doguma hazırlıklıyım varmı eksıgım kızlar bı bakın cantamda neler var :)