2011 Ekim Anneleri

çantalı setini almadım kendim set yaptım tek tek alarak canım.

amin canım baban için çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah.bence bizim annelerimiz daha yürekten davranıyolar ama eşlerimizin anneleri öyle değil.sanki onların torunu değil sadece annelerimizin torunu olcak.neyse gene de Allah sağlık versin huzur versin gerisi boş.

amin canım inşallah :16: sanki genel olarak durum bu eşlerin aileleri daha ilgisizler maddi manevi ...

]

biliyosunuz benimkisi eczacı ama genelde fabrikayla ilgilenir.şehir dışı çok yapar oldu bu sebeple eğer dışarda falan olursa atlarım taksiye kimseye demem basarım konyaya zaten orada ablam beni karşılar kimseyle uğraşamam sonra biliyorum arkamdan dedikodu yapılcağını yada şöförlerden biri götürür.vallahi bıktım bu laftan sözden dedikodudan.ya eltim evdeki yardımcıya bile dedikodumu yapıyomuş rezil.geçen gün gelmiş yanında annesi benim yardımcımda balkonu temizliyo kadıncağaz balkona gitti izinsiz ben ondan izinsiz mutfağına bile girmem geldi hışımla sen balkondaki çim halını çıkartıp yıkamaya veriyomusun dedi o yapışık siliniyo dedim ayyy toz pis içinde arınırmı dedi kendi oğlu çişini yapar halıya ıslak mendille siler bana iş öğretiyo.evimde neymiş süs eşyası çokmuş bebeğe zarar verirmiş ben rahat sorumsuz bir kadınmışım sabrediyorum bakalım adanalılığım ne zaman gelcek ve ben bu kadını yolcam.

ahh canım ahh dua etmekten ve kulaklarımızı tıkamaktan başka yolu yok gibi.Rabbim bizim gibi olanlara sabır versin ne diyeyim.
biz muhtemelen doğumdan sonra ya şehir dışına yada yurt dışına gidibilirz.burayı çok seviyorum ve ailemden ayrılacağım için üzülüyorum ama eşimin ailesinden uzaklaşınca çok huzurlu oluyoruz.

Merhabalar hanımlar Ben bütün geçmişi okuyup bebişlerin son kilo durumlarını güncelledim ama bu kk bana kazık attı bütün yaptığım değişiklikler yok oldu :84::84::84:Çok sinirlendim :47::47::47::47:

meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorum :( uğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Merak etme kızlar erkenden geliyo ama çok güçlü onlar bizimkide 10 gün küvezde kalıcaktı ama 3günde çıkıverdi sende yavrunu en kısa zamanda kucağına alıcaksın inşallah Seni şuan çok iyi anlıyorum bana da kızımı hastanede bırakıp gidiceğimi söylediklerinde çok kötü olmuştum Hastaneden çıkmadan son kez görmeye gitmiştim ayrılırken gözlerim doldu ama doktoru şimdi eve gidiceksin ama 4 de geliceksin kızını yanına vericez dediklerinde sevinçle ayrıldım hastaneden
Bol bol yemek ye sıvı şeyler tüket hemen sütün gelir benim sezeryan olduğu için 2 gün yemek vermediler bisküvi çay - öğlenleride sadece çorba bunlarda süt yapmadı ama yemek yemeye başlayınca sütümde geldi
Kuzucuklar teker teker geliyo :66::66:Pazartesi 4e çıkıcaz :64::64::64:Ne bereketli bi topiğiz

meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorum :( uğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)

maşallah bebişine allah analı babalı büyütsün tez zamanda kucağına alırsın.bizim ekim bebekleri bi hayli sabırsız..:nazar::nazar::nazar: bu nazar boncukları pelinimize gelsin.

Benim süt fabrikaları bacadan sızdırmaya başladı çok doldu sanırım kızımı uyandırmam lazım yoksa pompaya talim edicem yine
Emzirirken daha çok canım yanıyo pompa daha az acıtıyo hatta 5-6 çekişten sonra hiç bişey anlamıyorum ama emzirmeyi tercih ederim canım yansada onun tıslayarak zorla emişi çok harika

Merhabalar hanımlar Ben bütün geçmişi okuyup bebişlerin son kilo durumlarını güncelledim ama bu kk bana kazık attı bütün yaptığım değişiklikler yok oldu :84::84::84:Çok sinirlendim :47::47::47::47:

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Merak etme kızlar erkenden geliyo ama çok güçlü onlar bizimkide 10 gün küvezde kalıcaktı ama 3günde çıkıverdi sende yavrunu en kısa zamanda kucağına alıcaksın inşallah Seni şuan çok iyi anlıyorum bana da kızımı hastanede bırakıp gidiceğimi söylediklerinde çok kötü olmuştum Hastaneden çıkmadan son kez görmeye gitmiştim ayrılırken gözlerim doldu ama doktoru şimdi eve gidiceksin ama 4 de geliceksin kızını yanına vericez dediklerinde sevinçle ayrıldım hastaneden
Bol bol yemek ye sıvı şeyler tüket hemen sütün gelir benim sezeryan olduğu için 2 gün yemek vermediler bisküvi çay - öğlenleride sadece çorba bunlarda süt yapmadı ama yemek yemeye başlayınca sütümde geldi
Kuzucuklar teker teker geliyo :66::66:Pazartesi 4e çıkıcaz :64::64::64:Ne bereketli bi topiğiz

şekerim hoşgeldin.ağrın sızın var mı?bide özel bişey sorcam cevap vermek zorunda değilsin.ağda işini ne yaptın doğumda ben göremiyorum artık ağda yapamıyorum.burası küçük bir yer kuoförede yaptıramam ne yapçam bilemedim artık farklı yollarla temizliyorum ama çabık çıkıyo rezil mi olcam millete

Benim süt fabrikaları bacadan sızdırmaya başladı çok doldu sanırım kızımı uyandırmam lazım yoksa pompaya talim edicem yine
Emzirirken daha çok canım yanıyo pompa daha az acıtıyo hatta 5-6 çekişten sonra hiç bişey anlamıyorum ama emzirmeyi tercih ederim canım yansada onun tıslayarak zorla emişi çok harika

offffffffff son cümlene koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaa :69::69::69: gözlerimden yaş memişlerimden süt sızıcak neredeyse Allah o duyguyu bizede nasip etsin inşallah :69::69::69:

şekerim hoşgeldin.ağrın sızın var mı?bide özel bişey sorcam cevap vermek zorunda değilsin.ağda işini ne yaptın doğumda ben göremiyorum artık ağda yapamıyorum.burası küçük bir yer kuoförede yaptıramam ne yapçam bilemedim artık farklı yollarla temizliyorum ama çabık çıkıyo rezil mi olcam millete

dikişlerimin haricinde hergün farklı bi yerimde ağrı sızı çıkıyo valla bugün boğazım ağrıyo bakalım yarın nerem ağrıycak alıştım artık ağrılara
Ben bi kaç gün öncesinde aynaya bakarak ağda yapmıştım sadece o bölgeye bacaklarım çok uzamamıştı biraz daha uzasın öyle alırım diye düşünüyodum ama sancım olduğu gün ne olur ne olmaz diye jiletle almak zorunda kalmıştım iyiki de almışım

offffffffff son cümlene koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaa :69::69::69: gözlerimden yaş memişlerimden süt sızıcak neredeyse Allah o duyguyu bizede nasip etsin inşallah :69::69::69:
İnşallahhhhhh Bol bol sütün olsun canın yandığı halde yüzünde bi gülümsemeyle emişini seyret
canlarım ben uçtum dişim yine başladı.hepinizi çokkkk seviyorum.hayırlı geceler:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
geçmiş olsun canım iyi geceler

miğdemden küçük dilime kadar inanılmaz bir yanma var sek asit içmiş gibiyim :53:
soğanı fazla koydum heralde salataya :31:

İnşallahhhhhh Bol bol sütün olsun canın yandığı halde yüzünde bi gülümsemeyle emişini seyret

geçmiş olsun canım iyi geceler

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah canımm :16:
hele bide emerken tek elini göğsüne koyup öyle aşşadan sana melül melül bakmaları yokmu cuk cuk emerken :52: daha önce emzirmiş gibi konuştum :1: bir arkadaşımın bebeği emerken başlarında dikilmiştim ordan tecrübe ettim yanlış anlaşılmasın :60:

miğdemden küçük dilime kadar inanılmaz bir yanma var sek asit içmiş gibiyim :53:
soğanı fazla koydum heralde salataya :31:

benim de yanıyodu ejderha gibi az kalsın alev çıkatcaktım ağzımdan:1: soğuk süt içtim iyi geldi dene istersen ilacın yoksa benim gibi.:34::40:

İyi geceler arkadaslar ben kasim annelerindenim ama sanirim ekim sonunda gelir gibi geliyor bana. Ben size bisey sormak istiyorum 2 gun once doktora gittigimde bebisimin kilosu 1562 gr di doktor biraz kucuk ama normal dedi kac gundur kafaya takmiyodum ama benim haftamdakilerin baya yuksek, hani biliyorum her bebek ayni olmaz ama aceba cokmu kucukya simdi kafama takildi, kime soylesem aa cok kucukmus diyo :(

Back
X