2011 Ekim Anneleri

iklim
maşaallah canım. Allah kızınada sanada uzun ömürler versin. İnşallah çabucak büyürde yanına daha çabuk gelir annesi... birara doğum hikayenide yaz, normal doğum çok güzel demişsin, birden banada cesaret geldi :))
kızlarr, bugün buzdolabımı bi güzel temizledik eşimle birde oturup yüzlerce sigara böreği sarıp buzluğa koyduk :) yarın bir iki satliğine işe gideceğim, akşamda yaprak sarıcaz, gül böreği yapıcaz ve onlarıda buzluğa koyucaz.. ee doğuma az kaldı hazırda bişeylerim olsun bide günlük mantı yapan temiz bir yer bulursan bir-iki kiloda mantı koyucam. doğuma bir iki gün kalada 3-4 tepsi kek yapıp streşleyip dolaba koyucam. bebk görmeye gelenlere ikramlıklar hazır olur. annemde onlarla uğraşıcam diye yorulmaz. buarada eşim sigara böreklerini benden daha güzel sarabildi, keşke yapraklarıda öyle sarmayı becerebilseydi yaaa :((

ooo kimler gelmiş hoş geldin canım. benim şahsen canım sıkılıyo doğurasım var ama tırsıyorum :))

sen nasılsın?

maşallah maşallah ama birazda tırsmış gördüm seni filizcim:51::23:
hoşbulduk hayatım, iyi gördüm seni keyfin yerinde maşallah:12: kuzu da iyi galiba..

beni, sormayın ya iki gündür kasıklarım acayip ağrıyor, hatta sanki adet ağrısı gibi.. her yerim kül resmen.. bide kendime bugün bi ton iş çıkardım, her yer ayakta evin içinde..... kaç gündürde pc bozuktu, yeni düzeldi çok şükür.. ne biliyim öylke şimdi, karnım acıktı mesela:39:

Son düzenleme:
iklim
maşaallah canım. Allah kızınada sanada uzun ömürler versin. İnşallah çabucak büyürde yanına daha çabuk gelir annesi... birara doğum hikayenide yaz, normal doğum çok güzel demişsin, birden banada cesaret geldi :))
kızlarr, bugün buzdolabımı bi güzel temizledik eşimle birde oturup yüzlerce sigara böreği sarıp buzluğa koyduk :) yarın bir iki satliğine işe gideceğim, akşamda yaprak sarıcaz, gül böreği yapıcaz ve onlarıda buzluğa koyucaz.. ee doğuma az kaldı hazırda bişeylerim olsun bide günlük mantı yapan temiz bir yer bulursan bir-iki kiloda mantı koyucam. doğuma bir iki gün kalada 3-4 tepsi kek yapıp streşleyip dolaba koyucam. bebk görmeye gelenlere ikramlıklar hazır olur. annemde onlarla uğraşıcam diye yorulmaz. buarada eşim sigara böreklerini benden daha güzel sarabildi, keşke yapraklarıda öyle sarmayı becerebilseydi yaaa :((

FATOŞŞŞŞ öncelikle hoş geldin sonracığıma teessüf ederim sen beni hiç görmüyon bu aralar:43::43::43:

geçen gün sigara böreğini nasıl yapıyosun benimkiler pek güzel olmuyo dedim cevap bilem vermedin:84::84::84:

iklim

ya en merak ettiğim şey de tam bu
hiç kek yapıp dondurucuya atıp çözdüemeyi denediniz mi?
Nasıl yapılıyor? TAze gibi oluo mu? Buz tadı gelmio mu?
Sinangil'in elmalı tarçınlı karışımını öneririm kek olarak da süpper

:))) zırt atıyorum işte. bekara karı boşamak kolay ya:60::60::60: çelişkilerle doluyum canım hiç sorma .
pijama takımını alsam ikinci takımı da alayım öyle doldurayım derim herhalde :))) ama şakası yok bir an önce doldurmam lazım.
bugün oğlumun emziğini biberonunu falan kaynattım hemen hemen her şey hazır ama ben:19::19::19:

canım kaç gündür çekiyosun diş ağrısı bence de git bi doktora

:1: normal canım sona yaklaşıyoruz artık :37:
filizim sen pijamayı peşin peşin iki takım alda kapatalım artık şu çantayı :4:
ben biberon emzik almadım sanırım almıycamda ihtiyaç olursa eşim gider alır olmamı :26:

ya börek çörek demeyin anacım yaaaa:60:
ben diyetteyim diyetteeeeeeee:84::84::84:

ohh canıma değsin yarın kıymalı gül böreği yapcam bende:66:

maşallah maşallah ama birazda tırsmış gördüm seni filizcim:51::23:
hoşbulduk hayatım, iyi gördüm seni keyfin yerinde maşallah:12: kuzu da iyi galiba..

beni, sormayın ya iki gündür kasıklarım acayip ağrıyor, hatta sanki adet ağrısı gibi.. her yerim kül resmen.. bide kendime bugün bi ton iş çıkardım, her yer ayakta evin içinde..... kaç gündürde pc bozuktu, yeni düzeldi çok şükür.. ne biliyim öylke şimdi, karnım acıktı mesela:39:

çok şükür bugün son kez gittim okula sınav görevim vardı.
cuma toplantı varmış müdür yardımcısına dedim ben p.tesi izne ayrılacam gelmesem olur mu toplantıya. çok uzun sürüyo çünkü o kadar oturamam orda. müdür beye sor dedi gıcık.
müdür de yoktu sevk alacam herhalde.
öğlen de bi nişan vardı ona gittim ah ahhhh kendi günlerim geldi aklıma hepsi geçti gitti şimdi bebek bekliyoruz zaman ne çabuk geçiyo yaa

:1: normal canım sona yaklaşıyoruz artık :37:
filizim sen pijamayı peşin peşin iki takım alda kapatalım artık şu çantayı :4:
ben biberon emzik almadım sanırım almıycamda ihtiyaç olursa eşim gider alır olmamı :26:

olur canım niye olmasın. ben aldım hatta inş. gerek kalmaz diye diye aldım ama kenarda dursun istedin ne olur ne olmaz diye

çok şükür bugün son kez gittim okula sınav görevim vardı.
cuma toplantı varmış müdür yardımcısına dedim ben p.tesi izne ayrılacam gelmesem olur mu toplantıya. çok uzun sürüyo çünkü o kadar oturamam orda. müdür beye sor dedi gıcık.
müdür de yoktu sevk alacam herhalde.
öğlen de bi nişan vardı ona gittim ah ahhhh kendi günlerim geldi aklıma hepsi geçti gitti şimdi bebek bekliyoruz zaman ne çabuk geçiyo yaa

ve fonda erkin babadan öyle bir geçer zaman ki çalarrr:1::1:
öyle evet bende bugün facede gezdim azcık akrabalara baktım bizden küçük bebeler bile evlenmişde evlatçıkları olmuş ayol:69: çok acayip bişey... ama hepsi vaktinde güzel galiba:69:

bizim müdür yardımcısıda galiba yan binamızda ve hemen bitişimiz daireyi tutacak, eşimde diyordu artık işlerimi burdan hallerim, izin olayları için iyi olur diye:23: bizim müdürde yardımcısıda kıyak adam, ben bile seviyorum şahsen arada eşim izin isteyince hemen beni soruyorlar bi durum mu var diye:)

aman müdürde bi şey demez heralde filiz hocam:32:

sanırım bende yarın sigara böreği yapıcam :1: ama buzluk için değil midem için :56:
off fatoş yeeeaaaa öyle bişi dedinki canım hem börek hem sigara istedi :31:

iyi geceler kızlar pc mi eşim formatlası için arkadaşına verdi yarın akşam ancak alır bende tlfdan yazıyom ama zor oluyor.sizi takipteyim ama yazamıcamçok sık.
Canom geçmiş olsun.
Oğlumun yatağını kurduk eşimle çok şirin oldu yarın pc gelince eklerim resmini.

Back
X