2011 Ekim Anneleri

başta oda yapmayacağım demiştim ama boş bi odamız vardı sonradan kızımın küçük bi odası olsun dedim ufak bişey yaptık tabi siz teyzoşlar görmeden fikriniz alınmadan olmaz akşam yaptığım süslerimizide ekledim bakalım beğenecekmisiniz :34:

Eki Görüntüle 255087 Eki Görüntüle 255079 Eki Görüntüle 255080 Eki Görüntüle 255081 Eki Görüntüle 255086 Eki Görüntüle 255082 Eki Görüntüle 255083 Eki Görüntüle 255084 Eki Görüntüle 255085

Güle güle kullansın bebeğin,
ben de dolap almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.
beşiği ablamdan aldım, dolabı da 3 kapılı alayım diyorum ama
hafta sonu dolaştım karar veremedim.
Sen nereden aldın, 3 kapılılar var mı?

Güle güle kullansın bebeğin,
ben de dolap almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.
beşiği ablamdan aldım, dolabı da 3 kapılı alayım diyorum ama
hafta sonu dolaştım karar veremedim.
Sen nereden aldın, 3 kapılılar var mı?

sağol tatlım ben ikeadan aldım hepsini 3 kapılılarda vardı ama şifonyerde aldığım için 2 kapılı yeter diye düşündüm

bi tek eşin değil ki cnm burda hepimiz öyle yaptık nerdeyse son zamanlarda yaparız dedik ama öyle olmadığını bebişlerin gelebileceğini yada ağırlaşacağımızı hesap etmedik ama sıkma canını ne eksiğin varsa bi liste çıkar 1 2 günde bitirirsin kendini yormadan havuzlu han böyle bi durumda baya işine yarar cnm her türlü eksiğini ordan tamamlayıp 1 günde bitirirsin :34:

ZATEN YETERKİ PARAN OLSUN ALIP ÇIKARSIN BİR GÜNDE

selam kızlar.. :)
sizlerden haber aldıkça bende heyecanlanıyorum.. ve tecrübe ediniyorum tabi ki bir yandan...
konu bebiş kilosundan açılmış ve tabi kaynana ve görümceklerden :1:
geçen ay bahsetmiştim kaynana anlatırdı hep görümcem 7 buçuk aylık doğum yaptı 3,500kg doğurdu diye..
görümcemle konu açıldı da.. yok canım abartmış dedi.. 2,500 doğurmuş :)
ama kaynanamın da en ufak çocuğu 3,500 doğmuş söylediğine göre.. eşim 5,500 doğmuş (herhangi bir sağlık sıkıntısı da olmamış) ve normal doğum 5 çocuk..
herşey biraz da yapı meselesi.. uymayın siz koca karılara.. amaçları sürekli bizi üzmek..
ben mesela fazla kilo ile hamile kaldım.. şu haftamda 4kg almışım topu topuna ve seviniyorum..
ama kaynanam 2 aylıkken baskı yaptı bizde kaldı 2-3 hafta.. süt içme kilo alırsın, onu yapma kilo alırsın, bunu yeme kilo alırsın..
artık bişiy dediği zaman da susturuyorum.. isterse bozulsun.. herşeylerine he he deyip geçiştirdiğimiz için zaten bu hale geliyorlar.. daha baştan tavrımızı koysak okadar laf sokamazlardı bence..
kendinizi üzmeyin şu son güzel günlerde..

bu aralar hamaratlıgım üzerimde kızlar bütün kıslık yiyeceklerimi yapıp difrize attım aklınıza ne gelirse koydum dolaba biber patlıcan kuruttum daha neler neler:66::66::66::66:oh içim rahatladı valla bu arada gardırabumuda bosalttım herseyi yıkıyıp ütülüyorum bi genel temizligim kaldı umarım enn kısa zamanda onuda hallederim...

kızlar hepinize merhaba:))
ben çok yoğunum bu aralar yaa ramazanda çalışmadım adli tatil olduğu için ama şimdi işler çok yoğunlaştı mecburen eşim yetişemiyo bende ona yardım etmek için hem büro hem adliye arasında mekik dokuyorum..çocuğun doğum yeri ankara adalet sarayı olmazsa iyidir:1: bebeğin kıyafetlerinin yarısını ancak dün yıkayabildim diğer yarısını da inşallah bugün yıkarım ama ütü işi muallak galiba kayınvalidem yapıcak..annem yapamaz çünkü iki kolundan da fizik tedavi görüyo ben de valla kim teklif ederse reddetmicem:63:
bu arada iklim arkadaşımız doğum yapmış sanırım çok şaşırdım Allah analı babalı büyütsün inşallah minik meleğimizi bir an önce toparlanır annesinin kollarına kavuşur umarım hayırlısıyla:69:
ee kızlar herkes iyidir umarım kimsenin bi sıkıntısı yoktur geçmişi okuyamıyorum yine çalışmam lazım ama birisi bana gelişmeleri söylerse o kadar sevinirim ki:71:

selam kızlar.. :)
sizlerden haber aldıkça bende heyecanlanıyorum.. ve tecrübe ediniyorum tabi ki bir yandan...
konu bebiş kilosundan açılmış ve tabi kaynana ve görümceklerden :1:
geçen ay bahsetmiştim kaynana anlatırdı hep görümcem 7 buçuk aylık doğum yaptı 3,500kg doğurdu diye..
görümcemle konu açıldı da.. yok canım abartmış dedi.. 2,500 doğurmuş :)
ama kaynanamın da en ufak çocuğu 3,500 doğmuş söylediğine göre.. eşim 5,500 doğmuş (herhangi bir sağlık sıkıntısı da olmamış) ve normal doğum 5 çocuk..
herşey biraz da yapı meselesi.. uymayın siz koca karılara.. amaçları sürekli bizi üzmek..
ben mesela fazla kilo ile hamile kaldım.. şu haftamda 4kg almışım topu topuna ve seviniyorum..
ama kaynanam 2 aylıkken baskı yaptı bizde kaldı 2-3 hafta.. süt içme kilo alırsın, onu yapma kilo alırsın, bunu yeme kilo alırsın..
artık bişiy dediği zaman da susturuyorum.. isterse bozulsun.. herşeylerine he he deyip geçiştirdiğimiz için zaten bu hale geliyorlar.. daha baştan tavrımızı koysak okadar laf sokamazlardı bence..
kendinizi üzmeyin şu son güzel günlerde..

canım senin görümcenle zeynebin eltisi aynı kişi diil dimi :34::34::34:

bu arada tarif bekliyoruz fatooooooooooooş gelmedin be kuzum...
o kadar heveslendim ama bende bu şans varken internetime falan bişi olursa naparım ben yaaaaaaaaa...:43::43::43:

başta oda yapmayacağım demiştim ama boş bi odamız vardı sonradan kızımın küçük bi odası olsun dedim ufak bişey yaptık tabi siz teyzoşlar görmeden fikriniz alınmadan olmaz akşam yaptığım süslerimizide ekledim bakalım beğenecekmisiniz :34:

Eki Görüntüle 255087 Eki Görüntüle 255079 Eki Görüntüle 255080 Eki Görüntüle 255081 Eki Görüntüle 255086 Eki Görüntüle 255082 Eki Görüntüle 255083 Eki Görüntüle 255084 Eki Görüntüle 255085

iyi günlerde sağlıkla, kullanın hepsi çok güzel maşallah.:nazar::nazar:

bu arada tarif bekliyoruz fatooooooooooooş gelmedin be kuzum...
o kadar heveslendim ama bende bu şans varken internetime falan bişi olursa naparım ben yaaaaaaaaa...:43::43::43:

:1:merak etme canım bız alır ılan ederız tum sıteye..

bu arada esmerseker bende cok begendım kızının odasını..cok sade cok sık cok begendımmmmmmmmmmmmm...bayıldım bayıldımmm...dolabı sıfonyerı herseyı cok guzel..ıyı gunlerde saglıkla kullanının ınsaallah..:81:

canım sıkılıyoooooo ama boş vakitten değil hayallerimin hangi birine öncelik tanıyacağım die düşünmekten canım sıkılıyo...

bunları yapmak istiyodum kapı süsü olarak falan kullanırım diye.
$GÜZİN.webp $567687.webp $445[1].webp

daha önce foto koymuştum çiçeğimi yaptım mavili mavili... $IMG_0267.webp $IMG_0265.webp

şu an da leylekli kapı süsü ile uğraşıyorum , kumaşlarımı kestim ayarladım aplikesini denicem makinada ama akşam deniim diorum.
yemek de yok pufff:50::50::50: bi tane fasulye konservem vardı bi kaç hafta önce yaptığım onu açayım bari hiç yemek yapasım yok...

fatoşu bekliyorum kek yapmak için de:93::93::93:

canım sıkılıyoooooo ama boş vakitten değil hayallerimin hangi birine öncelik tanıyacağım die düşünmekten canım sıkılıyo...

Eki Görüntüle 255232 Eki Görüntüle 255231 Eki Görüntüle 255233

daha önce foto koymuştum çiçeğimi yaptım mavili mavili...Eki Görüntüle 255239 Eki Görüntüle 255240

şu an da leylekli kapı süsü ile uğraşıyorum , kumaşlarımı kestim ayarladım aplikesini denicem makinada ama akşam deniim diorum.
yemek de yok pufff:50::50::50: bi tane fasulye konservem vardı bi kaç hafta önce yaptığım onu açayım bari hiç yemek yapasım yok...

Ne kadar becerikli bir hatunsun, maşallah sana:nazar: Bu arada Fatoş kek tarifini vermiş, görmedin mi...

kızlar hepinize merhaba:))
ben çok yoğunum bu aralar yaa ramazanda çalışmadım adli tatil olduğu için ama şimdi işler çok yoğunlaştı mecburen eşim yetişemiyo bende ona yardım etmek için hem büro hem adliye arasında mekik dokuyorum..çocuğun doğum yeri ankara adalet sarayı olmazsa iyidir:1: bebeğin kıyafetlerinin yarısını ancak dün yıkayabildim diğer yarısını da inşallah bugün yıkarım ama ütü işi muallak galiba kayınvalidem yapıcak..annem yapamaz çünkü iki kolundan da fizik tedavi görüyo ben de valla kim teklif ederse reddetmicem:63:
bu arada iklim arkadaşımız doğum yapmış sanırım çok şaşırdım Allah analı babalı büyütsün inşallah minik meleğimizi bir an önce toparlanır annesinin kollarına kavuşur umarım hayırlısıyla:69:
ee kızlar herkes iyidir umarım kimsenin bi sıkıntısı yoktur geçmişi okuyamıyorum yine çalışmam lazım ama birisi bana gelişmeleri söylerse o kadar sevinirim ki:71:

Genelde iyiyiz canım, yok bir yaramazlık. Miryemde 2 cmlik açılma var ama şimdilik bebiş göbüşte. İkiz annelerinden biri Perolidya (bugündü galiba) bebişleri sez.la alınacaktı. Maşallah kiloları iyiymiş. Leyna'nın istirahat etmesi gerekiyormuş, bebiş aşağıdaymış. Nejla hala doğurmadı. Canom geçen gün acile gitti, ama o da doğurmadı. Elle muayne olmuş ama korktuğu gibi değilmiş:1:. Bende yuvarlanıp gidiyorum. Biraz doğum korkuları başladı bende. Fatoş süper bir kek tarifi verdi, akşam da börek tarifi var. Ciciler alanlar oldu, hepsi harika. Kayınvalideler hala bombaları patlatıyorlar. Bir de Hanzadenin karnı sertleşiyor sık sık ama korkulacak birşey yok. Bizden kısaca bu kadar. Senin belin nasıl oldu Emel'ciğim???

hayııııııııııııııır nerdeeee... sayfa kaçta...

Sayfayı bilmiyorum ama not almıştım onu kopyalayım:

3 yumurta
1 bardak süt
1,5 bardaktan bir parmak eksik şeker
su bardağında 2 parmak kadar olacak şekilde yağ. yani 4/1 den daha az
100 gr yumuşak margarin
bir paket hamur kabartma tozu yada bir paket karbonat ( hangisi varsa)
bir paket vanilya
3 su bardağı un ( unu elemek için ince bir süzgeç olmalı)

canım sen benimle dalga mı geçtin :60::60::60:

sabahtan beri onu bekliyorum diyorum kaçırmış olmam imkansız...

ama sanırım sen malzeme listesini verdiği yazıyı gördün o değil canım yapılışını yazacaktı ama henüz gelmedi...

ama sanırım sen malzeme listesini verdiği yazıyı gördün o değil canım yapılışını yazacaktı ama henüz gelmedi...

Yoo dalga geçmemiştim ama :26: Her kek gibi yapılıyordur, nesi farklı olacak anlamadım. Neyse üzüldüm, umutlandırdım seni de :44:

gerçi kek işte yapılışı aynıdır belki bizim keklerle :37::37::37: ama püf noktaları varmış. unu elemesi dışında başka önmeli noktalar da olabilir o yüzden bekliyorum fatoşu... hem zaten kocama sipariş verdiğim hindistan cevizli unum da gelmedi daha ...:59::59:

iyi günlerde sağlıkla, kullanın hepsi çok güzel maşallah.:nazar::nazar:
sağol tatlım daha güzelleri tüm bebişlerin olsun inşallah
:1:merak etme canım bız alır ılan ederız tum sıteye..

bu arada esmerseker bende cok begendım kızının odasını..cok sade cok sık cok begendımmmmmmmmmmmmm...bayıldım bayıldımmm...dolabı sıfonyerı herseyı cok guzel..ıyı gunlerde saglıkla kullanının ınsaallah..:81:
beğenmene sevindim cnm çok sağol bu arada sen nasıl oldun ????

Eki Görüntüle 255232 Eki Görüntüle 255231 Eki Görüntüle 255233

daha önce foto koymuştum çiçeğimi yaptım mavili mavili...Eki Görüntüle 255239 Eki Görüntüle 255240

ben kaçırmışım o çiçeği çoooook güzel olmuş cnm ellerine sağlık valla yakın olsaydık senden dikiş nakış dersi almaya gelirdim hamarat hatunum benim :6:

bende ıslak kekmi yapsam acaba şöyle üstünede hindistan cevizi döksem yarın akşam yeğeme kayınvalidemler geliyo hem çayın yanına tatlı gibide ikram ederim nasıl olur kızlar :26:

Back
X