- 12 Ocak 2010
- 4.843
- 9
- 156
kızlar yeterince yüklenmiş ben susayım dua edelimde ceremesini çekme inşallahsıradakı adayyy ben olurum belkııı:26:...ablam ılk cocugunda 7, 2. cocugunda da 8 aylık hamıstı ve ıkısınıde evın tum halısını cıkkadar banyoda kıçı cıkana kadar yıkamaya ugrastı sonunda yıkadıda ama gece doguma gıttı ...
bende bugun sadece yollukları yıkayalım dıye esımı kandırdım..balkona attık aksam 7 gıbı baktım gonulsuz gonulsuz ıs yapıyo kı hıc sevmem baskasına mıdana (muhtaclık)etmeyı...aldım elıme fırcayı yıkadım yollukları guya yardım edıyor ,askım kaldırma falannn..tam ıkısınıde yıkadıkkı kırtasıye kapanmadan gıtsem ıyı olcak dedı ıyı kos hadı hemen gıt gel dedım..onun suratını cekmektensegıdıp gelmesı takrıben 1 saatı bulacagından :82::82:yatak odamın 5 m2 ,oturma odamın 3 m2 ve mascidimin 4 m2 halısını o gelmeden yıkadım..
bu arada soguk suyun altında kıcıma kadar da ıslandım
..ona sinirimden
...sonrada ablam aklıma geldı oda halı yıkadıktan sonra doguma gıdınce dedım aman kızım akıllı ol gelıyım deme..ama halıları kaldırıken karnıma agrı gırdı yas oluncada essek ölüsü kadar agırlasmıs mubarekler..velasılın o geldıgınde son halıyı kaldırmak uzereydım kı artık onuda kendı yaptı..attık balkon demırlerıne kuruyolar sımdık..yarında evı temızlettırırım tabııııı ben dogurmazsamm...
gogsumdekı sancıya gelınce suan canımı cıkartmak uzere..kaburga kemıklerımı üsütmusum..aksama kadar hafıf ten dokunduruyordu ama soguk suyun altında 2 saat kalınca yıne sancımaya basladı..ıste boleeee
hmm bende feribot kullanıyodum geliboludacanım saolasıın ,enişten çöok memnun oldu yazdığını gösterince ,bende teşekkür ederimm
bu arada eveet boş zamanlarımdada vapur ve yolcu uçağı kullanıyoruummsonradan okuyunca bende farkettim ,komik olmuş gerçekten ,ama varya dönüşte trenöyle kalabalıktıki ,makinistin yerine şöööle bi bakmadım diil hani alıcı gözlee..
![]()

off ya senin bu dişin kabusun oldu resmen sormadınmı dr a canım yayooo deneyemem.tuzlu su iyi geldi şimdi tekrar tuttu
takım değil ama çok şirin sade ve güzel hmm evet evet bencede kalmalı tırnakların öyle çünkü gerçekten güzel görünüyorlar
canım hamılelıgımın basından berı naz nıyaz yapmadım ben..bızım aılenın kadınlarında yok bu huy galıba..hepımız işin canını cıkartırırz yaptıgımızda..hergun 5 km yol yürüyorum ustelık bırde yarım saate yakın parklardakı jımlastık aletlerıne bınıyorum..aklınıza ne gelırseee..bunları yapınca dınamık oluyorum ha yapmazsam ertesı gune hantallasıyor sankı bedenım alısmıs cunku heryanım agrıyor..bıde yuruyusmuz oyle aheste aheste de olmaz kosar adım elımızde su bıdonları yarıs yaparız esımle..bılmıyorum su aya kadar hıc sıkıntım olmadı hamıslıkle alakalı..son zamanlarda gogsumu usutmem falan derken sıkıntılıyım ıste bırde ramazandan berıdır bu dedıklerımı yapamadım ben buna yoruyorum ..ve bunları hamileyken yapıyosun ha
maşşşşaaaallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
![]()