Günayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)
Ben çok mutluyum bugün. içim kıpır kıpır. sabah erken uyandım, kahvaltı yaptık eşimle, işe gönderdim, normalde tekrar yatıyordum ama yatmadım bugün. niyeyse uyuyamıyorum heyecandan :) Dün kızımı gördüm, onun mutluluğu sanırım etkisi devam ediyor hala :) Kızzlar öyle güzeldi ki anlatamaam, gözümün önünden gitmiyor görüntüsü. sağlığı, keyfi gayet iyi, maşallahı vardı tontişimin

annesine babasına hiç benzemiyor yalnız, çok asık suratlıydı :) kaşlarını çattı, yüzünü dudaklarını buruşturdu dil çıkardı, rahatsız oldu bizden. e normal çünkü 7/24 sürekli uyuyor hanımefendi. çok uykucu çoook. doğduktan sonra da öyle olur umarım :) tombik yanakları, köfte gibi kalın kocaman dudakları vardı yaa burnu da yassı ve büyük :) kime benziyor bilmiyorum ki :) suyun içinde şişmiş dedi dr, doğduktan sonra küçülecekmiş :) küçülmese de sorun değil kiiii, çirkin ördek yavrum diye severim ben onu heeep severim :) 2400 gram olmuş minnoşluktan çıkıyor kızım koca kız olmuş artık. çatı vs kontrol yapmadı ama beni normal doğum yapacak yapıda biri olarak görmüş, gel biz normal yapalım dedi, ok dedim :) anlaştık

her şey yolunda giderse normal yapıcak, gerekirse ben sabaha kadar başında beklerim, yeter ki sağlıklı olsun dedi. bi de ben ideal hamileymişim, çok da sağlıklı gelişiyormuş bebeğim, siz 3-4 çocuk yapın dedi dr

ooolldu canım dedim içimden. bizden şimdilik bu kadaarr. bakalım yeni kardeşlerimiz doğmuş mu, teyzelerimiz ne durumda. öptük sizi şekerler.