2011 Ekim Anneleri

aaa Elifcim odanı yeni gördüm, geçmişi okurken... Çok çok şirin olmuş, güle güle kullanın.
Bebek süslerinin yanında tırnaklarında çok hoşuma gitti. Denizinde bi fotosunda bakımlı tırnakları gözüme çarpmıştı. Bizim topikin hatunları pek bakımlı maşallah. Benim tırnaklarımda güçsüzleşti yaaa hemen kırılıyo, kesmek zorunda kalıyom. Zaten parmaklarımda dolma gibi oldu:14: Çok çirkin hissediyom kendimi artık:37:...Kıskandım siziiiiiii:15::1:

teşekkür ederiz balım hem odamız hemde güzel iltifatların için :16::16::16:
bu aralar benimde eller şişiyo sinir sıkışması oldu sürekli uyuşuk ve ağrı yapıyo :50: hem sen koy şuraya 2 foto bak biz seni nasıl kendine getiririz bende bu aralar kendimi kötü çirkin bakımsız hissediyorum zaten karnımda yanlara doğru büyümeye başladı artık bazen aynaya bile bakmak istemiyorum :37::37::37:

iyi geceler kızlar gene azmettim okudum geçmişi.perolidyayı merak ettim ben de ama haber yok inşallah kolay bi doğumu olur yada olmuştur :18: kontrole giden annişler hepinizin bebeğine kocaman maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar: fatosersin verdiğin tarifleri kopyaladım canım en kıısa zamanda da yapcam teşekkür ederiz :54:
benim de karnım bgn 2-3 kere falan acaip sertleşti.sonra geçti.herhalde alıştırma yapıyor benim kızım da.herkese tatlı rüyalar öptük sizi.:54:
esmerşeker odanız çook güzel Allah sağlıklı güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin inşallah minik kızınla.
zeamet hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum çok heyecanlı ya son 1 hafta denmesi.hala bize uzak geliyo inanamıyoruz nedense doğuracağımıza.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr...gerçi bu saatte gün aymadı ama ben uyuyamadııımmmmm:84::84: dün geceden beri belimden pöşüğe doğru iğne saplanıyo ara ara ,bide tam münüşün üstünde çizgi çizgi ağrılar var,göğüslerimde acıyo ,doğurcam korkusuyla karışık uyku tutmadı ,bide dün çok yoruldum galiba ,uykum var ,gözüm kapanıyo ama uyuyamıyorum:59::59: sancı çekmiş olanlar söylesin bunlar doğum sancısı başlangıcımı acaba,kızımda kıpır kıpır :nazar::nazar: bugün eksşk meksik hazırlıcam çantamı dün gece herifede dedim doğurcammı acabaa?? ,oda aşkım nolur nolmaz hazırla çantanı dedi....uff karnımda çok acıktı ...sütte kalmamış evde ..ben bayadır kahvaltı yapmıyorum kızar ,sabah süt ,sonra öğlen yemeği...hiç sevmiyorum hazırlamayı ,zaten yumurtadanda sıkıldım..şimdi biraz yoğurt yiyip uyumaya çalışcam 8 e kadar becerebilirsemm...okuldan gelince görüşürüüzzz...:3::3:hepinize güzel bi gün diliyorum.....

herkese günaydın :16:
kocıs nobetcıydı malum gece mınık ayak seslerıyle uyandım oglumgeldı yanıma bı cene bı cene yok dondurma yıycem yok ananeme gıdıcem canım sıkıldı yoruldum yatmaktan susturamadım ardından ezan okundu bızımkı hala vık vık dedım bak heryer sesız komsular kızar konusma bu sefer sesız sesız konusmaya basladı hava aydınlanıncada tv basına gectı sonra gunes geldı anne kalk dondurma ver vel hasıl uyumadım bende dondurma yedı sabah sabah kahvaltı hazırlamaya halım yoktu yogurt corbam vardı ondan yedırdım sonra nasılsa babasıyla kahvaltı yapar dıye toz aldım evı topladım mob yaptım ve geldım evım tertemız dun temızlık vardı hayırlısıyla su halıları yıkatsam aklımdan cıksa doguma hazır sayılırım
sızdede oluyomu ben yuruken sankı oglum asagıya dusucek gıbı gelıyo asagıya baskı ve agrı yapıyo hareket ederkende canım yanıo :(
sanse sende erkencısın canım nasıl oldun umarım uyuyabılmıssındır
benım oglan uyukluyo sanırım uyuucak uyursa bende yatıcam esım gelene kadar sonra kahvaltımızı yaparız kargomuzu beklerız kargo gelınce nevresım almıstım onu degıstırmeye gıderız
bızden haberler boyle uyuyun sız mısıl mısıl bakalım doguran olucak mı bu gun gununuz guzel gecsın :71:

günaydın kızlar.dün biraragirdim malum pc yok tlfzor oluyor vehalsizdim yazamadım gecede erken yttım.
Filizcim ve makarnacım meraketmişsiniz doğurmadım daha.oğlum inat etti duruyor dün dr da gülüyor gelecek dedik gelmedi diye.
Elifcim odanız çok güzel sudenaz iyigünlerde kullansin.
Fatoşcum bende not ettim tariflerini.çok sağol.

günaydın kızlar.dün biraragirdim malum pc yok tlfzor oluyor vehalsizdim yazamadım gecede erken yttım.
Filizcim ve makarnacım meraketmişsiniz doğurmadım daha.oğlum inat etti duruyor dün dr da gülüyor gelecek dedik gelmedi diye.

Günaydın nejla seni ilk defa sabah görüyorum topikte birden doğurdun sandım ama bebeğimiz hala gelmemiş. iyi bakıyosun demekki içerde rahatı yerinde yiğit beyin. geçen yazdığını okudum çok sinirlenmiştin kiminle gittin dr.? inş üzücü şeyler olmamıştır şu son zamanlarında kimsenin seni üzmeye hakkı yok....

Günaydın nejla seni ilk defa sabah görüyorum topikte birden doğurdun sandım ama bebeğimiz hala gelmemiş. iyi bakıyosun demekki içerde rahatı yerinde yiğit beyin. geçen yazdığını okudum çok sinirlenmiştin kiminle gittin dr.? inş üzücü şeyler olmamıştır şu son zamanlarında kimsenin seni üzmeye hakkı yok....

günaydın canım geceerken yatınca sabahta erken kalktım.oğlum beklemede şuan acayip akrobatik hareketler yapıyor şuan içerde.dr kayınpederimle gittim ne yapayım mecburen.ama sinir oldu çok memnun oldum bu duruma.eşimede dedim hatta eşimde iyi oldu enazindan söylenmezler bidaha dedi.

:) :) valla iyi yapmışsın onlarada o müstehak olmuş....ne garip insanlarmış cidden bi daha asla beraber gidelim diyemez ağzı yanmış bikere...inş en aykın zamanda gelir yiğitte biraz da olsa rahatsız edemezler seni..

Günayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)

Ben çok mutluyum bugün. içim kıpır kıpır. sabah erken uyandım, kahvaltı yaptık eşimle, işe gönderdim, normalde tekrar yatıyordum ama yatmadım bugün. niyeyse uyuyamıyorum heyecandan :) Dün kızımı gördüm, onun mutluluğu sanırım etkisi devam ediyor hala :) Kızzlar öyle güzeldi ki anlatamaam, gözümün önünden gitmiyor görüntüsü. sağlığı, keyfi gayet iyi, maşallahı vardı tontişimin :nazar: annesine babasına hiç benzemiyor yalnız, çok asık suratlıydı :) kaşlarını çattı, yüzünü dudaklarını buruşturdu dil çıkardı, rahatsız oldu bizden. e normal çünkü 7/24 sürekli uyuyor hanımefendi. çok uykucu çoook. doğduktan sonra da öyle olur umarım :) tombik yanakları, köfte gibi kalın kocaman dudakları vardı yaa burnu da yassı ve büyük :) kime benziyor bilmiyorum ki :) suyun içinde şişmiş dedi dr, doğduktan sonra küçülecekmiş :) küçülmese de sorun değil kiiii, çirkin ördek yavrum diye severim ben onu heeep severim :) 2400 gram olmuş minnoşluktan çıkıyor kızım koca kız olmuş artık. çatı vs kontrol yapmadı ama beni normal doğum yapacak yapıda biri olarak görmüş, gel biz normal yapalım dedi, ok dedim :) anlaştık :D her şey yolunda giderse normal yapıcak, gerekirse ben sabaha kadar başında beklerim, yeter ki sağlıklı olsun dedi. bi de ben ideal hamileymişim, çok da sağlıklı gelişiyormuş bebeğim, siz 3-4 çocuk yapın dedi dr :D ooolldu canım dedim içimden. bizden şimdilik bu kadaarr. bakalım yeni kardeşlerimiz doğmuş mu, teyzelerimiz ne durumda. öptük sizi şekerler.

:) :) valla iyi yapmışsın onlarada o müstehak olmuş....ne garip insanlarmış cidden bi daha asla beraber gidelim diyemez ağzı yanmış bikere...inş en aykın zamanda gelir yiğitte biraz da olsa rahatsız edemezler seni..

aslında ben isteyerek yapmadım nst 20dk muayene tahlil derken 1saat sürrdü hastane işi birde eşimin bir işni hallettim sonra düğmecide işim vardı onuda hallettim eeemalum bukadarını bilemediği için sıkıldı benimde canıma minnet iyi oldu anlıcağın.

Günayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)

Ben çok mutluyum bugün. içim kıpır kıpır. sabah erken uyandım, kahvaltı yaptık eşimle, işe gönderdim, normalde tekrar yatıyordum ama yatmadım bugün. niyeyse uyuyamıyorum heyecandan :) Dün kızımı gördüm, onun mutluluğu sanırım etkisi devam ediyor hala :) Kızzlar öyle güzeldi ki anlatamaam, gözümün önünden gitmiyor görüntüsü. sağlığı, keyfi gayet iyi, maşallahı vardı tontişimin :nazar: annesine babasına hiç benzemiyor yalnız, çok asık suratlıydı :) kaşlarını çattı, yüzünü dudaklarını buruşturdu dil çıkardı, rahatsız oldu bizden. e normal çünkü 7/24 sürekli uyuyor hanımefendi. çok uykucu çoook. doğduktan sonra da öyle olur umarım :) tombik yanakları, köfte gibi kalın kocaman dudakları vardı yaa burnu da yassı ve büyük :) kime benziyor bilmiyorum ki :) suyun içinde şişmiş dedi dr, doğduktan sonra küçülecekmiş :) küçülmese de sorun değil kiiii, çirkin ördek yavrum diye severim ben onu heeep severim :) 2400 gram olmuş minnoşluktan çıkıyor kızım koca kız olmuş artık. çatı vs kontrol yapmadı ama beni normal doğum yapacak yapıda biri olarak görmüş, gel biz normal yapalım dedi, ok dedim :) anlaştık :D her şey yolunda giderse normal yapıcak, gerekirse ben sabaha kadar başında beklerim, yeter ki sağlıklı olsun dedi. bi de ben ideal hamileymişim, çok da sağlıklı gelişiyormuş bebeğim, siz 3-4 çocuk yapın dedi dr :D ooolldu canım dedim içimden. bizden şimdilik bu kadaarr. bakalım yeni kardeşlerimiz doğmuş mu, teyzelerimiz ne durumda. öptük sizi şekerler.
Amanda maaşaallah saremize.hep böyle olun denizcim.dr iyi moral vermiş sana böyle drları hep severim ben.kızımız rahatsız edilmekten hoşlanmıyor anlaşılan.
Bende bugün aynı moddayım sabah 6 dan beri ayaktayım bu hızla birtaraftanda iş yapıyorum öğleden sonrada anneme gidicem

durumu musaıt olmayıp yada cocugunu uygun fıyattan markalı guzel gıydırmek ıstıyen erkek bebek bekleyen anneler bana turgutesra@mynet.com maıl adresınden yada ozelden yazın

Herkeze günaydınnn anlaşıldı bu topik gece coşuoo :)
oku oku bıtıremıorm hem o saate kadr oturup hemde erken kalkan arkadşlar bravo sıze dıorum ben gece 12 yı geçırsem öğlenden aşağı uyanamıorm oyuzden erkn yatıorm nese hepınıze bebişlerınızle berabr güzel bı gun dılıorm:49::49::49::49::49::49:

BENDE SENİ ÇOK MERAK ETMİŞTİM habersiz bırakma bizi arada iyiyim yaz git bari gözümüz senin üstünde birde perolidya doğurcakmış sanırım

hoşgeldin arkadaşım:16:
aman maşallah size sanki gördüm pamuk kızını sen anlatırken kübra teyzesi yesin onu bizimkinin de aksine nokta kadar ağzı var büzmüş dudağını öyle resimlerine bakarken sıkıveresim geliyo dudaklarını:9:
biz şimdi böyleysek elimize aldığımızda nasıl severiz inşallah uslu sürekli ağlamayan bebeklerimiz olur

günaydın kızlar.bgn biz de erkenciyiz.bgn iyi uyudum sayılır günler sonra ilk kez.çok şükür.
nejla canım Allah sağlıklı hayırlı birşekilde versin evladını o gelceği zamanını biliyodur zaten.
denissruj arkadaşım maşallah bebeğine kocaman oldular artık.:nazar:

günaydın kızlarrrr:87:

ay ben çok rahatsızım dünden beri yaaa:97: galiba kendi kendime nazar ettim.. aman çok enerjiğim, sabahtan işimi gücümü yapıyorum ohh mis dedim de öğleden sonra çok fena oldum. ağrı sızı off off, yattım akşama kadar ölü gibi uyumuşum ancak geçmişti biraz.. akşamda sağolsun şekerim oynattı beni, düştü galiba baya artık dayanamadım kalkktım reçel filan bişiler yeyip yattım. ama yatağa girincede ayrı bi dert, ne zormuş yaa:84: bi yandan çarpıntı bi yandan kasıklar ne biliyim işte bitmiyor ki.. gecede uyandım sürekli, hiç kalkasım yoktu ama bi size bakıyım da azcık neşem gelsin dedim.. ne var ne yok, geçmişe yarım yamalak baktım herkes sağlam galiba:82: üff hala bu adet sancısı tarzındaki ağrılar devam ediyor, bacaklarımı bile hissetmiyorum.. Rabbim yardımcımız olsun..

denizcim maşallh sareme, sen anlatınca içime sokasım geldi ayol:1: ayrıca doktorunuza:65: ayy ilk defa sezeryan demeyen bi dr rastladım ne güzelmiş ohh.. gelmeden önce aklımdan geçiyordun, dedim bu kız ev kuşu oldu bizi unuttu:1: işe güce mi dalıyor yoksa pijamanın verdiği hakkımı kullanıyor ki diyordum tam kalp kalbe karşıymış girince msjını gördüm. maşallah iyi olmana, keyifli olmana,sağlıklı olmanıza çok sevindim.. daim olsun canımcım:16:

günaydın kızlarrrr:87:

ay ben çok rahatsızım dünden beri yaaa:97: galiba kendi kendime nazar ettim.. aman çok enerjiğim, sabahtan işimi gücümü yapıyorum ohh mis dedim de öğleden sonra çok fena oldum. ağrı sızı off off, yattım akşama kadar ölü gibi uyumuşum ancak geçmişti biraz.. akşamda sağolsun şekerim oynattı beni, düştü galiba baya artık dayanamadım kalkktım reçel filan bişiler yeyip yattım. ama yatağa girincede ayrı bi dert, ne zormuş yaa:84: bi yandan çarpıntı bi yandan kasıklar ne biliyim işte bitmiyor ki.. gecede uyandım sürekli, hiç kalkasım yoktu ama bi size bakıyım da azcık neşem gelsin dedim.. ne var ne yok, geçmişe yarım yamalak baktım herkes sağlam galiba:82: üff hala bu adet sancısı tarzındaki ağrılar devam ediyor, bacaklarımı bile hissetmiyorum.. Rabbim yardımcımız olsun..

amann nazar ettin kendine bak görüyomusun o kadarda maşallah dedik ama zaten biz hamilelerin bir günü bir gününü tutmayabiliyor ben de dün öyle kendimi bir halsiz bir çirkin pasaklı hissediyordum ki konuşmaya mecalim yoktu bu gün toparlandım hele geceki o fatoştan aldığım gazla yaptığım kekin ardından iyi bir uyku çektim bu gün akşama da misafirlerim var allahım hiç bitmesin bu enerjim diyorum şimdi:1:
bu gün bolca dinlen bari iş yapma dikkat et kendine canım

Back
X