benim ilk kontrol tarihim 22 şubat canım hayırlısıyla ilk keseleri sonrada kalp atışını duyarız inşallah benim 12, gün değerim 435 di sizce ikiz olabilirmi bana ikinci bi teste gerek yok dediler bende yaptırmadım ayrıca bende hiç belirti yok uyku var ama ilaçtandır diye düşünüyorum keşke belirtiler başlasa ozaman daha çok inanıcam hamile olduğuma
Tuğbadan niye hbr gelmedi hatun kendisi tadını çıkarıyo heralde bizim burda meraktan öldüğümüzü bilmiyo tlfonun bilen varsa bi arasın yaaa
İnş cnm ben bu ikiz değerlerini anlamadımBenimde 13. gün kan değerim 2760 çıktı doktora sordum 1000 de 4 ihtimal olabilir dedi. Belki 25 şubatta belli olur :97::97:
Benimde uykum ve baş dönmem oluyor ama bu belirtiler çok hoşuma gidiyor
ben seni topikten takip ediyodum dua etmiştim inşallah hamiledir diye ben senden önce sonuçlarımı almıştım şimdide daha erken kontrole gidiyorum neden acaba neyse sonucu hayırlı olsunda
Banada herkes diyor ki aksilik olmaz 25 şubatta keseyi görürsün ama kalp atışları için 7. haftayı beklersin sen git gel keseyi görürsen bende erken giderim
[video=dailymotion;xfbsl4]http://www.dailymotion.com/video/xfbsl4_nilufer-e-bebeyim-e_music[/video]
kızlar ekleyebildimmi bilmiyorum ama hepimize gelsin
[video=dailymotion;xfbsl4]http://www.dailymotion.com/video/xfbsl4_nilufer-e-bebeyim-e_music[/video]
kızlar ekleyebildimmi bilmiyorum ama hepimize gelsin
çok güzelmiş canım dinlerken gözlrim doldu inşallah ninni söyleyecek günlerimizde gelecek
çok güzelmiş canım dinlerken gözlrim doldu inşallah ninni söyleyecek günlerimizde gelecek
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar biz bugün 8+1 günlük olduk şükürler olsun.
benim 6.haftamda başlamıştı mide bulantıları çok fenaydı özellikle de sabahları.kokulardan iğreniyodum,yağlı hiçbirşey yiyemiyordum,su bile midemi bulandırıyordu.hatta yağlı yiyecekler aklıma geldiğinde bile midem bulanıyordu.ama 4 gün önce tak diye kesildi bulantılarım.herşeyi yemeye başladım.hatta canım patates kızartması istedi sabah sabah onu bile yaptım kokusundan iğrenmeden.korkuyorum aslında bişey mi oldu diye.inşallah bi sorun yoktur.:18:
kızlar biz bugün 8+1 günlük olduk şükürler olsun.
benim 6.haftamda başlamıştı mide bulantıları çok fenaydı özellikle de sabahları.kokulardan iğreniyodum,yağlı hiçbirşey yiyemiyordum,su bile midemi bulandırıyordu.hatta yağlı yiyecekler aklıma geldiğinde bile midem bulanıyordu.ama 4 gün önce tak diye kesildi bulantılarım.herşeyi yemeye başladım.hatta canım patates kızartması istedi sabah sabah onu bile yaptım kokusundan iğrenmeden.korkuyorum aslında bişey mi oldu diye.inşallah bi sorun yoktur.:18:
Oh maşallah size annesi
Cnm birşey sorucam biz böyle hesalıyoruz yaa haftamızı ama ilk usg girdiğimizde daha farklı çıkıyormuş diğer topikten arkadaşım söyledi sende de öyle oldu mu ? 1 hafta önde gidiyormuş
Oh maşallah size annesi
Cnm birşey sorucam biz böyle hesalıyoruz yaa haftamızı ama ilk usg girdiğimizde daha farklı çıkıyormuş diğer topikten arkadaşım söyledi sende de öyle oldu mu ? 1 hafta önde gidiyormuş
olmamıştır cnm nende olsun korkma napcaz bi ya herşeyden korkar olduk bu günler en güzel günler kızlar değerlendirin benim normal yoldan hamile kalan bi arkadaşım var hamilelik üzerine adet olduğu için anlamamış hiçbi belirtide yokmuş 7 haftalıkken öğrendi hamile olduğunu benide o telkin ediyo sürekli :)
Ayy eslem ağlattın benii iş yerindeyim çok duygulandım teşekkür ederiz cnm
sorma eslemcim ya.iyice pimpirikli olduk çıktık.:84:midemiz bulansa bi türlü,bulanmasa bi türlü.
bebişlerimiz sağlıklı olsun da inşallah gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?