2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

inşallah bitanem herşey güzel olacak allahın izniyle.ama ben dün doktora gittim.bebişim ii güzel rahatı yerinde ama ben ölüyorum kasık ağrısından halaaa.Rabbime şikayet olmasın bi de kasık fıtığı çıktı bende.ondanmış ağrılarım.Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah ama zor gececek heralde bu gebelik....20 gün daha rapor verdi.yatcaz artık.canımcım korkma sende inşallah ii sonuçların çıkacak taramada.senin kızın olcek ben sana söleyiveren gari.annesi gibin datlı şeker bi kızın olcek hehe...erkek olsaydı gösterirdi pipiyi şindiye...hayırlısı olsun inşallahhhhh....valla sorma bende öleyim sudan sebeplere ağlıyom böleee hüngürrr müngürrrr ama sen ağlama oldumu bende öpüverdim seni kocamannnnn....

ayyy burcucum çok sevindim herşey düzeliyo bak inşallah canımcım.ayyyy ilk cimcime haberimiz senden geldi heralde hııııı....allahım bağışlasın sana minik kızını inşallah canım.
prensesler basmış bugün topiğimiziiii....maşallah canım senin cimcimeyi de allahım bağışlasın inşallah.....

oy yerim ben onu.. maşallahbenim bugun 10. haftam cok sukur 12. haftaya 2 haftam kaldı Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun canım..

ay canım cok sevindim cok sukurrrrrr... ben de toplam 3 hafta camur gibi akıntı gormekten illallah etmistim bu hafta kesildi biraz.. ara ara agrım oluyo ve ondan sonra artık toplu igne başı kadar geliyor.. bir ara her tuvalete gittigimde sarı idrarın icinde siyah kum taneleri + tuvalet kagıdında camur gormekten korkulu gunler gecirmistim.....
ay prensesini yerim ben senin maşallahh

kızlar 2 li taramada cinsiyet öğrendiyseniz bende öğrenebilirmiyim acaba:26:
canım herkes ogreniyor bence sen de ogrenirsin.. ben hicbir sey hissetmiyorum ama sanırım hurafede olsa kesenin sagında oldugu icin kız olacak oy yerim ben onu..
cin takvimi de kız gosteriyor..

bu arada eslem'in Allah'ın izniyle bir kızı bir oglu olacakmıs ekim 2011 annelerinde okumustum.. maşallahh

ikili test tam olarak hangi hafta yapılıyor canlarım?

cnm 11-14.haftalar arasında yani 14+6 ya kadar yatırabiliyosun

kızlar nasılsını artık pek kimse gelmiyo ama ben yinede sorayım ya şu kasık ağrıları vardı dünden beri bıçak gibi kesildi neden acaba tedirgin oldum

naber kızlar....sesiz topik olduk:)...bu arada cinsiyet için şunun diyebilirim tüp bebekte genelde erkek olmaktaymış...nedenide en hızlı olan seçiliyor ya, genelde erkek olacak spermler hızlı olurmuş, kızlar daha güçlü ama dahayavaşa olurmuş

selam canlarım insallah hepiniz iyisinizdir.. kimse yazmıyor bunu iyiye bir isaret olarak goruyorum

canım benim cin takviminde de rus takviminde de ve bebegin kesedeki pozisyonuna gore de (sag) kız bebek gosteriyor ama tabii bunlar hurafeee ...

yine de ne demislerr: fala inanma falsiz kalma!

cinsiyetleri belli olan arkadaslar bi bakar mısınız dogru mu takvimler?
cin takviminde hamile kaldıgın ay diyor ama soyle ki benimkiler dondurulmus embriyo yani eylul de döllenmislerdi:) eger o aya bakarsam erkek
ama bu sene mart ta hamile kaldım cok sukur marta bakarsam da kız

çin takvimini bilmiyorum ama bebeğin konumuna göre doğru olduğunu düşünüyorum eğer cinsiyette doktorum yanılmadıysa tam da bilindiği gibi sağdaki erkek soldaki kız

Allahım sağlık versin

çin takvimini bilmiyorum ama bebeğin konumuna göre doğru olduğunu düşünüyorum eğer cinsiyette doktorum yanılmadıysa tam da bilindiği gibi sağdaki erkek soldaki kız

Allahım sağlık versin
tabii ki tatlım Allah saglık versinn!!

yani sen ultrason resmine gore mi soyledin bebeklerin durusuna gore mi?
anlayamadım..
benim okudugum ultrason resminde bebek saga olursa ama bu arada ben sol tarafımda hissediyorum bebegimi kız mı olacak kısmetse?
Allah hayırlı ve saglıklısını versin insallah gerisi boş

hissediyormusun ben 16. haftamda bile hissedemezken...of taaa

CANIM YANLIŞ SÖYLEMİŞİM sağdaki kız soldaki erkek doktorun söylediği bu yani sağ el tarafı kız sol el tarafı erkek

canım bana kesinlikle ekstra birşey söylemedi. hem kendi doktoruma hem de işlemi yapan hocaya sordum ben şu an sadece 1 ay dolana kadar redüksiyon sonrası 3 günde 1 proluton oluyorum o kadar . zaten 10 gün sonra redüksiyonu yapan doktora tekrar kontrole gidicem.
ben de cvs yapmadı ne kadar az iğne olursa düşük riskin o kadar az olur. diğer bebeğin gelişimini ultrason ve ölçümlerle kontrol edeceğiz dedi. burun kemiği bacak kemiği karın baş çevresi falan ölçümlerine bakıyor herşey yolunda dedi. ileri düzey ultrason ile 18.haftada organları kontrol edecek. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

hissediyormusun ben 16. haftamda bile hissedemezken...of taaa
canım bebegi hissetmiyorum tabii ki ama sol tarafımda her sey gelisiyor.. agrı da solda.. doluluk da solda.. damarlarımın kıpırdaması da solda.. ani bir yere kaltıgımda da solda batmalarım oluyor.. zaten tüp yaparken de hep sol tarafa dogru yapmıstı doktor hatırlıyorum transferi..

CANIM YANLIŞ SÖYLEMİŞİM sağdaki kız soldaki erkek doktorun söylediği bu yani sağ el tarafı kız sol el tarafı erkek

ay cok ilginc.. benim rus olsun çin olsun kesede duruş olsun hepsi kız gosteriyor ama senin dedigine göre de erkek.. du bakalım hayırlısı hiiiic umrumda bile segil sadece merak..

bugun 1 hafta aradan sonra kum gibi kahve akıntılarım yine basladı sadece idrar yaparken geliyor yine tuvalet kagıdına.. daha bu sabah veya dun yazmıstım cok sukur kesildi diye ,offffff biraz agrım da varrr

canım Allah yardımcın olsun.. en kısa zamanda iyilesmen dilegiyle tatlım.. Rabbim yar ve yardımcın olsun

slm kızlar geçmişi okuymadım kusura bakmayın herkes nasıll

benim dün ikili tarama vardı şükür ense alınlığı normal çıktızeka testi için kan verdim haftaya onu alıcam allah sağlık ve hayır nasip etsin hepimize inşallah
bu arada sordum cinsiyeti bellimi diye dr bana dedikiiiiiiiiiiiiiiii

dedikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok çok çok yanıltıcı olabilir organ gelişimi tamamlanmamış olabileceğindne bu haftalatr yanıltıyo ama yinede bakalımçok istiyosun öğrenmek baktı ve kız gibi dedi yinede 2 hafta sonra netleşir ciddiye alma dedi allahtan kesinlikle sadece hayırlı evlat ve sağlıklı sıhhatli evlat diliyorum hepimiz için
sizleri kooocaman seviyoruum bu arada
eslemin bebelerinin cinsiyeti belli oldumu
niludan haberi olan varmı
bahar ne yaptı luna sendemi solunda hissediyosun bende göz ucuyla yazdıklarına baktımda altta hissedip yaşadığın herşey harfiyen bende mevcut haydi hayırlısı seninle dünür olamıcam demekki bunu anladım cinsiyetleri aynı olursa o bakımdan yani

tubiş öncelikle belirteyim avatarın çok güzel kız geçmişi niye okuyamadın zaten ya 1 ya 2 sayfa tembel bebem benim bebelerin cinsiyeti 1 erkek 1 kız gözüküyo ama kızda yanılma payı var dedi Allahım sağlık sıhhat versinde razıyım hepsine seninki bana kız gibi geliyo ama lunanınki erkek gibi geliyo bakalım hayırlısı

niluyu bende merak ediyorum hiç uğramıyo tupbaby naptı acaba işe başladı sanırım

öpüldünüz hatunlar

Zuzum ben işe başladım :)) geçen hafta perşembe günüüüüü
Ay benim boniboncuklarımın cinsiyeti mi belli olmuşş herşeyden önce sağlıklı olsunlar tatlım cinsiyet son düşüncemiz
Hepinizi çook seviyorum
Şimdi yine niluyu aradım ama telefonu kapalı "sinyal sesinden sonra msjınızı bırakabilirsiniz" diyor.
Herşey yolundadır inşş ; kanamaları kesildiği için hamileliğinin tadını çıkarıyordur kafasını bulandıran canını sıkan yazılardan uzak durmak istediği için gelmiyordur :)) Ama çok yakında yanınızda olur fıstıklar merak etmeyin siz

Son düzenleme:

iyi cnm çok yorma kendini iyi olduğuna sevindim bakalım doktor kızdan tam emşn değil ama dediğin gibi sağlıklı olmaları doğduktan sonra yaşamaları bu aralar ikizlerle ilgili çok şey okudum kötü oluyorum

esleeeeeeeeeeeeeeeeeem ya tatlım bak seni dondurulmuş topiğinde yakaladım sen neden sorup soruşturuyorsun kötü olayları lütfen bunu kendine ve bebişlerine yapma (
Kafanı biraz rahat bırak allahın izniylee 2 boniboncuğu sağlıkla kucağına alacaksın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…