canım gaz sancısı üşütme,kabızlık gibi durumlarda ağrı yaparmış yani benim ağrılarımı kısmen bu saydıklarıma bağladık ama dediğin gbi yürütmüyo yatarken sağa sola döndürtmüyo ve beni çok korkutuyoooo artık allaha emanetler elimizden geldiğince sakınıyoruz yalnızca bolca dua edelim eşimin hemşosu okişmi herlşey daha güzel olucak inşallahbuna inanmak çok önemlibu arada salı tarama var korkuyorum ne olucak nasıl olucak kötü bişey çıkmasın hiç kimsede çıkmasın allah benim miniğimide korusun ondada bişey çıkmasın dimi teyzesiii ay delirdim galiba ağlıyorum ben neyse gari geliverde öpüveren kocaman kocaman
ayyy burcucum çok sevindim herşey düzeliyo bak inşallah canımcım.ayyyy ilk cimcime haberimiz senden geldi heralde hııııı....Arkadaslar dün giremedim nete, Allaha şükür doktor iyi gidiyor dedi kanama alanı rahimde duruyor bebek büyüdükçe bir köşede sıkışıp kalacak dedi. Bebegim bana el bile salladı
Yanılma payımız var ama büyük ihtimalle kız dedi
Cok sevindim moralim yerine geldi, Rabbim bundan sonra hepimize hep iyi günler göstersin insallah.
prensesler basmış bugün topiğimiziiii....burcu iyi haberlerine çok sevindim,moralini yüksek tut,dahada iyiye gider inşallah.bende cuma günü doktordaydım.ensesini ölçtü,2 li test yaptırdım,benim doktorumda cinsiyeti hakkında aynı şeyi söyledi.hayırlı,sağlıklı olsun yeter.
oy yerim ben onu.. maşallahinşallah öyledir luna teyzesi en son 19 nisandagördüm el salladı veleeetallah herkesin evladını hayırlı sağlıklı bağışlarken içinded ebenim miniğimi bizlere sağlıkla hayırla bağışlasın inşallah...
senin bulantılar devammış allah yardımcın olsun inşallah 12.hafta biraz daha hafifler bend eöyle oldu şimdide var ama dahaaz ve seyrek çok şükürjelimi 12.haftada bıraktım 3, 4 gün önce öptm çok
ay canım cok sevindim cok sukurrrrrr... ben de toplam 3 hafta camur gibi akıntı gormekten illallah etmistim bu hafta kesildi biraz.. ara ara agrım oluyo ve ondan sonra artık toplu igne başı kadar geliyor.. bir ara her tuvalete gittigimde sarı idrarın icinde siyah kum taneleri + tuvalet kagıdında camur gormekten korkulu gunler gecirmistim.....Arkadaslar dün giremedim nete, Allaha şükür doktor iyi gidiyor dedi kanama alanı rahimde duruyor bebek büyüdükçe bir köşede sıkışıp kalacak dedi. Bebegim bana el bile salladı
Yanılma payımız var ama büyük ihtimalle kız dedi
Cok sevindim moralim yerine geldi, Rabbim bundan sonra hepimize hep iyi günler göstersin insallah.
canım herkes ogreniyor bence sen de ogrenirsin.. ben hicbir sey hissetmiyorum ama sanırım hurafede olsa kesenin sagında oldugu icin kız olacakkızlar 2 li taramada cinsiyet öğrendiyseniz bende öğrenebilirmiyim acaba:26:
oy yerim ben onu.. maşallahbenim bugun 10. haftam cok sukur 12. haftaya 2 haftam kaldı Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun canım..
ay canım cok sevindim cok sukurrrrrr... ben de toplam 3 hafta camur gibi akıntı gormekten illallah etmistim bu hafta kesildi biraz.. ara ara agrım oluyo ve ondan sonra artık toplu igne başı kadar geliyor.. bir ara her tuvalete gittigimde sarı idrarın icinde siyah kum taneleri + tuvalet kagıdında camur gormekten korkulu gunler gecirmistim.....
ay prensesini yerim ben senin maşallahh
canım herkes ogreniyor bence sen de ogrenirsin.. ben hicbir sey hissetmiyorum ama sanırım hurafede olsa kesenin sagında oldugu icin kız olacakoy yerim ben onu..
cin takvimi de kız gosteriyor..
bu arada eslem'in Allah'ın izniyle bir kızı bir oglu olacakmıs ekim 2011 annelerinde okumustum.. maşallahh
ikili test tam olarak hangi hafta yapılıyor canlarım?
kızlar 2 li taramada cinsiyet öğrendiyseniz bende öğrenebilirmiyim acaba:26:
naber kızlar....sesiz topik olduk:)...bu arada cinsiyet için şunun diyebilirim tüp bebekte genelde erkek olmaktaymış...nedenide en hızlı olan seçiliyor ya, genelde erkek olacak spermler hızlı olurmuş, kızlar daha güçlü ama dahayavaşa olurmuş
selam canlarım insallah hepiniz iyisinizdir.. kimse yazmıyor bunu iyiye bir isaret olarak goruyorum
canım benim cin takviminde de rus takviminde de ve bebegin kesedeki pozisyonuna gore de (sag) kız bebek gosteriyor ama tabii bunlar hurafeee ...
yine de ne demislerr: fala inanma falsiz kalma!
cinsiyetleri belli olan arkadaslar bi bakar mısınız dogru mu takvimler?
cin takviminde hamile kaldıgın ay diyor ama soyle ki benimkiler dondurulmus embriyo yani eylul de döllenmislerdi:) eger o aya bakarsam erkek
ama bu sene mart ta hamile kaldım cok sukurmarta bakarsam da kız
tabii ki tatlım Allah saglık versinn!!çin takvimini bilmiyorum ama bebeğin konumuna göre doğru olduğunu düşünüyorum eğer cinsiyette doktorum yanılmadıysa tam da bilindiği gibi sağdaki erkek soldaki kız
Allahım sağlık versin
tabii ki tatlım Allah saglık versinn!!
yani sen ultrason resmine gore mi soyledin bebeklerin durusuna gore mi?
anlayamadım..
benim okudugum ultrason resminde bebek saga olursa ama bu arada ben sol tarafımda hissediyorum bebegimi kız mı olacak kısmetse?
Allah hayırlı ve saglıklısını versin insallah gerisi boş
tabii ki tatlım Allah saglık versinn!!
yani sen ultrason resmine gore mi soyledin bebeklerin durusuna gore mi?
anlayamadım..
benim okudugum ultrason resminde bebek saga olursa ama bu arada ben sol tarafımda hissediyorum bebegimi kız mı olacak kısmetse?
Allah hayırlı ve saglıklısını versin insallah gerisi boş
slm.geçmiş olsun.aynı şeyleri bende yaşadım.ikizle başladık şimdi tek bebege düştüm.bende redüksiyon yaptırdım.istanbulda bahçeçide yaptırdım.benim drumda çok iyiydi.ama benim farkım iki bebegede cvs ve aminiyosentez yapıldı.birinde daum send.digeri ise saglıklı çıktı.hemen müdahale edildi.saglıksız olan durduruldu.dogumla beraber alınacakmış oda.sana bişey sormak istiyorum.geçen dr gitdigimizde bize redüksiyon yapılan bebegin belirli bir süre sonra bişey salgıladıgını ve anneye ve bebege damar tıkanıklıgı mı ne yapıyomuş yada pıhtılaşma gibi bişey.bize günlük igne önerdi.adını unutdum ama hergün göbekden vurmamı önerdi.çünkü bebek büyüdükçe diger bebegi köşeye sıkıştıryomuş.falan filan.tedavi yapan dr sormadım daha.ama o öyle bişey demedi.arayıp sorcam.aklıma takıldı tam herşey düzelmişken yanlış bişey yapmak istemem.benim bebişde erkek.sende sorsan igne olayını.fiyatıda çok yüksek hatta rapor çıkartın dedi.zaten öylece duran kese illaki bişey salgılar heralde.bilmiyorum.sende bi sorda ona göre hareket edelim...herkesi öpüyorum...tupbaby senin yaşadıgının aynısını yaşadım...ikinde bak şimdi yine hamileyim.sakın ümidini kaybetme.biraz dinlen yola devam am mutlaka ikincide pgt yaptır ben yaptırmadıgıma çok pişman oldum.beim ilkinde oldu ikincisindede birinde çıktı...unutmayın ilkine ense kalın veya herhangi sorun çıkarsa ikincide olmaz diyene inanmayın mutlaka embiryoya pgt genetik test yaptırın....tekrar görüşürüz.
canım bebegi hissetmiyorum tabii ki ama sol tarafımda her sey gelisiyor.. agrı da solda.. doluluk da solda.. damarlarımın kıpırdaması da solda.. ani bir yere kaltıgımda da solda batmalarım oluyor.. zaten tüp yaparken de hep sol tarafa dogru yapmıstı doktor hatırlıyorum transferi..hissediyormusun ben 16. haftamda bile hissedemezken...of taaa
CANIM YANLIŞ SÖYLEMİŞİM sağdaki kız soldaki erkek doktorun söylediği bu yani sağ el tarafı kız sol el tarafı erkek
canım bana kesinlikle ekstra birşey söylemedi. hem kendi doktoruma hem de işlemi yapan hocaya sordum ben şu an sadece 1 ay dolana kadar redüksiyon sonrası 3 günde 1 proluton oluyorum o kadar . zaten 10 gün sonra redüksiyonu yapan doktora tekrar kontrole gidicem.
ben de cvs yapmadı ne kadar az iğne olursa düşük riskin o kadar az olur. diğer bebeğin gelişimini ultrason ve ölçümlerle kontrol edeceğiz dedi. burun kemiği bacak kemiği karın baş çevresi falan ölçümlerine bakıyor herşey yolunda dedi. ileri düzey ultrason ile 18.haftada organları kontrol edecek. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
slm kızlar geçmişi okuymadım kusura bakmayın herkes nasıll
benim dün ikili tarama vardı şükür ense alınlığı normal çıktızeka testi için kan verdim haftaya onu alıcam allah sağlık ve hayır nasip etsin hepimize inşallah
bu arada sordum cinsiyeti bellimi diye dr bana dedikiiiiiiiiiiiiiiii
dedikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok çok çok yanıltıcı olabilir organ gelişimi tamamlanmamış olabileceğindne bu haftalatr yanıltıyo ama yinede bakalımçok istiyosun öğrenmek baktı ve kız gibi dedi yinede 2 hafta sonra netleşir ciddiye alma dedi allahtan kesinlikle sadece hayırlı evlat ve sağlıklı sıhhatli evlat diliyorum hepimiz için
sizleri kooocaman seviyoruum bu arada
eslemin bebelerinin cinsiyeti belli oldumu
niludan haberi olan varmı
bahar ne yaptı luna sendemi solunda hissediyosun bende göz ucuyla yazdıklarına baktımda altta hissedip yaşadığın herşey harfiyen bende mevcut haydi hayırlısı seninle dünür olamıcam demekki bunu anladımcinsiyetleri aynı olursa o bakımdan yani
tubiş öncelikle belirteyim avatarın çok güzel kız geçmişi niye okuyamadın zaten ya 1 ya 2 sayfa tembel bebem benim bebelerin cinsiyeti 1 erkek 1 kız gözüküyo ama kızda yanılma payı var dedi Allahım sağlık sıhhat versinde razıyım hepsine seninki bana kız gibi geliyo ama lunanınki erkek gibi geliyo bakalım hayırlısı
niluyu bende merak ediyorum hiç uğramıyo tupbaby naptı acaba işe başladı sanırım
öpüldünüz hatunlar
Zuzum ben işe başladım :)) geçen hafta perşembe günüüüüü
Ay benim boniboncuklarımın cinsiyeti mi belli olmuşşherşeyden önce sağlıklı olsunlar tatlım cinsiyet son düşüncemiz
Hepinizi çook seviyorum
Şimdi yine niluyu aradım ama telefonu kapalı "sinyal sesinden sonra msjınızı bırakabilirsiniz" diyor.
Herşey yolundadır inşş ; kanamaları kesildiği için hamileliğinin tadını çıkarıyordur kafasını bulandıran canını sıkan yazılardan uzak durmak istediği için gelmiyordur :)) Ama çok yakında yanınızda olur fıstıklar merak etmeyin siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?