ahahah çok güldürdün beniDaha ne istiyosun canım iç karnın geniştir senin daha güzel işte çatlağın patlağın olmaz eninde sonunda büyüyecek zaten çok az kaldı hem ne kadar az büyüse o kadar iyi boşver..
sağolun kızlar güzel yorumlarınız için evet hamile pantalonu bu ben oğlumda almıştım her beden var bende son ay gelmedi bu pantalon bana benim oğlumdada ilk aylar büyüdü göbüşüm benim dış karnım çok geniş sanırım benim 9 aylık halimi gören ikizmi diyordu çıka çıka 3.5kilo bebek çıktı zorla çıktı o da göbek olayı yapıyla alakalı bide ben bu fotoyu baya bi tokken çektim komşum sağolsun yedirdi tıka basa hamileyim diye eve taşıyor yiyecekleri kokar bana diye
Hıhhh
Tabii göbeği olan olmayanın halinden anlamaz
Ahh şöyle uyansam bir sabah aaa baksam ki göbiş şişmiişşş
Şaka bir yana annemin de 4. ayda belirgin çıkmış.
Ama çatlakları da var yani.
Ona çekersem yandım:18:
benim annemde benim gibi çok zayıf hamile kalmış göbeği de kocamanmış ikiz gibi. Karnı çok çatlamış benimde öyle olucak gibinapalım iyi olsunlarda çatlayalım yapıcak bişi yok
Ben zayıf değilim halbuki ama işte gene de genetik.
Tabii biz gene de önlemimizi alalım.
Ben bebe yağı aldım,onunla ve nemlendiricilerle başlarım artık.
Sonra da gelsin yağlar,kremleerrr
ben 1,5 ayda başladım kakao yağı kullanıyorum inşallah faydası olur
önemli olan cidin nemlenmesiymş kuru olmaması çatlamayı önlemek için vazelin bile olurmuş ben bebek yağı kullandım onuda sadece banyo sonrası kullandım bebeğim doğduğunda onada yetti zaten havalarda sıcaktı bebeğe çok süremedim isilik olmuştu sıcaktan sizlere neler neler önericem zamanı geldikçe taze anne sayılırım sonuçta ben doğumumu çok zor yaptım pkoluyum ben ondanda hemen kilo alıp ödem oluyor bende bebeğimi 24saat sonunda vakumla normal doğumla doğurdum makatıma kadar yırtıldı dikişlendi zordu yani korkuyorum şimdi ben bida normal yapmaya aynı acıyı yaşamaya doğum sonrası depresan kullanmak zorunda kaldım o kadar etkisinde kaldım şimdi kesinlikle sezeryan diyorum ama son zaman ne derim bilemiyorum hapise atılan dr. sakın deneme dedi normali bida garantisi yok dedi hem bebeği hem kendini tehlikeye atma dedi bencede eğer sizlerinde korkunuz yüksekse denemeyin kızlar lohusalıkda çok önemli ruh hali bebeğinle ilk buluşma zamanlarınız güzel geçer inş.
Hımm sağol canım yazdığın için.
Zor olmuş doğumun gerçekten..
Umarım bu kez çabucak gelir bebiş de üzmez annesini.
Zamanı gelince sanırım doğum konusunda daha net konuşuruz.
Zira ben şu anda sezeryandan çok korkuyorum:18:
Umarım hepimiz için her şey yolunda gider
ah ben senin göbüşünü yerimmmmne tatlı olmuşsun sen öyle Özlemcim maşallah. Sen de benim gibisin kollara bakınca anladım incecik :) Valla çok yakışmış maşallah arkadaşım
maşallah maşalllah size çok tatlısınız...ilk hamileliğinde 30 kiloyu alan arkadaşımız sen miydin ?? eğer sensennn gözlerime inanamadım doğrusu tekrar maşallah gram fazlan yok
evet canım aynen öyle azimle verdim 30 kiloyu eski halime döndüm 3kilo fazlasıylaama şimdi yine şişecem sanırım dr. yapısal dedi bugün ben dikkat ediyorum elimden geleni yapıyorum ama hızlı alıyorum elimde değil durmuyor yani
maşallah maşalllah size çok tatlısınız...ilk hamileliğinde 30 kiloyu alan arkadaşımız sen miydin ?? eğer sensennn gözlerime inanamadım doğrusu tekrar maşallah gram fazlan yok
siz şakamısınız ya bende 30 kilo aldım ama göbeğim duruyor. kızlar acil banada formulünüzü verin. 38 bedenden 44 e çıkmak iğrenççççççççççç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?