Eki Görüntüle 155627
buda benim göbüşüüüüüüüüüüm. akşam zorla kocama çektirdim. İyice delirdin sen dedi
maşallah canım
herkeşe teşekkürler. o resimi koyabilmek için eşimle atıştık bide dalga geti benle. baya savaş verdim de koydum
bu da biziz bügün tam 11 haftalık çok çıktı göbüşüm babamız göreve gitti kendi kendime beceremedim pek fotoyu çekmeyi idare edin artık annecikler boyum 1.70 klom 55 ti şuan 58 kiloyum doğurana kadar nasıl olucem blemiorum bide belim kalınlaşıyor sanki kızım mı olacak acaba ikili teste p.tesi gitcem ozamn öğrenirim herhalde ama ondan önce inşallah test sonuçları ii çıkar bide benm bundan önce bi düşüğüm var korkuyorum açıkcası kanamayla başlamıştı ve gitti yavru kuşum ama şuan pek bi sorun yaşamıyorum allahım herkesin çocuğunu korusun
Çok güseeell Maşallah canım
bu da biziz bügün tam 11 haftalık çok çıktı göbüşüm babamız göreve gitti kendi kendime beceremedim pek fotoyu çekmeyi idare edin artık annecikler boyum 1.70 klom 55 ti şuan 58 kiloyum doğurana kadar nasıl olucem blemiorum bide belim kalınlaşıyor sanki kızım mı olacak acaba ikili teste p.tesi gitcem ozamn öğrenirim herhalde ama ondan önce inşallah test sonuçları ii çıkar bide benm bundan önce bi düşüğüm var korkuyorum açıkcası kanamayla başlamıştı ve gitti yavru kuşum ama şuan pek bi sorun yaşamıyorum allahım herkesin çocuğunu korusun
Masallah artık hepimizin gobekler foraaaa
selamlar arkadaşlar,dün yazılanalrı okudum oğum hasta olduğu için açamadım siteyi,ne güzerl fotolar maaşallah büyütmüşsünüz:)))
eylül anneleri olarak iyi bir hamilelik geçirmek dileğiyle arkadaşlar,kendinize iyi bakın doktorum bol süt içmemei fındık yememi söyledi,ilk 3 ay çok önemli dedi unutmayın stres sinir yok..
maşallah canım
ayyy maşallah ne şirin bi göbek buu :) minyatür gibi çok şeker..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?