2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

bu da biziz bügün tam 11 haftalık çok çıktı göbüşüm babamız göreve gitti kendi kendime beceremedim pek fotoyu çekmeyi idare edin artık annecikler boyum 1.70 klom 55 ti şuan 58 kiloyum doğurana kadar nasıl olucem blemiorum bide belim kalınlaşıyor sanki kızım mı olacak acaba ikili teste p.tesi gitcem ozamn öğrenirim herhalde ama ondan önce inşallah test sonuçları ii çıkar bide benm bundan önce bi düşüğüm var korkuyorum açıkcası kanamayla başlamıştı ve gitti yavru kuşum ama şuan pek bi sorun yaşamıyorum allahım herkesin çocuğunu korusun

Eklentiler

• $Fotoğraf-0042.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

Çok güseeell Maşallah canım

Masallah artık hepimizin gobekler foraaaa

Masallah artık hepimizin gobekler foraaaa

sorma canm benm annemle nette görüşürken karnına bakıyım ne kadar büyümüş dedi kadıncağııza bi gösterdim kızım o gaz mı bebek mi dedi inanamadı okadar büyük olduğuna sen bana çekmemişsin diyor annem kardeşimle bana hamileyken 5. aydan sonra karnı çıkmış ama tuvalete çıksamda aynı anacm yani bitek sabah biraz küçük oluyor ama ben şişik halini daha çok seviyorum

selamlar arkadaşlar,dün yazılanalrı okudum oğum hasta olduğu için açamadım siteyi,ne güzerl fotolar maaşallah büyütmüşsünüz:)))
eylül anneleri olarak iyi bir hamilelik geçirmek dileğiyle arkadaşlar,kendinize iyi bakın doktorum bol süt içmemei fındık yememi söyledi,ilk 3 ay çok önemli dedi unutmayın stres sinir yok..

Gecmiş olsun canım. Gunde 1 bardak sut yetersız dedıler hep ama ben 1 bardaktan fazla ıcemıyorum bazı gunler hıc ıcmıyorum ama hergun 3 fındık 1 cevız yedım. 3 ayı doldurunca agzıma bıle surmedım bıktım artık

Kızlar valla göbekler pek güzel. Artık herkes sizin hamile oldugunuzu anliyodur. benim hala göbegim yok. anne heralde bana çekicen diyo ablamda 6 aylıkken falan çıkmış karnı dışardan belli olcak şekilde. bizim iç karnımız baya geniş galiba, karın degil başka bişi maşallah. Ben de belli olsun istiyorum, şirkette kimsenin haberi yok, galiba bir süre daha da anlaşılmıcak. Ben de sölemicem işte anlaşılana kadar.

maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…