kızlar bu arada tetanoz aşısı yaptıran varmı??? ne zaman yaptıracaksınız
günaydın kızlarrrrrrrrrrr,
benzeme konusuna değinmişsiniz en son, eşimi bilmem ama ben kayınvalideme benzemesin diye dua ediyorum)) allah yaratmış bişi diyemem ama kadın çok çirkin :-(( kızım olursa ve ona benzerse çok üzülürüm. babası da çirkin ama kayınvalideme göre yine de güzel ))
sağlık ocağına kayıt oldunmu cnm? ben kayıt oldum aramalarını bekliyorum yakında ararlar herhalde aşı için
tabii önemli olan sağlıklı olması ama, insan çocuğunun güzel de olmasını ister napalım nefis işte :-((( insanın gözü doymuyo. önce çocuk olsun deriz sonra allah onu verir, sağlıklı olsun deriz onu da verir şükretmek yerine kız olsun erkek olsun deriz istediğimiz cinsiyet de olur yine şükretmemiz gerekirken benim gibi ona benzemesin buna benzemesin deriz. çok nankörüm sanırım :-(((((
deme öyle .....
annem bana hamileyken mahallede hülya diye bi çingene çocuğu varmış. öyle yaramaz öyle fenaymış ki annem uyuz olurmuş.
sonra ben doğmuşum kapkara, yaramaaaaaaaaaaaaz.. damlardan inmeyen cinsten..
benzer mi benzer..
benim kocama benzese çok tatlı olur zaten kız gibi yüzü var kocamın..
cess sonra ne oluyor,
benim bugün çenem düştü de bana kesin verirler bişey çiçek böcek filan
Meloş, ne zaman çıkacaksın? Vakit geliyor...
kayıt oldum. 25 martta gittim tahlil yaptılar. tetanoz için ne zaman gelmek istediğimi bana sordular. gülfem hanım istediğin zaman yaptırabilirsin dedi diye ben de bu p.tesi gideyim dedim ama sata göre 20. haftam, ultrasona göre de 19. haftam felan olcak, biraz daha ertelesemmi diye düşüüyorum
deme öyle .....
annem bana hamileyken mahallede hülya diye bi çingene çocuğu varmış. öyle yaramaz öyle fenaymış ki annem uyuz olurmuş.
sonra ben doğmuşum kapkara, yaramaaaaaaaaaaaaz.. damlardan inmeyen cinsten..
benzer mi benzer..
benim kocama benzese çok tatlı olur zaten kız gibi yüzü var kocamın..
Bende cinsiyeti ogrendim, annemle solugu magazalarda aldik. Seninde az kalmis insallah gonlune gore olur.
kızlar ben çıkıyorum
dualarınıza ihtiyacım var...:80:
kızlar ben çıkıyorum
dualarınıza ihtiyacım var...:80:
günaydın kızlar nasılsınız meloş bugün demi randevun saat kaçta ayyy çok merak ediyorum ya esra listeyi yapıyor değilmi belli olunca bakıyorum kaçırdıklarıma kimin erkek kimin kız diye
Günaydın arkadaşlarım
İlk kez resmimizi ekledim göbüşler forumuna
Hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?