2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada tetanoz aşısı yaptıran varmı??? ne zaman yaptıracaksınız

Doktorum 3 doz yaptırmamı söyledi, 20 haftada falan oluyormuş, sağlık ocağından aradıkalrında sorucam, her ay arayacaklarını söylemişlerdi, geçen ay aradıklarında.

deme öyle .....
annem bana hamileyken mahallede hülya diye bi çingene çocuğu varmış. öyle yaramaz öyle fenaymış ki annem uyuz olurmuş.
sonra ben doğmuşum kapkara, yaramaaaaaaaaaaaaz.. damlardan inmeyen cinsten..
benzer mi benzer..

benim kocama benzese çok tatlı olur zaten kız gibi yüzü var kocamın..

sağlık ocağına kayıt oldunmu cnm? ben kayıt oldum aramalarını bekliyorum yakında ararlar herhalde aşı için

kayıt oldum. 25 martta gittim tahlil yaptılar. tetanoz için ne zaman gelmek istediğimi bana sordular. gülfem hanım istediğin zaman yaptırabilirsin dedi diye ben de bu p.tesi gideyim dedim ama sata göre 20. haftam, ultrasona göre de 19. haftam felan olcak, biraz daha ertelesemmi diye düşüüyorum

nankörlükle alakası yok bence...insanoğlu işte...
anneye yavrusu herzaman güzel gelirmiş...takılma boşver

demiyorum artık ) valla korkuttun beni ))

valla ben onlardan haber bekliyorum telefonlarımı aldılar arıycaklar benim daha erken sanırım 17+5im

benim annemde bana hamileyken reklamlarda bi kız çıkıyomuş yeşil gözlü çok güzel hep ona bakıyomuş ona benzeyeyim diye. yeşil olmasada mavi olmuş gözlerim baka baka benzetmiş birazcık

kızlar aldığınız kıyafetleri yıkayıp ütüleyip giydirin mutlaka bebeklere eminim hepiniz bunu biliyorsunuzdur ama aklıma gelmişken söylemek istedim

günaydın kızlar bugün geçmişi okumaya kalmadan direkt yazıyım dedim bikere okumaya başlayınca bırakamıyorum çünkü bide çok yoğunum buaralar kk hep açık duruyo bazen ama takip edemiyorum

bebeğin benzeme olayında ben oğlumun bana benzemesini çok istedim ama boyu posu baba olsun istiyordum her tarafıyla babaya benzedi eşimin kaşlar fena oyüzden kaşlar bari benzemesin istedim sanırım benzemeye başladılar

şimdi dua ediyorum bebeğim eğer kızsa bana benzesin yine kaş mevzusunda kız bide yazık ala ala bitiremez yavrum eşimde annesine benziyor kayınvalide gençkızken zor bulmuş kocayı kaşlar yüzünden kendi anlatıyor aaa o karakaşlı kızmı derlermiş inş. bu kez kendime benzeticem ben göçmenim bulgaristan göçmeni beyaz ten kumral ela gözlüyüm

dün beni aradılar sağlık ocağından gel hadi diye tamam dedim yarın gelicem sizin oranın pazarı var dedim gelmişken gidecem ondan çarşamba bekledim dedim ebeye güldü evet doğru ya dedi uzak bide arabayla gidilecek kadar ama eşim sağolsun hiç bırakmıyor hamile kaldığımdan beri arabayı bişey olur bize diye tırsıyor yürüyerek gidicez annemle artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…