2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kocacım çok yakışıklıdır bana göre tabi ama kız versiyonunu hiç düşünmedim:26:

valla ben düşünüyorum kocamın kız halini çok çirkin olur onada söyledim zaten sana benzemesin kızımız erkek iyisinde kız hiç hoş olmazsın diye oda aynı fikirde kesin evde kalır bana benzerse koca bulamaz diyo

evet ben yazdıktan sonra hatırladım sanki sen demiştin burda ben de kulağımı karnıma dayamak istiyorum diye.

Hatta eşimde kıss kıss gülmüştü.yani o an kendini ayrıcalıklı falan hissetti bence eşşekk sevgilim
Bu arada canım biz hello baby ye gitmeyi düşünüyoruz bu hafta sonu.orası tek bir isim altında bir avm mi yoksa sadece bir mazağa adımı.netten biraz araştırım ama pek anlamadım.Odasına bakalım artık kızımızın

ben ayşegül hnma gidiorum ilgili biri fiyatlarda uygun birde ben serum için odalarında yattım odalarda ferah ve temiz verilen paraya çok bile

melisçim dün yazdım ama sen yoktun sonrada giremedim foruma. SAHİLİN hayırlı olsun inan çok sevindim allah gönlüne göre verdi

kızlar bugün 17+6 dayız biz 3 gün kızımı çok net hissettim ama 2 gene hissedemiyorum benim gibi bi hisseden bi hissedemeyen varmı acaba endişeleniyorum

canım benimde öyle oluyor daha haftan küçük öyle olması normal endişelenme, istersen tatlı bişeyler ye o zaman bende bir kıpırtı oluyor

nasıl bi his peki tarif etsene şekerim yaa... ben salağım galiba? streteskopla duyabilir miyim ki? bi denesem deliricem yaaaa...üfffff
estağfirullah canım ne demek anlaşılamıyormuş ilk gebeliklerde hareket varmışta bir tarafa toplanıyor balık gibi kayıyor ne bileyim tarifte edemiyorum 2 kere yokayıp gidiyor hareket edince beğendiğin kişiye bak ona benzesin diyolar kızımda kız bebek avartarı vardı çok güzeldi ona baktım benziyor bayağı dün akkşam 118 33 diye kıvıran adam varya ona baktım sonnra ayyyy allahım sen koru kime bakıyom dedim.. dikkatli olmak lazım cinsiyeti sağlam evlatlar nasip etsin inş.
allah yardımcın olsun canım..
bende yoğurt filan az az yemeye başladım. tam kemik gelişimi zamanı.. yoğurt ve süt şart şuanda..
biraz zorlasan kendini iyi olur canım..

sağol canım ahhh ben kötü anneyyim 2.de dikkat edilemiyomuş ilkte nasıl zorluyodum kefir içsem olurmuki acaba yada onu içebilirmiyimki kızıımda kahvaltıyı sütle yapıordum bunda hiçç kendimi zorlayacam ne ypayım

canım benimde öyle oluyor daha haftan küçük öyle olması normal endişelenme, istersen tatlı bişeyler ye o zaman bende bir kıpırtı oluyor

ya bide benimki 1 hafta önden gidiyo o düşümdürüyor beni gerçi dr.20.haftadan sonra hissedersin dedi bakalım beklicez artık bide benim dr.ayda bir gelmem yeterli diyo ama bana yetmiyo işte

tünaydın kızlarr varya saat 10da eşimin telefonu ile zor kalktım yaa ama evde eşim varken uyuyamıorum neden böle yaaa yasinde kızıor bidaha yanında yatmıcam pazarları dio

dün gece huzur içinde yattımmmm deliksiz uyudum uzun zamandır unutmuşum deliksiz uykuyu kızım saolsunnnnnn

ay ne güzel ya ben aylardır .05:00 - 05:30 arası uyanıyorum bidahada uyku yok hafta sonlarıda dahil bende uyumak istiyorum artık

böyle bir alışveriş merkezi düşün, %70i hello baby adında bebek mağazası (içinde birsürü diger markaların ürünleri var tabi) diğer kalan yerlerinde de 1 adet giyim markası ve kırtasiye gibi bişi var. girice sağa dönceksin hello babyye girmiş olcaksın. alt katta bebek arabaları park yataklar falan var, üstte de oda tekstil ürünleri ve mobilyalar var. oranın kampanyası bitti, uyguna ürün bulamazsanız karabağlarda kardeşler mobilyaya ve diger mağazalara da bakmanızı ve çatır çatır pazarlık yapmanızı tavsiye ederim. kardeşlerde güzel pazarlık yapılıyo. mesela 2300ü 1800e indirtmişti eşim. esnaf insanı bulmak cok önemli alışverişte. mesela dünya mobilya diye biyer var, koşarak uzaklaşmak lazım. 3000-3500 çekiyo ve kdv hariç bişi düşmüyo.

ah yerler senin kızını yerlerrrrrr, uğur da getirirmiş , huzur da getirirmiş annesine babasına. maşallah ona.

melisçim dün yazdım ama sen yoktun sonrada giremedim foruma. SAHİLİN hayırlı olsun inan çok sevindim allah gönlüne göre verdi

saol cnmmm bnmmmmmmm hadi sende kızına isim bul esraaa

gülaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yağmur bahar k.... iki ismi birarada kullansan yada bahar yağmur k..... bahar yağmuru gibi güzeellde bir anlamı olurr

kızlar sizce tuana ismi nasıl anlamı hoşuma gitti benim cennet bahçesine düşüm ilk yağmur damlası ama nebiliyim isim olarak pek içime sinmedi babamız bulmuş sizinde yorumlarınızı bekliyoruz kızımla

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben rüyamda bebeğimi emziriyordum o yüzden keyifli uyandım .dünden beri az da olsa haraketlerini hissettim sanki.çok değişik duygulardayım açıkcası...

ya anlamı güzel de bana böyle sahne ismi gibi falan ya da takma isim gibi geliyo. ama karar sizin canım sevdiyseniz koymamanız için hiçbir sebep yok.

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben rüyamda bebeğimi emziriyordum o yüzden keyifli uyandım .dünden beri az da olsa haraketlerini hissettim sanki.çok değişik duygulardayım açıkcası...

Allah gerçekten emzirmeyi nasip etsin canım, ben de daha 1 kere gördüm rüyamda ama çok güzel hissettiriyo insana gerçekten. keşke dogana kadar her gece görsek rüyamızda.

gülaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yağmur bahar k.... iki ismi birarada kullansan yada bahar yağmur k..... bahar yağmuru gibi güzeellde bir anlamı olurr

çok güzel fikir minnoşum ama kıza 2 isimle eziyet etmiyim diyorum...
benim gibi imza atma özürlü olursa çok uğraşır...
2 sinden birini seçicem artık..

ben ecrin istiyorum en başından beri diyodum ama bi hocaya danışıp öyle koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…