kocacım çok yakışıklıdır bana göre tabiama kız versiyonunu hiç düşünmedim:26:
evet ben yazdıktan sonra hatırladım sanki sen demiştin burda ben de kulağımı karnıma dayamak istiyorum diye.
ben ayşegül hnma gidiorum ilgili biri fiyatlarda uygun birde ben serum için odalarında yattım odalarda ferah ve temiz verilen paraya çok bile
kızlar bugün 17+6 dayız biz 3 gün kızımı çok net hissettim ama 2 gene hissedemiyorum benim gibi bi hisseden bi hissedemeyen varmı acaba endişeleniyorum
estağfirullah canım ne demek anlaşılamıyormuş ilk gebeliklerde hareket varmışta bir tarafa toplanıyor balık gibi kayıyor ne bileyim tarifte edemiyorum 2 kere yokayıp gidiyor hareket edince beğendiğin kişiye bak ona benzesin diyolar kızımda kız bebek avartarı vardı çok güzeldi ona baktım benziyor bayağı dün akkşam 118 33 diye kıvıran adam varya ona baktım sonnra ayyyy allahım sen koru kime bakıyom dedim.. dikkatli olmak lazım cinsiyeti sağlam evlatlar nasip etsin inş.nasıl bi his peki tarif etsene şekerim yaa... ben salağım galiba? streteskopla duyabilir miyim ki? bi denesem deliricem yaaaa...üfffff
allah yardımcın olsun canım..
bende yoğurt filan az az yemeye başladım. tam kemik gelişimi zamanı.. yoğurt ve süt şart şuanda..
biraz zorlasan kendini iyi olur canım..
canım benimde öyle oluyor daha haftan küçük öyle olması normal endişelenme, istersen tatlı bişeyler ye o zaman bende bir kıpırtı oluyor
tünaydın kızlarr varya saat 10da eşimin telefonu ile zor kalktım yaa ama evde eşim varken uyuyamıorum neden böle yaaa yasinde kızıor bidaha yanında yatmıcam pazarları dio
dün gece huzur içinde yattımmmm deliksiz uyudum uzun zamandır unutmuşum deliksiz uykuyu kızım saolsunnnnnn
Hatta eşimde kıss kıss gülmüştü.yani o an kendini ayrıcalıklı falan hissetti bence eşşekk sevgilim
Bu arada canım biz hello baby ye gitmeyi düşünüyoruz bu hafta sonu.orası tek bir isim altında bir avm mi yoksa sadece bir mazağa adımı.netten biraz araştırım ama pek anlamadım.Odasına bakalım artık kızımızın
tünaydın kızlarr varya saat 10da eşimin telefonu ile zor kalktım yaa ama evde eşim varken uyuyamıorum neden böle yaaa yasinde kızıor bidaha yanında yatmıcam pazarları dio
dün gece huzur içinde yattımmmm deliksiz uyudum uzun zamandır unutmuşum deliksiz uykuyu kızım saolsunnnnnn
melisçim dün yazdım ama sen yoktun sonrada giremedim foruma. SAHİLİN hayırlı olsun inan çok sevindim allah gönlüne göre verdi
kızlar sizce tuana ismi nasıl anlamı hoşuma gitti benim cennet bahçesine düşüm ilk yağmur damlası ama nebiliyim isim olarak pek içime sinmedi babamız bulmuş sizinde yorumlarınızı bekliyoruz kızımla
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben rüyamda bebeğimi emziriyordum o yüzden keyifli uyandım .dünden beri az da olsa haraketlerini hissettim sanki.çok değişik duygulardayım açıkcası...
saol cnmmm bnmmmmmmm hadi sende kızına isim bul esraaa
gülaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yağmur bahar k.... iki ismi birarada kullansan yada bahar yağmur k..... bahar yağmuru gibi güzeellde bir anlamı olurr
çok güzel fikir minnoşum ama kıza 2 isimle eziyet etmiyim diyorum...
benim gibi imza atma özürlü olursa çok uğraşır...
2 sinden birini seçicem artık..
kızlar ben çıkıyorum
dualarınıza ihtiyacım var...:80:
saol cnmmm bnmmmmmmm hadi sende kızına isim bul esraaa
gülaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yağmur bahar k.... iki ismi birarada kullansan yada bahar yağmur k..... bahar yağmuru gibi güzeellde bir anlamı olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?