kızlar ben çıkıyorum
dualarınıza ihtiyacım var...:80:
Selamlar kızlarrr.Hepimize güzel bir gün diliyorum.Dahası artık bebeğimizin kıpırdamalarını hissedeceğimiz günler diliyorum
ben hala çok meraktayımda bu konuda
Ben hala hissedemiyorum oyuzden iyi dileklerini kabul edemicem ne yazikki:84:
Tünaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür miniğim bir kaç gündür kendini hissetirmye başladı sizinkiler nasıl???bende yeme problemi hala çözülemedi yahu hiç bebişime yararlı bişey yiyemiyorum balık özellikle peynir ekmek hep yakında ondan da bıkacam sonra ne yicem ben hala devam ediyor olması ilginç kızımda erken sona erdi birkaç şey dışında tiksindiğim pek birşey yoktu su bile içemiyorum ama gazoza hayır diyemiyorum çocuğum etkileniyormudur kızlar doktora gidicem yakında onada bişey demeğe gelmio bir sürü ilaç verio bende kullanmıyorum tabi offf artık tiksinmden yemek istiyorummm
Tünaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür miniğim bir kaç gündür kendini hissetirmye başladı sizinkiler nasıl???bende yeme problemi hala çözülemedi yahu hiç bebişime yararlı bişey yiyemiyorum balık özellikle peynir ekmek hep yakında ondan da bıkacam sonra ne yicem ben hala devam ediyor olması ilginç kızımda erken sona erdi birkaç şey dışında tiksindiğim pek birşey yoktu su bile içemiyorum ama gazoza hayır diyemiyorum çocuğum etkileniyormudur kızlar doktora gidicem yakında onada bişey demeğe gelmio bir sürü ilaç verio bende kullanmıyorum tabi offf artık tiksinmden yemek istiyorummm
bebeğin benzeme olayında ben oğlumun bana benzemesini çok istedim ama boyu posu baba olsun istiyordum her tarafıyla babaya benzedieşimin kaşlar fena oyüzden kaşlar bari benzemesin istedim sanırım benzemeye başladılar
şimdi dua ediyorum bebeğim eğer kızsa bana benzesin yine kaş mevzusunda kız bide yazık ala ala bitiremez yavrum eşimde annesine benziyor kayınvalide gençkızken zor bulmuş kocayı kaşlar yüzünden kendi anlatıyoraaa o karakaşlı kızmı derlermiş inş. bu kez kendime benzeticem ben göçmenim bulgaristan göçmeni beyaz ten kumral ela gözlüyüm
dün beni aradılar sağlık ocağından gel hadi diye tamam dedim yarın gelicem sizin oranın pazarı var dedim gelmişken gidecem ondan çarşamba bekledim dedim ebeye güldü evet doğru ya dediuzak bide arabayla gidilecek kadar ama eşim sağolsun hiç bırakmıyor hamile kaldığımdan beri arabayı bişey olur bize diye tırsıyor yürüyerek gidicez annemle artık napalım
teşekkür ederimpeki memnunmusun annem geçen sene bakiye hnma gitmişti kisti için çok beğenmedi
bi tanıdıkda pek ilgilenmiyo diyo pek sen kime gidiyosun senin bebişinde hayırlı olsun....
kızlar ben çıkıyorum
dualarınıza ihtiyacım var...:80:
şu benzeme konusuna bande takılıyorum valla eşimin bırakın aileyi sülalede güzel yok bizim taraf biraz daha hoş hatta halamın bir sözü vardır bizim sülaleyi dışardan gelenler bozuyo kızlarımızda erkeklerimizde çirkinleri buluyo der hep bende güzel bebek resimlerine bakıp duruyorum işte güzel olsun diye
dün gündüz bende şikayet ettim bebeği hissetmiyorum diye akşama doğru bi başladı bebeğim pıtpıtlara ohhhhhhh dedim iyi şükür gecede yattım sağıma yattım sağımda pıtırdıyo soluma yattım solda kalktım eşim uyumamıştı tv izliyodu yattım yanına bak bi bakalım hissedebilecekmisin dedim nerde bebiş uykuya geçmiş hiç pıtlamadı babayı görünce çekindi sabah uyandım bekliyorum sessizlikte yok pıt falan tam kalkıcam bi pıtladıgünaydın dedi şimdi bu yazıyı yazzarkende pıtladı artık net hissediyorum kızlar inş. hepiniz biran önce hissedersiniz içinizesu serpiliyor resmen dün gece kasılmam oldu yine ondan çok korkuyorum bebişe bişey olucak diye allaha şükür pıtlıyor
Gorumcemin 2 tane cocugu var gorseniz masallah ikiside birbirinden guzel cocuklar. Kartpostaldan firlamis gibiler. 2 guzel cocugun ustune benimki cirkin olursa yada onlar kadar guzel olmazsa uzulurum. Yada kuzguna yavrusu zumrutu anka gorunurmus. Belkide bana onlardan cirkin gelmez.ama bilemedim iste....
ben dün eşime de hissettirdim. hareket etmeye başlayınca elini koydum karnıma, önceden hissedemiyodu, dün hissetti çok şükür. çok istiyordum onun da hissetmesini.
Ben hala hissedemiyorum oyuzden iyi dileklerini kabul edemicem ne yazikki:84:
ne güzel yaaaa, ben daha kendim bile hissetmiyorum kaldı ki eşim hissetsin :-(((
ama canım daha önce dedim ya benim karın derim çok çok inceymiş ve bebegim de plasentanın önüne yerleşmiş o yuzden daha çok ve çabuk hissetmişim ben doktorum öyle dedi. bir de eşim kulağını dayadı karnıma, sanki su dolu balonun içinde küçük kulaç atışları gibi ses geliyo dedi. ben de kendi karnıma kulağımı dayaman istiyoruuuuum.
Cess biliyormusun bu anlattığın şeyin aynısını bizde yaşadık
eşim kulağını karnıma dayayıp bir iki dakika dinledi ve gülümsedi.aynı durumu tarif etti.suyun içinde ki kabarcık ve hareket seslerini.ve bende tıpkı senin gibi o an kulağımı göbüşüme dayayabilmeyi hayal ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?