2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar kızlarrr.Hepimize güzel bir gün diliyorum.Dahası artık bebeğimizin kıpırdamalarını hissedeceğimiz günler diliyorum
ben hala çok meraktayımda bu konuda

Tünaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür miniğim bir kaç gündür kendini hissetirmye başladı sizinkiler nasıl???bende yeme problemi hala çözülemedi yahu hiç bebişime yararlı bişey yiyemiyorum balık özellikle peynir ekmek hep yakında ondan da bıkacam sonra ne yicem ben hala devam ediyor olması ilginç kızımda erken sona erdi birkaç şey dışında tiksindiğim pek birşey yoktu su bile içemiyorum ama gazoza hayır diyemiyorum çocuğum etkileniyormudur kızlar doktora gidicem yakında onada bişey demeğe gelmio bir sürü ilaç verio bende kullanmıyorum tabi offf artık tiksinmden yemek istiyorummm

nasıl bi his peki tarif etsene şekerim yaa... ben salağım galiba? streteskopla duyabilir miyim ki? bi denesem deliricem yaaaa...üfffff

allah yardımcın olsun canım..
bende yoğurt filan az az yemeye başladım. tam kemik gelişimi zamanı.. yoğurt ve süt şart şuanda..
biraz zorlasan kendini iyi olur canım..

şu benzeme konusuna bande takılıyorum valla eşimin bırakın aileyi sülalede güzel yok bizim taraf biraz daha hoş hatta halamın bir sözü vardır bizim sülaleyi dışardan gelenler bozuyo kızlarımızda erkeklerimizde çirkinleri buluyo der hep bende güzel bebek resimlerine bakıp duruyorum işte güzel olsun diye

teşekkür ederimpeki memnunmusun annem geçen sene bakiye hnma gitmişti kisti için çok beğenmedi
bi tanıdıkda pek ilgilenmiyo diyo pek sen kime gidiyosun senin bebişinde hayırlı olsun....

ben ayşegül hnma gidiorum ilgili biri fiyatlarda uygun birde ben serum için odalarında yattım odalarda ferah ve temiz verilen paraya çok bile

dün gündüz bende şikayet ettim bebeği hissetmiyorum diye akşama doğru bi başladı bebeğim pıtpıtlara ohhhhhhh dedim iyi şükür gecede yattım sağıma yattım sağımda pıtırdıyo soluma yattım solda kalktım eşim uyumamıştı tv izliyodu yattım yanına bak bi bakalım hissedebilecekmisin dedim nerde bebiş uykuya geçmiş hiç pıtlamadı babayı görünce çekindi sabah uyandım bekliyorum sessizlikte yok pıt falan tam kalkıcam bi pıtladı günaydın dedi şimdi bu yazıyı yazzarkende pıtladı artık net hissediyorum kızlar inş. hepiniz biran önce hissedersiniz içinizesu serpiliyor resmen dün gece kasılmam oldu yine ondan çok korkuyorum bebişe bişey olucak diye allaha şükür pıtlıyor

kızlar bugün 17+6 dayız biz 3 gün kızımı çok net hissettim ama 2 gene hissedemiyorum benim gibi bi hisseden bi hissedemeyen varmı acaba endişeleniyorum

Gorumcemin 2 tane cocugu var gorseniz masallah ikiside birbirinden guzel cocuklar. Kartpostaldan firlamis gibiler. 2 guzel cocugun ustune benimki cirkin olursa yada onlar kadar guzel olmazsa uzulurum. Yada kuzguna yavrusu zumrutu anka gorunurmus. Belkide bana onlardan cirkin gelmez.ama bilemedim iste....

ben dün eşime de hissettirdim. hareket etmeye başlayınca elini koydum karnıma, önceden hissedemiyodu, dün hissetti çok şükür. çok istiyordum onun da hissetmesini.

kimsenin çocuğu kimseden çirkin olamaz bence. bir de çok örnekte şunu gördüm ki bebeklikte çirkince olan çocuklar gittikçe güzelleşiyor.

ne güzel yaaaa, ben daha kendim bile hissetmiyorum kaldı ki eşim hissetsin :-(((

ama canım daha önce dedim ya benim karın derim çok çok inceymiş ve bebegim de plasentanın önüne yerleşmiş o yuzden daha çok ve çabuk hissetmişim ben doktorum öyle dedi. bir de eşim kulağını dayadı karnıma, sanki su dolu balonun içinde küçük kulaç atışları gibi ses geliyo dedi. ben de kendi karnıma kulağımı dayaman istiyoruuuuum.

Cess biliyormusun bu anlattığın şeyin aynısını bizde yaşadık
eşim kulağını karnıma dayayıp bir iki dakika dinledi ve gülümsedi.aynı durumu tarif etti.suyun içinde ki kabarcık ve hareket seslerini.ve bende tıpkı senin gibi o an kulağımı göbüşüme dayayabilmeyi hayal ettim

evet ben yazdıktan sonra hatırladım sanki sen demiştin burda ben de kulağımı karnıma dayamak istiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…