2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar madem tahmin yeteneğiniz var doktor bana 3 hafta önce kız olabilir demişti.
Geçen hafta gittiğimzide açmadı
Fotografımıda ekledim göbişler forumuna sizce benim neyim olcak

Tahminleri alalım :87:

kızlar 4 boyutlu ultrasonu yaptıracak mısınız drlarınız öneriyor mu ankarada çok değişik fiyatlarda yapılıyor benim drum da 150 dedi sizlere de fiyat söylediler mi?
ben yaptırıcam hatta cuma ya gel demişti 2liyi yapan dr ama ben önümüzdeki hafta sonuna atayım diorum beklemedeyim biraz daha oluşsunda öle görimm sahilimi
sağlıklı mıymış. bi problem yok dimi?
kızıma koca bakmaya başlasam iyi olacak..

evet evet açmış bacaklarını utanmazzz salmış pipiyi ortaya oldukça sağlıklıymış maşallah nazlı oğlumuza ama elleri ile yüzünü kapatmış bunlar çocuğuda kendilerine benzettiler efendiliktenn hayatı kararacak çocuun kesin bebekken bile osuramıcak bu bak yazıorum buraya

E sen nerelerdeydin ne zamandııır, öğrenmedin mi hala canım? nasılsın bu arada?

hamileliğim birza ağır geçtiği için pek gelemedim geldiğimdede biraz durup çıkıyodum hemen midem tutuyodu ama şimdi çok şükür iyiyim arada yine kötü oluyorum ama çok fazla etkilemiyo önceki bulantılarla kıyasladığımda
13. haftada kıza benziyo dedi doktorum ama bacaklarını güzelce açmıştı daha sonra 16. haftada başka doktora gittim erkek gibi dedi ama bacakalrını pek açmadı o yüzden kızmış gibi geliyo canımda hep ekşi istiyo zaten yarın randevumuz var bakalım 18+4 olmuş olcaz gösterir herhalde benim inatçı yavrum

Geçmiş olsun çok şimdi iyi olmana çok sevindim. öyle canın ekşi istiyo diye kız deme ama. benim de canım hep ekşi çekiyor ama erkekim olacak kesin. İnşallah Allah sana da gönlünün istedigini ve saglikli bir evlat verir. yarın güzel haberlerle dönmeni dilerim.

Allahım oku,oku bitiremedim.
2 gündür aranıza çok kareışamadım malum iş güç e tabi bu arada sayfalar almış başını gitmiş.
Nasılsınız kızlar...

aminnn aslında cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olsunda alışveriş yapmak istiyorum artık o yüzden merak ediyorum çatlıcam artık bişeyler almazsam

Bide babasına çekerse boydan, doğuma kadar yarısı dışarda kalır benden sölemesi

Allahım oku,oku bitiremedim.
2 gündür aranıza çok kareışamadım malum iş güç e tabi bu arada sayfalar almış başını gitmiş.
Nasılsınız kızlar...

hoşgeldin cnmmmmmmmm kızın nasıl oldu iyileştimi

deryaa ben cvp verdimmmmmmm sanaaa cd veriorsa mutlaka git cnm ya anı olurrrr bebişini görürsün

gülayyy valla olabilirrrrr yaa hahahaah ama boyu posu geç bizim kızlar meloşun oğlunu yer bitirir hayatını söndürür demedi deme o efendilikten bişide yapamaz

selam hanımlaarr
dün dr.dan geldim 32lü testim yapıldı sonuc bugun veya yarın cıkacak ..
bir kızım olacak :))) çok sağlıklı gorunuyor dedı dr.,17 haftalık alsında ama 18 haftalık gibi gelişmiş ıyı beslemişim
prensesımın ismi VERA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…