slm kızlar ne güzel çoğunuz öğrenmiş cinsiyetleri
ben yaptırıcam hatta cuma ya gel demişti 2liyi yapan dr ama ben önümüzdeki hafta sonuna atayım diorum beklemedeyim biraz daha oluşsunda öle görimm sahilimikızlar 4 boyutlu ultrasonu yaptıracak mısınız drlarınız öneriyor mu ankarada çok değişik fiyatlarda yapılıyor benim drum da 150 dedi sizlere de fiyat söylediler mi?
sağlıklı mıymış. bi problem yok dimi?
kızıma koca bakmaya başlasam iyi olacak..
Kızlar madem tahmin yeteneğiniz var doktor bana 3 hafta önce kız olabilir demişti.
Geçen hafta gittiğimzide açmadı
Fotografımıda ekledim göbişler forumuna sizce benim neyim olcak
Tahminleri alalım :87:
Kızlar madem tahmin yeteneğiniz var doktor bana 3 hafta önce kız olabilir demişti.
Geçen hafta gittiğimzide açmadı
Fotografımıda ekledim göbişler forumuna sizce benim neyim olcak
Tahminleri alalım :87:
E sen nerelerdeydin ne zamandııır, öğrenmedin mi hala canım? nasılsın bu arada?
hamileliğim birza ağır geçtiği için pek gelemedim geldiğimdede biraz durup çıkıyodum hemen midem tutuyodu ama şimdi çok şükür iyiyim arada yine kötü oluyorum ama çok fazla etkilemiyo önceki bulantılarla kıyasladığımda
13. haftada kıza benziyo dedi doktorum ama bacaklarını güzelce açmıştı daha sonra 16. haftada başka doktora gittim erkek gibi dedi ama bacakalrını pek açmadı o yüzden kızmış gibi geliyo canımda hep ekşi istiyo zaten yarın randevumuz var bakalım 18+4 olmuş olcaz gösterir herhalde benim inatçı yavrum
ya anlamı güzel de bana böyle sahne ismi gibi falan ya da takma isim gibi geliyo. ama karar sizin canım sevdiyseniz koymamanız için hiçbir sebep yok.
Geçmiş olsun çok şimdi iyi olmana çok sevindim. öyle canın ekşi istiyo diye kız deme ama. benim de canım hep ekşi çekiyor ama erkekim olacak kesin. İnşallah Allah sana da gönlünün istedigini ve saglikli bir evlat verir. yarın güzel haberlerle dönmeni dilerim.
Allahım oku,oku bitiremedim.
2 gündür aranıza çok kareışamadım malum iş güç e tabi bu arada sayfalar almış başını gitmiş.
Nasılsınız kızlar...
ben yaptırıcam hatta cuma ya gel demişti 2liyi yapan dr ama ben önümüzdeki hafta sonuna atayım diorum beklemedeyim biraz daha oluşsunda öle görimm sahilimi
evet evet açmış bacaklarını utanmazzz salmış pipiyi ortaya oldukça sağlıklıymışmaşallah nazlı oğlumuza ama elleri ile yüzünü kapatmış bunlar çocuğuda kendilerine benzettiler efendiliktenn hayatı kararacak çocuun kesin bebekken bile osuramıcak bu bak yazıorum buraya
2 gündür aranıza çok kareışamadım malum iş güç e tabi bu arada sayfalar almış başını gitmiş.
Nasılsınız kızlar...
Nasılsınız kızlar...
Bide babasına çekerse boydan, doğuma kadar yarısı dışarda kalır benden sölemesi
Nasılsınız kızlar...
kızlar 4 boyutlu ultrasonu yaptıracak mısınız drlarınız öneriyor mu ankarada çok değişik fiyatlarda yapılıyor benim drum da 150 dedi sizlere de fiyat söylediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?