2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar patronum burda fazla kalamayacağım..
Geçmişi de çok okuyamadım..inan çok mutluyum.çokk doluyum...fırsat bulduğumda aranıza dönücem...işim yoğun.eşimle kutlamayı akşam bıraktık...allahıma binlerce şükürler olsun...hepinizi çok seviyorum..

Bu arada oğlumun pipi resmi var tarayıcım bozuk siizn için halledeceğim göstermek istiyorum

aaa canım cınsıyetmı ogrendın cok sevındım tebrık ederım hayatım

süper allah bağışlasın

cnm hayırlı olsun oğluşun ben sabah demiştim sana erkek diye bak içime doğmuş

hoşgeldin meloşş çok güzell haberlerle gelmişsin gözünaydın tebrik ederim Allah mutluluğunu daim etsin inş.bizde seni seviyoruz...

görmemişin oğlu olmuş ,tutmuş pipisini taramış..

Bugün çok içim sıkılıyo kızlar. dolaştım geldim o bile kar etmedi. Napsam acaba.

kimsenin çocuğu kimseden çirkin olamaz bence. bir de çok örnekte şunu gördüm ki bebeklikte çirkince olan çocuklar gittikçe güzelleşiyor.

Kesinlikle katılıyorum..Benim yeğenim doğduğunda bi baktım sıçan yavrusu gibi nasıl çirkin,herkes birbirine baktı, ben tutturdum bu çocuk bizim değil karışmış diye abim yakışıklı,eşi bembeyaz tenli yeşil gözlü, çıkan bebek simsiyah kıldan suratı görünmüyor bu ne dedik haliyle Ama bizim çirkin ördek yavrusu sonradan kuğu gibi oldu,bembeyazdır şimdi dünyalar güzeli bi kız oldu. Yakın bi arkadaşımın da oğlu oldu ilk doğdu Allahım nasıl güzel bebek bakmaya doyamıyosun yeni doğmuş haline rağmen şimdi 1,5 yaşında ama doğduğu kadar güzel değil bebeğin çirkini olmaz ama doğduğunda bambaşkaydı

çooook sevindim Meloşum çoookk, pipisini yerim onun

merhaba,o dert var bende internete giriyorum..zaten gbeğimde sızlıyo(

bütün gün internet karşımda zaten. girip çıkmadığım delik kalmadı, içimden içimden geliyo sıkıntı, oyalanmakla geçecek gibi degil. offfffff.

kızlar eşim hasta biraz evde.. nete giremiyorum merak etmeyiin!yarın büyük gün dualarınızı eksik etmeyiin ne oluurr

kızlar ben geldim anlatıcam herşeyi kabus gibi 3 gün geçirdim hepsini anltıcam şuan hastanedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…