2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melis cevabını gördüm canım. yanlış anlaşılmasın ama bana belli kişiler cevap veriyor zaten

iyiyiz canım sen de iyi misin?

Allah seni napmasın yaaaaa, deli kız.

iyiyiz şekerim sen nasılsın?

hoşgeldin elma geçmişe yetişilmiyor gerçekten biz bebğimle iyiyiz şükür sen nasılsın?

Kızım biraz daha iyi ben çok yoğunum buralara fazla gelemedim.
Fakat arada bakıyorum iyimisiniz diye
hepinizin iyi olmasına ayrıca sevindim

Kızın hayırlı uğurlu olsun, saglikla dogsun insallah canım. ismi de pek güzelmiş, ismiyle büyüsün inşallaaaah. böyle beslemeye devam bu arada :)

kızım çok da iyi besleme bide bunu çıkarması var

Kızlar madem tahmin yeteneğiniz var doktor bana 3 hafta önce kız olabilir demişti.
Geçen hafta gittiğimzide açmadı
Fotografımıda ekledim göbişler forumuna sizce benim neyim olcak

Tahminleri alalım :87:

göbişlerden hiç anlamam ben cinsiyeti ama banada 12 tahminen kız demişti dr.16..haftada kesin kız olduğu gözüktü bence seninkide kızzzzzzzzzzzz

kızlar sorumu görmediniz sanırım bu konuda kafam karışık yorumlarınıza ihtiyacım var

Canım ben 22.Nisanda 2.düzey(ayrıntılı ultrason) randevumu aldım.
Doktorum şart koşmadı tercihe bağlıymış yani bir problem yoksa
Fiyatlar burdada çok değişik ben 200,00 TL ye yaptırıyorum

Maşallah kızına.umarım sonuçların da güzel çıkar.

ismide çok güzellll ismiyle yaşasınnnnnnn maşallahhhhhh
melis cevabını gördüm canım. yanlış anlaşılmasın ama bana belli kişiler cevap veriyor zaten
şişşşşttttttt ekim annesi tribine girme bakimmmmmmmmm

Kızın hayırlı uğurlu olsun, saglikla dogsun insallah canım. ismi de pek güzelmiş, ismiyle büyüsün inşallaaaah. böyle beslemeye devam bu arada :)

kızım çok da iyi besleme bide bunu çıkarması var

YAA SORMAYIN KIZLAR valla ne yediysem bu kadar 1 hafta ilerde cocuk süt ve yoğurt tuketıyorum onlardan sanırım :) yy çıkaram olayına hiç girmeyelım şimdi:18::18:

hayırlı olsun canım, bebişinede maşallah

evet canım Ankarada da fiyatlar çok farklı

Canım ben 22.Nisanda 2.düzey(ayrıntılı ultrason) randevumu aldım.
Doktorum şart koşmadı tercihe bağlıymış yani bir problem yoksa
Fiyatlar burdada çok değişik ben 200,00 TL ye yaptırıyorum

kızlar ben de 4 mayısa gün aldım renkli ultrason için,ben sorun olsada olmasa yaptırcam cunku bebgımı cok merak edıyorum anı olarak da kalsın ıstıyorum
bu arada ben de samsunda özel hastaneye gıdıyorum renklı ultrasonun fıyetı 60 TL.ankarada ne kadar uçukmuş,sigortanız var demi?

ah yerler senin kızını yerlerrrrrr, uğur da getirirmiş , huzur da getirirmiş annesine babasına. maşallah ona.

Teşekkürler canım önerilerine uyacağım

hahaha yanlış msj dan alıntı yapmışım ama sen anlamışsındır cesss hangi önerilerine uyacağımı:))))

Son düzenleme:
Kızlar madem tahmin yeteneğiniz var doktor bana 3 hafta önce kız olabilir demişti.
Geçen hafta gittiğimzide açmadı
Fotografımıda ekledim göbişler forumuna sizce benim neyim olcak

Tahminleri alalım :87:

kızın olacak...

Allahım oku,oku bitiremedim.
2 gündür aranıza çok kareışamadım malum iş güç e tabi bu arada sayfalar almış başını gitmiş.
Nasılsınız kızlar...
iyiyiz elma sen nasılsın?

ben de anı kalsın istiyorum ama Allah korusun olumsuz bir şey görünürse de kıyamam zaten. sadece stresle geçer gebeliğim benim dr da özel. takipler uygunda testlerde fark çıkıyor başka bir tıp merkezinde 50 tl ile yapıldığını duydum.drum da parayı sevenlerden çok ilgili değil ama sırf rahat ettiğim için tercih ediyorum aslında

evet ben de senin gibi düşünüyorum kıyılır mı hiç bebeklere sorun varsa da..ama yoksa kendisi için de ilginç bir anı olarak kalacak benim için de :) düşünsene anne karnında ne halde oldugunu görebılecek :)

kızlar selam..muftak temizliğiyle uğraşıyorum geçmişe bakamadım ama Meloşumu merak ettim haber var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…