hoşgeldin cnmmmmmmmm kızın nasıl oldu iyileştimi
deryaa ben cvp verdimmmmmmm sanaaa cd veriorsa mutlaka git cnm ya anı olurrrr bebişini görürsün
gülayyyvalla olabilirrrrr yaa hahahaah ama boyu posu geç bizim kızlar meloşun oğlunu yer bitirir hayatını söndürür demedi deme o efendilikten bişide yapamaz
iyiyiz canım sen de iyi misin?
Allah seni napmasın yaaaaa, deli kız.
iyiyiz şekerim sen nasılsın?
hoşgeldin elma geçmişe yetişilmiyor gerçekten biz bebğimle iyiyiz şükür sen nasılsın?
selam hanımlaarr
dün dr.dan geldim 32lü testim yapıldı sonuc bugun veya yarın cıkacak ..
bir kızım olacak :))) çok sağlıklı gorunuyor dedı dr.,17 haftalık alsında ama 18 haftalık gibi gelişmiş ıyı beslemişim
prensesımın ismi VERA..
selam hanımlaarr
bir kızım olacak :))) çok sağlıklı gorunuyor dedı dr.,17 haftalık alsında ama 18 haftalık gibi gelişmiş ıyı beslemişim
prensesımın ismi VERA..
Kızlar madem tahmin yeteneğiniz var doktor bana 3 hafta önce kız olabilir demişti.
Geçen hafta gittiğimzide açmadı
Fotografımıda ekledim göbişler forumuna sizce benim neyim olcak
Tahminleri alalım :87:
biz isimlerimize çoktaaan karar verdik daha çıkarken
kız olursa yağmur
erkek olursa rüzgar
kızlar sorumu görmediniz sanırım bu konuda kafam karışık yorumlarınıza ihtiyacım var
selam hanımlaarr
prensesımın ismi VERA..
selam hanımlaarr
prensesımın ismi VERA..
şişşşşttttttt ekim annesi tribine girme bakimmmmmmmmmmelis cevabını gördüm canım. yanlış anlaşılmasın ama bana belli kişiler cevap veriyor zaten
Canım ben 22.Nisanda 2.düzey(ayrıntılı ultrason) randevumu aldım.
Doktorum şart koşmadı tercihe bağlıymış yani bir problem yoksa
Fiyatlar burdada çok değişik ben 200,00 TL ye yaptırıyorum
melis cevabını gördüm canım. yanlış anlaşılmasın ama bana belli kişiler cevap veriyor zaten
Kızın hayırlı uğurlu olsun, saglikla dogsun insallah canım. ismi de pek güzelmiş, ismiyle büyüsün inşallaaaah. böyle beslemeye devam bu arada :)
kızım çok da iyi besleme bide bunu çıkarması var
selam hanımlaarr
prensesımın ismi VERA..
evet canım Ankarada da fiyatlar çok farklı
Canım ben 22.Nisanda 2.düzey(ayrıntılı ultrason) randevumu aldım.
Doktorum şart koşmadı tercihe bağlıymış yani bir problem yoksa
Fiyatlar burdada çok değişik ben 200,00 TL ye yaptırıyorum
ayyy kıyamam
sor kıs , teeek teek cevaplimmm..
ah yerler senin kızını yerlerrrrrr, uğur da getirirmiş , huzur da getirirmiş annesine babasına. maşallah ona.
Kızlar madem tahmin yeteneğiniz var doktor bana 3 hafta önce kız olabilir demişti.
Geçen hafta gittiğimzide açmadı
Fotografımıda ekledim göbişler forumuna sizce benim neyim olcak
Tahminleri alalım :87:
iyiyiz elma sen nasılsın?Allahım oku,oku bitiremedim.
2 gündür aranıza çok kareışamadım malum iş güç e tabi bu arada sayfalar almış başını gitmiş.
Nasılsınız kızlar...
kızlar ben de 4 mayısa gün aldım renkli ultrason için,ben sorun olsada olmasa yaptırcam cunku bebgımı cok merak edıyorum anı olarak da kalsın ıstıyorum
bu arada ben de samsunda özel hastaneye gıdıyorum renklı ultrasonun fıyetı 60 TL.ankarada ne kadar uçukmuş,sigortanız var demi?
ben de anı kalsın istiyorum ama Allah korusun olumsuz bir şey görünürse de kıyamam zaten. sadece stresle geçer gebeliğim benim dr da özel. takipler uygunda testlerde fark çıkıyor başka bir tıp merkezinde 50 tl ile yapıldığını duydum.drum da parayı sevenlerden çok ilgili değil ama sırf rahat ettiğim için tercih ediyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?