2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

istanbul kapalı tam bunalım havası...bence karın büyüdükçe bir sıkıntı basıyo:)))dert etme geçer eşini ara konuş:)))iyi gelir sana inş.sıkıntın geçer....

inşallah canım inşallah. evet karnım da baya sıkıntı yapıyo özellikle yemek sonrası.

cumartesi günü 3 lü test sonucumu aldım 2.33 çıkmış 235 sınır tabi ben pazartesiye kadar stres stres falan onları okumuşsunuz dur pazartesi sabahı soluğu suphan beyde aldım medical parkta neyse baktı herşeyimize herşey normal çok ii dedi ... tabi çıktık ordan kızımda orda hadi gel dedim sinemaya gidelim kızımla alışveriş merkezi hemen yan bina gittik film yok
neyse bişiler yedik indik aşağı eczaneye gittim ben çatlak kremi almak için oan bi ıslaklık geldi kızıma dedimki hadi oyun parkına sonra geliriz eve gidelim altıma kaçırdım heralde dim neyse ağladı hadi dedim tamam ped değişirim ...
girdik hastanenin karşısındaki alışveriş merkezine bu sefer bende tam kızı oyun parkına vericem aa bi baktım sebamed bebek ürünleri onları hesaplattım tam alıcam bi badi gördüm derken bendeki ıslaklık bi baktım çoğaldı eyvah dedim suyum geldi heralde elimi bi attım ki kan revan içindeyim hemen lavaboya gittim ki battım ama ayaklarımdan süzülüyo kızımı kaptım gibi hastanin acil servisindeyim ama nasıl aplıyorum gitti dedim artık bu kadar kanmaya ama çok şükür şuan hastanedeyim oğlum ii kanmam şimdilik durdu ama hiç ayağa kaldırmadılar şimdiye kadar işte böle kızlar

meloş allah bağışlasın allah tamamını erdirsin inşallah benim erkekime arkadaş geliyor

of canım yaaaa çok çoık çok geçmiş olsun. umarım tekrarlamaz böle bişi, peki neden kaynaklanmış o kanama acabaaaaa?

Bugün çok içim sıkılıyo kızlar. dolaştım geldim o bile kar etmedi. Napsam acaba.

bişeymi üzdü seni, yada etkilendiğin birşeymi oldu,
ortam uygunsa kitap oku dicem, yada başlamadı mı şu sizin yarışmanız neydi adı, bişey yakışır mı ne?

olmadı solitare oyna

benim masamı bir görsen, sıkılmaya bile vaktim yok.

ay canım benim.... allah şifa versin. senide bebeğinide korusun inşaallah..
çok şükür hepiniz sağlamsınız şu anda..
en kısa zamanda iyileşirsiniz inşaallah.
kocaman öpüyorum..

tatlım aman dikkat et bol bol yat hiç kalkma iğnemi yaptılar :18: kanamanın durması cok güzel dr ne dedi neden olmuş ???

Yok canım hiçibişiye üzülmedim, üzülsem anlıcam derdimi zaten. ben en iyisi sana yardım edeyim de sıkıntım anca gider. pasla bana birkaç işini.

çok geçmiş olsun allah korumuş inşallah bundan sonra herşey yolunda geçerde sapasağlam çocuğunuzu kucağınıza alırsınız peki kanamanızın nedi neymiş

Çok geçmiş olsun Liberty, şimdi iyi misin?

Canım benııımmmmm cok uzuldum cok cok cok gecmıs olsun neden oyle olmus ya nedenını cok mrek ettım Allah bırdaha yasatmasın

bu kıyafet ne ya ben evde ondan şık gıyınıyorum bee cok kotuydu. barı ıse gırde yıllar sonra boyle gıyın daha gorusmeye gıdıyorsun ayol. Bu devırde bılgı becerı tecrube degıl dıs gorunus daha onemlı cunku... Malesef...

hamileliğinde yolculuğa çıkan varmı? ben hafta sonu çıkmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum...

kendimi fazla yormuşum çok ayakta kalmışım eşi aşağıda tam rahim ağzında oğlumda kafasıyla bastırmış ve kanmaya sebep vermiş ama sonra baktı yalnış yapıyo bir daha bastırdı kafasını ve tampon görevi yaptı kanamyı durdu hiç bir iş yapmıycaksın dedi dinleniceksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…