iyi akşamlar kızlar damlam ya ben şu balık hapının adını unuttum eczaneden geri döndüm
Erkek anası Meloş geçmişi okuya okuya geliyooooooo
yemek yicem kızlar kk açık duruyor birazdan geliriz
ayy canım benim kıyamam. Efa (daily olanı) uzak mı eczane?
Kızlaaarrrrrrrr
Gördüm gördüm gördüüüüüüümmmmmmmmmmmm
Vallahi gördüm gördüm işte ayyyyyyyyyy
Şimdi tam göbek deliğimin orda hissettim bebeğimi.
O kadar yukarda değildir dedim.
sonra tekrar oldu acaba dedim ama belliydi.
Hemen göbeğimi açtımmm veeeeeeeee
Tam göbek deliğimin hizasında resmen 3 kez hareketini gördüm Duru'muunnnnn..
Evet oydu,oyduuuuuuuu
Böyle göbeğim minik minik yukarı doğru pıt pıt kalktı.
İnanmıyorum,ağlamak istiyorum ya
hadi aglayalım ya ben bugün bahane arıyorum zaten çok sevindim esra tarihi unutma sakın
Bi daha oldu ya bi dahaaa
Allah'ım bu nasıl bir mucize,nasıl bir güzellik..
Canım unutur muyum hiç..
Ayy yerim ben bu minik kuzuyu yerim yaaaaa
Resmen karnım açık deli gibi göbeğime bakıyorum.
Offf çok değişik bir şey bu ya
ne güzel ifade ediyorsun duygularını eminim bunlar sadece söze dökebildiklerindir artsın eksilmesin gerisi kesilmesin bu biraz yemek duasından çalıntı ama idare edelim:)
Kızlaaarrrrrrrr
Gördüm gördüm gördüüüüüüümmmmmmmmmmmm
Vallahi gördüm gördüm işte ayyyyyyyyyy
Şimdi tam göbek deliğimin orda hissettim bebeğimi.
O kadar yukarda değildir dedim.
sonra tekrar oldu acaba dedim ama belliydi.
Hemen göbeğimi açtımmm veeeeeeeee
Tam göbek deliğimin hizasında resmen 3 kez hareketini gördüm Duru'muunnnnn..
Evet oydu,oyduuuuuuuu
Böyle göbeğim minik minik yukarı doğru pıt pıt kalktı.
İnanmıyorum,ağlamak istiyorum ya
İnan ne yapacağımı şaşırdım birden.
Hemen eşimi aradım ilk olduğunda,tam onunla konuşurken bir daha oldu.
Az kalsın ağlayacaktım,Allah'ım herkese yaşatsın bu duyguyuu
oleyyy çok sevindim esracımne güzel ya Maşallah ben de dün ilk defa kıpırtı hissetim sanki ama hala emin değilim aynen gözlerim dolmuştu
amin canım durumuz hızlı çıktı maşallah birde kızlar geriden gelir derler duru cevap oldu
Ayy harika bir duygu değil mi canım.
Maaşallah senin kuzuna da
Artık hep oynasınlar hep oynasınlar
inş.canım ben tam emin olamadım daha net hissedemedim tarif de edemiyorum ama hissetmek istiyorum artık eminim tarifi de yoktur
çıldırmış gibiydim leylaydım....Ve işte günün haberi gelioooooooooooorrrrrrrrrrrrr
Meloşumuzun OĞLU oluuyyoooooorrrrr duyduk duymadık kalmasınnnnnnnn
teşekkür edreim tatlım amin inşallahYuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bişiyi tutturamadığıma bu kadar sevinemezdim heralde. oğluma arkadaş geliyiiiiiii, saglikla gelsin inşallaaaaaah.
evet deryacım oğlumuz oluyorbi oğluşumuz daha oluyor demekne güzel
evet esracım bildin....saol canımyuppiii ben bildim ben bildim oleyyhayırlı olsunn
saol tatlımohhh bende bir erkek annesi olarak sewindim. Yaşasın erkek bolluğu
çok çok saol kivicim.ben göbüşünden anlamıştım zaten, çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah.
Hadi hepimizin gözü aydın
En çokta MelşunMaaşallah
amin inşallah elvincimOhhhhh! Gözü aydın Meloşun, darısı diğer bekleyenlere olsunnnnnn
evet talipliis çok ama ona göre ben kızına bakıcamsağlıklı mıymış. bi problem yok dimi?
kızıma koca bakmaya başlasam iyi olacak..
ben yaptırıcam hatta cuma ya gel demişti 2liyi yapan dr ama ben önümüzdeki hafta sonuna atayım diorum beklemedeyim biraz daha oluşsunda öle görimm sahilimi
evet evet açmış bacaklarını utanmazzz salmış pipiyi ortaya oldukça sağlıklıymışmaşallah nazlı oğlumuza ama elleri ile yüzünü kapatmış bunlar çocuğuda kendilerine benzettiler efendiliktenn hayatı kararacak çocuun kesin bebekken bile osuramıcak bu bak yazıorum buraya
Bide babasına çekerse boydan, doğuma kadar yarısı dışarda kalır benden sölemesi
hiç sorma siizn kızlar benim oğlumu yer bitirir ben de kaynanalık yaparım ha...hoşgeldin cnmmmmmmmm kızın nasıl oldu iyileştimi
deryaa ben cvp verdimmmmmmm sanaaa cd veriorsa mutlaka git cnm ya anı olurrrr bebişini görürsün
gülayyyvalla olabilirrrrr yaa hahahaah ama boyu posu geç bizim kızlar meloşun oğlunu yer bitirir hayatını söndürür demedi deme o efendilikten bişide yapamaz
ay çok saol samlam benim...duygulandım vallakızlar selam..muftak temizliğiyle uğraşıyorum geçmişe bakamadım ama Meloşumu merak ettim haber var mı?
sağol Deryacım ohh çok sevindim bi oğluşumuz daha gelicekbirazdan gelicem aklım Meloştaydı çok sevindim..
saol tatlımaaa canım cınsıyetmı ogrendın cok sevındım tebrık ederım hayatım
amin inşallahsüper allah bağışlasın
evet canım...saol bitanemcnm hayırlı olsun oğluşun ben sabah demiştim sana erkek diye bak içime doğmuş
çok çok saol bitanemhoşgeldin meloşş çok güzell haberlerle gelmişsin gözünaydın tebrik ederimAllah mutluluğunu daim etsin inş.bizde seni seviyoruz...
niye yawww aç oğlum amcalara teyzelere göster diycemKızlar patronum burda fazla kalamayacağım..
Geçmişi de çok okuyamadım..inan çok mutluyum.çokk doluyum...fırsat bulduğumda aranıza dönücem...işim yoğun.eşimle kutlamayı akşam bıraktık...allahıma binlerce şükürler olsun...hepinizi çok seviyorum..
Bu arada oğlumun pipi resmi var tarayıcım bozuk siizn için halledeceğim göstermek istiyorum
kız ayıp aaaaa, öyle oğlunun pipisi herkese gösterilirmiiiiii)))
heheheheheh kıskanmayalımgörmemişin oğlu olmuş ,tutmuş pipisini taramış..
saol damlacım benimKesinlikle katılıyorum..Benim yeğenim doğduğunda bi baktım sıçan yavrusu gibi nasıl çirkin,herkes birbirine baktı, ben tutturdum bu çocuk bizim değil karışmış diyeabim yakışıklı,eşi bembeyaz tenli yeşil gözlü, çıkan bebek simsiyah kıldan suratı görünmüyor bu ne dedik haliyle Ama bizim çirkin ördek yavrusu sonradan kuğu gibi oldu,bembeyazdır şimdi dünyalar güzeli bi kız oldu. Yakın bi arkadaşımın da oğlu oldu ilk doğdu Allahım nasıl güzel bebek bakmaya doyamıyosun yeni doğmuş haline rağmen şimdi 1,5 yaşında ama doğduğu kadar güzel değil bebeğin çirkini olmaz ama doğduğunda bambaşkaydı
çooook sevindim Meloşum çoookk, pipisini yerim onun
çok üzüldüm yorma kendini tatlım...her şey onlar için allahım sağlık versin...cumartesi günü 3 lü test sonucumu aldım 2.33 çıkmış 235 sınır tabi ben pazartesiye kadar stres stres falan onları okumuşsunuz dur pazartesi sabahı soluğu suphan beyde aldım medical parkta neyse baktı herşeyimize herşey normal çok ii dedi ... tabi çıktık ordan kızımda orda hadi gel dedim sinemaya gidelim kızımla alışveriş merkezi hemen yan bina gittik film yok
neyse bişiler yedik indik aşağı eczaneye gittim ben çatlak kremi almak için oan bi ıslaklık geldi kızıma dedimki hadi oyun parkına sonra geliriz eve gidelim altıma kaçırdım heralde dim neyse ağladı hadi dedim tamam ped değişirim ...
girdik hastanenin karşısındaki alışveriş merkezine bu sefer bende tam kızı oyun parkına vericem aa bi baktım sebamed bebek ürünleri onları hesaplattım tam alıcam bi badi gördüm derken bendeki ıslaklık bi baktım çoğaldı eyvah dedim suyum geldi heralde elimi bi attım ki kan revan içindeyim hemen lavaboya gittim ki battım ama ayaklarımdan süzülüyo kızımı kaptım gibi hastanin acil servisindeyim ama nasıl aplıyorum gitti dedim artık bu kadar kanmaya ama çok şükür şuan hastanedeyim oğlum ii kanmam şimdilik durdu ama hiç ayağa kaldırmadılar şimdiye kadar işte böle kızlar
saol tatlımmeloş allah bağışlasınallah tamamını erdirsin inşallah benim erkekime arkadaş geliyor
ay çok teşekkür ederim tatlımayy çok sevindimm
gözlerim doldu, çok duygulandım vallahii.. meloş, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kızdır o kız allahım sağlık versinmymelin oğlu mu oluyormuş????:)))hayırlısı olsun ne güzel yaaaa herkes öğreniyor cinsiyeti bizim 19.hafta biticek nerdeyse sıpa hala göstermedi
saol tatlımhayırlı olsun canım oğluşun
evet esracım oğlum oluyor pipilim geliyorrrSelam kızlar,ben geldimmmmmm
Geçmişe bakamadan daldım hemen
Meloş gitti geldi mi hastaneye,sonuç nedir çok merak ediyorumm
evet ay çok yoruldum ama iyiki varsınızErkek anası Meloş geçmişi okuya okuya geliyooooooo
yemek yicem kızlar kk açık duruyor birazdan geliriz
hoşgelmiş şehzade ve validesi meloştan henüz çıt yok bekliyoruzben geldiiiiiiiiiiiiiiiii
birdeeee
aslan parçası
şehzadem
kuzum
oğlummmmmmmmmmm geldi
halaaa ismi yok yavrumun yaaa
nasılsınız bakalım, meloş nerede?? haberler ne???
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiii
birdeeee
aslan parçası
şehzadem
kuzum
oğlummmmmmmmmmm geldi
halaaa ismi yok yavrumun yaaa
nasılsınız bakalım, meloş nerede?? haberler ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?