2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim eşimin annesi babası vefat etmiş bende üzülüyodum kaynanam kayınpederim yok diye

bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar gece 04:30'da bi uyandım bidahada uyku yok bebeğimi niye hissedemiyorum diye bugün 18+0 olduk zaten bu ara herşey üst üste geliyo 2 haftadır babam hastanedeydi bugün onu çıkarıcaz derken dünde kayınvalidemi yatırdık hastaneye ne diyim allah daha kötülerinden korusun hepimizi

ama onların da yıplarını bilmesi gerekiyo canım yaaa, sen söyle soranlara çağıran olmadı ki annem nasıl gelsin diye. bunlar kabahat işleridklerinin bile farkında degil bence. burunları yukarda geziyolar ya.

diyorum ya bu sefer söylücem uluorta isterse beni ayıplasınlar bu kadar da kendini ağırdan satmak olmz ki.aptal ya evlendiğimden beri yok efendim neymiş karı koca geçinemiyorsa tek sebebi kız anasıymış.ya annem bizim mutluluğumuz için elinden geleni yapıo kendi 2 senedir yapmadığını bırakmadı sonra kız anasıymış suçlu.o erkek anasıymış onun dediği olurmuş öncelik ondaymış.daha 6 aylık evliyken gelip evimi bastı 2 saatlik yoldan.gece 11e kadar evimde bağırdı çağırdı bir de üstüne üstlük sen git kendin yat ben oğlumla koyun koyuna yatcam diyor bana yaa var mı böye bir şey:)

Alah Allaaaaah neden gelip kalıyolar arkadaşım sende daha 1 ay öncesinden. doğum yapınca gelsinler de bir hayırları dokunur belki, gerçi kimseden hayır bekledigimiz de yok ama...olmaz tabi yaaaa adam gelcek yatcak butun gun evde, sen o sıcakta naısl rahat edicen koca adamın yanında, uzansan saygısız da derler sonra. offf bana afaganlar bastı.

vallahi süpersin meliscim. akıllı olmak lazım bu kaynanaları alt etmek için. ben olsam hemen kızardım çağırsaydın derdim ) senin yönteme göre hem çağırmadığını ima ediyosun hem de kaynanasını düşünen gelin modundasın süper, tuttum bu fikri )))

kızlar benim eşimin annesi babası vefat etmiş bende üzülüyodum kaynanam kayınpederim yok diye

allah rahmet eylesin.herkes bir olmaz tabi ama boşver böyle dertlerin yok en azından.benim kaynana 51 yaşında diyor ki allah bana gösterdi ben peygamber gibiyimdir.90 yaşında ölücem daha 40 yıl benden kurtulamıcaksın:)

eğer gelebilecek durumdaysa anneni çağır yada son ayındada çalış bence cnm :)))

ay yok devenin nalı, oldu olucak cikarmasaymis karnından zamanı geldiginde de ebediyen koyun koyuna yatsalarmış. ne kız anası ne oğlan anası, bir çiftin anlaşamamasındaki tek sebep huzursuzluğu yaratandır, o da kaynanan belli ki, Allah ıslah etsin, rahat bıraksın sizi.

ay içim sıkıldıı cidden içim sıkıldıııı uffffff yani kış annesi olsan aa böle deme işlerini yaparlar dicem ama cidden yaz sıcağı kocaman bişii olcan sadce terlemek ve sinir üzerine kurulu bir hayatın olcak birde bölee üstüne tuz biber ekilirsee çok kötü olur ay çok üzüldüm bunu eşin neden anlamak istemior adam gibi bir daha konuşsanız ayyyy nefes alamadım cidden yaaa çünkü cidden donla gezicez yaa ben temmuz sonu doğuran kankamdan biliorum kız bitikti heryeri şiş sıcakkk vıcık vıcıkk uffff

ya ben babasıda sevsin ismini istiyorum ama doğru diyorsun.. bu kadar sıkıntıyı ben çektim.
ama hala kararsızım. bakalım nolcek..

bi bahane bul sende o gün gitme diycem ama olmaz herhalde..
melisi dinle sen en iyisi ..

sana acil bi çözüm bulmamız lazım canım.. kızlaaaaaaaaaaaar kafa kafaya verek bu kızı kurtarmamız lazım..:97::97::97::97::97:

yılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan , kız sen ne fenasınnn

sorma canım ben dünden beri sinir krizleri geçirdim annemi aradım, annem de beni telkin etmeye çalışıyo, zaman var şimdiden strese girme bebeği üzme felan işte. kaynanamın doğumda bana bakmasını da istemiyorum annem ben gelip bakarım sen merak etme dedi ama öncesinde napcammmmmmmmmm :-((( 1 ay yaaaaaa az zaman da değil. adamların işleri güçleri de yok gitmezler de aylarca. torun sevcez diye kalırlar

çok geçmiş olsun, allah şifalar versin

kırarım ben ağzını burnunu o kaynananın, sende iyi sabır varmış vallahi.

canım allah acil şifalar versin hastalarına çok zor ama kendini fazla üzme bebişinde etkilenmesin bir hafta içinde hissetmeye başlıcaz inş. bende henüz hissetmiyorum

şekerim mevlit eltimin evinde olacakmış!! kaynanamla eltim aynı sokakta oturuyor ve eltimin evi çok büyük.kaynanamın da çok küçük.artık eltime de çok kızmaya başlıyorum.kendisi eşimin abisiyle evli olmasına ragmen benden küçük, ben hepikimiz de geliniz diye sıcak yaklaştım samimi davrandım.kaynanam ona bişey yaptı mı beni arıyor şöyleydi böyleydi benle çok samimi sonra araları düzeldi mi elini eteğini çekiyor benden daha düne kadar kaynanam sövüp sayıyordu kendisi demiş mevliti benim evde yapalım diye.halbuki ben onla daha önce konuşmuştm mevlit olcakmı ne zaman olcka diye hiç bahsetmedi bana benim evde yapıcaz diye ben sormasam 100 kişi bu eve naısl sığacak diye kaynanam da söylemicek o gün tesadüfen öğrencem eltimin evinde oldugunu.valla bu sefer sorarlarsa kaynanam annemi insan yerine koyup davet etmediği için gelmedi diycem.

dün ben güzelce söledim sıcakta rahat edemem diye hemen eşim sinirlendi. eşim halletmezse olmazsa ben temmuz gibi söleyecem çok sıcak gelmeyin diycem yüzsüzlük yapcam napalım :-(((

aa delimi bu kadın 1 ay öncesinde karnı burnunda kadının evine gelcek bence sen bunu güzelce kocanla konuş

kızlar yapmayın bizimde oğlumuz olcak......... eşim öğrendiğimizden beri sendende ne kaynana olur diyor :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…