ama onların da yıplarını bilmesi gerekiyo canım yaaa, sen söyle soranlara çağıran olmadı ki annem nasıl gelsin diye. bunlar kabahat işleridklerinin bile farkında degil bence. burunları yukarda geziyolar ya.
günaydın kızlar, ben de eşime o kadar sinirliyimki sizin isim mevzularını okuyunca sinirlerim bir kat daha arttı. dün kayınvalidem aradı neymiş doğumdan 1 ay önce kocasıyla gelip bizde kalacaklarmış çıldırdım. eşime dedim olmaz özellikle de baban olmaz dedim. ben ağustos sıcağında onun yanında ne uzanabilirim rahat rahat, evde sıcakta don atlet durmayı planlıyordum babanın yanında nasıl duracam felan dedim. bana kızdı bağırdı. tabii biliyorum bu fikir kaynanama ait değil, eşime ait. daha önce bayramda geliriz demişler, eşim de benim ağzımdan laf alıyordu ramazanda gelsinler sana yardımcı olurlar diye ben de olmaz dedim. düşünemiyorum kızlar yaaaaaaaa. özellikle adam sabaha kadar tv karşısında oturur sonra da akşama kadar yatar. tv olan oadada yatacak ayrıca. bu demek oluyoki 24 saat tv izleyemeyecem :-((((( ben hamileliğimin son ayı çalışmayacam diyordum ki kafama göre uzanır tv mi izlerim, çıkar gezerim felan al başına belaaaaaaaa. dünden beri çıldırıyorum ne desem de engel olsam diye düşünüyorum acilen plan yapmam lazım.
işte burda taktik verebilirim çünküüü böle şeylerle sık karşılaşıorum
sordukları anda annemin haberi yokkii dee aa neden derler veya sen çağırsaydına girerlerse ben annemin (kayınvalide) işine bişi diyememki kadıncağız ona göre hazırlık yapmıştır falan diye melek gelin havasında davrann
kızlar benim eşimin annesi babası vefat etmiş bende üzülüyodum kaynanam kayınpederim yok diye
günaydın kızlar, ben de eşime o kadar sinirliyimki sizin isim mevzularını okuyunca sinirlerim bir kat daha arttı. dün kayınvalidem aradı neymiş doğumdan 1 ay önce kocasıyla gelip bizde kalacaklarmış çıldırdım. eşime dedim olmaz özellikle de baban olmaz dedim. ben ağustos sıcağında onun yanında ne uzanabilirim rahat rahat, evde sıcakta don atlet durmayı planlıyordum babanın yanında nasıl duracam felan dedim. bana kızdı bağırdı. tabii biliyorum bu fikir kaynanama ait değil, eşime ait. daha önce bayramda geliriz demişler, eşim de benim ağzımdan laf alıyordu ramazanda gelsinler sana yardımcı olurlar diye ben de olmaz dedim. düşünemiyorum kızlar yaaaaaaaa. özellikle adam sabaha kadar tv karşısında oturur sonra da akşama kadar yatar. tv olan oadada yatacak ayrıca. bu demek oluyoki 24 saat tv izleyemeyecem :-((((( ben hamileliğimin son ayı çalışmayacam diyordum ki kafama göre uzanır tv mi izlerim, çıkar gezerim felan al başına belaaaaaaaa. dünden beri çıldırıyorum ne desem de engel olsam diye düşünüyorum acilen plan yapmam lazım.
diyorum ya bu sefer söylücem uluorta isterse beni ayıplasınlar bu kadar da kendini ağırdan satmak olmz ki.aptal ya evlendiğimden beri yok efendim neymiş karı koca geçinemiyorsa tek sebebi kız anasıymış.ya annem bizim mutluluğumuz için elinden geleni yapıo kendi 2 senedir yapmadığını bırakmadı sonra kız anasıymış suçlu.o erkek anasıymış onun dediği olurmuş öncelik ondaymış.daha 6 aylık evliyken gelip evimi bastı 2 saatlik yoldan.gece 11e kadar evimde bağırdı çağırdı bir de üstüne üstlük sen git kendin yat ben oğlumla koyun koyuna yatcam diyor bana yaa var mı böye bir şey:)
ya ömürün sölediği isim sema deilmiydi esmamıydıı
yahu ne deryayı falan karıştırıorsun baharla yyağmur arasında kararını ver ne ömüre ne başkasınada sorma sen annesin sen doğuruorsun ve bu kız yani. isim çok önemli bunu hep sölerim inana bana bir ortama girincee bir iş görüşmesinde vs isim ve görünüş ilk planda oluorr
ben hep bunu derim ben güzel deilimdir ama ismim sayesinde hiç unutulmam mutlaka ön plana çıkarım ve mutlaka insanların beyninde belirli bir standartta bilinirim inan bana inanmazsaan gir nete isimlerin önemini oku araştır
yağmur ve bahar çok kibar sade naif ve şık isimler şaşmaa kendi bildiğinden ve ömürüde annenmi istedi bu ismi diye yeme sakın lütfen
cumartesi günü kaynanamın mevlidi var ya bugün perş daha hala arayıp annemi çağırmadı insan yerine koyup.çağırmazsa annem gelmicek.allah bilir bu sefer gene zeytinyağı gibi üste çıkıp gelmedi diye tafra yapacak.çok canım sıkkın.sonra bir daha millet bana soruyor annen niye gelmedi diye halbuki bilmiyorlar ki kaynanam insan yerine koyup annemi hiçbir şeye çağırmıyor diye.geçen eltimin kızının kınası vardı annen niye gelmedi diyorlar kaynanamın ablaları.ben de huzursuzluk çıkmasın diye biraz rahatsız gelemedi dedim.halbuki ne kaynanam aradı ne eltim aradı davet etti annemi.ama kaynanam kendi komşularını arkadaşlarını taa köyden dıdısının dıdısını çağırmayı biliyor.
sordukları anda annemin haberi yokkii dee aa neden derler veya sen çağırsaydına girerlerse ben annemin (kayınvalide) işine bişi diyememki kadıncağız ona göre hazırlık yapmıştır falan diye melek gelin havasında davrann
Alah Allaaaaah neden gelip kalıyolar arkadaşım sende daha 1 ay öncesinden. doğum yapınca gelsinler de bir hayırları dokunur belki, gerçi kimseden hayır bekledigimiz de yok ama...olmaz tabi yaaaa adam gelcek yatcak butun gun evde, sen o sıcakta naısl rahat edicen koca adamın yanında, uzansan saygısız da derler sonra. offf bana afaganlar bastı.
kızlar benim eşimin annesi babası vefat etmiş bende üzülüyodum kaynanam kayınpederim yok diye
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar gece 04:30'da bi uyandım bidahada uyku yok bebeğimi niye hissedemiyorum diye bugün 18+0 olduk zaten bu ara herşey üst üste geliyo 2 haftadır babam hastanedeydi bugün onu çıkarıcaz derken dünde kayınvalidemi yatırdık hastaneye ne diyim allah daha kötülerinden korusun hepimizi
diyorum ya bu sefer söylücem uluorta isterse beni ayıplasınlar bu kadar da kendini ağırdan satmak olmz ki.aptal ya evlendiğimden beri yok efendim neymiş karı koca geçinemiyorsa tek sebebi kız anasıymış.ya annem bizim mutluluğumuz için elinden geleni yapıo kendi 2 senedir yapmadığını bırakmadı sonra kız anasıymış suçlu.o erkek anasıymış onun dediği olurmuş öncelik ondaymış.daha 6 aylık evliyken gelip evimi bastı 2 saatlik yoldan.gece 11e kadar evimde bağırdı çağırdı bir de üstüne üstlük sen git kendin yat ben oğlumla koyun koyuna yatcam diyor bana yaa var mı böye bir şey:)
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar gece 04:30'da bi uyandım bidahada uyku yok bebeğimi niye hissedemiyorum diye bugün 18+0 olduk zaten bu ara herşey üst üste geliyo 2 haftadır babam hastanedeydi bugün onu çıkarıcaz derken dünde kayınvalidemi yatırdık hastaneye ne diyim allah daha kötülerinden korusun hepimizi
ay içim sıkıldıı cidden içim sıkıldıııı uffffff yani kış annesi olsan aa böle deme işlerini yaparlar dicem ama cidden yaz sıcağı kocaman bişii olcan sadce terlemek ve sinir üzerine kurulu bir hayatın olcak birde bölee üstüne tuz biber ekilirsee çok kötü olur ay çok üzüldüm bunu eşin neden anlamak istemior adam gibi bir daha konuşsanız ayyyy nefes alamadım cidden yaaa çünkü cidden donla gezicez yaa ben temmuz sonu doğuran kankamdan biliorum kız bitikti heryeri şiş sıcakkk vıcık vıcıkk uffff
ya ben babasıda sevsin ismini istiyorum ama doğru diyorsun.. bu kadar sıkıntıyı ben çektim.
ama hala kararsızım. bakalım nolcek..
sana acil bi çözüm bulmamız lazım canım.. kızlaaaaaaaaaaaar kafa kafaya verek bu kızı kurtarmamız lazım..:97::97::97::97::97:
evet canım yaaa, kimseyi kırmadan akıllı bir gelin olarak engel olmam lazım ama nasıl??? dünden beri düşünüyorum ama bi çözüm bulamıyorum. ya o gelemden erken doğum yapcam ya da o gidene kadar doğurmayacam))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?