2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese gunaydin

dunyanin en guzel anneleri ve en tatli bebisleri gununuz guzel gecsin

uzun suredir soyle adam akilli giremedim o yuzde gecmiste neler oldu cok bilemiyorum ama oslemin durumunu okudum dualrimiz onunla

bugun bizim de kontrolumuz var ne kadar heyecanliyiz onun durumunu hayal bile edemiyorum:18::18:

UYUZ OLDUUUUUUUUUM

eşim kız olduğunu öğrendiğimizden beri esma diye peşimde dolanıyo bende hiç beğenmiyordum ismii.2 gün önce annemlere gittim. babam derya koyabilirsiniz dedi. fikir verdi. şimdi eşimle hala kızımızın ismiyok diye telefonda konuşuyoruz bende babam derya dedi dedim. o da demez mi annemde esma dedi diye..
meğerse 1 aydır annesinin istediği ismi diretiyormuş. ben biliyorum o da esma ismini beğenmezdi..
sırf annesinin istediği olsun diye şirinlikler yapıyomuş.. acayip uyuz oldum.
bende salak gibi ben isim beğenemedim bari babasının sevdiğini koyayım diyorum..
şimdi öldürseler esma koymam...

kızlar benimde kısmetse cumartesi cinsiyeti belli oluyor gösterirse bizimki
ayy ne güzell hemen gelsin ctesiiii
normal doktor kontrolüne giderken nasıl heyecanlı oluyoruzki o amniyosentez için gitmiş nasıl telaşlı ve heycanlıdır. allahımm yadımcısı olsun. bebişlerimizi koru yarabbim
amniyoosentez olacak yada olayacakı öğrenmeye gitti özlem inşallah gerek kalmaz diye dua edioruz
ces1234+ kdeniz eb_has siya81 esra1980 sevbor MLSFB lawyer esfa exporter fatma68 cananmu mymel

herkese günaydınnn

günaydın kivicimmmmm

of canım koyma tabii, ben koymıcam dedin mi kimse zorlayamaz seni, biz seninle içine sinecek bir isim buluruz sen merak etme, eşine de beğendiririz o ismi, kaynanana da avcunu yalamak düşer.

ha bu arada sanki esma ismini kendi beğenmiş gibi yapması da hoş olmamış tabii. ama o da arada kalmamak için yaptı heralde.

Son düzenleme:

bence ikiniz karar verin benimde inşallah kızım olacak şimdiden her kafadan ses çıkıyo bende hiçbirine cevap vermiyorum söylemleriyle kalıyorlar...ama derya güzel biz isme benziyo ama esma((

bence siz orta yolda bulusun ve iki annenin istegini de yapmayin

bizim bebisin bir tane bile isim secenegi yok henuz kimse su olabilir demedi bakalim bebis bu hizla isimsiz kalacak

hadi yaaa kıl oldum ben de şimdi.bu isim mevzusu çok sakat aslında.benim de kayınpederim vefat etti geçen sene eşim erkek olursa kesin ali olcak dedi ben de istememe rağmen hatrı için kabul etmek zorunda kaldım.ama dedim ali hem kısa hem de yanına benim sevdiğim bir isim olsun.belki babam gönül koyar onun yanına da benim babamın adını koyalım dedim.öyle olmazmış benim babamın adı koyulunca yanına kendi babasının adının koyulmasının anlamı kalmazmış!!! ben de bir gıcık oldum 2-3gün konuşmadım.

of canım koyma tabii, ben koymıcam dedin mi kimse zorlayamaz seni, biz seninle içine sinecek bir isim buluruz sen merak etme, eşine de beğendiririz o ismi, kaynanana da avcunu yalamak düşer.

yaa zaten babası karışmıyo ben sadece onunda içine sinsin istiyordum. biz anlaşmıştık, erkek olursa o kız olursa ismini ben koyacağım diye..
şimdide karışmıyo zaten.. inadına babamın söylediği ismi koyayım. soruncada kaynanam babam koydu ismini diycem

ay sinir oluyorum böyle ya, o sizin bebeğiniz olacak. niye isimleri başkası bulsun ya.....

ya ömürün sölediği isim sema deilmiydi esmamıydıı

yahu ne deryayı falan karıştırıorsun baharla yyağmur arasında kararını ver ne ömüre ne başkasınada sorma sen annesin sen doğuruorsun ve bu kız yani. isim çok önemli bunu hep sölerim inana bana bir ortama girincee bir iş görüşmesinde vs isim ve görünüş ilk planda oluorr

ben hep bunu derim ben güzel deilimdir ama ismim sayesinde hiç unutulmam mutlaka ön plana çıkarım ve mutlaka insanların beyninde belirli bir standartta bilinirim inan bana inanmazsaan gir nete isimlerin önemini oku araştır

yağmur ve bahar çok kibar sade naif ve şık isimler şaşmaa kendi bildiğinden ve ömürüde annenmi istedi bu ismi diye yeme sakın lütfen

evet süper fikir, kaynanatör de hasetinden çatlasın Gülaycim.

cumartesi günü kaynanamın mevlidi var ya bugün perş daha hala arayıp annemi çağırmadı insan yerine koyup.çağırmazsa annem gelmicek.allah bilir bu sefer gene zeytinyağı gibi üste çıkıp gelmedi diye tafra yapacak.çok canım sıkkın.sonra bir daha millet bana soruyor annen niye gelmedi diye halbuki bilmiyorlar ki kaynanam insan yerine koyup annemi hiçbir şeye çağırmıyor diye.geçen eltimin kızının kınası vardı annen niye gelmedi diyorlar kaynanamın ablaları.ben de huzursuzluk çıkmasın diye biraz rahatsız gelemedi dedim.halbuki ne kaynanam aradı ne eltim aradı davet etti annemi.ama kaynanam kendi komşularını arkadaşlarını taa köyden dıdısının dıdısını çağırmayı biliyor.

ahh bu erkekler ne sinsiiii..
ayıp etmiş seninkide ama, 9 ay karnında taşı bütün sıkıntıyı sen çek senin istediğin olmasın...
neyse bana karışan yok çok şükür..
daha bi çöplerini görmemişim bide ismine karışacaklar... oyarıııııııımmmm..

ama onların da yıplarını bilmesi gerekiyo canım yaaa, sen söyle soranlara çağıran olmadı ki annem nasıl gelsin diye. bunlar kabahat işleridklerinin bile farkında degil bence. burunları yukarda geziyolar ya.

günaydın kızlar, ben de eşime o kadar sinirliyimki sizin isim mevzularını okuyunca sinirlerim bir kat daha arttı. dün kayınvalidem aradı neymiş doğumdan 1 ay önce kocasıyla gelip bizde kalacaklarmış çıldırdım. eşime dedim olmaz özellikle de baban olmaz dedim. ben ağustos sıcağında onun yanında ne uzanabilirim rahat rahat, evde sıcakta don atlet durmayı planlıyordum babanın yanında nasıl duracam felan dedim. bana kızdı bağırdı. tabii biliyorum bu fikir kaynanama ait değil, eşime ait. daha önce bayramda geliriz demişler, eşim de benim ağzımdan laf alıyordu ramazanda gelsinler sana yardımcı olurlar diye ben de olmaz dedim. düşünemiyorum kızlar yaaaaaaaa. özellikle adam sabaha kadar tv karşısında oturur sonra da akşama kadar yatar. tv olan oadada yatacak ayrıca. bu demek oluyoki 24 saat tv izleyemeyecem :-((((( ben hamileliğimin son ayı çalışmayacam diyordum ki kafama göre uzanır tv mi izlerim, çıkar gezerim felan al başına belaaaaaaaa. dünden beri çıldırıyorum ne desem de engel olsam diye düşünüyorum acilen plan yapmam lazım.

işte burda taktik verebilirim çünküüü böle şeylerle sık karşılaşıorum

sordukları anda annemin haberi yokkii dee aa neden derler veya sen çağırsaydına girerlerse ben annemin (kayınvalide) işine bişi diyememki kadıncağız ona göre hazırlık yapmıştır falan diye melek gelin havasında davrann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…