sorma canım ben dünden beri sinir krizleri geçirdim annemi aradım, annem de beni telkin etmeye çalışıyo, zaman var şimdiden strese girme bebeği üzme felan işte. kaynanamın doğumda bana bakmasını da istemiyorum annem ben gelip bakarım sen merak etme dedi ama öncesinde napcammmmmmmmmm :-((( 1 ay yaaaaaa az zaman da değil. adamların işleri güçleri de yok gitmezler de aylarca. torun sevcez diye kalırlar
sorma canım ben dünden beri sinir krizleri geçirdim annemi aradım, annem de beni telkin etmeye çalışıyo, zaman var şimdiden strese girme bebeği üzme felan işte. kaynanamın doğumda bana bakmasını da istemiyorum annem ben gelip bakarım sen merak etme dedi ama öncesinde napcammmmmmmmmm :-((( 1 ay yaaaaaa az zaman da değil. adamların işleri güçleri de yok gitmezler de aylarca. torun sevcez diye kalırlar
aa delimi bu kadın 1 ay öncesinde karnı burnunda kadının evine gelcek bence sen bunu güzelce kocanla konuş
aa delimi bu kadın 1 ay öncesinde karnı burnunda kadının evine gelcek bence sen bunu güzelce kocanla konuş
allah rahmet eylesinn ama üzülmee kuzu belki bölesi hayırlısı ama iyiler hep erken giderde derlerkızlar benim eşimin annesi babası vefat etmiş bende üzülüyodum kaynanam kayınpederim yok diye
ay geçmiş olsunnn yaa ama kendini çok üzme mmkün mertebe hastaneye gitme cnm mikrop falan kaparsın allah korusunbugün kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar gece 04:30'da bi uyandım bidahada uyku yok bebeğimi niye hissedemiyorum diye bugün 18+0 olduk zaten bu ara herşey üst üste geliyo 2 haftadır babam hastanedeydi bugün onu çıkarıcaz derken dünde kayınvalidemi yatırdık hastaneye ne diyim allah daha kötülerinden korusun hepimizi
diyorum ya bu sefer söylücem uluorta isterse beni ayıplasınlar bu kadar da kendini ağırdan satmak olmz ki.aptal ya evlendiğimden beri yok efendim neymiş karı koca geçinemiyorsa tek sebebi kız anasıymış.ya annem bizim mutluluğumuz için elinden geleni yapıo kendi 2 senedir yapmadığını bırakmadı sonra kız anasıymış suçlu.o erkek anasıymış onun dediği olurmuş öncelik ondaymış.daha 6 aylık evliyken gelip evimi bastı 2 saatlik yoldan.gece 11e kadar evimde bağırdı çağırdı bir de üstüne üstlük sen git kendin yat ben oğlumla koyun koyuna yatcam diyor bana yaa var mı böye bir şey:)
evet hep böleyimdir yani benim için asla saygısız diyemezler edepsiz diyemezler daha bir kere laf sokmuşluum yoktur ama içimden geçenide sölerim ama bu ailede herkes böle bunlardan öğrendimvallahi süpersin meliscim. akıllı olmak lazım bu kaynanaları alt etmek için. ben olsam hemen kızardım çağırsaydın derdim) senin yönteme göre hem çağırmadığını ima ediyosun hem de kaynanasını düşünen gelin modundasın süper, tuttum bu fikri )))
haa iyi nasıl olsa ben 40 yıl daha yaşamam deseydinnallah rahmet eylesin.herkes bir olmaz tabi ama boşver böyle dertlerin yok en azından.benim kaynana 51 yaşında diyor ki allah bana gösterdi ben peygamber gibiyimdir.90 yaşında ölücem daha 40 yıl benden kurtulamıcaksın:)
şekerim mevlit eltimin evinde olacakmış!! kaynanamla eltim aynı sokakta oturuyor ve eltimin evi çok büyük.kaynanamın da çok küçük.artık eltime de çok kızmaya başlıyorum.kendisi eşimin abisiyle evli olmasına ragmen benden küçük, ben hepikimiz de geliniz diye sıcak yaklaştım samimi davrandım.kaynanam ona bişey yaptı mı beni arıyor şöyleydi böyleydi benle çok samimi sonra araları düzeldi mi elini eteğini çekiyor benden daha düne kadar kaynanam sövüp sayıyordu kendisi demiş mevliti benim evde yapalım diye.halbuki ben onla daha önce konuşmuştm mevlit olcakmı ne zaman olcka diye hiç bahsetmedi bana benim evde yapıcaz diye ben sormasam 100 kişi bu eve naısl sığacak diye kaynanam da söylemicek o gün tesadüfen öğrencem eltimin evinde oldugunu.valla bu sefer sorarlarsa kaynanam annemi insan yerine koyup davet etmediği için gelmedi diycem.
bak aklıma ne geldii..
doğumda sana annen bakacak bu konuda eşinle anlaşş.
benim annem ablama 1 ay önceden gitmişti ne olur ne olmaz diye..
sende bunlar gelmeden anneni getir eve..
böylece onlar gelemez annenin .yanında da yaz sıcağında ANADAN DOĞMA gez istersen
bal gibi sahilim o...duyduya yakışıklı geliyor başladı oynamaya...TEBRİKLER umutida erkek anaları hala önde gidiooo yaaaaa bize bikaç kız anası daha lazım
kızlarrr biraz mola verdim anlatayım hemen
yatıordum biranda göbeğimde bir kasılma hissettim bir baktım böbek deliğimin aşağısı yukarı doğru çıktı ve semsert olduuuuuuuuuuuuu resmen göbeğim ortadan ikiye ayrıldı yaaaa inanamadım dünde esradan idmanlıydım izledim o yüzden hemen elimi koydum bir oynama hissettim ama sertliği anlatamam sanki kemik var orda taş gibi sonra yataktan kalktım korktum yani bişimi olduda böle biş yapıor diye okşaya okşaya biraz yürüdümmm vveee indi orasııııı
bu sahildi dimi başka yolu yok yani bunun dimi sahil yanii sahill sahillllllllllll
allahım yardımcısı olsun...iyi haberlerle gelsin inşalalh..Kızlaarrr bugün öslemim35 in dr kontrolü var lütüfen dua edelim pozzitif enerji gönderelim malum amniyosentez olacak yada olmayacak büyük gün yaniii
hayırlısı inşallahkızlar benimde kısmetse cumartesi cinsiyeti belli oluyor gösterirse bizimki
günaydın tatlımces1234+ kdeniz eb_has siya81 esra1980 sevbor MLSFB lawyer esfa exporter fatma68 cananmu mymel
herkese günaydınnn
hayırlısı olur inşallah.herkese gunaydin
dunyanin en guzel anneleri ve en tatli bebisleri gununuz guzel gecsin
uzun suredir soyle adam akilli giremedim o yuzde gecmiste neler oldu cok bilemiyorum ama oslemin durumunu okudum dualrimiz onunla
bugun bizim de kontrolumuz var ne kadar heyecanliyiz onun durumunu hayal bile edemiyorum:18::18:
aaaa içini belli etmiş senin koca...UYUZ OLDUUUUUUUUUM
eşim kız olduğunu öğrendiğimizden beri esma diye peşimde dolanıyo bende hiç beğenmiyordum ismii.2 gün önce annemlere gittim. babam derya koyabilirsiniz dedi. fikir verdi. şimdi eşimle hala kızımızın ismiyok diye telefonda konuşuyoruz bende babam derya dedi dedim. o da demez mi annemde esma dedi diye..
meğerse 1 aydır annesinin istediği ismi diretiyormuş. ben biliyorum o da esma ismini beğenmezdi..
sırf annesinin istediği olsun diye şirinlikler yapıyomuş.. acayip uyuz oldum.
bende salak gibi ben isim beğenemedim bari babasının sevdiğini koyayım diyorum..
şimdi öldürseler esma koymam...
günaydın kızlar, ben de eşime o kadar sinirliyimki sizin isim mevzularını okuyunca sinirlerim bir kat daha arttı. dün kayınvalidem aradı neymiş doğumdan 1 ay önce kocasıyla gelip bizde kalacaklarmış çıldırdım. eşime dedim olmaz özellikle de baban olmaz dedim. ben ağustos sıcağında onun yanında ne uzanabilirim rahat rahat, evde sıcakta don atlet durmayı planlıyordum babanın yanında nasıl duracam felan dedim. bana kızdı bağırdı. tabii biliyorum bu fikir kaynanama ait değil, eşime ait. daha önce bayramda geliriz demişler, eşim de benim ağzımdan laf alıyordu ramazanda gelsinler sana yardımcı olurlar diye ben de olmaz dedim. düşünemiyorum kızlar yaaaaaaaa. özellikle adam sabaha kadar tv karşısında oturur sonra da akşama kadar yatar. tv olan oadada yatacak ayrıca. bu demek oluyoki 24 saat tv izleyemeyecem :-((((( ben hamileliğimin son ayı çalışmayacam diyordum ki kafama göre uzanır tv mi izlerim, çıkar gezerim felan al başına belaaaaaaaa. dünden beri çıldırıyorum ne desem de engel olsam diye düşünüyorum acilen plan yapmam lazım.
bir erkek ailesine asla gelmeyin diyemez
şekerim mevlit eltimin evinde olacakmış!! kaynanamla eltim aynı sokakta oturuyor ve eltimin evi çok büyük.kaynanamın da çok küçük.artık eltime de çok kızmaya başlıyorum.kendisi eşimin abisiyle evli olmasına ragmen benden küçük, ben hepikimiz de geliniz diye sıcak yaklaştım samimi davrandım.kaynanam ona bişey yaptı mı beni arıyor şöyleydi böyleydi benle çok samimi sonra araları düzeldi mi elini eteğini çekiyor benden daha düne kadar kaynanam sövüp sayıyordu kendisi demiş mevliti benim evde yapalım diye.halbuki ben onla daha önce konuşmuştm mevlit olcakmı ne zaman olcka diye hiç bahsetmedi bana benim evde yapıcaz diye ben sormasam 100 kişi bu eve naısl sığacak diye kaynanam da söylemicek o gün tesadüfen öğrencem eltimin evinde oldugunu.valla bu sefer sorarlarsa kaynanam annemi insan yerine koyup davet etmediği için gelmedi diycem.
o planı ben kaza geçirince yapmıştım ama işe yaramadı :-((( kadın oğlunun ağzına bakıyo o git demeden gitmedi ben de oğluna git dedirtene kadar akla karayı seçtimben sana bişi diyim mi sen kendini de yırtsan eşin arka çıkıyorsa onlara paşa paşa çekiceksin canım.onlar da düşünce olsa zaten öyle bişey teklif etmezler.sen suratlarına veya eşine istemiyorum gelmelerini desen bu sefer sne kötü olcaksın.feyrukaya iyilik yaranmıyor diycekler.benim aslında planım şu: kaynanam doğuma gelmek isticek hastaneye çünkü eltim çağırdı.annem de diyorki biz onla konuşmuyoruz hastanede 1-2 gün aynı odada nasıl durcaz konuşmadan ben de sen rahat ol bırak o sinir olsun diyorum ve kaynanam ben küçük bebek bakamam fobim var deyip işin içinden sıyrılıyor.o kadar akıllı ki büyük bebeğe herkes bakar mühim olan yeni doğunca ilgilenmesi ben inadıma diycem ki kaynanama senin kocan da yok bakmak sana düşer annemin başında hem babam hem kardeşim var diycem.inadıma onu çağırıcam ve canına okucam.hep benim annem eziliyor yoruluyor iş yapıyor.
annem 1 ay öncesinden gelmezkiiiiiiiii, sadece doğuma gelip 1-2 hafta kalcam diyoo
çok geçmiş olsun, allah şifalar versin
canım allah acil şifalar versin hastalarına çok zor ama kendini fazla üzme bebişinde etkilenmesinbir hafta içinde hissetmeye başlıcaz inş. bende henüz hissetmiyorum
günaydın kızlar, ben de eşime o kadar sinirliyimki sizin isim mevzularını okuyunca sinirlerim bir kat daha arttı. dün kayınvalidem aradı neymiş doğumdan 1 ay önce kocasıyla gelip bizde kalacaklarmış çıldırdım. eşime dedim olmaz özellikle de baban olmaz dedim. ben ağustos sıcağında onun yanında ne uzanabilirim rahat rahat, evde sıcakta don atlet durmayı planlıyordum babanın yanında nasıl duracam felan dedim. bana kızdı bağırdı. tabii biliyorum bu fikir kaynanama ait değil, eşime ait. daha önce bayramda geliriz demişler, eşim de benim ağzımdan laf alıyordu ramazanda gelsinler sana yardımcı olurlar diye ben de olmaz dedim. düşünemiyorum kızlar yaaaaaaaa. özellikle adam sabaha kadar tv karşısında oturur sonra da akşama kadar yatar. tv olan oadada yatacak ayrıca. bu demek oluyoki 24 saat tv izleyemeyecem :-((((( ben hamileliğimin son ayı çalışmayacam diyordum ki kafama göre uzanır tv mi izlerim, çıkar gezerim felan al başına belaaaaaaaa. dünden beri çıldırıyorum ne desem de engel olsam diye düşünüyorum acilen plan yapmam lazım.
diyemez ama durumu anlatır, kısaca çok uzatmayın anlamına getirebilir... şahsen benim kocamasla arada bırakmaz beni bu konuda. birde yapı meselesi aslında ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?