2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bak aklıma ne geldii..
doğumda sana annen bakacak bu konuda eşinle anlaşş.
benim annem ablama 1 ay önceden gitmişti ne olur ne olmaz diye..
sende bunlar gelmeden anneni getir eve..
böylece onlar gelemez annenin .yanında da yaz sıcağında ANADAN DOĞMA gez istersen

ben sana bişi diyim mi sen kendini de yırtsan eşin arka çıkıyorsa onlara paşa paşa çekiceksin canım.onlar da düşünce olsa zaten öyle bişey teklif etmezler.sen suratlarına veya eşine istemiyorum gelmelerini desen bu sefer sne kötü olcaksın.feyrukaya iyilik yaranmıyor diycekler.benim aslında planım şu: kaynanam doğuma gelmek isticek hastaneye çünkü eltim çağırdı.annem de diyorki biz onla konuşmuyoruz hastanede 1-2 gün aynı odada nasıl durcaz konuşmadan ben de sen rahat ol bırak o sinir olsun diyorum ve kaynanam ben küçük bebek bakamam fobim var deyip işin içinden sıyrılıyor.o kadar akıllı ki büyük bebeğe herkes bakar mühim olan yeni doğunca ilgilenmesi ben inadıma diycem ki kaynanama senin kocan da yok bakmak sana düşer annemin başında hem babam hem kardeşim var diycem.inadıma onu çağırıcam ve canına okucam.hep benim annem eziliyor yoruluyor iş yapıyor.

ay feyrukaaa... yemin ederim çok sinirlendim canım yaa, sende seninkilere söyle, onlarda gelsinler...daha iyi sen sıyrılır çıkarsın ewden?

kızlar benim eşimin annesi babası vefat etmiş bende üzülüyodum kaynanam kayınpederim yok diye
allah rahmet eylesinn ama üzülmee kuzu belki bölesi hayırlısı ama iyiler hep erken giderde derler
ay geçmiş olsunnn yaa ama kendini çok üzme mmkün mertebe hastaneye gitme cnm mikrop falan kaparsın allah korusun

evet hep böleyimdir yani benim için asla saygısız diyemezler edepsiz diyemezler daha bir kere laf sokmuşluum yoktur ama içimden geçenide sölerim ama bu ailede herkes böle bunlardan öğrendim
haa iyi nasıl olsa ben 40 yıl daha yaşamam deseydinn

bende yengeyi çok severim hakkını ödeyemem hep derim ama ne zmn kaynanam gelir bana karşı tersleşir laf sokar uzaklaşır bende alıştım nasıl olsa o gidince herşey normale dönüor eşimde görüor farkında amaannn annem içinmi bunu yapıor bu yaa dior e ama nede olsa kayınvalidem onun görümcesi bişi demem sende eltine bişi deme oda kendini düşünmek zorunda hemde aynı sokakta oturuorlar daha beter bu
ama sakınn yapmaaa adam yerine koymadı deme annemin haberi yok de geç en kötü çağırılmadı de vs..vs... ama adam yerine konmadı lafı olmazz bu sefer annesi dolduruor der bu çirkeflerr

annem 1 ay öncesinden gelmezkiiiiiiiii, sadece doğuma gelip 1-2 hafta kalcam diyoo

feyrukacım gelmeyin demek sana düşmez sen kötü olursun çünkü bir daha lohusalığın da burnundan gelir.gelin bizi istemedi olur.burda yapman gereken eşini ikna etmen ve onun gelmeyin havalar çok sıcak babamın yanında rahat edemez demesi.ama daha şimdiden eşin bunun hesabını yaptıgına göre bana kalırsa o ailesiyle böyle bir plan yapmış şimdiden.benim arkadaşım geçen sene kasımda doğurmasına ragmen yazın bütün pencereler açık, vantilatör karşısında ve iç çamaşırıyla yatıyordu.devamlı tuvalete kalkıcaksın kayınpeder evde diye ikide bir giyinmeye mi uğraşcan her kalktıgında onların yanında koca göbeğinle uzanamıcaksın.ister stemez hizmet ediceksin neticede senin evin.saçma sapan şeyler ya

bal gibi sahilim o...duyduya yakışıklı geliyor başladı oynamaya...
Kızlaarrr bugün öslemim35 in dr kontrolü var lütüfen dua edelim pozzitif enerji gönderelim malum amniyosentez olacak yada olmayacak büyük gün yaniii
allahım yardımcısı olsun...iyi haberlerle gelsin inşalalh..
kızlar benimde kısmetse cumartesi cinsiyeti belli oluyor gösterirse bizimki
hayırlısı inşallah
ces1234+ kdeniz eb_has siya81 esra1980 sevbor MLSFB lawyer esfa exporter fatma68 cananmu mymel

herkese günaydınnn
günaydın tatlım
hayırlısı olur inşallah.
aaaa içini belli etmiş senin koca...
derya koy kızohhhh olsun

ben de sinir oldum şimdi...
kaynanan hadi neyse de kayınpeder olmaz yani....
ben yengemden biliyorum yaz sıcakları çok kötü olacak..uyuyamıycaz sabaha kadar dolanıcaz....gelmesinler ya...rahat edemezsin.

senin bu kaynana beni şişirdi valla boşver annende gelmesin daha iyi sen onları boşver sadece bebeğini düşüm düşüncesiz insanlarla uğraşmak zor oluyo işte

o planı ben kaza geçirince yapmıştım ama işe yaramadı :-((( kadın oğlunun ağzına bakıyo o git demeden gitmedi ben de oğluna git dedirtene kadar akla karayı seçtim

annem 1 ay öncesinden gelmezkiiiiiiiii, sadece doğuma gelip 1-2 hafta kalcam diyoo

yaaa sende hiç kurnaz değilsin..
bak şimdiii
kocanla kavganız soğusun, unutulsun bikaç gün. annenle anlaş, gelecekmiş gibi. eşine deki. ya aşkım doğumda annem bana bakacak ya eee doğumunda ne zaman olacağı belli olmaz tabi diye ben erken gelicem dedi de.
kaynananla kayınpederin annenle birlikte kalabilecek değil herhalde. kocanda doğal olarak ailesine mahçup olacak bişey yapmamış olur. sen kötü gelin olmazsın..
annen gelsede gelmesede gelecekmiş gibi konuşun yer yapın... :97:

haklısın meliscim en iyisi annem çağrılmadı haberi yok diyeyim.ah ahhh kızlar o kadar doluyum ki 2 yıl olcak temmuzda evleneli hala nefret kusuyorum.kadın ilkokul terk ve cahilin önde gideni cahil olmasa bunları yapmaz zaten ikide bir: ben 2 üniversiteliyi cebimden çıkartırım okumakla adam olunmaz diyor.eşimle beni kastederek. geçen köyde eşimin anneannesini ben bıraktım evine arabayla döndüm diyor ki: ben ehliyet kursuna yazılıcam bütün gerizekalılar kullanabiliyorsa ben hayli hayli kullanırım!

bu arada erkek anaları çoook tebrik ederim...
nasıl bir duygu bu :))
ben şok ollmuştum duyunca, kıza öyle kaptırmışım ki...

valla bana göre bu durumdan sen yara almadan kurtulabilmen için en iyi kozun annen. annen gelicek kalıcak. başka türlü kocan inat yapacak kavga edicek senle

diyemez ama durumu anlatır, kısaca çok uzatmayın anlamına getirebilir... şahsen benim kocam asla arada bırakmaz beni bu konuda. birde yapı meselesi aslında ya...

valla benimkinde anne baba vefat etmiş ablasına kardeşine bile bişi yapsalar yapmayın demiyor:)))))))hoş kendisi benim annem ve babamada asla yapmayın demez o yüzden tavrımı ben koyuyorum herkese e tabi kötüde ben oluyorum varsın olsun ben rahat edemedikten sonra herkes iyi dese ne yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…