2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hos bulduk elmam,daha belli olmadi,herkes merakta,yorumlar yapip duruyolaroglum erkek diyo baska bisey demiyo,bakalim metakla bekliyoruz dr un söyleyecegi günü,srn napiyosun görüsemefik epeydir,senin bellimi cinsiyet,

Hayırlısı olsun peki senin içinden ne geçiyor.Az,çok bir tahminin vardır...
Benim kızımda kız istiyordu benimse içime hep erkek olacakmış gibi geliyordu.
Öğrendik Erkek benimki
Uzun zamandır görüşemiyoruz özledim sizleri

ramazan ayında annesi ile babası ayrılmazlar çünkü ayrılırlarsa adamın sahurunu iftarını kim hazırlayacak???? o nedenle baban gelmesin demek eşittir annen gelmesin demek. ben zaten annen tamam da babanın yanında rahat edemem dedim ona kızdı beyfendi

ben yine giriyorum arada topige kizlarla sohbet ediyoruz,ne guzel sohbetlerimiz oluyodu,olsun bu sürecte güzel,benim icimden oglan geciyor,millet kiz diyor,hic sesimi cikartmiyorum,hic farketmez diyorum,rabbim hayirlisini versin ,hic farketmez,demek og
usun olacak,allah saglikli bir sekilde dogurmak nasip etsin canim

Arada bende giriyorum.Yeni topik açmışlar birde beni tiye alıyorlar nasıl buldun bizi diye.
Çok güzel sohbetlerimiz günlerimiz geçti.Birbirimize çok destek olduk zor günleri berağber atlattık.
Çok şükür bir çoğumuz meleklerine kavuştu yalnızca 1-2 arkadaşımız kaldı eskilerden onlarda umarım bir an evvel bebeklerinin haberini alır.

canım sadece kayseride değil birçok yerde var o. eşim de tarsuslu o da kız olursa annemin adı erkek olursa babamın adı diyo. koymazsak kırılırlar diyo. ben de asla dedim.düşünsene isim de aynı soyisim de ne saçma. isimi sölediklerinde hangisini küçüğü mü büyüğümü diye mi sorcaz ????

kızlar hangi marka ateş ölçer alacaksınız?
ne alsam en iyisi kulaktan ölçen herhalde ?
alan varsa ne kadara aldığını da yazsın ?

ne güzel ben de istanbulda olsam kesin gelirdim.balıkesirde sanırım sadece aysegülle ben varız.ama ayşegul merkezde ben ilçdeyim.

bu arada sizden yorum istemiştim tayin konusunda kızlar kaynadı mı msjım
bende balıkesire geldiğim zamanlar görüşürüz hem bebek ayaklansın sizi kendime bahane eder sıkça glelirim kayınvalideme
günaydon kizlar,bisey sorucam,ben bazen geceleri uyandigimda kendimi gerinirken buluyorum,sizdede ayni sorun varmi
korkma bu hafta sonu gittiğim seminerde söledi gece gerinirmişiz hiç korkmayın çok normal bebeğe bişi olmaz dedi kadın
bu arada kzılar neslihanı nezamandır görmüyorum...memleketteydi...
haberinzi var mı?
geziordur ve nette yoktur sanırım kaynanasındayken giriorduda kendi ailesinin yanına geçtiyse ordan giremior olabilir
Kızlar ya bir arkadaşımız vardı afp testi yüksek mi ne çıkmıştı hatırladınız mı JFK ya gidiyordu ismini unuttum ya bir haber var mı?
cnm liberty hastanede yatıor ctesi kanamsı olmuş şiddetli ama şimdi çok iyi çok şükür ama hastanede yatıor artık yatması çok hareket etmmei gerkiormuş ama bunun afp ile alakası yokmuş oğluşu başını aşağıda biryere koymuş kanama yapmış sonrada akıllı bıdık aynı şekilde o bölgeye tampon yaparak kanamayıı durdurmuş ne kadar mucizevi bir olay dimi
cnm tutlum üstüne hafif ve delikli battaniyelerle idare ederiz bir süre sanırım
okuma cnm canını sıkan şeyleriii sana zarar olur eşinde bizlere kızarr
ivit aynen öleee
uzattığınız elinize iyi bakın bakalımm avucu üstte olanların erkeği olucak avucu yere bakarak uzatanların kızı olucak derler ..
tutturdunn kızımıııı
yaaa yatak kapatılmz ne demeekkk

meliscim yani bebek mevlidinde yatak odasında yatağa yatak örtüsü örtülmez genelde adete göre.ceyizinde pikocuda işlenmiş pike takımı varsa o serilir yoksa güzel bir pike takımı alınır.anne lohusa takımlarını giyer süslü süslü yatağın içinde oturur bebiş de yanında yatar.burda öyle oluyor en azından.[/QUOTE]
ben malesef pek öle bi aileden gelmedim anneme desem bön bön yüzüme bakar piko ne ya diye zaten henüz dua okutcağımıda iletemedim kendilerine başta teyzem suyunu çıakrtırlar bu mevzuların çünkü
kızlar ya bana bi alışweriş listesi lazım ...en hakikatlisinden. dün hello baby e gittim nevrim döndi... salak gibi neye bakacağımı şaşırdım...elim boş çıktım
bana da yaaaaaaa
sağol canım benimde bir arkadaşımın kızının ismi ordan duymuştum çok hoşuma gitti bakalım kız olursa istiyorum o ismi koymayı bu arada senin isminde çok kibar ve hoş melis
teşekkür ederimm
at kılımııııı hemen puikoya sölim
Hadi ya ilk kez duydum ay cok fenaymisss
bnm dersanede kerem arkadaşım vardı merdivenleri ben kerem önüme geleni .. kerem diye bağırırdı
ay ces mücver geldi aklıma...ne de severim.
bende çok severim kayınvalidem saolsun geçen hafta yapmıştııı oyy hergün olsa yerimmm
ay dilimi arilar ısırsııııııııın, yok canım yok çok çikin olur o dedigin yemek, ıyk çikin çikin hiç istemesin canın. çok istediyse yapam gönderem ben sana.

senin çikin diyen ağzını yesinlerrr memleket kokulummmmmm

buarada bana herşey yakışır başladıııııı

canım kesinlikle izin verme..sana kendimden bir örnek sunayım
benim ismim melahat bilmem biliyormusun.hiç sevmem hiç hazetmem..benim ismimi babaannem yaşarken bana koymuş.aynı anda diğer amcamında bir erkekleri olmuş ona da dedemin ismini koymuşlar.ve biz evlenecekmişiz.onlar öldüklerinde biz onları yaşatacakmışsız.düşünsenize amcamın oğlu ve ben.ve asıl acı olanı benim kuzenim 18 yaşında trafik kazasında öldü...hiç ölümü hesaba koymuyorlar.gerçi yaşasada evlenmezdim zaten.ay sinirlerim hopladı...ne mantıksız şey ya....ığğğğğğ
sevmem bu yüzden babaannemi....allah rahmet eylesin

bence eski civalı derecelerden al çünkü onlar daha doğru dijital dereceler her zaman 1 derece fazla gösteriyor ve pili azalınca yanlış ölçüyor

melis ben de çok severim....kaynanan işe yaramış

Son düzenleme:
ben bimden aldım 22 tl ye bebişlere alınanlar topicinde var fotosu ve markası bilindik bişi deilde ama aldığımda bana civalı alsaydındediler bende civalı ile kendi ateşimi bile ölçemem beceremiorum ama en iyisi hem alından hem kulaktan ölçenlermişki onlar baya uçuk fiyatlı
yokk arttıkkkk yaaaaa
melis ben de çok severim....kaynanan işe yaramış

evet yaaa yaradı saolsun diorum ya o yüzdennnn çok şükürrr

eylül sonu gelicek bebiş. 1-2 ay sonra kış olucak ya. ben hazır almak istiyorum. pamuk ne bilim içime sinmiyor.

pamuk bebek için çok ağır olur canım.Kuştüyü olanları da tavsiye etmiyorlar alerjik bi yapısıı varsa rahatsız olur bebişin..Mağazalarda anti bakteriyel hafif bebek yorganları satılıyor ben onlardan aldım..Pamuk alma,ben kendimde bile pamuk kullanamıyorum dönemiyorum altında hep de temizliği zor

bende dün bebek mağazası gezdim ama pamuk yok tabii... kuş tüyü falan mı alsak?ne yapalım????bende annemsiz gittim bişey almadan döndüm geldim.

Kuş tüyü alma canım alerjisi olursa kullanamazsın.Bebek yorganı al antibakteriyel..

evet ama noktalı diye yok diyor

sence alper nasıl.....

Alper de güzel ben Ardayı da severim yeni isimlerden ama eskimeyecek gibi geliyor..

canummmmmmmmmmmmm

kızlar gördünüz mü bilmiyorum ama Ağustos anneleri çok güzel bi topik açmışlar.2010 ağustos annelerinin 2011 ağustos annelerine tavsiyeleri gibi bişi. Ne gerekli ne gereksiz hangi markalar kullanışlı hepsini yazıyorlar tecrübeli anneler oraya..Ben ara ara inceliyorum aklınızda olsun..

ay çok ilginç. hani isim koymayı anladım da ne o onlaır yaşatmak evlenmek felan, çok garippppppp. ben de diyorum asla bizimki sinirlenince sen hastanede yatarken ben nüfus cüzdanını gider çıkartırım bişi de yapamazsın diyo, ben de hemen boşanma davası açarım diyorum düşünün artık. annesinin adı ayşe, babasının da kayhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…