canım benim bebişin daha cinsiyeti bile belli değilbenimde aklımda net bir isim yok pazartesi olsada öğrensem artık bende isim araştıram sizinle paylaşsam
hos bulduk elmam,daha belli olmadi,herkes merakta,yorumlar yapip duruyolaroglum erkek diyo baska bisey demiyo,bakalim metakla bekliyoruz dr un söyleyecegi günü,srn napiyosun görüsemefik epeydir,senin bellimi cinsiyet,
aaaaaa bilmiyormusun
erkek oluyor...
Feyruka sadece kayinvaliden gelseydi olmuyo mu? Kayinpederin doguma gelsin. Esinle annesinden dolayi degilde babasindan dolayi rahatsiz olacagini osekilde babasiyla ayni evin icinde herkesin zorlanacagini anlatsan. Bence bir erkek annesinin istenmemesinden rahatsiz olur babasininkinden degil. Belki esin bunu daha normal karsilar ne dersin?
Hayırlısı olsun peki senin içinden ne geçiyor.Az,çok bir tahminin vardır...
Benim kızımda kız istiyordu benimse içime hep erkek olacakmış gibi geliyordu.
Öğrendik Erkek benimki
Uzun zamandır görüşemiyoruz özledim sizleri
seni biliyorum meloşum dün tebrikte etmiştim benimki belli değil onu diyorum
ben yine giriyorum arada topige kizlarla sohbet ediyoruz,ne guzel sohbetlerimiz oluyodu,olsun bu sürecte güzel,benim icimden oglan geciyor,millet kiz diyor,hic sesimi cikartmiyorum,hic farketmez diyorum,rabbim hayirlisini versin ,hic farketmez,demek og
usun olacak,allah saglikli bir sekilde dogurmak nasip etsin canim
Guzel bi mantikla yaklasmis esin. Ya bana cok anlamsiz geliyo bu ebeveyin isimleri koymak. Dusunsene simdi benimde oglum oluyo yarin obur gun onunda cocugu oldugunde ya benim yada esimin ismini koysa bu boyle kisir dongu devam etse ne gerzekce. Ailede surekli ayni isimler donup duracak cok anlamsiz.... Bende istemem oglum kizina benim ismimi koysun bir saygi gostergesi degil sonucta bu bence. Ama kayseri mantigi iste.
hımmm bende diyorum nasıl bilmiyor...karışıklık oldu pardon....pazartesi mi gidicen doktora?
bende balıkesire geldiğim zamanlar görüşürüz hem bebek ayaklansın sizi kendime bahane eder sıkça glelirim kayınvalidemene güzel ben de istanbulda olsam kesin gelirdim.balıkesirde sanırım sadece aysegülle ben varız.ama ayşegul merkezde ben ilçdeyim.
bu arada sizden yorum istemiştim tayin konusunda kızlar kaynadı mı msjım
korkma bu hafta sonu gittiğim seminerde söledi gece gerinirmişiz hiç korkmayın çok normal bebeğe bişi olmaz dedi kadıngünaydon kizlar,bisey sorucam,ben bazen geceleri uyandigimda kendimi gerinirken buluyorum,sizdede ayni sorun varmi
geziordur ve nette yoktur sanırım kaynanasındayken giriorduda kendi ailesinin yanına geçtiyse ordan giremior olabilirbu arada kzılar neslihanı nezamandır görmüyorum...memleketteydi...
haberinzi var mı?
cnm liberty hastanede yatıor ctesi kanamsı olmuş şiddetli ama şimdi çok iyi çok şükür ama hastanede yatıor artık yatması çok hareket etmmei gerkiormuş ama bunun afp ile alakası yokmuş oğluşu başını aşağıda biryere koymuş kanama yapmış sonrada akıllı bıdık aynı şekilde o bölgeye tampon yaparak kanamayıı durdurmuş ne kadar mucizevi bir olay dimiKızlar ya bir arkadaşımız vardı afp testi yüksek mi ne çıkmıştı hatırladınız mı JFK ya gidiyordu ismini unuttum ya bir haber var mı?
cnm tutlum üstüne hafif ve delikli battaniyelerle idare ederiz bir süre sanırımbu kadar yoğun bir konu üstünde benimki çok alakasız olucak ama bebek yorgan ve yastığını sorucam. bebek yastık yorganı pamuk olurmuş. ben hazır yastık ve yorgan alıcaktım. pamuk daha iyiymişmişmiş. yaw bebeğin canı ne dedim o yorganda yatsın sağlıklıymış. siz ne diyosunuz
okuma cnm canını sıkan şeyleriii sana zarar olur eşinde bizlere kızarrKızlar cok sıkıldım yaaaa gecmısı okuyorum ya oyle bır kaynana muhabbetı yapmıssınız kı sınırlerım bozuldu cok gerıldım aglama krızıne gırdım yıne sabah sabah yuzumu yıkadım geldım o kaynanaların agzını burnunu dagıtırım ben kafalarını kırarım eslerınızde ıkı cıft laf edemıyrlarmı analarına. Essek kadar ogullarını emzırsınler bıde barı hele o oglumla yatcam dıyen ah onu versınler benım elımeeee yerım onu cıg cıg
offf ben bıraz kendıme aldıklarımı cekeyımde koyayım barı kafamı dagıtayım.
Sıze ıyı sahbetler daha fazla okuyamıycam ben
ivit aynen öleeecanım yeni doğdugunda zaten pamuk veya hazır şeylerde değil daha çok triko penye battaniye gibi hafif şeylerde yatması daha uygun.kalın yorganlar allah korusun sakıncalı.pamuk da olsa hazır da olsa hava alan cinsten şeyler seçmelisin.
tutturdunn kızımııııuzattığınız elinize iyi bakın bakalımm avucu üstte olanların erkeği olucak avucu yere bakarak uzatanların kızı olucak derler ..
yaaa yatak kapatılmz ne demeekkk
bana da yaaaaaaakızlar ya bana bi alışweriş listesi lazım ...en hakikatlisinden. dün hello baby e gittim nevrim döndi... salak gibi neye bakacağımı şaşırdım...elim boş çıktım
teşekkür ederimmsağol canım benimde bir arkadaşımın kızının ismi ordan duymuştum çok hoşuma gitti bakalım kız olursa istiyorum o ismi koymayı bu arada senin isminde çok kibar ve hoş melis
at kılımııııı hemen puikoya sölimama bu isimler küçük harfle yazıldığı sürece ingilizcede de aynı, yeter ki baş harfi "i" olmasın bence. ben de hem senin hem de melisin dedigi isimleri begendim aslinda. aras yaman rüzgar demir hepsi çok güzel. ama eşim begenmiyo nedense. demiri zaten inş. müh. oldugu icin koymaz, rüzgar soguk bir isimmis, yamanı begenmiyo, aras da at kılı demek zaten bir nehir ismi olmasının dışında.
bnm dersanede kerem arkadaşım vardı merdivenleri ben kerem önüme geleni .. kerem diye bağırırdıHadi ya ilk kez duydum ay cok fenaymisss
bende çok severim kayınvalidem saolsun geçen hafta yapmıştııı oyy hergün olsa yerimmmay ces mücver geldi aklıma...ne de severim.
ay dilimi arilar ısırsııııııııın, yok canım yok çok çikin olur o dedigin yemek, ıyk çikin çikin hiç istemesin canın. çok istediyse yapam gönderem ben sana.
canım sadece kayseride değil birçok yerde var o. eşim de tarsuslu o da kız olursa annemin adı erkek olursa babamın adı diyo. koymazsak kırılırlar diyo. ben de asla dedim.düşünsene isim de aynı soyisim de ne saçma. isimi sölediklerinde hangisini küçüğü mü büyüğümü diye mi sorcaz ????
kızlar hangi marka ateş ölçer alacaksınız?
ne alsam en iyisi kulaktan ölçen herhalde ?
alan varsa ne kadara aldığını da yazsın ?
ben bimden aldım 22 tl ye bebişlere alınanlar topicinde var fotosu ve markası bilindik bişi deilde ama aldığımda bana civalı alsaydındediler bende civalı ile kendi ateşimi bile ölçemem beceremiorum ama en iyisi hem alından hem kulaktan ölçenlermişki onlar baya uçuk fiyatlıkızlar hangi marka ateş ölçer alacaksınız?
ne alsam en iyisi kulaktan ölçen herhalde ?
alan varsa ne kadara aldığını da yazsın ?
yokk arttıkkkk yaaaaacanım kesinlikle izin verme..sana kendimden bir örnek sunayım
benim ismim melahat bilmem biliyormusun.hiç sevmem hiç hazetmem..benim ismimi babaannem yaşarken bana koymuş.aynı anda diğer amcamında bir erkekleri olmuş ona da dedemin ismini koymuşlar.ve biz evlenecekmişiz.onlar öldüklerinde biz onları yaşatacakmışsız.düşünsenize amcamın oğlu ve ben.ve asıl acı olanı benim kuzenim 18 yaşında trafik kazasında öldü...hiç ölümü hesaba koymuyorlar.gerçi yaşasada evlenmezdim zaten.ay sinirlerim hopladı...ne mantıksız şey ya....ığğğğğğ
sevmem bu yüzden babaannemi....allah rahmet eylesin
melis ben de çok severim....kaynanan işe yaramış
eylül sonu gelicek bebiş. 1-2 ay sonra kış olucak ya. ben hazır almak istiyorum. pamuk ne bilim içime sinmiyor.
bende dün bebek mağazası gezdim ama pamuk yok tabii... kuş tüyü falan mı alsak?ne yapalım????bende annemsiz gittim bişey almadan döndüm geldim.
evet ama noktalı diye yok diyor
sence alper nasıl.....
canım kesinlikle izin verme..sana kendimden bir örnek sunayım
benim ismim melahat bilmem biliyormusun.hiç sevmem hiç hazetmem..benim ismimi babaannem yaşarken bana koymuş.aynı anda diğer amcamında bir erkekleri olmuş ona da dedemin ismini koymuşlar.ve biz evlenecekmişiz.onlar öldüklerinde biz onları yaşatacakmışsız.düşünsenize amcamın oğlu ve ben.ve asıl acı olanı benim kuzenim 18 yaşında trafik kazasında öldü...hiç ölümü hesaba koymuyorlar.gerçi yaşasada evlenmezdim zaten.ay sinirlerim hopladı...ne mantıksız şey ya....ığğğğğğ
sevmem bu yüzden babaannemi....allah rahmet eylesin
Ya bende ayni biliyodum ikisini biz hangisine giricez sonuc olarak?
Hangi memoriale gidiyosun bende oraya gidiyorumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?