kızlar hangi marka ateş ölçer alacaksınız?
ne alsam en iyisi kulaktan ölçen herhalde ?
alan varsa ne kadara aldığını da yazsın ?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bnde 15 haftalık hamileyim dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim /99 erkek dedi bakalım nasipse eğer eylül de bekliyoruz..:)
Ya Alper ismi güzel bence ama o da "a" harfinin ince ve kalın telafuz edilmesi durumundan kaybediyo benim için. kalın söylenirse güzelligini kaybediyor. biz egemen ve batuhan arasında gidip geliyoruz seçenek olarak, egemen agir basiyor ama ben daha araştırıcam.
Egemen'i çok severim CesErdem de güzel bence.
Bu arada biz senin ismini öğrendik mi? Söylemedin mi yoksa hiç?
kızlar hangi marka ateş ölçer alacaksınız?
ne alsam en iyisi kulaktan ölçen herhalde ?
alan varsa ne kadara aldığını da yazsın ?
Egemen'i çok severim CesErdem de güzel bence.
Bu arada biz senin ismini öğrendik mi? Söylemedin mi yoksa hiç?
Evet evet istiyorummmmm, merak ediyorummmmErdem de güzel evet, ama Egemen daha da güzel,
söylemedim canım isteyene özelden söyliyim, ofisten yazıyorum ya deşifre olmak istemiyorum. bazen açık bırakıp gidiyorum da ekranı.
ya ben herkesin ismini merak ediorum ama cesin kini henz merka etmiorum ona ces demem lazım gibi gelior cess cescimmm cesimmmm sanki öle bi havası var ona ces denmeli gibi
ha bride gerçek ismini öğrenince nickiyle seslenmekte bana tuhaf gelior mesela aryamina selma adı aryamina derken acayip zorlanıorum mecbur selma diorum ceste de bu durum olmasn diye hiç sormadım
ayyy ne doluymuum bu konuda ahahahha
keyfim yerindede kayınvalidemi aradım sabah bebeği hissettiğimi söledim berbaer sevindik yasinin yaptıını şikayet ettim o da babasına çekmiş anlamaz o dedi sonra torunuma 2.el kıyafet giydirme herşeyi yeni olsun ben sana para yollıcam almıcam sen kendi zevkine göre al dedi sepetine pembeli bişiler diktirelim dedi bende bnm kafam basmaz anne sen bilirsin dedim ölee güzel güzel konuştuk pozitifffffffffff
Meliiiis bitirdin mi temizliğini? Benimde bugün yatagım geliyomuş çok sevindim koltukta yatmaktan kurtuldum
ya ben herkesin ismini merak ediorum ama cesin kini henz merka etmiorum ona ces demem lazım gibi gelior cess cescimmm cesimmmm sanki öle bi havası var ona ces denmeli gibi
ha bride gerçek ismini öğrenince nickiyle seslenmekte bana tuhaf gelior mesela aryamina selma adı aryamina derken acayip zorlanıorum mecbur selma diorum ceste de bu durum olmasn diye hiç sormadım
keyfim yerindede kayınvalidemi aradım sabah bebeği hissettiğimi söledim berbaer sevindik yasinin yaptıını şikayet ettim o da babasına çekmiş anlamaz o dedi sonra torunuma 2.el kıyafet giydirme herşeyi yeni olsun ben sana para yollıcam almıcam sen kendi zevkine göre al dedi sepetine pembeli bişiler diktirelim dedi bende bnm kafam basmaz anne sen bilirsin dedim ölee güzel güzel konuştuk pozitifffffffffff
yoookkkk 1 iş yapıp 2 saat oturunca işler ilerlemior
demin yollukları silkeledim daha bi saat kalkamam pc başından çokkkk yoruldummmm ama damlaa bebişimmm bugünnn bir oynadıkiii dünyayı sil deseler silicemmmmmm
yoookkkk 1 iş yapıp 2 saat oturunca işler ilerlemior
demin yollukları silkeledim daha bi saat kalkamam pc başından çokkkk yoruldummmm ama damlaa bebişimmm bugünnn bir oynadıkiii dünyayı sil deseler silicemmmmmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes oğlum kızım demeyi bırak adını bile koydu ben daha bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ama bu haksızlıkkkkkkkk
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes oğlum kızım demeyi bırak adını bile koydu ben daha bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ama bu haksızlıkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?