2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Egemen'i çok severim Ces Erdem de güzel bence.
Bu arada biz senin ismini öğrendik mi? Söylemedin mi yoksa hiç?

Erdem de güzel evet, ama Egemen daha da güzel,
söylemedim canım isteyene özelden söyliyim, ofisten yazıyorum ya deşifre olmak istemiyorum. bazen açık bırakıp gidiyorum da ekranı.

Son düzenleme:
kızlar hangi marka ateş ölçer alacaksınız?
ne alsam en iyisi kulaktan ölçen herhalde ?
alan varsa ne kadara aldığını da yazsın ?

merhaba arkadaşlar canım ben braun un kulaktan ölçerini aldım ama bizim huylu onlada ölçmemize mızırdıyor keşke vucudun herhangibir yerine dokunanlar var ondan alaydık bari dedik ama bunlada 1 sn sürüyor hemen ölçüyor memnunum 89 aldım realden izmitten, ykm dede indirim vardı ateş ölçerlerde haberin olsun
kızlar nasipse yarın doktora gideceğim inş. cinsiyetini öğrenirim birde dün damla kanamam olmuş ona canım sıkıldı neymiş ne değilmiş bakıcaz son aylarda olmuştu bende öncesinde ama çok yorulmuştum o gün birde dün hiç oynamadı sanki babası hissediyom diyor ama ne hikmetse ben hissedemiyorum bakalım dua edinde ii sonuçlarla geleyim

Meliiiis bitirdin mi temizliğini? Benimde bugün yatagım geliyomuş çok sevindim koltukta yatmaktan kurtuldum

ya ben herkesin ismini merak ediorum ama cesin kini henz merka etmiorum ona ces demem lazım gibi gelior cess cescimmm cesimmmm sanki öle bi havası var ona ces denmeli gibi

ha bride gerçek ismini öğrenince nickiyle seslenmekte bana tuhaf gelior mesela aryamina selma adı aryamina derken acayip zorlanıorum mecbur selma diorum ceste de bu durum olmasn diye hiç sormadım

ayyy ne doluymuum bu konuda ahahahha

keyfim yerindede kayınvalidemi aradım sabah bebeği hissettiğimi söledim berbaer sevindik yasinin yaptıını şikayet ettim o da babasına çekmiş anlamaz o dedi sonra torunuma 2.el kıyafet giydirme herşeyi yeni olsun ben sana para yollıcam almıcam sen kendi zevkine göre al dedi sepetine pembeli bişiler diktirelim dedi bende bnm kafam basmaz anne sen bilirsin dedim ölee güzel güzel konuştuk pozitifffffffffff

bu arada ne zamandır yazıcamm yazmandım melis ve mymel cinsiyetlerini öğrendiler bebişlerinin allah hayırlı etsin inş.hastanede yatan liberty arkadaşımızada acil şifa diliyorum bebeklerimizi sakınsın rabbim

Erdem de güzel evet, ama Egemen daha da güzel,
söylemedim canım isteyene özelden söyliyim, ofisten yazıyorum ya deşifre olmak istemiyorum. bazen açık bırakıp gidiyorum da ekranı.
Evet evet istiyorummmmm, merak ediyorummmm

Melek oldu melek, aman nazar değmesin. Bi de erkek olsaydı ben sana yapılacak işkenceleri, çemkirmeleri düşünemiyorum yalnız Meliscim, ucuz atlattın...

Meliiiis bitirdin mi temizliğini? Benimde bugün yatagım geliyomuş çok sevindim koltukta yatmaktan kurtuldum

yoookkkk 1 iş yapıp 2 saat oturunca işler ilerlemior
demin yollukları silkeledim daha bi saat kalkamam pc başından çokkkk yoruldummmm ama damlaa bebişimmm bugünnn bir oynadıkiii dünyayı sil deseler silicemmmmmm

çok sagol canim yaaaa, ismim de cesten çok farklı degil aslında sölemiyim de gizemimi koruyum ben. zaten merak da etmiyomuşun.

demin yollukları silkeledim daha bi saat kalkamam pc başından çokkkk yoruldummmm ama damlaa bebişimmm bugünnn bir oynadıkiii dünyayı sil deseler silicemmmmmm

Aman diyim naapıyosun kız sen? Ne silkelemesi?????

Keramet kız bebekteymiş yahu 360 derece dönüş buna denir aslında kadınında sana iyi davranası varmış günah almayayım bu bahanesi olmuş

kız yollukları niye silkeliyosun kaldırma öyle ağır şeyler..Ben onun kıpır kıpır ayaklarını şerbet döker yerim ulaaannn pembe şekerim, lüleli saçlımmmmm,deniz kokulu sahilimmmmm maşallah teyzesinin kıvırcık kuzusuna

ben gene geldim kızlar.melis aynen sen buraya geldiinde mutlaka haber et görüşelim ne güzel.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes oğlum kızım demeyi bırak adını bile koydu ben daha bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ama bu haksızlıkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…