evet hayatım dün gittim
gayet sağlıklı
oğlum oluyor seninde oğlandı...bu da tuttu...darısı doğuma nşallah
melisim
rüzgar demir güzel isimler ama noktalı işte..
yılmazın noktalılara alerjisi var sanırım...internet için çocuğum sorun yaşamasın diyor...
aras yaman da güzel imiş......
canım hayırlı olsun oğlun umarım allah gönlüne göre vermiştir. erkek çocuklarıda bir başka güzel oluyor
ama bu isimler küçük harfle yazıldığı sürece ingilizcede de aynı, yeter ki baş harfi "i" olmasın bence. ben de hem senin hem de melisin dedigi isimleri begendim aslinda. aras yaman rüzgar demir hepsi çok güzel. ama eşim begenmiyo nedense. demiri zaten inş. müh. oldugu icin koymaz, rüzgar soguk bir isimmis, yamanı begenmiyo, aras da at kılı demek zaten bir nehir ismi olmasının dışında.
kızlar ya bana bi alışweriş listesi lazım ...en hakikatlisinden. dün hello baby e gittim nevrim döndi... salak gibi neye bakacağımı şaşırdım...elim boş çıktım
evet ama noktalı diye yok diyor
sence alper nasıl.....
pembecim insan hello babyye gidecegini soylemez mi Allaşkına. ben hello baby konusunda doktora verdim canım, 2 hafta öncesine kadar her hafta gidiyodum :) bence hello babydeki kampanyaları takip et. bi kampanya yapıyolar mesela harcadıkça puan kazanıyosun. o puanları harcayınca yine puan kazanıyosun. yaza dogu yaparlar bence bu kampanyayı tekrar, daha martta bitti kampanya. sen neleri alıcaksın ordan. ben ordan mobilya takımını, bebek arabasını ve de park yatagi aldim mesela. mobilya ile bebk arabasını alınca park yatak bedavaya geldi o kampanya ile. mobilyanın puanıyla bebek arabasında indirim aldım, bebek arabasının puanı olan 300 tl ile de park yatagi bedavaya getirmiş oldum. ben küçük eşyaları havalar biraz ısınınca kemeraltından da bakıcam mesela. mina bebeden ve barış bebeden.
dogum koçu ayşe Önerin hazırladığı liste vardı, eve gidince onu yazayım ben sana yanımda degil.
melisim
rüzgar demir güzel isimler ama noktalı işte..
yılmazın noktalılara alerjisi var sanırım...internet için çocuğum sorun yaşamasın diyor...
aras yaman da güzel imiş......
Ya Alper ismi güzel bence ama o da "a" harfinin ince ve kalın telafuz edilmesi durumundan kaybediyo benim için. kalın söylenirse güzelligini kaybediyor. biz egemen ve batuhan arasında gidip geliyoruz seçenek olarak, egemen agir basiyor ama ben daha araştırıcam.
ya biz de öyle eşim vaktimiz var diyor ama...inan erkek ismi hiç düşünmemiştik.
kız olursa asya koyacaktık.
ama ben
kerem ismini çok severim eşim olmaz diyor...
Benim esimin adi Alper bence gercekten guzel ve her doneme hitap edebilen bir isim. Ben es durumundan kayamiyorum ama sen listene alabilirsin bence. i harfinde sorun yasanmaz zaten ingilizcedede var sonucta. Biz Demir Alp dusunuyoduk ama gecen esim annesine solemis annesi demiri begenmemis baska bakinmistim bence demis simdi esimde oyuzden yan vizme egiliminde. Bir de babamin adinida mi koysak diyo erkek babasinin ismi konuyomus onlarda genelde. Kayserililer seviyolar bole sacma adetleriiii
o anlamda demedim canim,tabiki anne olmak cok güzel,ama benim gibi sorunlu hamilelik gecirince zorluguda oluyo,benim oglum var 8 yasinda,arkasindan 3 dusuk yasadim,tüp bebekler asilamalar,olmadi bir türlü,simdi kendiligimden hamile kaldim cok sükür,bundada sorunlar olunca ha gitti ha gidecek,zor günler gecirdim,o yüzden öyle söyledim,yoksa su dünyada annelik kadar güzel bir duygu yok,
ben de kerem ismini çok seviyorum ama dalga geçiyolarmış kerem ismiyle ismin başına "si" koyarak. çok üzgünüm ben de bu duruma.
ben de kerem ismini çok seviyorum ama dalga geçiyolarmış kerem ismiyle ismin başına "si" koyarak. çok üzgünüm ben de bu duruma.
maşallah kuzuna, bende öle dşündüğünü sanmadım şekerim...bende çok zorluklar yaşadım. 4,5 aylık bir bebek kaybettim. 3 tane geri geldi bu sefer kendiliğinden. ama muize oğlum kaldı yanımda sadece...
kolay değil yaşananlar canım... iyi bak yawruyaaaa annesi
bak ben hiç bilmiyordum...kötü ozaman
eşin büyük bir ihtimal oyuzden istemiyodur zaten kerem ismini. sana sölememiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?