2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yemek vakti kızımla ben acıktık karnımızı doyurup gelelim afiyet olsun şekerler

melisim
rüzgar demir güzel isimler ama noktalı işte..
yılmazın noktalılara alerjisi var sanırım...internet için çocuğum sorun yaşamasın diyor...
aras yaman da güzel imiş......

ama bu isimler küçük harfle yazıldığı sürece ingilizcede de aynı, yeter ki baş harfi "i" olmasın bence. ben de hem senin hem de melisin dedigi isimleri begendim aslinda. aras yaman rüzgar demir hepsi çok güzel. ama eşim begenmiyo nedense. demiri zaten inş. müh. oldugu icin koymaz, rüzgar soguk bir isimmis, yamanı begenmiyo, aras da at kılı demek zaten bir nehir ismi olmasının dışında.

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun oğlun umarım allah gönlüne göre vermiştir. erkek çocuklarıda bir başka güzel oluyor

saol canım...ne yalan söyleyim oldum olası erkek çocuklarını çok sevmişimdir...
ama bu kız olucak diye içimden geçirdim...ben her ikisine de razıyım.sağlıklı olsun yeter...

evet ama noktalı diye yok diyor

sence alper nasıl.....

kızlar ya bana bi alışweriş listesi lazım ...en hakikatlisinden. dün hello baby e gittim nevrim döndi... salak gibi neye bakacağımı şaşırdım...elim boş çıktım

canım geçmiş sayfalarda paylaşmışlardı gerekli olan ve olmayan diye ama baya geride kaldı :44:

evet ama noktalı diye yok diyor

sence alper nasıl.....

Ya Alper ismi güzel bence ama o da "a" harfinin ince ve kalın telafuz edilmesi durumundan kaybediyo benim için. kalın söylenirse güzelligini kaybediyor. biz egemen ve batuhan arasında gidip geliyoruz seçenek olarak, egemen agir basiyor ama ben daha araştırıcam.

Son düzenleme:

park yataklara baktım özellikle... ıvır zıvırdada uygun fiyatlar var. mesela yan yatma yastıkları var ya... 20tl internette orda 16ydı... babysling falan alıcam bide... kampanyaları nasıl takip edicez????
bide bodyler çok uygunduuu 5tlye çok minnoşlardı yaaaaaaaaa

melisim
rüzgar demir güzel isimler ama noktalı işte..
yılmazın noktalılara alerjisi var sanırım...internet için çocuğum sorun yaşamasın diyor...
aras yaman da güzel imiş......

Benim esimin adi Alper bence gercekten guzel ve her doneme hitap edebilen bir isim. Ben es durumundan kayamiyorum ama sen listene alabilirsin bence. i harfinde sorun yasanmaz zaten ingilizcedede var sonucta. Biz Demir Alp dusunuyoduk ama gecen esim annesine solemis annesi demiri begenmemis baska bakinmistim bence demis simdi esimde oyuzden yan vizme egiliminde. Bir de babamin adinida mi koysak diyo erkek babasinin ismi konuyomus onlarda genelde. Kayserililer seviyolar bole sacma adetleriiii

ya biz de öyle eşim vaktimiz var diyor ama...inan erkek ismi hiç düşünmemiştik.
kız olursa asya koyacaktık.
ama ben
kerem ismini çok severim eşim olmaz diyor...

ya biz de öyle eşim vaktimiz var diyor ama...inan erkek ismi hiç düşünmemiştik.
kız olursa asya koyacaktık.
ama ben
kerem ismini çok severim eşim olmaz diyor...

ben de kerem ismini çok seviyorum ama dalga geçiyolarmış kerem ismiyle ismin başına "si" koyarak. çok üzgünüm ben de bu duruma.

alperi listemizde var...
benim eşimin babasının ismi halit.
annem babanın ismini koy istersen dedi eşime.eşim kesinlikle olmaz diyor...herkes hayatını ismiyle yaşadı bitti diyor...benim çocuğum neden onun ismiyle yaşasın diyor...babası ölmüş ve babasını çok sever mantıksız geliyor eşime..

Son düzenleme:

maşallah kuzuna, bende öle dşündüğünü sanmadım şekerim...bende çok zorluklar yaşadım. 4,5 aylık bir bebek kaybettim. 3 tane geri geldi bu sefer kendiliğinden. ama muize oğlum kaldı yanımda sadece...
kolay değil yaşananlar canım... iyi bak yawruyaaaa annesi

doğal yolla üçüz mu olmuştu başta canım pembecim senin? ne kadar nadir yaşanan bir durum aslında, Allah oğluna uzuuun uzuuun ömürler versin.

hadi böyle isimlerin heeleriyle isim yaratılır ya biz de dedik ki erkek olursa babalarımızın isimlerinin karışımı olsun (geyigine tabi) çünkü ikisini karıştırınca MÜJVER oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…