2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar çok midem bulanıyor hiç canım yemek yemek istemiyor zaten sabahlarıda yataktan kaltığımda çok bulantım oluyor varmı benim gibi olan

Guzel bi mantikla yaklasmis esin. Ya bana cok anlamsiz geliyo bu ebeveyin isimleri koymak. Dusunsene simdi benimde oglum oluyo yarin obur gun onunda cocugu oldugunde ya benim yada esimin ismini koysa bu boyle kisir dongu devam etse ne gerzekce. Ailede surekli ayni isimler donup duracak cok anlamsiz.... Bende istemem oglum kizina benim ismimi koysun bir saygi gostergesi degil sonucta bu bence. Ama kayseri mantigi iste.

hadi böyle isimlerin heeleriyle isim yaratılır ya biz de dedik ki erkek olursa babalarımızın isimlerinin karışımı olsun (geyigine tabi) çünkü ikisini karıştırınca MÜJVER oluyo :)

ay ces mücver geldi aklıma...ne de severim.

evet kesin duymuştur bir yerden...söylemez zaten

tahmin ettim efendiliginden söyleyememiştir. benimki de zar zor anca söledi dedim noluyo niye koyamıyoruz kerem. başına "si" koy kafanda görürsün dedi en sonunda.

ay kızlar çok midem bulanıyor hiç canım yemek yemek istemiyor zaten sabahlarıda yataktan kaltığımda çok bulantım oluyor varmı benim gibi olan

canım açlıkla alakalı . benim de açken bulanıyodu başlarda. zorla bişiler yerdim geçerdi. sen de zoorla kendini ye biiler bak gececek söz :)

ay ces mücver geldi aklıma...ne de severim.

ay dilimi arilar ısırsııııııııın, yok canım yok çok çikin olur o dedigin yemek, ıyk çikin çikin hiç istemesin canın. çok istediyse yapam gönderem ben sana.

eşin çok haklı canım daha uzun bir zaman var önümüzde bulursunuz isim stres yapma

mesela benim anne tarafında dedemlerin soyu
hep remzi ve temel diye gelmiş...dayımlar hala devam ettiriyor.çok tuhaf

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bnde 15 haftalık hamileyim dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim /99 erkek dedi bakalım nasipse eğer eylül de bekliyoruz..:)

allah oglunu sana bagislasin canim,sabrettik rabbim mukafatlandirdi cok sükür,saglikli dogsunlar insallah

evet böyleyse kötüymüş...vazgeçtim zaten
ay dilimi arilar ısırsııııııııın, yok canım yok çok çikin olur o dedigin yemek, ıyk çikin çikin hiç istemesin canın. çok istediyse yapam gönderem ben sana.
akşam annem yaptırırm yaw teşekkür edreim...
kabaklı şeylere hastayım ben...ama dayanırım akşama..

eşin çok haklı canım daha uzun bir zaman var önümüzde bulursunuz isim stres yapma

özgem zaman çok kısa geliyor..

baslarda benimde vardi,sabahlari ac karnina muz yiyodum cok iyi geliyodu,bi dene belki sanada iyi gelir canim

evet böyleyse kötüymüş...vazgeçtim zaten

akşam annem yaptırırm yaw teşekkür edreim...
kabaklı şeylere hastayım ben...ama dayanırım akşama..

özgem zaman çok kısa geliyor..

canım benim bebişin daha cinsiyeti bile belli değil benimde aklımda net bir isim yok pazartesi olsada öğrensem artık bende isim araştıram sizinle paylaşsam

Poti tosum hoşgeldin nerelerdesin?
Neler yapıyorsun cinsiyetin belli oldumu

hos bulduk elmam,daha belli olmadi,herkes merakta,yorumlar yapip duruyolaroglum erkek diyo baska bisey demiyo,bakalim metakla bekliyoruz dr un söyleyecegi günü,srn napiyosun görüsemefik epeydir,senin bellimi cinsiyet,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…