alperi listemizde var...
benim eşimin babasının ismi halit.
annem babanın ismini koy istersen dedi eşime.eşim kesinlikle olmaz diyor...herkes hayatını ismiyle yaşadı bitti diyor...benim çocuğum neden onun ismiyle yaşasın diyor...babası ölmüş ve babasını çok sever mantıksız geliyor eşime..
hadi böyle isimlerin heeleriyle isim yaratılır ya biz de dedik ki erkek olursa babalarımızın isimlerinin karışımı olsun (geyigine tabi) çünkü ikisini karıştırınca MÜJVER oluyo :)
evet kesin duymuştur bir yerden...söylemez zaten
ay kızlar çok midem bulanıyor hiç canım yemek yemek istemiyor zaten sabahlarıda yataktan kaltığımda çok bulantım oluyor varmı benim gibi olan
ay ces mücver geldi aklıma...ne de severim.
doğal yolla üçüz mu olmuştu başta canım pembecim senin? ne kadar nadir yaşanan bir durum aslında, Allah oğluna uzuuun uzuuun ömürler versin.
Hadi ya ilk kez duydum ay cok fenaymisss
alperi listemizde var...
benim eşimin babasının ismi halit.
annem babanın ismini koy istersen dedi eşime.eşim kesinlikle olmaz diyor...herkes hayatını ismiyle yaşadı bitti diyor...benim çocuğum neden onun ismiyle yaşasın diyor...babası ölmüş ve babasını çok sever mantıksız geliyor eşime..
Guzel bi mantikla yaklasmis esin. Ya bana cok anlamsiz geliyo bu ebeveyin isimleri koymak. Dusunsene simdi benimde oglum oluyo yarin obur gun onunda cocugu oldugunde ya benim yada esimin ismini koysa bu boyle kisir dongu devam etse ne gerzekce. Ailede surekli ayni isimler donup duracak cok anlamsiz.... Bende istemem oglum kizina benim ismimi koysun bir saygi gostergesi degil sonucta bu bence. Ama kayseri mantigi iste.
maşallah kuzuna, bende öle dşündüğünü sanmadım şekerim...bende çok zorluklar yaşadım. 4,5 aylık bir bebek kaybettim. 3 tane geri geldi bu sefer kendiliğinden. ama muize oğlum kaldı yanımda sadece...
kolay değil yaşananlar canım... iyi bak yawruyaaaa annesi
evet böyleyse kötüymüş...vazgeçtim zatentahmin ettim efendiliginden söyleyememiştir. benimki de zar zor anca söledi dedim noluyo niye koyamıyoruz kerem. başına "si" koy kafanda görürsün dedi en sonunda.
canım açlıkla alakalı . benim de açken bulanıyodu başlarda. zorla bişiler yerdim geçerdi. sen de zoorla kendini ye biiler bak gececek söz :)
akşam annem yaptırırm yaw teşekkür edreim...ay dilimi arilar ısırsııııııııın, yok canım yok çok çikin olur o dedigin yemek, ıyk çikin çikin hiç istemesin canın. çok istediyse yapam gönderem ben sana.
eşin çok haklı canım daha uzun bir zaman var önümüzde bulursunuz isim stres yapma
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bnde 15 haftalık hamileyim dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim /99 erkek dedi bakalım nasipse eğer eylül de bekliyoruz..:)
ay kızlar çok midem bulanıyor hiç canım yemek yemek istemiyor zaten sabahlarıda yataktan kaltığımda çok bulantım oluyor varmı benim gibi olan
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bnde 15 haftalık hamileyim dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim /99 erkek dedi bakalım nasipse eğer eylül de bekliyoruz..:)
tek ben değilim yani :-(( aynen ben de her bayramda gideriz onun memleketine yaz tatilinde felan 3. yılımıza girdik inanırmısın balayı da yapmadık henüz başbaşa gidip bi tatil de yapmadık. sinir krizleri geçiriyorum. ben de hep kavga ediyorum bağır, çağır......bi de biizmki tutturdu temmuzda memlekete gidelim diye öldürsen gitmem dedim. onun memleketi de mersin tarsus. ömrümde öle sıcak görmedim ben. hamile hamile çekemem diyorum anladığı yok işte biizmkinin.ben gitmeyecem dedim ya ailesini ağustosda buraya getirtiyo. sanki görmesem bi yerlerim eksilecek.[/Q
sen şu an nerde oturuyorsun peki? ya saçmalamasın temmuzda 7 aylık olacaksın ben olsam doktora gittiğimizde derim ki temmuzda doktor bey benim arabada çok ağrılarım oluyor bu dönemlerde ev içinde bile ağrılarım var derim mahsus.bu ayda mersine gitmeyi düşünüyorz derim.doktor kesin zaten hayır gitme diycektir.o zaman kocan doktor deyince götürmez bence.sen ne kadar anlatsan da o anlamaz.allah korusunya erken doğum olsa bişey olsa ne işin var mersin sıcağında.aman ben balayına gittim de ne oldu günde 3-4 kez kendini arattırdı havuzda cep telefonu zaptettcez diye havuza giremedik hanfendi arayınca açacakmışız!zaten 3 gece 4 gün kaldık toputopu onu da her gn beni arayıp altınlarımı geri getir dedi.bana taktıgğı seti geri istedi.balayında intihar etmeye kalkmıştım onun yüzünden.
ayyyy inanmıyorum pes vallahi. manyakmıdır yaaaaa, ay sen iyi bakıyosun bunun yüzüne. ben kaynanama şükretmeye başladım vallahi
evet böyleyse kötüymüş...vazgeçtim zaten
akşam annem yaptırırm yaw teşekkür edreim...
kabaklı şeylere hastayım ben...ama dayanırım akşama..
özgem zaman çok kısa geliyor..
Poti tosum hoşgeldin nerelerdesin?
Neler yapıyorsun cinsiyetin belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?