• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar çok midem bulanıyor hiç canım yemek yemek istemiyor zaten sabahlarıda yataktan kaltığımda çok bulantım oluyor varmı benim gibi olan

benimde aynı sabah bulantılarım oluyor bide karnım açıktıysa anında yemeliyim o zaman çok bulantım başlıyo yemediğim anda banyodayım

ya ben herkesin ismini merak ediorum ama cesin kini henz merka etmiorum ona ces demem lazım gibi gelior cess cescimmm cesimmmm sanki öle bi havası var ona ces denmeli gibi

ha bride gerçek ismini öğrenince nickiyle seslenmekte bana tuhaf gelior mesela aryamina selma adı aryamina derken acayip zorlanıorum mecbur selma diorum ceste de bu durum olmasn diye hiç sormadım

ayyy ne doluymuum bu konuda ahahahha:60::60::60:

keyfim yerindede kayınvalidemi aradım sabah bebeği hissettiğimi söledim berbaer sevindik yasinin yaptıını şikayet ettim o da babasına çekmiş anlamaz o dedi sonra torunuma 2.el kıyafet giydirme herşeyi yeni olsun ben sana para yollıcam almıcam sen kendi zevkine göre al dedi sepetine pembeli bişiler diktirelim dedi bende bnm kafam basmaz anne sen bilirsin dedim ölee güzel güzel konuştuk pozitifffffffffff

beim adım fatma ben senin ismini blyorum ,damlayı biliyorum birde mymel melahat olduğunu öğrendim o kadar

çok sagol canim yaaaa, ismim de cesten çok farklı degil aslında sölemiyim de gizemimi koruyum ben. zaten merak da etmiyomuşun.:43:
yaaa öle dememdim ben sana ces demeyi seviorummm sihri bozulsun istemiorum ama doğuma yakınnnn öğrencezz kaçış yokkk

Aman diyim naapıyosun kız sen? Ne silkelemesi?????
çok ağır deil shagyy ama süpürülmüor tüyleri kopuor mecbur silkeliorum hani ölee halı halı bişi düşünmeee 2 tane 2 metrelik yolluk
Keramet kız bebekteymiş yahu 360 derece dönüş buna denir aslında kadınında sana iyi davranası varmış günah almayayım bu bahanesi olmuş
yok yokkk cnm tamamen keramet kız bebekte olayı erkek olacak paniğiyle saldırdı bana resmen
kız yollukları niye silkeliyosun kaldırma öyle ağır şeyler..Ben onun kıpır kıpır ayaklarını şerbet döker yerim ulaaannn:56: pembe şekerim, lüleli saçlımmmmm,deniz kokulu sahilimmmmm maşallah teyzesinin kıvırcık kuzusuna:nazar::nazar::nazar:
ağır diilll damlaamm delimiyim ben okdrrr ben aranızda en nazlı olanınızımmm
ben gene geldim kızlar.melis aynen sen buraya geldiinde mutlaka haber et görüşelim ne güzel.

:7::7:

canım tekrar ne zaman gidiceksin kontrole?

ya şekerim ben her kontrolden sonra ne zaman gelcem diye sormayı unutuyorum en son gecen hafta 4lü için gittik.bu haftasonu gidemicem mevlit var ya.artık öbür haftasonu giderim.zaten hamile kaldıgımdan beri 15 günde bir gidiyorum adam artık bıktı benden çekiniyorum artık giderken:)5.aya girdik hala öğrenemedik millet diyodu ben 7de öğrendim diye yuh diyordum ama demek oluyormuş

kız melis allah seni napmasın bende de shaggylerden 2 tane yolluk var 2 metre alandır ikiside hemen hemen normal zamanda bile silkelemedim eşek ölüsü gibi ağır balkona bi atsam ben de uçarım onlarla aşağı hehehe

kızlar mide ve özellikle boğaz yanmasından ölücem. sizde de varmı aynı problem?

yalnız değilsin bende henüz bilmiyorum:5::5:
hiç hissetmiyorum bebeğimi ,canım çok sıkkın,havalar kötü,annemi özledim:30:

birileri depresyona girmiş:)) kızz kıyamam havalar düzelcekmiş bu bir.bebeği hissetmeme olayına lütfen çok takılmaaaa eminim en gec 2 haftaya hissediceksin o hareket ediyor kıpır kıpır ama sen duyamıyorsun henüz canım. annenler nerde ki ayrı mısınz?

ya şekerim ben her kontrolden sonra ne zaman gelcem diye sormayı unutuyorum en son gecen hafta 4lü için gittik.bu haftasonu gidemicem mevlit var ya.artık öbür haftasonu giderim.zaten hamile kaldıgımdan beri 15 günde bir gidiyorum adam artık bıktı benden çekiniyorum artık giderken:)5.aya girdik hala öğrenemedik millet diyodu ben 7de öğrendim diye yuh diyordum ama demek oluyormuş

neyse 2 hafta sonra kesinleştirirsin sen de güzelim..Benim kuzenim öğrenmeyecekti cinsiyetini doğunca süpriz olsun istediler ama bigün tansiyon problemi olmuş hemen başka hastaneye götürmüş arkadaşları ordaki doktor merak etmeyin kızınız çok iyi deyince öğrendi..Bana da diyodu öğrenme diye ben çatlarım dedim mümkün değil öyle öğrenmeden beklemem..Bi arkadaşımında kocası öğrenmek istemedei süpriz olsun dedi kucağıma alınca öğrenicem ama arkadaşım öğrendi oğlu olacağını..Dayak yemiceğimi bilsem söylicem kocasına Oğlun oluyor diye hahahah:9::9:

kızlar mide ve özellikle boğaz yanmasından ölücem. sizde de varmı aynı problem?

canım ikisi ayrı şey ama?? boğazın yanıyorsa hastalanmak üzere olabilirsin dikkat et! ben de 3 gün önce bir boğaz agrısı ve yanmas başladı bereket atlatmak üzereyim.otacı nın pastilini kullanabilirsin rahatlıkla.ama mide yanman varsa büyük ihtimal hamile reflüsü oldun demektir.bim de zencefilli şekerler var mide yanmanı bastıracaktır.

birileri depresyona girmiş:)) kızz kıyamam havalar düzelcekmiş bu bir.bebeği hissetmeme olayına lütfen çok takılmaaaa eminim en gec 2 haftaya hissediceksin o hareket ediyor kıpır kıpır ama sen duyamıyorsun henüz canım. annenler nerde ki ayrı mısınz?

ankara da ailem canım..kimsem yok burda.kızımıda yalnız büyütüyorum..
uff bide 2. hamileliklerde daha erken hissedilir derler..dmek ki herkeste değişiyormuş..

neyse 2 hafta sonra kesinleştirirsin sen de güzelim..Benim kuzenim öğrenmeyecekti cinsiyetini doğunca süpriz olsun istediler ama bigün tansiyon problemi olmuş hemen başka hastaneye götürmüş arkadaşları ordaki doktor merak etmeyin kızınız çok iyi deyince öğrendi..Bana da diyodu öğrenme diye ben çatlarım dedim mümkün değil öyle öğrenmeden beklemem..Bi arkadaşımında kocası öğrenmek istemedei süpriz olsun dedi kucağıma alınca öğrenicem ama arkadaşım öğrendi oğlu olacağını..Dayak yemiceğimi bilsem söylicem kocasına Oğlun oluyor diye hahahah:9::9:

hahahaha yaaaa millet action yaratıyor demek. yahu iyi de kıyafetini odasını ıvırını zıvırını nasıl alıyorlar cinsiyet bilmeden

beim adım fatma ben senin ismini blyorum ,damlayı biliyorum birde mymel melahat olduğunu öğrendim o kadar

memnun oldum fatma

çok bilinenleri sölim sana
belizberkin = elvin
aryamina=selma ama o akşamları girior
sbecit=saadet oda akşamları girior
öslemim35=özlem buarada gelsede haberleri alsak yaaaa ufffff
kdeniz=deniz
sevkandemirtaş= yaa sevkanın adı sevda mı :))))
mrs.gizmo= gizem oda akşamları girior
exporter=mehtap

yahu akşamcılar ne kadar açıkkk insanlarmış meloş ben ve damlada akşamcıyızz hep birbirimizin ismini bilioruz ama gündüzcülerdeee tık yoookkkkkk

Hemşireydin di mi Fatma? Fatma Hemşire, güzel oluyor söylemesi:49::49::49:

gönderdiiiiiiiiiiim.
Aldımmmmm ama ben seni hiç C.... diye düşünmemiştim (gizemine katkıda bulunayım:9::9::9::9::9:).
Yeni bi sorum daha var, 10 dk beklemem gerekecek sanırım. Cevap yazabilmen için.

yaaa öle dememdim ben sana ces demeyi seviorummm sihri bozulsun istemiorum ama doğuma yakınnnn öğrencezz kaçış yokkk

çok ağır deil shagyy ama süpürülmüor tüyleri kopuor mecbur silkeliorum hani ölee halı halı bişi düşünmeee 2 tane 2 metrelik yolluk

yok yokkk cnm tamamen keramet kız bebekte olayı erkek olacak paniğiyle saldırdı bana resmen

ağır diilll damlaamm delimiyim ben okdrrr ben aranızda en nazlı olanınızımmm

:7::7:
Paspas bile olsa o silkeleme hareketi hamile birine uygun bir hareket değil, sakın yapma bi daha sakıııınnnnnn!

ankara da ailem canım..kimsem yok burda.kızımıda yalnız büyütüyorum..
uff bide 2. hamileliklerde daha erken hissedilir derler..dmek ki herkeste değişiyormuş..

üzüldüm canım sen istanbulda falan mısın çok mu uzaksınız?ayy bir de kızın mı var ne güzel sen tecrübelisin.öğleden önce bir arkadaş daha yazdı 2.gebeliğiymiş o da 17 haftalık daha hala hissedemiyormuş.yalnız değilsin.yaşadığın şey normal birşey canım üzülme.cinsiyetiniz belli değil mi kızın kaç yaşında ve kayınvalidenler nerde o yardımcı olmaz mı

Back
X